Cum să fii jucăuș

Nu este ușor să fii jucăuș atunci când suntem cu toții atât de prinși în stresul vieții de zi cu zi, precum și toate problemele serioase din lume. Totuși, oricine poate face mai mult timp pentru râs, jocuri și o perspectivă mai pozitivă în viață. Fiind mai jucăuș va reduce nivelul de stres și vă va face să vă uitați la lume într-o lumină mai optimistă. Deci, cum o faci? Renunțați la joc și urmați acești pași.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind jucăuș cu alții
  1. Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 1
1. Petreceți mai mult timp Învățarea de la copii. Petrecând mai mult timp cu copiii este cel mai simplu mod de a deveni mai jucăuș. Ar trebui să te joci cu ei nu cu scopul de a preda lor Mai multe despre viață, dar pentru a afla mai multe de la ei, urmărind cum se apropie și privesc viața. Copiii se uită la totul cu curiozitate, emoție și bucurie și ar trebui să înveți să abordezi viața în acest mod mai jucăuș.
  • Dacă nu aveți copii propriei dvs., încercați să vă oferiți voluntariat cu copii sau să petreceți mai mult timp cu copiii prietenilor sau rudelor dvs. Evident, nu ar trebui să ieșiți și să vă apropiați de copilul unui străin.
  • Imaginea intitulată să fie jucăuș Pasul 2
    2. Juca cu un animal de companie. Dacă aveți un câine sau o pisică sau cunoașteți un prieten care face, apoi petreceți mai mult timp jucând cu animalele. Fie că vă plimbați pe un câine sau să aruncați o minge sau să jucați cu pisica și o jucărie de pene, jucând cu animalele vă modifică perspectiva și vă face să apropiați viața într-un mod mai jucăuș și mai puțin structurat. Puteți chiar să lucrați ca un câine Walker sau să petreceți timp de pisică pentru ca un prieten să fie în jurul animalelor mai mult. Dacă vă place foarte mult ideea animalelor, voluntar la un adăpost de animale.
  • Fiind în jurul oamenilor care nu vă pot ajuta să luați o parte din structura din viața voastră și să vă apropiați de lucrurile într-un mod mai puțin regim.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 3
    3
    Dans. Du-te Luați lecțiile salsa sau Zumba, sau ați lovit cluburile cu prietenii dvs. Aruncați-vă părul în jur și dansați la muzică complet prostească sau ridicolă. Nu este vorba despre a căuta bine - este vorba de a simți bine, și cu cât dansezi mai mult, cu atât mai mult puteți să lăsați liber, să vă simțiți relaxați și, în general, lăsați-vă de inhibițiile dvs., cu atât mai jucăuș veți deveni.
  • A face un dans cu mișcări specifice, cum ar fi "Dougie," "Cupidonul Shuffle," sau chiar "Dansul Harlem," vă poate face să vă lăsați să mergeți și mai mult pe măsură ce vă prindeți în momentul mișcărilor de dans.
  • Absolut absolut nu trebuie să fii un dansator bun pentru a fi jucăuș în acest fel!
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 4
    4. Râde de tine. Fiind capabili să râdă în jurul altora, este o modalitate importantă de a fi jucăuș. Dacă sunteți întotdeauna atât de serioși în privința dvs. și nu puteți să vă întoarceți și să recunoașteți când ați făcut un nebun al dvs., ați făcut un comentariu prost, sau tocmai a făcut ceva neintenționat hilar, atunci nu veți putea niciodată să fiți jucăuși. Fiind capabil să râdă de tine, va face ca oamenii să vadă asta Ești distractiv să stea în jurul lor, și că nu sunteți un noroi care este hotărât să acționeze într-un mod serios de 100% din timp.
  • Fiind capabil să râdă de tine, vă va ajuta, de asemenea, să vă relaxați, ceea ce vă va face mai jucăuș.
  • Căutați umor sau ironie chiar și în situații incomode.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 5
    5. A lovit ușor oamenii. Dacă vă petreceți cu prieteni buni și sunteți în mijlocul unui argument machetă, încercați ușor lovind sau împingându-vă reciproc. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă vă plimbați, pe o plajă sau aflați într-un parc undeva - probabil nu la un restaurant sau un eveniment formal. Doar lovind ușor prietenii dacă starea de spirit este corectă vă poate ajuta să vă relaxați și să fiți mai jucăuș în abordarea dvs. de viață și prietenii.
  • Asigurați-vă că cunoașteți cealaltă persoană suficient de bine și că lovirea este reciprocă, totuși.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 6
    6. Tasează-ți prietenii ușor. Fiind capabil să tachineze oamenii este o parte importantă de a fi jucăuș. Aceasta înseamnă cunoașterea oamenilor suficient de bine pentru a putea să se distreze de slăbiciunile lor, de la obsesia lor cu ciocolată la natura lor stângă. Atâta timp cât tachinarea nu este medie spirituală sau peste partea de sus, fiind capabilă să tachineze oamenii și să fie tachinat în schimb vă va face o persoană mai jucăușă.
  • Cu cât mai mult vă tachinezi, cu atât mai mult veți ști unde sunt limitele lor.
  • Teasingul oamenilor vă va aminti că ar trebui să fiți mai jucători și să nu luați viața prea mare.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 7
    7
    Intrați într-o luptă. Luptele de gheață sunt o altă modalitate excelentă de a fi mai jucăuș în viața de zi cu zi. Dacă aveți un copil, atunci acesta este o țintă primă pentru o luptă. Altele dvs. semnificative este o mare țintă, de asemenea. Un bun prieten poate fi o mare țintă atâta timp cât găsiți momentul potrivit, iar cealaltă persoană este în ea. Așezându-se înapoi, se distrează și încercarea de a gâdila persoana cu care vă aflați este o altă modalitate excelentă de a fi jucăuș.
  • Din nou, asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu persoana pe care o faceți înainte de a începe.
  • 8. Joaca jocuri. Efectuarea unui scop de a juca mai multe jocuri în viața voastră este o modalitate excelentă de a fi mai jucăuș. Obținerea oamenilor împreună pentru o noapte de joc sau introducerea spontan a unui joc prietenilor dvs. atunci când vă petreceți, este o modalitate excelentă de a face ceva diferit și de a vă face viața socială un pic diferită și mai jucăușă.Ai încercat Big pradă? Ce ziceti scaune muzicale? Sau îneacă penny?
  • Alte jocuri pe care le puteți încerca să includeți riscul, Charades, Simon spune, Twister, Jocuri de bord și trucuri magice.
  • De asemenea, puteți încerca să faceți jocuri din activitățile de zi cu zi. De exemplu, dacă dvs. și partenerul dvs. gătiți în mod regulat cina acasă, provocați-le la un gătit pentru a vedea cine poate face cea mai bună versiune a mâncării dvs. preferate.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 9
    9. Implicați-vă în mai multe sporturi. Redarea sportului fără a le lua în serios este o modalitate excelentă de a fi mai jucăuș și de a petrece mai mult timp cu prietenii dvs. Dacă aveți o relație bună cu colegii dvs. sau doriți să aveți una, încercați să organizați o noapte de bowling săptămânal sau lunar sau să obțineți colegii dvs. să se alăture unei ligă de softball cu dvs. Alăturați-vă unei echipe sportive în afara școlii sau doar obțineți un bun prieten pentru a juca tenis sau baschet cu dvs.
  • Redarea mai multor sporturi vă face mai puțin preocupați de muncă și vă va face o persoană mai jucăușă în general.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 10
    10
    Fi un sport bun. Nu fi un ratat rău! Nu există niciun motiv să luați ceva personal. Când te îngrijorezi prea mult de a fi propriu și politicos, pierzi o mare parte din jucăușă și umor. Dacă spuneți accidental ceva inadecvat, fiți gata să vă cereți scuze cu adevărat. Dar în joc există o anumită cantitate de competitivitate și tachinare care creează o tensiune interesantă.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 11
    11
    Spune glumele Goofy. Toată lumea iubește o glumă, indiferent de cât de Corny este. Dacă doriți să fiți mai jucăuș, atunci învățați niște glume de corny și le-ați testa pe oameni. Atâta timp cât nu sunteți prea serios când le spuneți și clarificați că știți că sunteți prostie, glumele vor fi luate în mod corect - dacă oamenii nu râd, vor cel puțin să mănânce la tine încercați să faceți o glumă, indiferent dacă implică o referință prostească. Puteți încerca să bateți glume, gheață, anecdote scurte sau într-adevăr ceea ce plutește barca ta.
  • Încearcă Aceasta. Spune cu voce tare, "Urs polar!" Când prietenii tăi se uită la tine, ridică din umeri și spuneți, "Ce? Încerc doar să sparg gheața!"
  • Ce zici de glumă reverse-knock? Spune-i prietenului tău că ai o mare glumă de lovire și apoi să spui, "Bine, începi." Prietenul tău va spune, "Cioc cioc," și puteți spune, "Cine e acolo?" Apoi, puteți râde când vedeți cât de confuză este prietenul dvs. atunci când își dă seama că nu are un răspuns.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 12
    12
    Arunca o petrecere de costum. Îmbrăcarea nu trebuie să fie doar pentru Halloween. Purtarea unui costum îi ajută pe oameni să renunțe la identitatea lor și să fie mai jucăușă în abordarea vieții. Puteți arunca o petrecere de costum oricând și vă va face cu siguranță să vă arătați și să vă simțiți mai jucăuș. Iată câteva mari petreceri de costum pentru a arunca:
  • Partidul clasic Gatsby
  • Toți să se îmbrace ca animal preferat
  • Au un "Pulovere de Crăciun urât" petreceri de vacanță
  • Au oamenii să se îmbrace ca idoli preferați din copilărie
  • Au oamenii să se îmbrace ca personaje literare
  • Au o petrecere spațială străină
  • Au o petrecere încrucișată
  • Partea 2 din 3:
    Fiind jucăuș de tine
    1. Adăugați o muzică în rutina dvs. de zi cu zi. Muzica poate fi o modalitate excelentă de a lăsa stresul liber și de a scădea. Găsiți câteva minute în fiecare zi unde puteți adăuga muzică în rutina dvs. Poate că aveți un cântec preferat pe care îl puteți fluierul la locul de muncă sau poate că vă place să cântați în duș. Puteți chiar să aveți o petrecere de dans cu dvs. ori de câte ori aveți nevoie de un pick-me-up.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 13
    2. Faceți o plimbare fără o destinație. Treceți în afara casei dvs. și faceți un scop de a merge pe o jumătate de oră într-o direcție pe care nu ați mai plecat-o înainte. Vedeți ce observați pe drum și faceți un joc de a vedea câți câini, hidranți de incendiu, case cu două etaje sau anumite tipuri de flori pe care le observați. Nu vorbiți la telefon sau nu vă gândiți la locul de muncă în timp ce mergeți - încercați să luați peisaj cât de mult puteți.
  • Puteți aduce telefonul cu dvs., dar numai dacă vă împiedică să vă pierdeți!
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 14
    3. Creați arta pentru dvs. Nu creați artă cu scopul de a le vinde sau de a impresiona pe alții. Spune-ți că faci ceva numai pentru tine și numai tu. Puteți face o sculptură a pisicii voastre, scrie o poveste scurtă Despre copilărie, Scrieți-vă propriul limerick, Sau cântați o melodie despre legumele dvs. cele mai puțin favorizate. Pictura de petrol sau apă este o altă modalitate excelentă de a crea o artă distractivă sau semnificativă. Opriți telefonul, computerul sau orice alte distrasuri care vă vor concentra pe crearea artei.
  • Lăsați deoparte cel puțin două ore pentru ao face. Se concentrează într-adevăr pe creația și nimic altceva.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 15
    4. Face poezie magnetică. Puneți o poezie magnetică pe frigider. În fiecare dimineață, creați o nouă poezie cu cuvintele împrumutate. Făcând acest lucru, pe măsură ce vă treziți, vă va face mai alertă, obțineți sucurile de creativitate care curg și vă va face să vă simțiți mai jucători pe parcursul zilei. Dacă nu aveți timp să scrieți o nouă poezie în fiecare dimineață, încercați să scrieți una în fiecare dimineață de duminică pentru a vă menține în timpul săptămânii.
  • Dacă un prieten vine, încurajați-l să-și amestece cuvintele în jur.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 16
    5. Faceți fețe amuzante la tine în oglindă. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă menține să luați în serios lumea. Este, de asemenea, un mare ameliorator de stres dacă sunteți în mijlocul unei situații intense și trebuie să faceți o respirație pentru câteva minute. Doar să te uiți la tine în oglindă și să faci cel puțin patru fețe amuzante la tine, indiferent dacă ți-ai lipit limbile, spargând-ți ochii sau ți-au zgârcit dinții, până când te faci să te spargi.
  • Dacă aveți un prieten care are, de asemenea, câteva minute de rezervă, faceți fotografii ale fețelor nocturne ale celuilalt și trimiteți-le unul altuia.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 17
    6. Urmăriți videoclipuri stupide YouTube. Cine spune că nu aveți timp să mergeți pe YouTube pentru a viziona o pisică care se joacă cu o banană sau pentru a viziona cea mai recentă viziune a lui Jenna Marbles asupra vieții? Toată lumea are cinci minute de rezervă, astfel că navigați pe YouTube până când veți găsi ceva care vă face cu adevărat să vă spargeți. Puteți găsi chiar și un videoclip care are capacitatea de a vă face să râdeți de fiecare dată, chiar dacă este un videoclip de zece secunde al unui portar care a fost bătut de o minge de fotbal. Puneți acest videoclip în favoritele dvs. și îl puteți juca înapoi în vremuri de stres și veți simți mai relaxat și mai jucăuș.
  • Dacă vă simțiți cu adevărat jucăuș, atunci puteți face un video YouTube pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 18
    7. Râde de tine. Râsul se poate bucura singuri, precum și în bună companie. Faceți tot ce aveți nevoie pentru a vă face să râdeți - urmăriți YouTube, citiți benzi desenate, urmăriți Noaptea de sâmbătă în direct Când stai înăuntru, citiți memoirul lui Tina Fey sau urmăriți Noua fată sau chiar un act de comedie de stand-up până când nu râde de burtă. Fiind capabil să spargă pe cont propriu vă va face o persoană mai jucăușă, mai iubitoare și vă va face mai ușor să râdeți cu ceilalți.
  • Găsirea unui lucru care vă face să râdeți pe cont propriu vă puteți ajuta, de asemenea, să îl împărtășiți cu ceilalți. Poate ați găsit un clip dinamită YouTube care va fi un mare succes la petreceri.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 19
    8
    Face yoga. Yoga este o practică extrem de jucăușă și este vorba despre explorarea a ceea ce corpul tău poate și nu poate face. Nu există nici o modalitate de a finaliza o practică de yoga, iar cele mai multe clase lasă loc pentru flexibilitate și joc, indiferent dacă încerci să stăpânești un tripod, să încerci un chaturanga cu un singur legat, sau doar să explorezi copilul fericit într-un mod mai profund.
  • Yoga permite o cameră de explorare, ceea ce este exact ceea ce trebuie să fiți mai jucăuș. Nu vă speriați să încercați ceva din zona dvs. de confort - exact ceea ce este vorba despre yoga.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând în plus
    1. Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 20
    1
    Fii mai energic. Având mai multă energie vă va face o persoană mult mai jucăușă. Unul dintre motivele pentru care oamenii nu mai sunt jucăuși este că sunt prea obosiți să se joace pentru a juca jocuri sau pentru a lua lumea mai puțin serios. Deci, încercați să mâncați trei mese echilibrate, să vă odihniți suficient, să vă petreceți timpul de socializare și să evitați tot ce vă va duce să fiți în general prea epuizați pentru a zâmbi chiar și.
    • Există un milion de modalități de a fi mai energice, de la schimbarea șosetelor în mijlocul zilei pentru a purta culori mai luminoase pentru a proiecta mai multă energie.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 21
    2. Spune da mai mult. Aceasta este o altă modalitate cheie de a fi mai jucăuș. Când erai copil, trebuie să fi spus da la cele mai multe lucruri noi din fața dvs. - Așa cum ați crescut mai în vârstă, ați primit mai mult obiceiurile și rutina și ați devenit mai puțin interesați de noi activități. Deci, dacă doriți să fiți mai jucăuș, spuneți da la mai multe invitații și spuneți Da, data viitoare când cineva vrea să meargă la grădina zoologică cu dvs., să vă învețe cum să jonglați sau să luați o clasă de ceramică. Doar bine va veni de ea.
  • Faceți un scop de a spune da cu cel puțin 30% mai mult în viața de zi cu zi.
  • Opriți-vă cu scuze. Data viitoare când spui nu la ceva, întrebați-vă ce vă oprește cu adevărat. Este oboseală? Lene? Frica de a încerca ceva nou?
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 22
    3
    Ieșiți din zona dvs. de confort. Ieșirea din zona dvs. de confort vă va permite să deveniți o persoană cu adevărat jucăușă. Faceți ceva care vă sperie complet, indiferent dacă luați lecții de înot, încercând mâncarea etiopiană, sau agățându-se cu un grup de oameni care par să nu aibă nimic în comun cu dvs. Ieșirea din zona dvs. de confort vă va învăța că aveți mai mult să învățați și să faceți mai mult decât ați crezut și că lucrurile care vă fac inconfortabil pot fi cele mai pline de satisfacții tuturor.
  • Nu veți fi niciodată cu adevărat jucători dacă faceți aceleași cinci lucruri vechi în fiecare săptămână. Încercați să faceți ceva care vă face să vă inconfortabil cel puțin o dată pe săptămână.
  • Stai cu oameni care te provoacă să încerci lucruri noi.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 23
    4. Face timpul pentru jucăuș. O mulțime de oameni nu sunt destul de jucăuși pur și simplu pentru că nu au timp să fie. Asigurați-vă că ați setat cel puțin trei ore pe săptămână în afara programului dvs. pentru "timp de joaca" -- Puteți chiar să-l numiți pe planificatorul dvs., astfel încât să știți că de data aceasta nu ar trebui să fie luată prea serios. S-ar putea să vă gândiți că timpul de programare să fie distractiv și fără griji învinge scopul acestuia, dar în realitate, ceea ce face timpul să fie jucăuș este jumătate din luptă.
  • Configurați un program pe care alții îl pot alătura și. Găzduiți o noapte de joc săptămânal, de exemplu, sau programați o noapte săptămânală cu prietenii dvs. Apoi, încercați ceva distractiv și nou ca o cameră de evadare sau o clasă de gătit.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 24
    5. Nu lăsați alții să vă scape. Dacă spargeți o glumă sau flirtați cu cineva și ei mormăi sau își aruncă ochii sau se uită la tine ca și tu ai zece capete, Rămâneți pozitiv! Gândiți-vă la ceea ce ar face un copil - ridică din umeri și săriți, pentru a găsi un alt playmate.
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 25
    6. Trăiesc în acest moment. Trăind în acest moment este vorba despre a trăi ca și cum nu există mâine. Este nevoie de practică, dar în cele din urmă veți conduce o viață mai completă. Pentru a face acest lucru trebuie să realizați frumusețea în fiecare moment și în activitățile de zi cu zi. Cei mai jucători oameni sunt cei care sunt cei mai mulți "tuned in" în prezent. Sunt atât de fascinați de lume în momentul în care găsesc mereu modalități de a se angaja!
  • Imaginea intitulată Fii jucăuș Pasul 26
    7
    Zambeste mai mult. Pur și simplu, făcând efortul de a zâmbi mai mult, indiferent dacă sunteți singur, mergând pe străini, așezați în clasă, sau agățați-vă cu vechii prieteni, vă va face o persoană mult mai jucăușă, care este receptivă la toată energia pozitivă din lume. Nu veți putea fi foarte jucători dacă aveți o încruntare mare pe fața dvs. și zâmbind mai mult vă va face mai deschisi tuturor jocurilor pe care lumea le va oferi.
  • Puteți să zâmbiți chiar când nimeni nu este în jur. Zâmbind de unul singur vă va pune, de asemenea, într-o mentalitate mai pozitivă și mai jucăușă.
  • sfaturi

    Dacă cineva vă spune să vă opriți, eu.E. Dacă sunt într-o stare proastă sau pur și simplu nu-i plac atitudini jucăuș, opriți. Acest lucru nu înseamnă că nu vă place, înseamnă pur și simplu că nu sunt în starea de spirit de a juca.
  • În timp ce jucăuș are multe de a face cu a lua legătura cu copilul tău interior, amintiți-vă că există o diferență între ființă "copilul copilului" și "copilăresc. Jucăușul nu trebuie să includă tantrumuri temperabile, ignoranță sau comportament bratty.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar