Cum să acționați în jurul unui tip care vă place

S-ar putea să vă simțiți imposibil să fiți dvs. sau să vă păstrați răcoarea în jurul tipului care vă place. De îndată ce îl vedeți, începeți să transpirați, genunchii vă simțiți ca niște chituri prostie, și începeți să vă bâlbâi ca un vechi de cinci ani - sau mai rău, vă aflați vorbind despre Pooh-urs, animalul tău preferat umplute pentru că poți Tăcește tăcerea ciudată. Nu vă faceți griji - senzație de elementul dvs. în jurul pasiunii dvs. este perfect naturală. Odată ce te calmezi, regrupați-vă și amintiți-vă că tipul este la fel de nervos cum sunteți, veți putea să acționați natural și să îl impresionați pe tipul în cel mai scurt timp.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea atenției sale
  1. Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 1
1. A stabili un contact vizual. Păstrați-o la privirile ocazionale sau ar putea fi speriat. Când îți atrage ochiul, zâmbește dulce și întoarce-te la ceea ce faci. Dacă stai și te uiți la el toată ziua, el va crede că ești puțin obsesiv. Când vorbești cu el, totuși, fii suficient de încrezător să-l privești chiar în ochi, în loc să privești la pământ și să fie impresionat de modul în care te descurci.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 2
    2. Întreabă-l să se schimbe. Schimbați un dolar. Sau întrebați ce oră este, ca și cum ați fi întârziată la o clasă sau nu. Întrebați dacă știe vreunul dintre oamenii care alerg pentru biroul de student. Ceva simplu, nici o afacere mare.
  • Dacă vorbești cu el, e bine să-ți evite privirea din când în când. Privind în ochii lui în întreaga conversație poate fi puțin intensă.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 3
    3. Fă-ți prietenii să observe. Acest lucru face acest lucru nu înseamnă că ar trebui să flirteze fără milă cu prietenii săi până când nu vă pot ajuta decât să vă observați. Înseamnă că ar trebui să acționați rece și distractiv în jurul prietenilor săi și să încercați să le cunoașteți puțin. Flirtul un pic cu alți tipi este în regulă și vă va păstra pasiunea pe degetele de la picioare, dar dacă vă dați peste bord, băieții pot obține impresia greșită a dvs. În schimb, fii bun și interesat, întreabă prietenii săi despre echipele lor preferate de sport sau planurile de weekend, și doar încercați să acționați răcoros fără a face evident că vă place foarte mult prietenul lor.
  • Dacă prietenii săi vă văd și ca tine, atunci ei pot vorbi despre tine în fața tipului, care îl va face să vă observe mai mult.
  • Dacă deveniți prieteni cu prietenii săi, ei vă pot invita chiar la petreceri, ceea ce va face mai probabil să vă petreceți cu tipul.
  • Rezistați nevoii de a trimite prieteni să întrebe dacă vă place. El va crede că încercați să forțați o relație. Acest lucru se va întoarce imediat la el și nu va crede că este rece. Chiar întrebându-i pe prietenii despre cum face sau ce face el, în principiu, va dezvălui că aveți o pasiune asupra tipului.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 4
    4. Lasă-l să vadă că ai un moment minunat. Dacă tipul este în orbita voastră, dar nu vorbiți cu dvs., nu vă petreceți timpul să vă uitați trist sau plictisit și să-l aștepți să vină la tine. În schimb, bucurați-vă de oamenii pe care îi țineți, râdeți, spuneți povești amuzante, fiți angajați în loc să vă uitați în jurul vostru și să fiți o persoană pe care alți oameni doresc să o stați cu ei. Fă-l să vrea să vină la tine și să facă conversație pentru că alți oameni se bucură de prezența voastră.
  • Dacă arăți ca și cum ai fi în mare cerere și înconjurat de oameni, el nu va fi speriat în afara, va vrea doar să te cunoască chiar mai mult.
  • Băieți iubesc fetele care sunt distractiv să fie în jur. Lăsați-l să vă vadă să vă spargeți în loc de căutarea fără permanență pentru ceva distractiv de făcut pe telefonul dvs.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 5
    5. Nu acționează ca cineva pe care nu-l faci. Dacă vorbești cu tipul, așa cum sună Corny, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să fii tu însuți. La urma urmei, vrei să-i placă tu, nu, în loc de o viziune a ceea ce credeți că ar trebui să fie persoana perfectă? Nu trebuie să-l lași să știe totul despre tine imediat, dar, în general, ar trebui să acționezi în general în jurul prietenilor tăi, doar puțin mai puțin familiar. S-ar putea să vă simțiți timizi, la început, dar cu cât vorbești mai mult cu tipul, cu atât mai confortabil veți fi tu însuți.
  • S-ar putea să vă gândiți că băieții ca niște fete girly prost care doar chicotesc și își aruncă părul înapoi sau fetele care tocmai le-au fawn peste ele, dar nu este cazul. Băieții sunt mult mai atrași de femeile independente care pot fi ele însele și sunt destul de confortabile cu cine sunt că nu trebuie să-l falsifice.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 6
    6. Evitați vorbirea de gunoi. S-ar putea să credeți că bârfele sau să spuneți lucruri oribile despre oamenii pe care amândoi știți că îl va face pe tipul că sunteți o persoană interesantă care să fie în jur, dar într-adevăr, în timp ce el poate fi temporar interesat de orice bârfă pe care o veți auzi Ești o persoană care este minimă și cine nu poate fi de încredere. Nici un tip nu vrea să fie în jurul unei fete care vorbește întotdeauna gunoi, pentru că o va face să arate ca ea este în centrul dramei și nici un tip nu vrea să se afle într-o rază de zece mile de dramă, în special drama de fată.
  • Păstrați lucrurile pozitive în schimb. Vrei ca tipul să aibă o experiență distractivă și plăcută ori de câte ori vorbește cu dvs., în loc să vă simțiți energia negativă.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 7
    7. Nu fi gelos. Acesta este cel mai rău lucru pe care îl puteți face ca o fată dacă doriți să prindeți ochiul unui tip. Dacă îl vezi pe el atârnând cu alte fete, nu-l întrebi dacă îi place sau vorbește despre modul în care fetele sunt proști sau urâte sau grăsimi. Acest lucru vă va face să vă arătați ridicol nesigur și extrem de gelos. Dacă pari ca o persoană geloasă înainte să începeți să întâlniți tipul, atunci va începe deja să vă imaginați că veți fi o prietena incredibil de geloasă.
  • Dacă o fată pe care o cunoașteți amândoi vine, wow tipul prin complimentarea fetei în schimb. Va vedea că ești atât de cool cu ​​tine că nu simți nevoia de a concura cu alte femei.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 8
    8. Întreabă-l despre interesele sale. Să ne confruntăm cu: băieți iubesc să vorbească despre ei înșiși. Cine nu, într-adevăr? Dacă vrei ca tipul să se bucure de tine, atunci trebuie să-l faci să vadă că îți pasă de el fără să-i dai peste el sau să-i stoarce în mod ciudat biceps. În schimb, întrebați-l despre echipele sale sportive preferate sau despre sportul pe care îl joacă dacă se află într-o echipă școlară. Vorbește despre trupele sale preferate, emisiunile preferate de televiziune sau chiar tipul său preferat de alimente mexicane. Puteți împărtăși lucruri despre tine, desigur, desigur - nu-l face să se simtă ca fiind interogat, la fel ca și cum vrei să-l cunoști.
  • Unii tipi sunt timizi și de fapt nu le place să vorbească despre ei înșiși atât de mult. Dacă obțineți această vibrație, apoi comutați subiectul la ceva ce puteți vorbi, de asemenea, despre planurile dvs. pentru weekend.
  • Partea 2 din 2:
    Păstrarea atenției sale
    1. Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 9
    1. Fii drăguț cu toată lumea. Este foarte simplu, dar foarte eficient. Fii drăguț cu el și și altor oameni. El va vedea ce persoană plăcută sunteți. Dacă sunteți dur și rău pentru alții, dar frumos cu el, asta nu vă va duce foarte departe. Mergând înainte și înapoi între foarte frumos și rece / arogant vă va face să parcă fals. Jocurile Mind Mind vă oferă un aer de a fi moody și o întreținere ridicată.
    • Dacă se gândește să te întâlnească, va vedea că ar fi ușor pentru că te înțelegi cu toată lumea. Nici un tip nu vrea să întâlnească o fată care are reputația de a lupta cu toată lumea sau doar a fi rău pentru oameni fără nici un motiv.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 10
    2. flirt. Pentru unii, flirtul vine în mod natural. Dacă da, îl înfruntați. Dacă nu, atunci arătați-i că sunteți interesat de el făcând contact vizual, zâmbind și făcând un pic de conversație. Puteți transforma corpul spre el în loc să trimiteți mesajul că vă place și chiar să îl atingeți ușor dacă conversația dvs. merge bine. De asemenea, îl puteți tachina puțin, dacă începeți să-l cunoașteți și știți că va răspunde bine.
  • O altă modalitate de a flirta este să fii puțin jucăuș. Nu trebuie să vă acționați ca și cum vă luați atât de serios tot timpul.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 11
    3. Complimentați-l. Autentic, simpli complimente sunt minunate. Dacă găsiți ceva simplu pe care îl puteți compliment despre el, mergeți la el. Alegeți un aspect destul de inofensiv al aspectului său sau o calitate despre el, care merită să fie complimente. Poți spune ceva, "Îmi place noua ta tunsoare" sau "Este foarte cool cum puteți fi atât de bun la baseball și aveți timp să faceți bine în școală." Asta e la fel de personal ca ar trebui să primească - nu este nevoie să-l facă inconfortabil spunând ceva asemănător, "Arăți atât de fierbinte în cămașă." Salvați complimentele suculente atunci când vă întâlniți reciproc.
  • Nu-l complimentați mai mult de o dată pe fiecare conversație sau două. Dacă continuați să strângeți complimentele, el se poate simți copleșit sau ca și cum ați fi lăsat peste tot.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 12
    4. Face contact fizic. Dacă te tachinează, dă-i o lovitură blândă sau un robinet jucăuș pe genunchi. Asigurați-vă că acțiunea este reciprocă. Dacă tu ești cel care îl atinge întotdeauna, atunci nici el nu este asta în ea sau el este timid să fie atins. Dacă stați sau stați lângă el, încercați să fiți naturali despre faptul că genunchii dvs. atinge sau despre perierea coatelor. Vedeți cum răspunde la o simplă atingere. Ar putea dori mai mult.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 13
    5. Spune-i numele când vorbești cu el. Oamenii le place să-și audă numele, așa că folosiți-o când vorbiți cu el. Nu trebuie să o utilizați mai mult de o dată sau de două ori în timpul conversației dvs. - acest lucru va fi suficient pentru ca El să-l facă să se simtă special.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 14
    6. Fi un convertitorial distractiv. Spune-i povești amuzante din ceea ce ai făcut în weekend. Vorbește despre ceva ridicol pe care l-ai auzit despre știri. Discutați-vă dragostea pentru dans sau jucând pianul. Păstrați conversația care se mișcă înainte și înapoi și nu vă fie frică să vă arătați partea goofy și să o faceți să râdă de glumele voastre de corny. Doar fii o persoană distractivă, dinamică pentru a vorbi și va vrea să se întoarcă mai mult.
  • Este în regulă dacă conversația se ștechează și nu vă puteți gândi la nimic de spus. Zâmbiți, apoi aduceți ceva, chiar dacă este un fel de aleatoriu. Nu te simți inconfortabil cu un pic de tăcere - dacă tu și tipul sunt confortabil unul cu celălalt, atunci destul de curând, vei fi confortabil și de a împărtăși tăcerea.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 15
    7. Pastreaza-ti calmul. Încercați să rămâneți liniștiți cât de mult puteți, chiar dacă vă simțiți fluturii în stomac. Puteți fi în continuare optim și distractiv, fără a fi nervos sau de a vorbi prea mult sau prea tare doar pentru că sunteți în jurul tipului. Dacă vă aflați prea încântați, respirați adânc și liniștiți-vă. Uită-te departe de fața lui dacă trebuie. Nu trebuie să fiți complet răciți dacă nu este cu adevărat personalitatea voastră, dar încercați să nu arătați prea dornici sau excitați în jurul lui sau poate să ia puțin copleșit.
  • Există o diferență între menținerea răcoroasă și acționând ca și cum nu vă pasă. El ar trebui să poată spune că îl favorizați puțin, fără să vă gândiți că aveți un altar dedicat lui în dulapul vostru.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 16
    8. Intrați-l. Odată ce i-ai atras atenția, lucrul pe care vrei să-l faci este să-l ții înapoi pentru mai mult. Vrei să-i prinzi interesul și să-l facă să vadă că ești o fată unică pe care vrea să o cunoască mai bine. Puteți face acest lucru, fiind un pic misterios și nu puneți toate cărțile pe masă imediat - faceți-l să vrea să știe mai multe despre dvs. Când vorbești cu el, spuneți că trebuie să mergeți în timp ce aveți încă o conversație minunată în loc să așteptați până când lucrurile să înceapă să moară înainte de a spune la revedere - acest lucru îl va face să vadă mai mulți dintre voi, ca să vă puteți continua o conversație mare.
  • Dacă tipul este intrigat de tine, atunci va vrea să petreacă mai mult timp cu tine, poate chiar unul pe unul. Nu te simți prea încântat dacă te întreabă, dar să-l spui că ești mulțumit de asta.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că respirația dvs. mereu miroase frumos - poate arunca într-o mentă atunci când nu caută sau mestecă niște gumă de minciună.
  • Acționați și îmbrăcați în zona dvs. de confort. Băieții observă când sunteți incomod.
  • Fii prietenul lui. Dacă nu vă acceptă ca prieten, relația dvs. nu va funcționa foarte bine. Oferă sfaturi și fii acolo pentru el.
  • Dacă în prezent nu vorbiți prea mult, începeți să vă cunoașteți reciproc. Vorbește despre subiecții săi preferați, dar și-l spuneți și ceva despre interesele voastre.
  • Dacă credeți că vă place, nu vă sperie să întrebați! S-ar putea să obțineți răspunsul pe care sperați, dar chiar dacă nu, veți ști cel puțin unde stați și dacă ar trebui să încercați să mergeți mai departe.
  • Dacă pasiunea ta este lipsită de respect față de tine, nu mai avea o pasiune asupra lui. Rezistați nevoii de a vă idoliza zdrobirea în toate circumstanțele. Meriți să fiți cu cineva care vă tratează bine.
  • Dacă sunteți prea tânăr până în prezent, cereți-i să stea cu tine la prânz sau să se joace cu el la locaș.
  • Încercați să puneți o notă în birou sau în dulap. El o va vedea și va ști că sunteți interesat.
  • Nu pleca doar când vorbești cu el - face conversația ultima dată cât mai mult posibil. Dacă trebuie să pleci, așteptați până când nu mai vorbește, stați politicos că trebuie să plecați și să încheiați că o veți trimite sau să-l scrieți mai târziu.
  • Nu încercați să acționați ca și alte fete pe care le închide.Doar pentru că el se află cu ei, nu înseamnă că el se gândește la ele ca materiale de prietena.
  • Dacă nu-ți place prietenii, nu-l face evident. Faceți tot ce este mai bun pentru a fi drăguți cu ei. Cu toate acestea, dacă nu le placi pentru că te tratează prost, nu-ți fie frică să vorbești!
  • Dacă faci ceva jenant în fața lui, nu-i accent pe ea. De obicei, oamenii nu-i pasă prea mult de greșelile. În plus, majoritatea băieților cred că sunteți drăguți când vă încurcați. Un lucru pe care îl poți face pentru a face mai puțin ciudat este să râzi cu el în jur. Acest lucru îl va arăta că nu sunteți atât de grav despre greșelile mici.
  • Spune-i că nu ai întâlnit niciodată pe cineva ca el și te bucuri de prezența Lui.
  • Dacă flirtează cu tine, vorbește cu el! Nu există nici un motiv să vă simțiți frică!
  • Avertizări

    Nu exagerați machiajul dvs. doar pentru al impresiona. Din nou, Fii tu însuți și purtați ceea ce vă simțiți confortabil.
  • Nu urmați tipul în jurul valorii prea mult! Care îi va da impresia că îl urmărește. Scopul tău este să-l aduci pe tipul să vină la tine. Dacă nu vă întoarceți ocazional de la el, se poate întoarce de la dvs.
  • Amintiți-vă, toți tipii sunt diferiți. Unii tipi nu-i plac nici măcar contact fizic!
  • Dacă se întâmplă să aibă o prietena sau o prietena ex-iubită, fii atent. Încercați să deveniți prieteni cu fata, astfel încât să nu vă puteți petrece ochii de fiecare dată când vorbiți cu el. Dacă aceasta este o prietena și nu o ex, să treacă ușor când flirtează cu el.
  • Nu jucați "greu de obtinut." Acest lucru ar putea trimite un mesaj greșit și îl poate opri să fie interesat. Dați-i spațiu și trăiți-vă propria viață, dar nu trimiteți semnale mixte.
  • Înțelegeți că, în unele cazuri, este posibil să nu fiți crupea voastră "tip." Acest lucru nu înseamnă că nu sunteți atrăgător sau că nimeni altcineva nu vă poate vedea farmecul! Pur și simplu înseamnă a lăsa această pasiune să meargă și să se deplaseze la următoarea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar