Cum să faceți față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. De cameră

În cele din urmă ați găsit pe cineva cu care puteți trăi! Totul merge de-a lungul mare, și brusc, te găsești să te gândești la colegul de cameră din ce în ce mai mult, vorbind despre toate șansele pe care le primești. Nu ați vrut niciodată să vă dezvoltați acestea sentimente pentru colegul tău de cameră. Deși s-ar putea să nu doriți să complicați lucrurile, va trebui să luați măsuri pentru a face față situației din motive proprii.

Pași

Partea 1 din 5:
Examinând sentimentele tale
  1. Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 1
1. Dă-ți o perioadă de răcire. Poate că vă simțiți recunoscător și fericit că aveți un coleg de cameră pe care îl puteți împărtăși spațiul de locuit și cheltuieli, precum și un bun prieten pe care îl puteți confrunta. Dacă vă dați o lună sau două pentru a lăsa aceste sentimente, puteți găsi că ei disipează la sentimentele de prietenie.
  • Gândiți-vă la motivele pentru care doriți să vă întâlniți colegul de cameră. Ce este despre ei pe care îl găsiți atractivi? Aveți aceleași valori și credințe? Dacă aveți motive legitime pentru că doriți să le întâlniți, acesta este un lucru. Pe de altă parte, dacă vă place gândul de a avea cineva care este mereu acolo fizic și emoțional, atunci probabil că nu este o idee bună.
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 2
    2. Lupta nevoii de a mărturisi toate. Este posibil să aveți nevoia de a le spune pur și simplu cum vă simțiți și poate ajunge la acest lucru în cele din urmă. Cu toate acestea, la început, trebuie să vă dați timp pentru a vedea unde vin sentimentele voastre.
  • Dacă ajungeți să vă spuneți cum vă simțiți, apoi luați timp pentru a vă examina sentimentele vor însemna că vă puteți exprima rațional și clar.
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 3
    3. Nu ignorați colegul de cameră. Când avem o pasiune pe cineva, uneori poate fi dificil să vorbești cu ei fără să simt că ne dăm departe. Încercați să păstrați totul cât mai normal posibil.
  • Păstrați aceleași obiceiuri pe care le-ați fi în mod normal. Dacă începeți să vă comportați ciudat, colegul de cameră poate crede că ceva este în sus și chiar ar putea crede că au făcut ceva greșit.
  • Amintiți-vă că acest pas nu este menit a fi o soluție pe termen lung. Păstrarea lucrurilor cât mai normale, vă va oferi timp să vă gândiți la sentimentele și timpul pentru a decide ce să faceți fără a evita lucrurile și forțându-vă să luați decizii cu rash.
  • Partea 2 din 5:
    Hotărând ce să facă
    1. Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 4
    1. Determinați dacă sentimentele sunt sau nu reciproce. Ceea ce ajungi în legătură cu sentimentele tale pentru colegul tău de cameră ar trebui să depindă dacă crezi sau nu că acele sentimente sunt reciproce. Căutați semne că colegul dvs. de cameră are sentimente pentru dvs. Dacă nu credeți că sentimentele sunt reciproce, puteți să vă mai înțelegeți să le spuneți cum vă simțiți, dar fără a spera că ar putea reciproc.
    • Fi onest cu tine insuti. Când avem sentimente pentru cineva, avem tendința de a vedea ce vrem să vedem. Dacă nu vă este clar dacă colegul dvs. de cameră sau nu are sentimente pentru dvs., șansele nu sunt ele.
    • Care este colegul tău de cameră limbajul trupului spunandu-ti? Când vorbești, te ating foarte mult? De exemplu, ele râd adesea și ating brațul? Când vorbesc cu tine, îți dau toată atenția sau vorbesc cu tine fără să te uiți la tine? O persoană care este interesată va face o mulțime de contacte vizuale și va dori să vă ofere o atenție maximă.
    • Au un iubit sau prietena sau au cineva pe care vorbesc despre multe? Dacă se află deja într-o relație, ar fi nedrept să impuneți relația respectivă. Dacă au o persoană, vorbesc în mod constant despre sau dacă ți-au spus că sunt interesați de altcineva, atunci este un semn destul de bun că nu sunt interesați.
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 5
    2. Aflați ce sunt opțiunile dvs. Aceasta se referă la opțiunile dvs. în ceea ce privește mutarea în comparație cu șederea în apartament. Vă puteți permite să vă mutați? Știți unde veți merge? Puteți găsi un nou coleg de cameră dacă aleg să se mute în sine? Dacă nu vă puteți permite să vă deplasați, este probabil cel mai bine să vă păstrați sentimentele pentru dvs., cel puțin până când vă dați seama unde veți merge.
  • Dacă îi spui colegului tău de cameră despre sentimentele tale, ei pot decide că vor să se mute. De asemenea, s-ar putea să vă ceară să vă mutați. Dacă sunteți convins că absolut nu vă puteți păstra sentimentele pentru dvs., atunci trebuie să fiți pregătiți pentru această realitate.
  • Ați putea să vă permiteți cota de chirie pentru restul contractului de închiriere, în plus față de un apartament nou? Dacă nu, ați putea găsi un coleg de cameră de înlocuire adecvat pentru a vă prelua cota de chirie?
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 6
    3. Creați un plan de ieșire. Indiferent dacă vă decideți să vă spuneți colegului dvs. de cameră despre sentimentele dvs., este o idee bună să aveți un plan de ieșire în cazul în care sentimentele dvs. încep să vă provoace stresul și durerea. Dacă decideți să vă mărturisiți sentimentele, având un plan de ieșire este important deoarece va trebui să fiți clar că sunteți pregătiți să vă mutați, aceasta este dorința lor.
  • Care este situația locuințelor ca și locul în care locuiți? În unele orașe mai mari, piața de închiriere este foarte competitivă, făcând ca găsirea unui apartament extrem de provocator și scump. Cunosc realitatea situației și cât timp ar putea să vă ducă în mod realist pentru a găsi un apartament nou.
  • Cereți să rămâneți cu un prieten sau cu familia. Aceasta ar putea fi o opțiune pentru dvs. dacă veți avea nevoie de un pic de timp pentru a găsi un loc nou și dacă rămâneți în apartament va provoca prea multă stres și răsturnarea. Dacă puteți găsi un prieten sau un membru al familiei pentru a rămâne cu câteva săptămâni, veți avea ceva timp să căutați un loc nou, precum și un spațiu pentru a vă ocupa de sentimentele dvs.
  • Contactați departamentul de locuințe universității. Dacă locuiți în locuințe universitari, trebuie să le contactați pentru a vedea ce sunt opțiunile dvs. Acest departament este înființat pentru a vă asigura că aveți o experiență bună în căminul dvs. și probabil că vor fi dispuși să ajute, totuși, dacă explicați situația acestora. Va trebui să fiți cinstiți cu ei. Explicați-vă că ați dezvoltat sentimente romantice pentru colegul dvs. de cameră și că nu ați decis ce să faceți cu acele sentimente, dar că doriți să fiți pregătiți să vă mutați dacă este necesar.
  • Partea 3 din 5:
    Luând în considerare mișcarea afară
    1. Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 7
    1. Decideți dacă trebuie sau nu trebuie să plecați. Poate doriți să căutați un alt loc pentru a trăi din mai multe motive diferite. Dacă ați dezvoltat sentimente romantice pentru partenerul dvs. care nu pleca, ia în considerare găsirea unui nou loc.
    • Dacă vă îndrumați colegul de cameră cu privire la sentimentele dvs. și ei reciproc, atunci având propriul spațiu va da noua relație camera de respirație pe care trebuie să o dezvolte.
    • Dacă îi spui colegului tău de cameră despre sentimentele tale și nu simt la fel, atunci mutarea afară vă va da spațiu pentru a merge mai departe și a evita întâlnirile ciudate cu ei și oamenii pe care îi pot întâlni în viitor.
    • Dacă nu le spuneți despre sentimentele voastre, mutați-vă va face mai puțin ciudat dacă decideți să le spuneți. De asemenea, le va da spațiu să se gândească la modul în care se simt despre tine.
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 8
    2. Dă-ți colegul de cameră un motiv pentru care pleci. Dacă v-ați mărturisit deja sentimentele, atunci puteți fi cinstit despre motivele dvs. pentru a vă deplasa. Dacă nu le-ați spus, puteți fi sincer spunând: "Adevărul este că am dezvoltat sentimente pentru dvs. și cred că este mai bine să vă mutați, așa că pot avea un spațiu pentru a face față lor."Dacă nu doriți să spuneți adevărul, atunci faceți ceva. Dacă doriți să rămâneți în contact cu ei și poate trece la nivelul următor, încercați să le faceți să înțeleagă că nu este nimic de-a face cu ei.
  • Dacă doriți să faceți o scuză, ați putea spune, de exemplu, că aveți un timp greu cu chiria și ați găsit un loc mai ieftin.
  • Ați putea folosi distanța la locul de muncă sau la școală ca o scuză, de asemenea.
  • Dacă vă puteți permite un loc propriu, ați putea spune, de asemenea, că doriți doar să aveți un spațiu complet propriu.
  • Face acest lucru în persoană. Dacă colegul dvs. de cameră nu știe că aveți sentimente pentru ei, ele pot fi foarte surprinse de anunțul dvs. Încercați să fiți delicați și să evitați să le simțiți ca fiind vina lor, dacă este posibil.
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 9
    3. Dați colegului de cameră un interval de timp. Dacă nu aveți deja un loc pentru a merge, dați-vă un termen limită pentru a ieși din apartament. În funcție de locul în care locuiți și cât de dificil găsirea unui nou loc, acest lucru ar putea varia de la săptămâni la luni. Acest lucru îi va da, de asemenea, o șansă de a căuta un nou coleg de cameră, sau să se mute în sine, dacă asta vor să facă.
  • Fi strict în acest termen limită. Spune-i colegului de cameră până la ce dată veți ieși afară, astfel încât să aibă timp să găsească și un nou coleg de cameră. Spuneți-le data, de asemenea, vă va ține adevărat la decizia dvs.
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 10
    4. Rămâneți în termeni buni cu ei. Dacă vă deplasați, indiferent de circumstanțe, încercați să rămâneți în termeni buni. Nu este vina colegului dvs. de cameră că ați dezvoltat sentimente.
  • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să rămâi în contact cu ei dacă nu funcționează cum vrei, dar ar trebui să încerci să-i faci să se simtă că au făcut ceva greșit.
  • Partea 4 din 5:
    Ascunzându-ți sentimentele
    1. Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 11
    1. Învață să accepți relația dvs. platonică. Dacă, din orice motiv, simți că este mai bine să vă ascundeți sentimentele, atunci va trebui să acceptați că veți fi doar prieteni. Făcând acest lucru, veți putea să vă mențineți prietenia și situația voastră de viață.
    • Fiți conștienți, totuși, că ascunderea sentimentelor dvs. pentru o lungă perioadă de timp poate fi dureroasă și dificilă pentru a vă ocupa. La un moment dat, este foarte probabil că va trebui să găsiți un alt mod de a vă ocupa de sentimentele dvs. Fie prin mărturisirea lor, fie prin mutarea pentru a obține un spațiu.
    • Amintiți-vă că sentimentele sunt trecătoare. Este posibil să dureze timp, dar în cele din urmă veți găsi pe altcineva care trebuie atras sau cineva ar putea ieși și își va mărturisi sentimentele. Fiți răbdători cu dvs.
    • Nu vă învinuiți colegul de cameră. Acest lucru va provoca sentimente de resentimente. Nu este defecțiunea colegilor dvs. de cameră că ați dezvoltat sentimente pentru ei și nu este vina dvs. că le-ați dezvoltat. Nu fi prea greu pe tine însuți și nu fi supărat la colegul tău de cameră. Încercați pur și simplu să acceptați că s-au dezvoltat sentimente.
    • Dacă dezvoltați sentimente de resentimente pe care nu le puteți face față, atunci ar putea fi timpul să vă gândiți să vă mișcați.
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 12
    2. Creați un pic de distanță. Dacă doriți să vă păstrați sentimentele pentru dvs., ar putea fi bine să creați un pic de distanțare între voi doi, care vă va oferi timp să se răcească. Cu toate acestea, nu încercați să creați atât de mult încât aceasta se transformă în relația dvs.
  • De exemplu, dacă dvs. și colegul dvs. de cameră vă petreceți întotdeauna singuri împreună, încercați să aduceți alți oameni în amestec, astfel încât acesta nu este atât de intim.
  • Încercați să evitați să faceți lucruri care se simt "data" ca. Nu mergeți la filme, cină sau concerte singure împreună. Acest lucru vă va încuraja doar dorința și să provoace o mai mare confuzie.
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 13
    3. Mențineți o viață în afara apartamentului. Petreceți timp cu propriii dvs. prieteni sau găsiți un nou hobby. Încercați să găsiți un loc de muncă cu fracțiune de normă care să vă scoată din casă sau să petreceți mai mult timp studiind în bibliotecă. Nu numai că se va angaja în activități din afara casei Fii bun pentru tine, vă va ajuta, de asemenea, să vă puneți sentimentele în perspectivă și vă poate ajuta chiar să ajungeți peste aceste sentimente.
  • Ai putea încerca întâlnire online pentru a întâlni alți oameni. Nu numai că veți avea ceva de făcut în afara apartamentului, ați putea întâlni pe cineva pe care îl găsiți și mai atractiv decât colegul dvs. de cameră.
  • Partea 5 din 5:
    Acționând asupra sentimentelor voastre
    1. Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 14
    1. Mărturisiți sentimentele. Puteți face acest lucru, așezându-i în jos și le-ați spus direct, sau puteți aștepta o clipă care se simte ca o modalitate de ao face mai subtilă.
    • Puteți face acest lucru în persoană sau peste telefon, dar evitați să faceți acest lucru prin mesaj text sau prin e-mail. Trimiterea unui text sau a unui e-mail vă va lăsa să așteptați în durere ca răspuns. Dacă nu vor să se ocupe de ea, ei pot chiar să o ignore complet văzându-vă întrebându-vă dacă au primit mesajul dvs. deloc.
    • Când vă mărturisiți sentimentele, includeți o ofertă pentru a vă deplasa. De exemplu, ați putea spune: "Vreau să știți cum mă simt și vreau să știți că vă respect spațiul. Dacă nu vă simțiți confortabil să trăiți împreună, voi ieși afară și nu vă voi vina deloc."
    • Dacă doriți să le spuneți, întrebați dacă puteți lua cina sau prânzul împreună în afara casei (acest lucru va păstra mai mult neutru pentru amândoi). Spune-le că aveți ceva important să le spuneți și că sperați că, indiferent de rezultatul, puteți fi în continuare prieteni. Explicați că este important pentru dvs. și că vă puteți da seama ce să faceți împreună. Să fie pregătiți pentru faptul că ei nu pot simți la fel.
    • Dacă preferați să așteptați o deschidere, așteptați un timp când colegul dvs. de cameră se plâng de întâlniri și că toată lumea pe care o întâlnesc sunt îngrozitoare pentru un motiv sau altul. Apoi spuneți ceva de genul: "De ce nu-mi dați o șansă?"În acest moment, ei pot crede că glumești. Asigurați-le că sunteți serios și poate adăuga ceva de genul "" Mi-ar plăcea cu adevărat să vă duc pentru o întâlnire."
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 15
    2. Dați-le timp și spațiu pentru a gândi. În oricare scenariu, colegul tău de cameră poate spune că au nevoie de ceva timp să gândească. Dați-le de data aceasta, iar în timp ce se deplasează, încercați să o păstrați lumina și casual când le vedeți. În acest fel, ei pot fi siguri că pot fi cinstiți cu privire la sentimentele lor.
  • Faceți tot posibilul pentru a rămâne în afara drumului lor. Lăsați colegul de cameră să știe că doriți să respectați nevoia lor de timp să vă gândiți și să știți că veți petrece câteva zile la casa lui So-și-așa. Dacă acest lucru nu este posibil, faceți tot posibilul să rămâneți din apartament cât mai mult posibil și când sunteți acasă, încercați să rămâneți în camera dvs. ori de câte ori este posibil.
  • Imagine intitulată face față sentimentelor romantice pentru colegul dvs. de cameră Pasul 16
    3. Respecta răspunsul lor. Sperăm că nu vă vor face să așteptați prea mult timp pentru un răspuns, dar fiți răbdători. Puteți spera că vă vor da răspunsul pe care îl doriți, ci să fiți pregătiți pentru realitatea pe care ar putea să vă respingă și chiar vă pot cere să vă mutați afară. Indiferent de ce spun ei, să fie respectuos.
  • Dacă simt același lucru, minunat! Felicitări! Cu toate acestea, acum trebuie să discutați cu noul dvs. iubit despre cum ar trebui să continuați. Cel mai important, dacă veți rămâne sau nu colegi de cameră sau dacă unul dintre voi va ieși. În acest moment, ar trebui să vorbiți și despre cum puteți face față lucrurilor în cazul (sperăm, puțin probabil) încât nu funcționează.
  • Dacă nu simt la fel, atunci fii grațios. Nu strigați sau plângeți. Spune ceva de genul ", este prea rău, dar înțeleg."Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să vă dați seama unde vă puteți depăși sentimentele în timp ce locuiți încă cu ei sau dacă trebuie să vă mutați. Oricum, ar trebui să încercați să vorbiți despre pașii următori cu colegul dvs. de cameră.
  • Dacă vă respingeți, încercați să vă reamintiți că cel puțin acum știți. Poți cel puțin să simți ușurința de a afla sigur.
  • sfaturi

    Luând ceva timp pentru a permite situației să se dezvolte este esențială. Există adesea a "Luna de miere" perioadă când întâlnim pe cineva nou și noi "a se îndrăgosti." Nu este întotdeauna dragoste romantică, chiar dacă asta simte că la început. Uneori, este doar o pasiune pe care o dezvoltăm pentru că iubim totul despre această persoană atât de mult și va trece.

    Avertizări

    Evitați să încercați să faceți o mișcare, cum ar fi încercarea de a încerca sărut colega dvs. de cameră. Dacă faceți acest lucru, este un loc destul de greu pentru a vă întoarce, mai ales dacă colegul dvs. de cameră nu simte același lucru.
  • Viața nu este un sitcom sau o comedie romantică.Nu vă așteptați ca acesta să se joace ca unul sau veți ajunge la dezamăgit mai devreme sau mai târziu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar