Cum să fii neted cu doamnele

Care nu vrea să fie oh-atât de mătăsos netedă cu sexul mai echitabil? Bărbații care pot atrage femeile fără a ridica un deget sunt unii dintre cei mai invidiați oameni din lume. În timp ce unii bărbați se nasc netede, din fericire, acesta este, de asemenea, ceva posibil de a practica și de a obține mai bine. Dacă sunteți în prezent la fel de neted ca un pătrat de șmirghel de înaltă gresie, nici o sudoare - cu câteva trucuri simple (și o mulțime de practici), în cele din urmă veți fi slicker decât o deversare de petrol. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a începe!

Pași

Metoda 1 din 3:
Acționând neted
  1. Imagine intitulată 108086 1 1
1. Fii jucăuș. Experții sunt de acord: Pentru multe femei, una dintre cele mai atractive trăsături pe care un om le poate avea este un sentiment de jucăuș. Nu este greu să vezi de ce - vorbind cu oameni care sunt jucăuși și bucurați-vă de spiritul din spate "dans" a unei conversații feistiale este mult mai distractivă decât să vorbești cu oamenii care sunt serios, dar neinteresant. Continuați să păstrați un sentiment de rău atunci când vorbiți cu femeile. Căutați oportunități de a gluma, să o tachinez ușor și să înțelegeți în mod deliberat lucrurile pe care le spune. Dacă are în starea de spirit pentru un pic verbal înapoi și acest lucru poate fi absolut irezistibil.
  • De exemplu, să spunem că vorbești cu o doamnă pe care sunteți atras la o petrecere. Dacă spune că este în afara orașului și că merge acasă în curând, ați putea încerca să spuneți ceva de genul "Ce, sunteți deja bolnav de noi?" cu un zâmbet pe față. Când începe să protesteze, pretindeți că vă ofensați exagerat, toate în timp ce zâmbiți să vă facă sarcasmul clar. Multe femei reacționează foarte bine cu acest tip de teasing blând, jucăuș (care sună ceva "Flirt").
  • Imagine intitulată 108086 2 1
    2. Rămâneți fără efort în controlul situației. Există un motiv bun pentru care bărbații doamnelor sunt chemați "Operatori netezi": Aceste tipuri de oameni au adesea personalități dominante și știu cum să controleze (sau "a functiona") situații sociale în beneficiul lor. Cei mai lintei, cei mai ciudați jucători despre toți știu cum să conducă conversațiile în direcțiile pe care le doresc, fără să se poată face acest lucru.
  • Această neînțelegere este cheia - cineva care insistă să domine o interacțiune socială, dar este vizibil agitată despre încercarea poate da semnale mixte cu adevărat bizare. Gândiți-vă: dacă tu au avut o conversație cu cineva care a fost evident încercând să te duci și a fost evident nervos despre asta, ai fi atras? Îndoielnic.
  • Nu vă deranjează "ridicați artistul" Ghiduri care vă încurajează să utilizați rutine planificate cu atenție de complimente și trucuri psihologice din spate pentru a atrage femei. Amintiți-vă, dacă sunteți în principal recitați dintr-un scenariu când vorbiți cu o femeie, nu sunteți într-adevăr fără efort în controlul situației, ești tu?
  • Imagine intitulată 108086 3 1
    3. Păstrați reacțiile dvs. reduse. Toți am văzut-o la televizor și în filme - liniștit, dar băiat rău, care spune aproape nimic, dar pare să ia fete fără a încerca nici măcar (e.G., "Bondul numelui. James Bond."). În timp ce divertismentul popular poate crea uneori unele atitudini nesănătoase față de întâlniri, există un mic kernel de adevăr aici. Fiind rece și subevaluată poate sa face un om mai atractiv pentru femei. Încercați să reacționați la aproape tot ce se întâmplă în jurul dvs. în mod obișnuit, ca și cum ar fi complet natural. Fiind în largul în care se întâmplă ceea ce se întâmplă este un spectacol suprem de încredere, și încrederea este aproape întotdeauna sexy.
  • Pentru a fi clar, acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii strâns cu totul despre tot. Cu toate acestea, aceasta înseamnă că dacă vedeți o oportunitate de a juca coe și de a scuza puțin intriga în conversația dvs., ar trebui să o luați și să vedeți ce se întâmplă. De exemplu, dacă o doamnă minunată întreabă ocazional unde locuiți, ați putea răspunde, "Oh de ce? Ați planificat să mergeți mai târziu acolo?" Este un pic de brânză, dar cu un răspuns ca acesta, nu revelați nimic despre tine și de a obține o săpătură jucăușă la tovarășul tău de sex feminin în același timp.
  • Este deosebit de important să aveți o reacție la cheie redusă la respingere. Dacă încercați să începeți conversațiile cu o mulțime de doamne diferite la o petrecere, există o șansă ca unii (sau chiar toți) să nu fie interesați să vorbească cu dvs. Acest lucru este OK. Reacționează la fiecare respingere fără sentimente rănite decât dacă tocmai vi sa spus că pantofii tăi sunt dezlegați.
  • Imagine intitulată 108086 4 1
    4. În mod obișnuit, inițiază afecțiunea, dar nu fi niciodată disperată. Să fim cinstiți - dacă încercați "Fii neted" Cu doamnele, probabil că doriți să vă angajați într-o mică afecțiune reciprocă cu ei, indiferent dacă aceasta este sărută, făcând sex, sau pur și simplu dețin mâini (Hei, toată lumea începe undeva). Acest lucru este mare - Afișări sănătoase și reciproce de afecțiune sunt lucruri minunate. Țineți cont de acest lucru când sunteți în situații cu doamne în care doriți să inițieți afecțiunea. Oamenii cu adevărat netede nu sunt speriați sau rușine de a-și face cunoscute intențiile. Cu toate acestea, ei nu sunt, de asemenea, nevoiași sau disperați. Nu numai că disperarea este extrem de neatractivă pentru majoritatea oamenilor, dar demonstrează, de asemenea, o valoare redusă de sine (și băieți netezi mereu au valoare de sine ridicată).
  • De exemplu, să spunem că tocmai ați înfășurat o mare întâlnire cu o minunată doamnă și ieșiți din restaurant împreună. Dacă simțiți o atracție puternică și doriți să țineți mâna, apucați-o în mod obișnuit, pe măsură ce vă deplasați printr-o mulțime de oameni ca și cum ar fi perfect natural. Nu faceți o producție mare din act - faceți-o ca și cum nu v-ați gândit nici măcar la implicații. Dacă ea pare rău la ușurință sau o slăbește prinderea, puteți urma cu ușurință conducerea ei și lăsați-o fără să facă situația ciudată, dar dacă reacționează bine, țineți-vă bine!
  • Notă: Băiurile reale netede nu sunt înfiorătoare. Fiind în mod obișnuit afectuos este un lucru, dar hărțuirea femeilor sau încălcarea spațiului lor personal este un altul, deci păstrați-vă mâinile pentru dvs. sau puteți purta o imprimare de palmier pe obraz pentru următoarele câteva zile.
  • Imagine intitulată 108086 5 1
    5. Nu așezați așteptări asupra interacțiunilor dvs. sociale. Băieți cu adevărat netedă se bucură de ceea ce fac. Îi place să aibă conversații jucătoare, interesante cu femeile. Ei nu fac acest lucru doar pentru a obține ceea ce vor. Orice fel de dragoste sau de întâlnire care vine în felul lor este un produs fericit al acestora care fac ceea ce iubesc, nu ceva pe care îl agonizează și "luptă" a obține. Când vorbești cu o femeie, ești atras, nu ai un endgame în vedere. Doar spuneți și faceți ceea ce vine în mod natural. Dacă conversația dvs. vă duce în mod natural la romantism, minunat. Dacă nu, asta e asta - te-ai distrat oricum!
  • Acesta este un motiv pentru care ați putea dori să vă îndepărtați de "ridicați artistul"-Ghiduri de seducție în stil. Aceste ghiduri sunt adesea scrise cu un singur scop (sex, evident), iar în timp ce rutinele lor pot sau nu pot lucra la un subset mic de femei, nu vă vor aduce niciodată bucuria autentică care vine de la o legătură naturală, fără efort, cu alta ființă umană.
  • Imagine intitulată 108086 6 1
    6. Fi amuzant. Toată lumea se bucură de un râs bun. Umorul face ca toată lumea să se simtă bine, așa că dacă poți obține o reputație ca o persoană amuzantă, alte persoane (inclusiv doamnelor) vor dori în mod natural să fie în jurul tău. Încercați să căutați oportunități de a face lumina situației în care vă aflați sau (ușor) distracție la oamenii din jurul vostru. Majoritatea oamenilor au capacitatea naturală de a fi amuzanți când sunt relaxați și în jurul oamenilor pe care îi place, dar dacă simțiți că aveți un timp greu de a fi amuzant, ați putea dori să încercați să cercetați subiectul (nostru ghid pentru a fi amuzant este un loc bun pentru a începe).
  • Fii atent cu umorul de auto-depreciere. În timp ce câțiva indivizi excepționali pot reuși să fie sexy în timp ce se distrează de ei înșiși (ca și cei de sex masculin în filmele Allen Woody), este o mișcare riscantă pentru majoritatea oamenilor obișnuiți, care se pot face neintenționat să arate conștienți sau nesiguri cu acest tip de abordare.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind cool și încrezător
    1. Imagine intitulată 108086 7 1
    1. Fals până când o face. Când subliniați despre o situație socială de înaltă presiune, vă aflați, poate fi dificil să vă amintiți că toată lumea din jurul vostru nu pot spune Ești nervos dacă nu arăți sau spune-le că ești. Aceasta înseamnă că, dacă aveți atitudinea corectă și vă controlați comportamentul în moduri potrivite, ei nu trebuie niciodată să știe! Pur și simplu acționând încrezător este de obicei suficient pentru a păcăli oamenii să creadă că sunteți. Cel mai bun dintre toate, este o profeție de auto-împlinire - de obicei, acționând încrezător vă poate ajuta să vă simțiți încrezători, ceea ce va face mai ușor să arate încrezător și așa mai departe.
    • Pentru început, încercați să acționați ca tot ceea ce faceți este natural. Nu ezitați decât orice decizie și nu agonizați cum să efectuați acțiuni mici, neimportante. De exemplu, dacă sunteți la o petrecere și doriți să întrebați pe cineva să danseze, nu vă gândiți la asta - faceți-o! Du-te imediat la persoana pe care ți-ai pus ochii și întrebați, "Hei, vrei să dansezi?" Asta e tot ce trebuie să faci.
  • Imagine intitulată 108086 8 1
    2. Utilizați limbajul puternic al corpului. Întotdeauna amintiți-vă - uitați partea, fiți partea! Dacă arăți ca și cum ai încredere și sigur de sine, poți, de asemenea fi încrezător, pentru că alți oameni nu vor putea spune diferența. Dacă sunteți în mod natural timid sau introvertit și încercați să fiți netedă, folosind limbajul corpului încrezător și dominant (dar relaxat) vă poate îmbunătăți imediat perspectivele cu doamnele. Mai jos sunt doar câteva sfaturi pentru cei neinițiați:
  • Stați în sus cu umerii dvs. trași ușor înapoi. Făcând acest lucru face să apară mai mari, să vă înfurie pieptul și, de obicei, face orice mușchi pe care l-ați arătat cât mai bun posibil.
  • Țineți-vă capul ridicat. Păstrarea capului tău face să apară mândri, încrezători și fără teamă de împrejurimile tale. Cu toate acestea, nu priviți în jos nasul la alții - acest lucru poate apărea snobby sau condescendent.
  • Nu vă fie frică să faceți spațiu. Persoanele încrezătoare nu se tem să aibă o poziție largă și relaxată. Dacă stați jos, nu vă fie frică să vă așezați și să vă răspândiți picioarele puțin. Dacă stați în jurul altor persoane într-o zonă aglomerată, nu vă reculați de la alții dacă vă periați accidental împotriva lor.
  • Nu vă traversați brațele. Acest lucru vă face să apară închis și inaccesibil.
  • Nu te uita la telefonul tău. Acest lucru te face să arăți ocupat și preocupat și va descuraja oamenii să vorbească cu tine.
  • Imagine intitulată 108086 9 1
    3. Utilizați contactul cu ochii corespunzători. Persoanele încrezătoare nu se tem să arate alte persoane în ochi (mai ales dacă aceste persoane sunt atrăgătoare, femei interesante). Există un motiv că căutarea pe cineva din ochi este văzută în mod tradițional ca un semn că cineva este autentic. Făcând acest lucru dă impresia că sunteți deschis, ne-intimidat și atent. Pe de altă parte, o nedreptate de a arăta pe cineva din ochi vă poate face să pari că sunteți rușine, nervos sau ascundeți ceva, chiar dacă nu sunteți. Încercați să arătați oameni în ochi de cele mai multe ori când vorbești cu ei și când nu vorbești cu ei, folosiți câteva secunde de contact cu ochii fermi pentru a susține interesul cuiva din întreaga cameră.
  • Nu privi sau nu se potrivește la femei - prea mult contact cu ochii poate fi cu siguranță un lucru rău! Dacă vorbești cu o femeie, nu ezitați să mențineți un contact cu ochii destul de echilibrați, dar dacă nu sunteți, arătați-o în ochi pentru mai mult de câteva secunde la un moment dat poate pune-o serios rău.
  • Imagine intitulată 108086 10 1
    4. Relaxa! Rapid, care este cel mai greu lucru de făcut odată ce ai comandat să o faci? Dacă ai ghicit "Relaxați-vă", ai dreptate. Activ încercând Pentru a vă relaxa este ca înotul în Quicksand - cu cât lucrați mai greu, cu atât mai puțin progresul pe care îl faceți. Dacă vă aflați stresând despre situații sociale dificile, din păcate, nu există nici un singur "dreapta" mod de a ajunge la punctul în care vă puteți relaxa în aceleași situații. Toată lumea se relaxează în moduri diferite. Cu toate acestea, mulți oameni văd succesul cu câteva metode comune, enumerate mai jos:
  • Diminuarea mentală a importanței situației sau a vă distrați distracția la ea
  • Exercitarea
  • Obținerea o mulțime de somn
  • Exerciții profunde de respirație
  • Meditatând
  • Imagine intitulată 108086 11 1
    5. Ieșiți și trăiți puțin. Imaginați-vă: discutați cu o doamnă de care sunteți atrași și jucați la lucruri coy (ca orice operator netedă), reținerea informațiilor despre tine suficient de suficientă pentru ao menține intrigid. Să spunem că lucrurile merg bine și vă aranjați o dată pentru weekend - când în cele din urmă do începe să-i spună despre tine, ați prefera să vă prezentați ca o persoană complexă, interesantă sau ca cineva fără vise sau ambiții care, în principal, se uită în principal la televizor și să navigheze pe Internet? Răspunsul ar trebui să fie evident. Bărbații cu adevărat netedă sprijină mistica lor suave cu o viață interesantă. Ei petrec timpul urmărindu-și pasiunile și încercând lucruri noi. Nu numai că va face un efort de a ieși și de a experimenta lumea să vă facă să apară mai interesant - vă va oferi și încrederea că numai o bogăție de experiență de viață poate.
  • Dacă căutați noi hobby-uri, începeți cu ceva care vă interesează sau că vă bucurați în mod natural și încercați să deveniți minunat la acel lucru. Îți place să lucrezi cu mâinile tale? Începeți să faceți propriul mobilier. Îți place muzica? Ridicați un instrument ieftin la un magazin de amanet și începeți să practici. Îți place jocurile video? Chiar acest poate fi o sursă de experiențe interesante dacă, de exemplu, participați la turneele de jocuri sau faceți un canal de joc pe YouTube.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrați farmecul dvs. unic
    1. Imagine intitulată 108086 12 1
    1. Nu vă fie rușine de interesele voastre. Cereți persoanei medii ce "Un tip bun" este ca și probabil că veți primi un răspuns de-a lungul liniilor, "El este impecabil frumos, rece, încrezător și bine îmbrăcat, cu tone de hobby-uri masculine și interese." În timp ce primele patru elemente din această listă pot fi cu siguranță un ajutor mare în jocul de dating, ultimul este greu de la sfârșitul întregii-toate-toate acestea sunt adesea făcute de a fi. Nu simțiți nevoia de a ascunde sau de a minți despre lucrurile pe care le doriți să le faceți. Dacă ești geeky, fii neabătut Geeky. Dacă vă place să faceți ceva cu adevărat bizar, cum ar fi vizionarea filmelor romantice din Syrupy din Era Filmului Silent, nu Ascundeți acest fapt - este foarte rece pentru a vă place ceva unic! Fiind 100% cinstit cu privire la modul în care vă place să vă petreceți timpul vă face să pari autentici și încrezători și vă diferențiază de toți ceilalți din jurul vostru.
  • Imagine intitulată 108086 13 1
    2. Căutați femei în care vă petreceți în mod natural. Cluburi, baruri single și alte dating tradiționale "puncte fierbinți" sunt minunate pentru oamenii care sunt în elementul lor atunci când muzica este puternică și toată lumea din jurul lor este beată. Pentru toți ceilalți, ar putea fi mult mai ușor să întâlnești oameni în altă parte. Pentru început, încercați să întâlniți femeile în locuri și evenimente pe care le bucurați în mod natural. De exemplu, dacă vă place exercițiul și în aer liber, ați putea dori să încercați să rulați într-un parc popular. Folosind această abordare, aveți mai multe șanse să întâlniți femeile cu care aveți lucruri în comun decât ați vizita pur și simplu un club local.
  • Imagine intitulată 108086 14 1
    3. Aveți propriul stil. Toți am auzit-o înainte: "Fii tu și vei merge departe." Acest sfat vechi de vârstă este un pic de brânză, dar când vine vorba de operatori netezi, este complet adevărat. Băieții netedă nu-i urmează pe alții atunci când vine vorba de definirea - ei fac ceea ce vor să facă și să se prezinte cum vor să fie prezentați și să lase pe alții să-i judece pe măsură ce văd potriviți. Având propriul stil personal unic te face foarte interesant și memorabil decât să încerci să fii ideea altcuiva "misto", astfel încât să fii singur nu este numai Mai ușor decât să fie la modă, este, de asemenea, mai inteligent dacă încercați să câștigați oamenii peste.
  • O modalitate de a vă diferenția imediat și vizibil de alți oameni este să se îmbrace într-un mod care nu este 100% obișnuit (în timp ce, evident, nu complet absurd). De exemplu, ați putea dori să încercați să cumpărați hainele la un magazin de mâna a doua sau un magazin de epocă pentru un aspect uzat, retro sau chiar pentru a vă face propriile haine și accesorii tricotare sau cusut ei singur.
  • Imagine intitulată 108086 15 1
    4. Fi deschis și sincer. Când vine vorba de urmărirea femeilor, onestitatea este cea mai bună politică. În cea mai mare parte, toată lumea (doamnelor incluse) pot spune o falsă de la o persoană autentică, așa că încercând să acționeze ca cineva pe care nu-l faci sau să vă ascundem sentimentele adevărate vor duce doar la sentimentele reciproce de stâncă. În afară de aceasta, majoritatea femeilor cred că sinceritatea este drăguță, deci nu aveți aproape nici un motiv nu Pentru a fi complet cinstit și deschis despre gândurile, opiniile și intențiile voastre. Scenariul absolut cel mai rău care poate apărea de la a fi cinstit este că pierdeți ocazia de a vă întâlni pe cineva, dar dacă ați fi trebuit să mințiți despre modul în care vă simțiți la această persoană, ați fi fost vreodată complet mulțumiți de ei? Probabil ca nu.
  • De exemplu, dacă aveți siguri "spargatori de afaceri" - Lucruri pe care le pur și simplu nu poate Tolerați în alte semnificative, veți dori cu siguranță să fiți deschisi și cinstiți cu privire la acestea cu partenerul dvs. (sau potențialul partener). Gândiți-vă: Ați prefera să petreceți câteva săptămâni, pretinzând că sunteți în cineva care fumează, cușind și ascultă să-l limiteze pe Bizkit toată ziua, sau ați prefera să strângeți această relație în bud?
  • Rețineți că, totuși, există un astfel de lucru ca o partajare excesivă. În timp ce veți dori să fiți sincer despre gândurile și sentimentele voastre, probabil că nu veți dori să faceți lucrurile ciudate prin aducerea unor informații intense personale înainte de a cunoaște cu adevărat pe cineva.
  • Imagine intitulată 108086 16 1
    5. Iubesc-o înainte de a iubi pe alții. Nu puteți iubi pe alți oameni dacă nu vă iubiți, așa că dacă aveți o părere proastă despre voi înșivă, direcționați-vă de romantism până când faceți voi. În mod ideal, relațiile romantice ar trebui să fie cireșul deasupra unei vieți fericite și satisfăcute - experiențe care sunt cu adevărat minunate de a avea, dar nu lucruri pe care tu nevoie a fi fericit. Bărbații netezi sunt întotdeauna în largul său, pentru că știu că, indiferent de ce se întâmplă în viața lor romantică, vor fi mai mult sau mai puțin fericiți, indiferent. Pentru a avea o fundație fericită pentru posibilitatea unor relații viitoare, mai jos sunt doar câteva din lucrurile pe care le veți dori probabil ca viața dvs. să conțină:
  • O cantitate rezonabilă de independență personală (cum ar fi, de exemplu, posibilitatea de a vă sprijini și petreceți timpul liber ca și dumneavoastră).
  • Oportunitatea (și motivația) de a urmări hobby-uri și interese.
  • Stabile, satisfăcătoare prietenii non-romantice.
  • Un nivel satisfăcător de realizare profesională și / sau personală (cum ar fi performanța bine la locul de muncă, devenind un membru important al comunității dvs. etc.)
  • sfaturi

    Încercați să fiți sensibili când vă spune despre trecutul ei.
  • Faceți acele lucruri mici pentru ea. Țineți ușa, oferiți-vă să ridicați fila, curtenă și etc. Multe femei iubesc asta.
  • Abilitățile de ascultare, încrederea și respectul sunt cele trei lucruri sunt, în general, cele mai importante atribute pe care le veți avea nevoie dacă începeți o relație cu o femeie.
  • Glume bune sau ceva care ar putea să-i facă să râdă în calea pozitivă este un bun de gheață în timpul acelor momente ciudate.
  • Nu vă fie frică să vă apropiați de o singură fată într-o mulțime, încercați să o îndepărtați de zgomot.
  • Avertizări

    Respectați-le.
  • Respectați limitele unei femei. Nu-i face ca ea să fie proprietatea ta și ea trebuie să-ți raporteze tot timpul.
  • Nu purtați niciodată aceleași haine două zile la rând. Fetele vor observa și o vor găsi foarte neatractive.
  • Dacă respectați femeile, faceți un efort conștient pentru a evita blestemul în jurul lor.
  • Ești grăsime, ești urât, sau orice alte comentarii nepoliticoase = o modalitate bună de a pierde femeile. Astfel încât insultele sunt întotdeauna o modalitate bună de a le pierde pentru bine.
  • Nu încercați să acționați rece. Unele doamne nu le place.
  • Nu vă implicați intim cu o fată care are un prieten!
  • Dacă nu sunteți tipul de tip care poate trage acest lucru și aveți o problemă reinventarea aspectului / personalității ca atare, atunci poate că este a "Doamnelor Mod" nu este pentru tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar