Cum să aflați dacă o persoană vă lipsește

Când sunteți separați de cineva care vă interesează, este firesc să vă întrebați dacă acea persoană vă lipsește. Poate că ați devenit în afară de un fost prieten, rudă sau altcineva cu care ați fost intim. Sau poate că vă întrebați dacă prietenul sau prietena dvs. vă lipsește într-adevăr în timpul călătoriei de afaceri. Aflați dacă cineva vă lipsește fără a recurge la urmărirea sau acționarea necorespunzătoare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Aflând dacă cineva vă lipsește când ați sculat-o sau ați rupt
  1. Imaginea intitulată Fixați-vă viața pasul 8
1. Sugerează o întâlnire și să acorde atenție reacției persoanei. Dacă simțiți că o prietenie se învârte și doriți să știți dacă prietenul dvs. vă lipsește, invitați-i să se întâlnească pentru ceva prietenos și ușor, ca o ceașcă de cafea. Dacă prietenul tău reacționează cu entuziasm, probabil că ți-e dor de tine. Pe de altă parte, dacă au amânat întâlnirea sau par reticenți să se întâlnească, să recunoască că probabil că nu vă lipsesc.
  • Fii cinstit, dar non-acuzator despre lipsa prietenului tău. Spuneți ceva de genul: "Mi-e dor de distracția noastră vineri noaptea Hang-Outs! Vrei să reuniți din nou în curând?"
  • Imaginea intitulată trăiește o viață veridică Pasul 9
    2. Vorbiți despre problemele care stau la baza. Dacă prietenia dvs. a devenit îndepărtată și nu sunteți sigur de ce, poate fi mai util să vorbiți direct cu prietenul dvs. despre cauza distanței. Spune-i prietenului tău că ai observat că cei doi nu mai sunt la fel de aproape. Întrebați dacă ați făcut ceva pentru a provoca infracțiuni sau pentru a vă răni prietenul. Dacă răspunsul este da, fiți gata să ascultați ce are de spus prietenul dvs. fără să vă sari la propria apărare.
  • Poate fi util să întrebați direct dacă persoana vă lipsește, dar aveți grijă să le puneți la fața locului. Dacă se simt acuzați, s-ar putea să nu răspundă sincer.
  • Imaginea intitulată trăiește o viață veridică Pasul 3
    3. Discutați cu prietenii reciproci. Fii clar despre nevoile și intențiile tale. De exemplu, puteți spune unui prieten: "Simt că am crescut mai departe de prietenul nostru reciproc în ultima vreme și mă face trist. Crezi că ar merita să mă uit la ei chiar acum?"Ascultați gânditor la răspuns.
  • Nu întrebați dacă cineva vă lipsește numai pentru a vă simți mai bine.
  • Imaginea intitulată face alegeri bune pe tot parcursul luptelor în viața 1
    4. Lăsați relațiile să se încheie în mod natural. Recunoașteți semnele unei prietenii care se apropie de aproape. S-ar putea să existe tăceri lungi sau lacune ciudate în conversație. Planurile pot fi mai dificile. Neînțelegerea se poate întâmpla mai des. Nu toate prieteniile sunt menite să dureze pentru totdeauna - ca interese și vieți evoluează, deci vor relațiile.
  • Dacă prietenia dvs. se apropie de sfârșit, nu obseda dacă prietenul tău vă lipsește. În schimb, sărbători lucrurile bune pe care prietenul ți-a adus viața și trece.
  • Imagine intitulată Sortați viața dvs. Pasul 6
    5. Nu vă greșiți "Mi-e dor de tine" pentru că "vreau să fiu cu tine."Chiar dacă un fost prieten sau fostul partener nu vă lipsește, asta nu înseamnă neapărat că vor să reluă relația. Amândoi puteți plânge pierderea părților bune ale ceea ce ați avut împreună. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că întoarcerea împreună este o idee bună.
  • Metoda 2 din 2:
    Aflați dacă partenerul dvs. vă lipsește când nu sunteți împreună
    1. Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 4
    1. Observați cât de des numesc sau text. Dacă persoana se apropie adesea de a vorbi, probabil că vă lipsesc când nu sunteți în jur. Toată lumea are diferite stiluri în jurul comunicării, dar apelurile frecvente și mesajele sunt un semn bun de investiții într-o relație.
  • Imagine intitulată Păstrați viața personală privată la locul de muncă Pasul 5
    2. Ascultați tonul vocii lor. Când cineva vă lipsește, ei vor suna angajați și dornici când vorbești. Dacă persoana sună distrasă când vă apropiați de mult timp, poate fi un semn că nu ți-au lipsit.
  • Imagine intitulată la fața locului Semnele unei crize de mijloc de sex feminin Pasul 10
    3. Fii sincer când te simți nesigur. Dacă vă simțiți anxios sau nesigur atunci când partenerul dvs. este departe, este mai bine să fiți cinstit despre asta. Întrebându-mă: "Mi-a fost dor de mine?"Sau" încă mă iubești?"Este puțin probabil să vă adresați sentimentelor dvs. reale. Dacă partenerul tău spune: "Da", s-ar putea să nu le crezi, în timp ce ei spun: "Nu", te vei simți și mai rău. În schimb, cereți direct reasigurarea de care aveți nevoie.
  • De exemplu, ați putea spune: "Am avut o zi groaznică și mă simt destul de singură și nesigură în seara asta. Mă puteți răsfăța cu un sprijin suplimentar și spune-mi că mă iubești și mi-e dor de mine?"
  • Imagine intitulată Cumpărați un telefon mobil Pasul 3
    4. Fiți atenți la ceea ce împărtășesc cu dvs. Dacă prietenul sau partenerul dvs. împărtășește imagini sau link-uri care le-au făcut să se gândească la tine, înseamnă doar că se gândesc la tine. Când nu sunteți împreună, sunteți încă în mintea persoanei.
  • Prezentele reprezintă un alt mod de a demonstra îngrijirea și implicarea. Chiar dacă nu vă iubești întotdeauna lucrurile pe care un prieten sau partener le-a adus, recunoaște că și asta este o dovadă că se gândeau la tine când nu ai fost împreună.
  • Dacă vor fi dornici să vă spună despre detaliile conferinței lor plictisitoare sau conexiunile de zbor, recunoașteți că este probabil pentru că vor să vă vorbească cu dvs. Partajarea detaliilor mundane este o modalitate de a menține conexiunea la distanță și arată că ți-e dor de tine când ești în afară.
  • Imagine intitulată Evitați o viață creștină plictisitoare Pasul 11
    5. Acordați atenție la indiciile non-verbale. Dacă sunteți departe, ar putea fi mai greu să citiți semnele de afecțiune în corpul partenerului dvs. Dacă puteți vorbi prin video, căutați un cap înclinat și un contact cu ochi susținute. La telefon, un ton mai moale sau mai înalt al vocii transmite intimitate.
  • Imagine intitulată la fața locului Semnele unei crize de criză a mitralicii feminine Pasul 1
    6. Recunoașteți semnele de suferință de separare. Legarea perechilor între cupluri înseamnă că separarea poate provoca stres și anxietate crescută. Dacă sunt deosebit de îngrijorați sau neliniștiți în timp ce sunteți în afară, este posibil ca ei să vă lipsească.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu stați pe cineva în viața reală sau online. Dacă vă aflați consumați cu gânduri despre faptul că cineva vă lipsește, discutați cu un consilier, terapeut sau prieten de încredere.
  • Fiți conștienți de tulburarea de anxietate de separare a adulților. Dacă vă faceți griji în mod constant despre faptul că cineva vă lipsește, este posibil să trebuiască să discutați cu un consilier sau un terapeut. Obțineți ajutor dacă aceste simptome interferează cu viața dvs. nu sunt în pericol serios.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar