Cum să renunță la prieteni nesincer

Dacă vă simțiți ca și cum anumiți prieteni "nu sunt doar în voi", poate că este timpul să curățați casa. Având prieteni nesincer sau fără griji în viața voastră nu vă pot face să vă simțiți albastru, dar ei pot avea, de asemenea, o influență toxică asupra sănătății și bunăstării dvs. Viața este prea scurtă pentru a juca cu oameni nesincer, deci luați stocul în cine sunt prietenii tăi adevărați și începeți să vă desființați lista de prieteni.

Pași

  1. Imagine intitulată Ditch Friends Insincere Pasul 1
1. Identificați prietenii care aduc negativitatea vieții tale. Dacă aveți prieteni care se rostogolesc sau șoaptă în spatele tău, poate doriți să le puneți pe lista "obraznic". Personalități pentru a avea grijă de:
  • Judecător: Acest prieten încearcă să te facă să crezi că știe mai bine decât tine și / sau încercări de a vă corecta la fiecare rând.
  • Manipulativ: Nu are ta cel mai bun interes la inimă, ci mai degrabă al lui. Acest prieten va săpa în petele tale slabe și să le folosească împotriva ta pentru câștigul său.
  • Narcissistic: este vorba despre acest prieten 24/7. Acest prieten este complet concentrat asupra nevoilor sale și nu este preocupat de dvs. sau de sentimentele dvs.
  • Noncommittal: Acest prieten nu vă face niciodată o prioritate și când aveți cu adevărat nevoie de un prieten, el nu va fi acolo pentru a vă sprijini.
  • Imagine intitulată Ditch Friends Insincere Pasul 2
    2. Faceți stoc în prietenii care sunt în mod consecvent acolo pentru dvs. Pentru a determina cu adevărat ce prieteni sunt insinceri (sau negativi), gândiți-vă mai întâi despre prietenii pe care nu aveți îndoieli despre - cei care sunt mereu acolo pentru tine prin gros și subțire. Calitățile de comparare cu prietenii dvs. care se află pe blocul de tocare includ:
  • Instanțe unde ai nevoie de un prieten. Gândiți-vă la ultima oară când ați avut o criză sau chiar ați vrut să împărtășiți un pic de știri minunate. Cum a reacționat prietenul tău adevărat și cum a răspuns celălalt prieten?
  • Cum împărtășiți o conversație. În timpul unei conversații cu un adevărat prieten, este vorba despre dați și luați. Îți împărți ceva din ziua sau viața și apoi întrebați despre ziua sau viața prietenului dvs., la fel ca un joc de tenis. Aveți conversații ca acesta cu prietenul dvs. potențial nesincer sau este unilateral, unde prietenul dvs. vrea doar să vorbească despre el însuși și nu întrebă despre tine?
  • Prietenul tău încearcă să-ți rezolvi problemele sau să-ți spună ce să faci pentru a te opri să vorbești? Un bun prieten va asculta adesea doar cu tine atunci cand aveti o zi grea sau lupta cu probleme dificile. Dacă nu cereți sfaturi, prietenul dvs. încearcă să se grăbească și să vă spună ce să faceți (sau ce faceți rău), astfel încât conversația să poată fi schimbată înapoi la ei?
  • Petrecând timp cu prietenul tău. În afară de prieteniile cu distanțe lungi, petreceți timp de calitate cu prietenul dvs. atunci când este reciproc convenabil pentru amândoi, fie numai momentele în care prietenul dvs. vă poate stoarce în programul său?
  • Imagine intitulată Ditch Friends Insincere Pasul 3
    3. Reduceți contactul cu prietenii nesincer. Odată ce ați confirmat că anumiți prieteni nu vă sporesc și îmbogăți-vă viața, tăiați cablul. Nu trebuie să intrați într-o luptă și să vă strigați și să vă strigați la persoană, dar vă puteți pleca din relația grațios. În unele cazuri, celălalt "prieten" nu poate chiar să-și dea seama că ați părăsit relația pentru că au avut atât de puțin investit în ea! (Cu alte cuvinte, nu te îngrijora prea mult de reacția lor).
  • Opriți-i la prieteni. Mai ales dacă sunteți cel care inițiază întotdeauna apelurile, opriți apelarea telefonului pentru a avea o conversație cu el.
  • Nu comentați actualizările media sociale sau postările. Nu "Prieten", dar nu urmăriți și comentați fotografiile sau postările.
  • Păstrați comunicarea scurtă și la punct. Dacă trebuie să trimiteți prin e-mail sau să sunați la prietenul insinceret din orice motiv, fiți politicos, dar păstrați conversația sau mesajul de e-mail. Un simplu "cum ești tu?"Este bine, dar rămâneți axat pe sarcina la îndemână și nu mai înlăturați în viața celeilalte persoane.
  • Imagine intitulată Ditch Friends Insincere Pasul 4
    4. Mențineți-vă cercurile sociale obișnuite, dar reduceți interacțiunea generală cu prietenul. Nu vă tăiați dintr-un cerc reciproc de prieteni pentru a scăpa de această persoană, dar într-o situație socială, migrați față de oamenii care sunt adevărații dvs. prieteni și lăsați prietenul nesincer să plutească de la persoană la persoană.
  • Poate ajuta la a spune prietenilor de încredere de ce nu mai stați cu această persoană, astfel încât să vă poată înțelege raționamentul în spatele încetării.
  • Imagine intitulată Ditch Friends Insincere Pasul 5
    5. Au pregătit ceea ce vei face sau de a spune dacă prietenul insinceret te confruntă cu tine. În unele cazuri, prietenul nesincer se va trezi și se va da seama că nu mai sunați sau nu mai atârnați cu el. Dacă o să-l scoți bine, aveți un plan sau un discurs pregătit în cazul în care vă confruntă și vrea să știe de ce nu ați sunat. Unele motive pe care le puteți utiliza sunt:
  • "Am fost ocupat."Limba universală pentru" Te aflu am oftat, așa că o să spun că sunt ocupat "funcționează pentru că nimeni nu va pune la îndoială programul dvs. Bineînțeles, spunând că sunteți prea ocupat niciodată nu ajunge niciodată la rădăcina problemei, dar dacă nu sunteți confruntați, această metodă poate face truc. Mai mult, dacă acest prieten într-adevăr a avut grijă, ar încerca mai mult, dar din moment ce este puțin probabil ca ei, această pensulă va funcționa în curând.
  • "Nu simt dragostea."Du-te pentru gusto dacă sunteți pregătit pentru un mic foc. Dacă intenționați să-i spuneți prietenului dvs. că simțiți că relația nu funcționează pentru dvs., să vă asumați responsabilitatea pentru sentimentele dvs. și să evitați să spuneți: "Mă faci să mă simt...."Dacă o dețineți, există puțină altă persoană care poate face să vă acuze că ați greșit. Dacă intenționați să aveți această conversație, fiți gata să permiteți cealaltă persoană să exprime modul în care se simte. Nu numiți-apelați sau faceți acuzații. Punctul de "rupere" cu prietenul este de a pune capăt relației, nu pentru a crea mai multă dramă.
  • Evitație completă. Un alt mod pe care îl puteți ocupa (sau nu de a face) cu o confruntare potențială este să vă ascundeți complet de cealaltă persoană. Metoda "Capul în nisip" poate fi complicabilă, mai ales dacă partajați prieteni reciproci sau mergeți la aceleași restaurante, baruri sau alte unități de vânzare cu amănuntul. Verificați apelantul I.D. Înainte de a răspunde la telefon (dacă este "prietenul", lăsați-l să meargă direct la mesageria vocală) și nu răspundeți la e-mailuri, Tweets sau Facebook Întrebați. Sperăm că după câteva săptămâni, ex-prietenul tău va primi indiciu și nu va urmări prietenia ta.
  • Imagine intitulată Ditch Friends Insincere Pasul 6
    6. Continuați cu viața voastră. Ceilalți prieteni sunt încă acolo și sunteți o persoană puternică pentru a pune deoparte această fostă fostă fostă de nesincer. Nu locuiesc pe ea - cu cât mai devreme să înveți să te distanțezi de oamenii nesincer în timp ce rămâi civil, cu atât mai devreme veți fi mai bine pregătiți pentru a face față unor astfel de popoare în toate domeniile vieții. Vedeți această experiență nebună ca o lecție învățată.
  • sfaturi

    Nu trageți alți prieteni în situație. Întrebându-i pe prietenii să "aleagă laturile" pune pe toți într-o poziție ciudată. Cu toate acestea, le puteți cere să înțeleagă de ce nu mai interacționați cu această persoană și să le cereți să respecte această alegere.
  • Să fie persoana mai mare și să nu lăsați niciodată schimbul să devină urât, indiferent cât de rău sau rău poate acționa cealaltă persoană.
  • Dacă nu vor să fie prietenul tău, acționează ca și cum nu ai nevoie de ei. Găsiți un nou grup de prieteni și vor primi gelos și regret fiind un prieten rău.
  • Rămân demniți și clasic pe tot parcursul procesului - niciodată nu le lăsați să vă vadă stresul sau vă faceți griji.
  • Nu vă grăbiți să faceți acest lucru, este un lucru pe termen lung. Păstrați procesul lent și totul va funcționa bine.
  • Este bine să-ți pierzi prietenii.Veți obține întotdeauna noi în viață.
  • Dacă sunteți îngrijorat de modul în care acest lucru va funcționa, încercați să vă petreceți timp cu alți prieteni.
  • Avertizări

    În timp ce ar putea fi tentant pentru unii, nu vorbi niciodată despre prietenul insince în spatele ei. Acest lucru vă va face doar să arătați răzbunător și negativ și puteți face prieteni existenți să vă îngrijorați de ceea ce spuneți despre ei în spatele lor.
  • Nu ieșiți să vedeți cum se ocupă de situația. Întotdeauna stai departe de ceea ce te doare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar