Cum să vă îmbrățișezi copilul interior

Conceptul de "copilul interior" este că adânc în fiecare dintre noi este amintirea copilului depășit. Și asta "copilul din tine" continuă să trăiască și să interacționeze cu prezentul, chiar dacă reflectă trecutul. Copilul interior este sursa vitalității și creativității unei persoane. Dezvoltarea unei relații cu copilul dvs. interior poate vindeca, de asemenea, probleme emoționale care rezultă din nu onorarea acelei părți a dvs. sau chiar daune dintr-o copilărie traumatică. Viața în lumea adultă poate amenința să stingă flacăra interioară a copilului, dar puteți lupta împotriva acestor presiuni prin îmbrățișarea și reconectarea cu sursa dvs. din copilărie.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlniți copilul dvs. interior
  1. Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior pasul 1
1. Reconectați-vă cu copilăria. O modalitate de a reaprinde relația cu copilul dvs. interior "calatorie in timp" Înapoi la copilărie. Faceți acest lucru făcând o listă de lucruri care ți-au adus bucurie când erai tineri. Explorați aceste amintiri minunate și încercați să vă amintiți că minunea copilăriei. Revizuirea acestor activități este, de asemenea, o idee bună. Unele idei:
  • Sport, fie că este de fotbal, fotbal, baschet, baseball sau altceva.
  • Explorarea pădurii. Un picnic delicios este o idee minunată.
  • Joacă Pretindeți. Acest lucru poate fi îmbrăcat și având o petrecere de ceai sau chiar să lupte cu o bandă de pirați medii, furișați.
  • Culoare, fie într-o carte de colorat pentru copii sau adulți.
  • Răsfățați-vă într-o grămadă de copilărie preferată, fie că este vorba despre un cereale preferat, ceva ce v-ar face mama dvs. sau un anumit tip de bomboane.
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior Pasul 2
    2. Identificați copilul dvs. interior specific. Deși toată lumea are diferite copii, există modele comune celor mai mulți oameni. Dacă relația cu copilul dvs. interior a scăzut de-a lungul anilor, încercați să identificați ce etapă de dezvoltare copilăria dvs. este în prezent. Acest lucru vă va ajuta să creați o foaie de parcurs pentru a vă aduce copilul interior înapoi în viața voastră. Rețineți că există unele teme comune "copilul din tine" poate avea. Aceste exemple tind să fie ceea ce este copilul dvs. interior "Mai ales".Câteva exemple sunt:
  • Copilul abandonat. Acest copil interior apare adesea ca urmare a divorțului părinților sau a fi prea ocupați la atenție. Sau poate fi severă, în cazurile de abuz sau neglijare. Unele dintre indicii sunt temeri de a fi abandonate și de a se simți singuri sau nesigure.
  • Copilul jucăuș. Acest copil este un aspect sănătos, adesea neglijat al adultului. Copilul jucăuș dorește să aibă o distracție spontană și să trăiască viața liberă de vinovăție sau anxietate.
  • Copilul înfricoșător. Acest copil a primit probabil o mulțime de critici ca un copil și experiență anxietate ori de câte ori nu reușește să obțină suficientă afirmare.
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior pasul 3
    3. Scrieți o scrisoare copilului dvs. interior. Aceasta poate fi o scuză dacă simțiți că ați neglijat copilul dvs. interior și doriți să reparați această legătură. De asemenea, poate fi o scrisoare simplă care exprimă dorința de a întări prietenia.
  • Adaptați scrisoarea dvs. către tipul copilului interior pe care îl aveți. Dacă ea se teme, încearcă să o liniștească și să înmoaie aceste temeri. Dacă ea este îngrijorată de a fi abandonată, lăsați-o să știe că veți face cel mai bine să fiți întotdeauna acolo pentru ea. Dacă ea este jucăușă, spuneți-i că doriți să onorați că libertatea ușoară.
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul dvs. interior pasul 4
    4. Cultivați un spațiu deschis. Copilul tău interior este o persoană vulnerabilă. Poate avea nevoie de un spațiu sigur înainte de a se arăta. Mulți oameni se ascund sau neagă existența copilului interior deoarece cred că le face să pară slabi. Pentru a vă lăsa copilul interior să strălucească, să fie blând și afirmând. Abordați-o încet, ca un animal mic al cărui încredere doriți să câștigați.
  • Stați liniștit și spuneți copilului dvs. interior că doriți să aflați mai multe despre ea, că sunteți disponibil să vorbiți și că doriți să se simtă în siguranță. Acest lucru poate suna prost, dar ceea ce faceți este accesarea unei alte părți ale dvs. și a minții voastre inconștiente.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează copilul interior Pasul 5
    5. Ascultați-vă sentimentele. O modalitate importantă de a intra în legătură cu copilul dvs. interior este să acordați o atenție deosebită sentimentelor care apar în viața de zi cu zi. Acestea pot fi urmărite înapoi la multe dintre experiențele minunate și dureroase ale copilăriei când erați tineri și impresionați. Temerile și nesiguranța copilului interior, precum și bucuriile și sentimentele de mirare, adesea se desfășoară în modelele emoționale ale vieții noastre adulte.
  • Pe parcursul zilei, verificați-vă cu dvs. Cere, "Ce mă simt acum?" Încercați să puneți cuvinte la aceste sentimente.
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior pasul 6
    6. Fiți atenți la criticul vostru interior. Unul dintre cele mai mari obstacole pentru a vă oferi copilului dvs. interior atenția și îngrijirea pe care o are nevoie este o voce critică. Această voce vă poate spune că sunteți prea bătrân ca să aveți nesiguranță asemănătoare copilului sau să îmbrățișez-o pe Silliness of Childary.
  • Criticul interior începe să se dezvolte în copilărie - este o reacție la copilul interior fiind înăbușit. Respectați-vă criticul interior ca parte a copilului dvs. interior care a fost lăsat în jos sau rănit, dar evitați să cumpărați în auto-discuție negativă.
  • Răspundeți la criticul dvs. interior spunând "Înțeleg de unde veniți. Înțeleg că ești rănit. sunt aici pentru tine."
  • Alte fraze utile: "Da, asta e puțin prost. Dar asta ar trebui să fac acum. Vă rog să luați o pauză și să mă lăsați să fac asta?"
  • Partea 2 din 3:
    Îngrijirea copilului dvs. interior
    1. Imagine intitulată Îmbrățișează copilul interior pasul 7
    1. Luați copilul interior în serios. Este posibil să fiți tentați să vă împingeți copilul interior, deoarece problemele ei par irelevante pentru viața dvs. ca adult. Acest lucru nu este adevărat, cu toate acestea, deoarece multe dintre sentimentele noastre cele mai profunde sunt reportate de copilul interior. Evitați tentația de a ține seama sau ignorarea copilului dvs. interior. Ea nu poate fi oprită.
    • Ascultați-o ca și cum ați fi un copil real în fața dvs. Ea este la fel de reală și sentimentele ei contează la fel de mult.
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior pasul 8
    2. Acceptați sentimentele copilului dvs. interior. Puteți experimenta frustrare dacă sentimentele de furie sau nesiguranță bine în interiorul vostru. Este important să vă lăsați să simțiți această energie, totuși, pentru că acesta este copilul interior care vă vorbește.
  • Ea poate arunca un tantrum sau poate fi trist. Puteți accepta aceste emoții fără "dând" lor. Recunoaște-le și apoi treceți fără să le lăsați să vă dicteze acțiunile.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează copilul interior Pasul 9
    3. Utilizați re-părinte pentru a vindeca. Re-părinții se bazează pe ideea că, ca adult, acum posedă cunoștințele și resursele pentru a vă oferi copilului dvs. interior ce are nevoie. Dacă vă simțiți ca și copilul dvs. interior are nevoie de o vindecare înainte ca ea să poată apărea în viața voastră la ea, aceasta poate fi o abordare bună de încercat. Știi mai bine decât oricine are nevoie, pe baza unor experiențe dureroase în trecutul ei și cum să ajute.
  • De exemplu, dacă părinții dvs. nu ți-au dat niciodată o petrecere de ziua de naștere, aruncați unul pentru dvs. Invitați-vă prietenii și spuneți-i că faceți acest lucru pentru această parte a copilăriei voastre.
  • Pentru un alt exemplu, afirmați-vă când știți că ați făcut ceva ce puteți fi mândru. Spune "Sunt mândru de mine și de realizările mele."
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior Pasul 10
    4. Protejați-vă copilul interior. Deși doriți să evitați să vă întoarceți prin temerile copilariei, este o idee bună să fiți sensibili la nevoile copilului dvs. interior, de asemenea. Dacă aveți o anumită nesiguranță pe care nu ați depășit pe deplin, respectați-le. Este posibil să aveți o teamă de înălțimi care au apărut mai întâi în copilărie. Fii bun în partea dvs. care încă nu este sigur de panouri de scufundări înalte sau de alpinism.
  • De asemenea, stați din situații toxice. Dacă sunteți în jurul unor persoane specifice, consolidează anxietățile din copilărie, limitează contactul cu acei indivizi. De exemplu, dacă aveți un frate care vă preleșește și vă face să vă simțiți rău pentru voi, evitați să petreceți mai mult timp cu el decât este necesar.
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior Pasul 11
    5. Organizați-vă zona de living. Faceți-vă casa mai deschisă jucăușului copilăriei. Schimbarea mediului va schimba modul în care vă simțiți, injectați-vă o spontaneitate și creativitate asemănătoare copilului în viața voastră. Cercetările arată că lucrurile la fel de simple ca diferite nuanțe pot afecta starea de spirit. Plasați obiecte familiare cum ar fi trofee sau animale umplute pe mantia ta. Săturați imaginile vechi ale dvs. și ale familiei dvs. pentru a pune în jurul casei. Încercați să ridicați culoarea pereților dvs., fie prin pictarea lor, fie prin agățarea lucrărilor de artă ușoare.
  • Partea 3 din 3:
    Dezvoltarea simțului tău de distracție
    1. Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior pasul 12
    1. Jucam v-ati ascunselea. Dacă aveți copii sau nepoți / nepoți, du-le să se joace cu dvs. Obținerea prietenilor dvs. adulți implicați poate fi, de asemenea, distractivă. Există o întreagă psihologie în spatele ascunderii și căutării, care spune că este un joc de explorare și iubit de viață.
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior Pasul 13
    2. Cumpărați o trambulină sau utilizați altcineva. Ați putea chiar să închiriați o casă bouncy pentru o zi și invitați toți prietenii dvs. Activitatea fizică vă va ajuta să ardeți stresul, iar experiența vă va aminti de cât de mult vă bucurați de bouncing ca un copil.
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul interior Pasul 14
    3. FingerPint, Draw sau Cumpărați o carte de colorat. Aceste activități vă vor ajuta să apăsați în creativitatea dvs. din copilărie, unde obiectele pe care le trageți nu sunt doar lucruri pe o pagină, dar deschideți întreaga lume emoțională. Cercetările sugerează că desenul îi ajută pe copii să-și exprime emoțiile, pe care nu le cunosc încă în același mod decât adulții pot fi. Desenul și alte arte vizuale vă pot ajuta copilul interior să se exprime.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează copilul interior pasul 15
    4. Arunca o petrecere de dans. Dansul vă poate ajuta să ardeți stresul ca și alte activități fizice și este, de asemenea, un bulevard creativ de expresie care se întinde pe diferite grupe de vârstă. Toată lumea iubește să danseze, din copilărie până la vârsta înaintată. Utilizați dans pentru a vă conecta cu copilul dvs. interior într-un mod care vă onorează și dorințele și interesele viitoare.
  • Asigurați-vă că includeți melodii din copilăria dvs. în lista de redare!
  • Imaginea intitulată Îmbrățișează copilul dvs. interior Pasul 16
    5. Încercați scrierea liberă sau desen liber. Aceasta implică lăsarea minții tale conștiente să se odihnească în timp ce alte părți ale tău preiau. Poate fi o sursă puternică de creativitate și distracție, mai ales dacă ați stabilit intenția de a vă lăsa copilul interior să se exprime așa cum vede se potrivește.
  • Utilizați creioane, creioane colorate sau hârtie colorată pentru a face lucrurile mai distractive.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți copii propriei dvs., încercați să vedeți lumea prin ochii lor. Când faci lucruri distractive împreună, adoptați acea atitudine fără griji.
  • Puteți crea distracție oriunde. Înscrieți ajutorul copilului dvs. interior în timp ce faceți treburi și îndepliniți alte responsabilități. Face lucrurile într-un joc.
  • Avertizări

    Evitați oamenii care cred că este imatur să fie prostie. Acești oameni au probabil un critic interior hiperactiv și nu recunosc importanța copilului lor interior.
  • Evitați să mergeți atât de departe în modul copil în care vă neglijați responsabilitățile pentru adulți. Găsiți un echilibru care funcționează pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar