Cum să atrageți femeile

Deși este imposibil să aveți fiecare femeie din lume, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți șansele de a atrage cât mai multe femei posibil. Dacă doriți să știți cum să prindeți ochiul unei anumite femei, verificați Cum să atrageți o femeie. Dacă doriți să știți cum să faceți apel la o varietate de femei, nu căutați mai departe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fii confortabil cu tine însuți
  1. Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 1
1. Fii încrezător în cine ești. Primul pas pentru a obține femeile la fel ca tine este să-ți placă singur. Dacă nu sunteți mulțumit de cine sunteți, atunci femeia din încăpere este probabil să nu fie impresionată. Iată câteva modalități de a câștiga încredere în cine sunteți:
  • Fiți conștienți de cele mai bune atribute, fie că este simțul umorului sau abilitatea de a face pe oricine să se deschidă. Subliniați-i ori de câte ori întâlniți pe cineva nou.
  • Lucrați pentru a vă adresa defectele. Nimeni nu este perfect, dar puteți deveni o persoană mai bună, făcând un efort concertat pentru a vă îmbunătăți.
  • Încrederea este esențială, dar dacă sunteți de asemenea mulțumit de tine, puteți ieși din aroganți și că este o oprire mare.
  • Învață să te distrezi de tine. Fără a fi auto-depreciere, făcând gluma ocazional despre tine va arăta că nu te iei prea serios.
  • Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 2
    2. Fii confortabil cu modul în care arăți. Nu trebuie să fii un constructor de corp pentru a avea un corp sănătos și să fii fericit cu modul în care arăți. Dacă nu ești conștient de corpul tău, nu vei fi un magnet de pui. Iată câteva modalități de a îmbunătăți modul în care vă simțiți în legătură cu modul în care arătați:
  • Fii curajos și ia o clasă de dans sau putere de yoga. Nu numai că veți îmbunătăți modul în care arăți, dar veți întâlni cu siguranță câteva doamne în acest proces.
  • Lovitând sala de sport de câteva ori pe săptămână vă poate îmbunătăți cardio, tonul muscular și stima de sine. Dacă preferați să săriți la sala de gimnastică, puteți chiar Construiți mușchii în mod natural Prin ajustarea dietei și prin antrenament de forță la domiciliu.
  • Mănâncă alimente sănătoase. Mănâncă trei mese echilibrate pe zi și mănâncă cât mai multe fructe și legume ca tine. Evitați ceva procesat sau gras cât de mult puteți, dar să vă împliniți pe alimentele pe care doriți cu adevărat o dată când doriți.
  • Imbraca-te bine. Luați timp pentru a purta pantaloni bine montați, cămăși curați și pantofi care se potrivesc cu echipamentele dvs. Efectuarea efortului de a arăta frumos va arăta doamnelor că este posibil să faceți eforturi și în alte părți ale vieții voastre.
  • Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 3
    3. Iubește ceea ce faci. Dacă doriți să atrageți doamne, ar trebui să fiți deja mulțumiți de faptul că nu numai cine sunteți și cum arăți, dar cu modul în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului. Dacă vă aflați nemulțumiți de slujba sau studiile, se va arăta, iar doamnele vor fi oprite de atitudinea dvs. negativă.Iată cum puteți să o faceți:
  • Dacă lucrați, încercați să vă iubiți cât de mult posibilitatea de a vă construi o relație cu colegii dvs., apreciați avantajele muncii dvs. și încercând să faceți cea mai bună slujbă pe care o puteți simți bine despre tine.
  • Dacă sunteți la școală, concentrați-vă asupra subiecților pe care îi iubiți cel mai mult, astfel încât doamnele vor vedea că există ceva pasionat. Veți fi un student mai bun, veți câștiga mai multe cunoștințe și veți ieși din o persoană mai interesantă.
  • Luați hobby-uri care vă îmbunătățesc viața. Dacă nu aveți deja multe hobby-uri, alegeți ceva pentru a fi pasionat, cum ar fi alergarea, citirea unui non-ficțiune istorică sau a clădirii mobilierului. Atâta timp cât nu vă petreceți tot timpul obsedându-vă despre hobby-urile voastre, nu veți fi doar mai atrăgătoare pentru femei, ci veți deveni o persoană mai bună în procesul de urmărire a intereselor dvs.
  • Să ne confruntăm cu asta - - S-ar putea să fiți într-un loc în viața voastră, unde nu vă place ceea ce faceți foarte mult. Să lucreze pentru a schimba acest lucru, și între timp, încercați să vă păstrați plângerea la minimum, astfel încât doamnele nu cred că sunteți un pesimist.
  • Metoda 2 din 3:
    Fi o persoană dinamică
    1. Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 4
    1. Să fie cultivată. Femeile vor fi atrase de dvs. dacă sunteți un om al lumii și puteți vedea lucrurile în afara perspectivei dvs. Dacă lucrați pentru a fi mai cultivate, nu numai că veți fi mai atractive pentru femei, dar veți avea o perspectivă mai informată asupra vieții. Iată cum puteți să o faceți:
    • Aflați o limbă nouă. Veți putea aprecia o nouă cultură și dacă deveniți fluent într-o limbă sexy, cum ar fi italiană sau franceză, doamnele vor fi impresionate și încântați să le audă pe tine să le lingușească într-o limbă străină.
    • Citiți o mare varietate de cărți. Citirea ficționării și non-ficțiune de o serie de autori vă pot ajuta să apreciați cât de mare este lumea și vă poate oferi subiecte pentru a discuta cu doamnele.
    • Călătoriți dacă puteți. A se vedea lumea sau cel puțin partea ta a țării. Veți învăța multe despre lume și veți întâlni o varietate de oameni interesanți, dintre care unii ar putea fi doamne sexy.
    • Urmăriți o varietate de filme. Vizionarea ambelor clasice și a filmelor actuale vă poate ajuta să apreciați complexitatea existenței umane. Dragostea dvs. pentru filme vă va permite, de asemenea, să impresionați femeile cu perspectiva dvs. atunci când îi invitați pe datele de film.
    • Deschideți-vă ochii la o varietate de bucătărie. Nu vă lipiți doar la pizza și paste - încercați noul loc coreean sau birmen în cartierul dvs. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să găsiți o destinație minunată.
  • Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 5
    2. Să dezvolte multe relații sănătoase și interesante. Dacă aveți o relație minunată cu familia și un grup eclectic de prieteni, doamnele vor dori să fie o parte din viața voastră. Femeile sunt precaute de un tip fără prieteni sau o relație strânsă cu oricare dintre rudele sale, deoarece acest lucru poate indica faptul că nu știe cum să se alăture oamenilor sau nu găsește semnificație în prietenie. Iată cum să lucrați la relațiile din viața voastră:
  • Faceți un punct de a vedea sau a vorbi cu membrii familiei dvs. cât mai mult posibil. Cum îți tratezi familia - - Mai ales mama ta - - spune multe despre tine, și doamnelor vor fi atrase de tine dacă ești un fiu îndrăzneț. Nu vrei să arăți ca un băiat de mama, dar arătând în mod obișnuit doamnelor cât de mult vă iubești mama va arăta că sunteți o persoană îngrijită.
  • Dezvoltați un grup eclectic de prieteni. În timp ce sunteți cei mai buni prieteni cu toată lumea în fraternitatea voastră sau la un nou loc de muncă, poate fi o mulțime de distracție, având un grup divers de prieteni vă poate face o persoană mai interesantă. Este minunat să fii prieteni cu câțiva băieți din fraternitatea ta, dar dacă ai dezvoltat și relații cu prietenii tăi în liga de fotbal de weekend, puteți afla mai multe despre lume. Mai mult, doamnele vor fi atrase de abilitatea ta de a se putea întâlni cu o varietate de oameni.
  • Aruncă orice greutate moartă de pe prietenul tău. Dacă vă petreceți cu o persoană care este nepoliticoasă sau neplăcută, doar pentru că ați fost prieteni de ani de zile, este posibil să fie timp să reevaluați prietenia. În plus, dacă aduceți pe cineva care este profund enervant sau nepoliticos, doamnele vor crede că aceasta este o reflectare a cine sunteți.
  • Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 6
    3. Ridica unele abilități utile. Dacă nu sunteți interesant să fiți interesați, dar de fapt aveți o mulțime de cunoștințe, doamnele vor fi atrase de bărbatul dvs. și de capacitatea voastră de a face lucrurile. Aici sunt cateva exemple:
  • Aflați cum să gătiți. Începeți adăugând doar câteva elemente simple la repertoriul dvs. Odată ce ați perfecționa ceva, cum ar fi friptura perfectă sau somonul glazurat, puteți invita doamnele la cină. Veți arăta sexy cu șorțul unui bucătar, indiferent dacă sunteți în spatele unui grătar sau în fața unei aragazuri.
  • Aflați cum să fiți utile în jurul casei. Indiferent dacă știți cum să fixați o scurgere sau o masă spartă, doamnele vor fi pornite de știința dvs. și chiar vă pot cere ajutor.
  • Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 7
    4. Dezvolta un sentiment de umor. S-ar putea să fiți interesant și cultivat, dar dacă nu veți merge departe dacă nu știți cum să faceți o doamnă râde. Dacă aveți sensul potrivit al umorului, veți fi mult mai probabil să atrageți doamnele.Iată cum puteți să o faceți:
  • Fii deștept. Nu trebuie să fii cea mai tare sau cea mai ieșită persoană din cameră, dar dacă faci un comentariu tăiat sau ascuțit la momentul potrivit, doamnele vor fi impresionate.
  • Au livrarea corectă. Dacă aveți un comentariu amuzant, asigurați-vă că spuneți destul de tare și când nimeni altcineva nu vorbește. Dacă trebuie să vă repetați gluma, nu mai este amuzantă.
  • Fi adecvat. Faceți glumele potrivite pentru oamenii potriviți. Dacă vă petreceți cu cei mai buni prieteni, glumele tale ar trebui să fie mai raunchive decât se află în fața unui nou grup de fete și mai ales dacă întâlnești pentru prima dată un nou iubitor de iubiți.
  • Metoda 3 din 3:
    Face o femeie să se simtă specială
    1. Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 8
    1. Nu vă fie frică să complimentați o femeie. Nu trebuie să o exagerați, dar complimentul potrivit la momentul potrivit poate face o femeie atrasă de onestitatea și capacitatea dvs. de a vă pune acolo. Iată cum puteți să o faceți:
    • Când întâlniți prima fată, spuneți-i ca o bucată de bijuterii ei, tunsoarea ei sau una dintre celelalte accesorii ale ei.
    • Odată ce o cunoașteți, puteți fi mai blând. Spune, "Ți-a spus cineva vreodată că aveți ochi foarte expresivi?" Sau, "Aveți cele mai dulci râde." Nu vă fie frică să-i facă să se rotească doar puțin.
    • Observați lucrurile despre personalitatea ei. Ascultați cu adevărat ceea ce spune ea și spune-i că sună ca un mare prieten sau că are un mare simț al umorului.
  • Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 9
    2. Arată un interes în viața doamnei voastre. Doamna voastră va fi impresionată de interesele și perspectiva voastră, dar trebuie să vă asigurați că ați reciproc, arătând un interes în scopurile ei, de asemenea. Iată cum să arătați că vă interesează:
  • Amintiți-vă lucrurile pe care ți le-a spus. Dacă ați întâlnit-o înainte și aduceți detalii mici din conversația dvs. anterioară, cum ar fi numele sorei ei sau locul unde a studiat în străinătate, ea va fi atrasă de cât de mult vă interesează.
  • Întrebați întrebările corecte. Fără sunet ca și cum ai îndrepta o interogare, îți poți pune întrebările pentru a-și obține perspectiva. Începeți mic și cereți-i opinia pe subiecte care nu sunt foarte controversate și, odată ce o cunoașteți mai bine, puteți să sapă mai adânc și să întrebați despre perspectiva ei asupra echilibrării muncii și prietenilor sau despre ceea ce caută într-o relație.
  • Tachineaz-o. Odată ce o cunoașteți destul de bine pentru ao cunoaște pe Foactivele, nu vă fie frică să vă distrați la ea, atâta timp cât merge împreună cu ea.
  • Imaginea intitulată atrage femeile Pasul 10
    3. Fi o dată atent. Odată ce femeia este atrasă suficient pentru a merge la o întâlnire cu dvs., doriți să o păstrați interesați, continuând să vă angajați la datele dvs.Iată cum să o lași să știe că vă pasă odată ce o scoateți:
  • Fii un domn. Deschideți ușile, luați-o flori și dați-i haina dacă este rece.
  • Face lucrurile mici. Trimite mesajele ei în timpul săptămânii pentru a arăta că vă gândiți la ea. Ia-i darurile mici.
  • Spune-i că ai avut un timp minunat. Fi cinstit. Dacă ai avut un timp uimitor, lăsați-o să știe că o puteți vedea din nou.
  • Odată ce sunteți mai confortabil, găsiți câteva modalități de a vă apropia de periaj împotriva ei. Deveniți un expert în ceea ce privește Atinge o fată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu fi dezamăgit dacă ați încercat totul și încă nu puteți atrage doamna pe care o doriți. În procesul de a deveni mai atractiv pentru femei, v-ați îmbunătățit!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar