Cum să depuneți o plângere împotriva angajatorului dvs. (Sua)

Multe legi federale și de stat guvernează relațiile dintre angajatori și angajați. În general, angajatorii trebuie să-și plătească angajații orai cel puțin un salariu minim plus și jumătate pentru orice ore de peste 40 de ani într-o săptămână de lucru și să mențină condiții de lucru sigure și sanitare. Angajatorii nu pot face discriminarea angajaților curenți sau potențiali bazați pe rasă, etnie, sex, religie, dizabilitate sau vârstă. Dacă angajatorul dvs. nu a reușit să vă compenseze în funcție de legile aplicabile salariale și de ore, nu a reușit să respecte regulamentele de siguranță și salubritate, sau să vă discriminate, este posibil să fiți în măsură să depuneți o plângere împotriva acestuia cu agențiile federale sau de stat.

Pași

Metoda 1 din 5:
Depunerea unei plângeri cu u.S. Departamentul de Muncă
  1. Imagine denumită dosar o plângere împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 1
1. Discutați cu angajatorul dvs. Înainte de a depune o plângere formală, discutați cu șeful dvs. sau cu cineva din departamentul de resurse umane și vedeți dacă puteți rezolva problema intern.
  • Nu obțineți emoțional sau faceți atacuri personale. Chiar dacă credeți că șeful tău este un jerk, nu trebuie să-i spui asta. Rămâneți politicos și profesional în orice moment.
  • Documentați tot ce se întâmplă. Păstrați înregistrările fiecărui schimb, în ​​scris, dacă este posibil. Dacă aveți conversații orale, nu trebuie să le înregistrați, ci încercați să luați note imediat după.
  • Cea mai bună opțiune dacă are loc o conversație este de a trimite un e-mail sau o scrisoare scrisă persoanei cu care ați vorbit în termen de 24 de ore de la conversație. Statul când a avut loc conversația și că ceea ce scrieți este înțelegerea dvs. despre ceea ce sa spus, apoi rezumați conversația.
  • De exemplu, ați putea scrie: "Dragă Betty, vă mulțumesc că ați vorbit cu mine ieri cu privire la orele lipsă pe salariul meu. Este înțelegerea mea că ați revizuit înregistrările de salarizare și că am fost plătit pentru toate orele pe care le-am lucrat. Cu toate acestea, am lucrat miercuri și nu am fost plătit pentru acele ore. Ați acceptat să verificați ceasurile de timp și să vedeți dacă funcționează corect. Vă mulțumim pentru ajutor."
  • Nu bârfe despre problema cu colegii tăi. Deși s-ar putea să fiți supărat despre ceea ce sa întâmplat, să fiți profesioniști și să evitați acuzațiile pe care le răspândiți zvonuri sau vorbiți despre oamenii din spatele spatelui lor.
  • Dacă sunteți membru al unei uniuni, este posibil să vi se solicite să discutați cu un reprezentant al Uniunii înainte de a depune o plângere formală sau să faceți altceva. Dacă este cazul, urmați politicile Uniunii.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 2
    2. Asigurați-vă că angajatorul dvs. este obligat să respecte legea federală. Salariile și orele Divizia Dol impune actul de standarde de muncă echitabile, Legea privind concediul medical al familiei și alte legi federale care se ocupă de orele și salariile angajaților. FLSA și FMLA se aplică în general tuturor companiilor implicate în comerțul interstatal.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă angajatorul dvs. este acoperit, puteți apela WHD la 1-866-4USWAGE pentru a cere. Linia de ajutor gratuită a diviziei este disponibilă de luni până vineri de la ora 8:00 a.M. la 8:00 P.M. Ora de est. De asemenea, puteți vizita a Oficiul local în persoană sau trimite un e-mail.
  • De asemenea, WHD vă va informa dacă ar trebui să depuneți cu agenția dvs. de stat înainte de a depune o plângere federală. În multe cazuri, trebuie să epuizați orice remedii de stat înainte de a vă deplasa la nivelul federal.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 3
    3. Strângeți informațiile solicitate. Pentru a depune o plângere formală cu WHD, veți avea nevoie de numele, adresa și numărul de telefon, precum și numele, adresa și numărul de telefon al angajatorului dvs.
  • De asemenea, va trebui să le spuneți numele proprietarului sau managerului pe care ar trebui să-l vorbească despre plângerea dvs., tipul de muncă pe care ați făcut-o și cum și când ați fost plătiți.
  • De asemenea, trebuie să includeți informații sau documente suplimentare, cum ar fi Plata Stubs sau o copie a manualului angajatului, că credeți că WHD ar putea găsi util atunci când vă evaluează revendicarea.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 4
    4. Fișier de plângere. Puteți începe procesul de reclamație prin apelarea WHD la 1-866-4USWAING sau vizitarea diviziei Website. Veți fi direcționat către cel mai apropiat birou local, unde plângerea dvs. va fi evaluată.
  • Reclamațiile la WHD sunt confidențiale. În cazul în care WHD decide să investigheze angajatorul dvs., identitatea dvs. nu va fi dezvăluită nimănui.
  • Deoarece reclamațiile trebuie depuse în termen de doi ani de la incident, asigurați-vă că fișierul dvs. cât mai curând posibil după ce ați descoperit problema cu salariile sau orele dvs.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 5
    5. Urmați cu plângerea dvs. În cazul în care WHD descoperă salariile neplătite sau compensarea orelor suplimentare neplătite, aceasta poate supraveghea plata acelor bani. De asemenea, poate solicita sancțiuni de la angajatorul dvs. pentru încălcarea legii.
  • În plus, angajatorii care au încălcat intenționat legea pot fi crescuți asupra acuzațiilor penale și ar putea face față amenzilor și închisorii penale.
  • Dol poate depune un proces împotriva angajatorului dvs. în numele dvs. Dacă nu, aveți dreptul să depuneți un costum civil privat.
  • Metoda 2 din 5:
    Depunerea unei plângeri cu u.S. Comisia de oportunitate de ocupare a forței de muncă
    1. Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 6
    1. Asigurați-vă că angajatorul dvs. este obligat să respecte legea federală. Legile aplicate de EEOC se aplică tuturor angajatorilor guvernamentali și întreprinderilor private cu cel puțin 20 de angajați.
    • Legea federală se aplică dacă sunteți angajat activ sau un solicitant de locuri de muncă la un angajator acoperit.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 7
    2. Verificați dacă acțiunea angajatorului dvs. încalcă o lege impusă de EEOC. Legile federale aplicate de EEOC includ titlul VII din Legea privind drepturile civile din 1964, actul de salarizare egal, discriminarea vârstei în Legea privind ocuparea forței de muncă și titlul I ACT.
  • Aceste legi protejează împotriva discriminării ocupării forței de muncă pe baza rasei, a culorii, a religiei, a sexului, a originii naționale, a vârstei, a handicapului sau a informațiilor genetice.
  • De exemplu, dacă un angajator a înregistrat un anunț dorit care caută numai solicitanți de sex feminin albă pentru o poziție de secretariat, că anunțul ar încălca legea și un solicitant afectat ar putea depune o plângere la EEOC.
  • Legile privind discriminarea la vârstă se aplică numai dacă aveți peste vârsta de 40 de ani. Legea este concepută pentru a proteja lucrătorii în vârstă să fie tratați nedrept din cauza vârstei lor, dar nu interzice angajatorii să discrimineze împotriva angajaților mai tineri care nu au o experiență adecvată.
  • Practicile interzise includ, de asemenea, un mediu de lucru atât de intolerabil prin comportament discriminatoriu încât o persoană rezonabilă nu ar putea să rămână, o situație cunoscută sub numele de descărcare constructivă.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 8
    3. Discutați cu angajatorul dvs. Înainte de a depune o plângere formală, discutați cu cineva la locul de muncă cu autoritatea. Locul de muncă trebuie să aibă o politică de abordare a discriminării sau a hărțuirii publicate public.
  • Acest lucru poate fi dificil dacă supraveghetorul dvs. direct este cel responsabil pentru discriminarea împotriva dvs. sau a hărțuirii dvs., dar nu vă fie frică să treceți peste cap.
  • Dacă sunteți reprezentat de o uniune, discutați cu reprezentantul dvs. de sindicat înainte de a face altceva. Ei sunt acolo pentru a vă ajuta în aceste situații.
  • Nu bârfe despre situația dintre colegii tăi, indiferent cât de supărat sunteți și nu le întrebați despre persoana care vă deranjează. De exemplu, să presupunem supraveghetorul dvs. direct, Larry, face frecvent comentarii despre corpul dvs. care vă fac inconfortabil. Să vorbească cu cineva care are autoritatea de a disciplina Larry sau de a face aceste comentarii să se oprească, mai degrabă decât să-ți întrebi colegii dacă Larry a spus vreodată ceva similar cu ei.
  • Cu toate acestea, în cazul în care un coleg martor hărțuirea sau discriminarea, cereți-i să scrie ceea ce au văzut sau au auzit că aveți declarația lor cu privire la înregistrare.
  • Păstrați o înregistrare a tot ceea ce se întâmplă, inclusiv fiecare întâlnire sau episod de hărțuire, mai ales dacă încercați să arătați un model de hărțuire sau un mediu de lucru ostil.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 9
    4. Dosar o taxă de discriminare la dvs Cel mai apropiat birou de câmp EEOC. În majoritatea cazurilor, legea federală cere să depuneți o taxă cu EEOC înainte de a putea depune un proces de discriminare a ocupării forței de muncă împotriva angajatorului dvs.
  • Dacă statul dvs. are o agenție echitabilă privind practicile de angajare, puteți depune acolo și taxa dvs. va fi depusă și cu EEOC dacă se aplică legea federală.
  • Trebuie să vă depuneți taxa în termen de 180 de zile de la ultimul incident de discriminare. Acest termen este extins la 300 de zile dacă angajatorul dvs. este acoperit de un stat sau de drept local care interzice discriminarea pe aceeași bază cu legea federală aplicată de EEOC.
  • Dacă a apărut mai multe incidente, termenul se aplică fiecărui eveniment separat. Cu toate acestea, dacă încărcați un model de hărțuire continuă, EEOC consideră toate evenimentele ca întreg. Termenul limită se aplică ultimului și cel mai recent eveniment, deși EEOC consideră toate evenimentele legate de hărțuire, chiar și cele pentru care a trecut termenul limită.
  • În timp ce EEOC-ul nu vă permite să vă depuneți taxa online, acesta are un instrument de evaluare online pe care îl puteți utiliza pentru a determina dacă EEOC este locul potrivit pentru a depune o taxă.
  • Când depuneți taxa, EEOC-ul vă va oferi o copie a încărcării dvs. cu un număr de încărcare. În termen de 10 zile, agenția va trimite o notificare și copie a taxei către angajatorul dvs..
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 10
    5. Așteptați un răspuns din partea EEOC. EEOC va evalua taxa și va determina răspunsul adecvat. În unele cazuri, agenția vă va cere angajatorului să furnizeze un răspuns scris la taxă, în timp ce în altele vă va cere amândoi participarea la un program de mediere.
  • Dacă EEOC-ul determină că taxa dvs. a fost depusă prea târziu, că nu are jurisdicție pentru a rezolva cererea dvs. sau că ar fi puțin probabil să găsiți o discriminare bazată pe faptele pe care le-ați furnizat în taxă, va renunța prompt.
  • Dacă vi se cere să participi la mediere, tu și angajatorul tău se vor așeza cu o terță parte neutră care vă va ajuta să veniți la un compromis. Scopul este ca ambele părți să discute problema și să ajungă la o înțelegere voluntară.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 11
    6. Urmați cu taxa dvs. În cazul în care EEOC nu găsește nici o încălcare a legii, sau dacă dvs. și angajatorul dvs. nu reușesc să ajungă la o înțelegere la mediere, EEOC vă va oferi o notificare de la-la-judecată. Acest document vă oferă posibilitatea de a depune un proces în instanța federală.
  • Dacă agenția găsește o încălcare a legii și nu poate ajunge la o înțelegere cu angajatorul dvs. cu privire la această încălcare, taxa dvs. va fi transmisă personalului juridic al agenției pentru a decide dacă agenția dorește să depună un proces. Dacă declin, veți primi o notificare de la-la-Sue.
  • Metoda 3 din 5:
    Depunerea unei plângeri la Administrația privind siguranța și sănătatea ocupațională
    1. Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 12
    1. Înțelegeți ce face OSHA. OSHA este o agenție federală acuzată de asigurarea că lucrătorii au condiții de muncă sigure și sănătoase și că nu sunt supuse unor riscuri străine de rău în timpul postului.
  • Imagine intitulată File o plângere împotriva angajatorului (SUA) Pasul 13
    2. Discutați cu angajatorul dvs. Înainte de a merge la OSHA, alertați un manager sau supraveghetor la pericol care afectează sănătatea sau siguranța la locul de muncă. Ei nu pot rezolva problema dacă nu sunt conștienți de asta.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 14
    3. Strângeți informațiile de care aveți nevoie. Aproape toți angajatorii sunt acoperiți fie de OSHA, fie de un program de stat aprobat de OSHA. OSHA necesită anumite informații pentru a însoți plângerea și cererea dvs.
  • Revizuirea mesajului Formularul de reclamație vă poate ajuta să vă dați seama ce informații va trebui să vă compilați să faceți reclamația.
  • În afară de identificarea informațiilor despre dvs. și angajatorul dvs., OSHA ar dori să știe câți angajați lucrează acolo și sunt expuși la pericol, când sunt expuși și cât timp, ce fel de muncă fac și cât timp pericolul a existat.
  • În plus, dacă aveți cunoștințe despre faptul că cineva a fost rănit ca urmare a pericolului și dacă ceva a fost făcut pentru ao corecta în trecut, acest lucru ar fi de asemenea util pentru OSHA. Cu toate acestea, nu trebuie să cunoașteți toate aceste informații pentru a depune o plângere.
  • Ar trebui să includeți toate informațiile despre care credeți că ar putea fi de ajutor, atâta timp cât este adevărat și precis la cele mai bune cunoștințe. Nu vă faceți griji că nu știți regulile sau reglementările sau știind ce standard de sănătate sau siguranță a fost încălcat.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 15
    4. Fișier o plângere de sănătate și siguranță sau o cerere de inspecție. OSHA vă permite să depuneți o plângere online, prin telefon sau folosind poșta sau faxul. Puteți utiliza oricare metodă este cea mai ușoară pentru dvs.
  • Cu toate acestea, dacă există o urgență sau situația pune viața în pericol, ar trebui să apelați 1-800-321-OSHA pentru un răspuns imediat.
  • Trimiteți-vă formularul de reclamație la dvs Oficiul Osha local sau regional.
  • Plângerile scrise pe care le semnați și trimiteți la cel mai apropiat birou OSHA sunt cel mai probabil să ducă la inspecție la fața locului și o acțiune ulterioară.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 16
    5. Dosar pentru discriminare în termen de 30 de zile de la incident. Dacă ați fost concediat, retrogradați, transferați sau discriminați altfel deoarece ați solicitat o inspecție sau ați cerut angajatorului dvs. să vă respecte drepturile în temeiul Legii OSH, puteți depune o reclamație de discriminare la OSHA.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 17
    6. Urmați cu plângerea dvs. Când inspectorul OSHA ajunge la locul de muncă, aveți dreptul să o însoțiți pe inspecția ei și să vă întâlniți cu privat.
  • De asemenea, aveți dreptul să stați la orice întâlnire care se desfășoară între inspectorul OSHA și managerul dvs. sau alt reprezentant angajator.
  • Dacă nu sunteți reprezentat de o uniune, inspectorul OSHA este, de asemenea, obligat să vorbească cu alți angajați despre obiectul plângerii dvs.
  • În cazul în care inspectorul constată o încălcare a standardelor OSHA, ea poate comanda problema stabilită de o anumită dată și taxează amenzile către angajator. Tu și alți angajați au dreptul de a contesta termenul limită pentru rezolvarea problemei.
  • Dacă angajatorul dvs. contestă decizia inspectorului, aveți dreptul să fiți implicați în procesul de apel. Cu toate acestea, trebuie să notificați OSHA în avans că doriți să fiți implicați.
  • Metoda 4 din 5:
    Depunerea unei plângeri la agenția dvs. de stat
    1. Imagine intitulată Fișier o plângere împotriva angajatorului (SUA) Pasul 18
    1. Discutați cu angajatorul dvs. Înainte de a lua orice măsuri pentru a implica o petrecere exterioară, asigurați-vă că ați făcut tot ce puteți face prin a vorbi direct la departamentul dvs. de supraveghetori, management sau resurse umane.
    • Dacă sunteți reprezentat de o uniune, va trebui să vorbiți cu reprezentantul dvs. de sindicat și să vă asigurați că toate politicile Uniunii sunt urmate înainte de a vă trimite plângerea.
    • Documentați toate întâlnirile cu angajatorul dvs. cu privire la disputa dvs. și, dacă este posibil, păstrați toate schimburile cu privire la această problemă în scris.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 19
    2. Aflați dacă angajatorul dvs. este acoperit de Legea de stat. În general, legile privind munca de stat și ocuparea forței de muncă acoperă toți angajatorii care fac afaceri în cadrul statului, dar unele legi de stat acoperă numai companiile cu cel puțin un anumit număr de angajați.
  • Legile dvs. de stat nu pot oferi nici o protecție mai mică decât legea federală, dar pot oferi mai mult. Dacă o fac, ar fi mai avantajos să depuneți o plângere pentru încălcarea legii statului decât încălcarea legii federale.
  • De exemplu, până în 2015, 29 de state au avut un salariu minim de stat, care a fost mai mare decât legea salariilor minime federale. Dacă ați trăit într-unul din acele state și ați avut o plângere salarială, ați fi mai bine servită să depuneți un stat mai degrabă decât plângerea federală.
  • În plus, unii Statele interzic discriminarea pe baza unor factori care nu sunt acoperite de legea federală. În aceste situații, angajații ar avea o cerere în temeiul legislației de stat, dar nu în temeiul legii federale.
  • Multe state adoptă legea federală ca legea statului, ceea ce înseamnă că orice încălcare a legii federale de către un angajator este, de asemenea, o încălcare a dreptului de stat.
  • Puteți începe cercetarea dvs. de stat la dvs Site-ul Departamentului de Muncă de Stat. Site-ul web va avea informații despre activitățile care încalcă legea statului, cum să depună o plângere și cum să contactați angajații guvernului de stat care vă pot ajuta.
  • Imagine intitulată File o plângere împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 20
    3. Fișier de plângere. Pentru a depune o plângere la o agenție de stat pentru încălcarea dreptului muncii de stat sau a muncii, va trebui să urmați procedura stabilită de agenția respectivă.
  • De exemplu, pentru a depune o plângere de stat în Texas, trebuie să tipăriți un formular de hârtie, să îl completați și să îl trimiteți prin poștă sau să îl luați personal la Oficiul Comisiei pentru forța de muncă din Texas din Austin, Texas. În schimb, Pennsylvania are trei birouri regionale în care formularele de plângere trebuie să fie trimise sau prezentate în persoană.
  • În multe cazuri, dacă nu ați contactat încă o agenție federală cu privire la plângerea dvs., Agenția de Stat le va contacta în numele dvs. dacă contribuția lor este necesară.
  • Metoda 5 din 5:
    Depunerea unui proces împotriva angajatorului dvs
    1. Imagine denumită dosar o plângere împotriva angajatorului (SUA) Pasul 21
    1. Opțiunile Agenției Federale și de Stat. În multe cazuri, vi se cere prin lege să depună o plângere la agenția responsabilă de aplicarea unei legi înainte de a putea depune un proces.
    • De asemenea, doriți să vă asigurați că ați epuizat toate opțiunile interne. Înainte de a depune un proces, confirmați că ați vorbit cu șeful dvs. sau cu departamentul de resurse umane și ați urmat toate politicile companiei privind plângerea sau disputa.
    • Dacă sunteți reprezentat de o uniune, discutați cu reprezentantul dvs. de sindicat înainte de a depune un proces.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 22
    2. Decideți unde să vă depuneți procesul. Dacă cererea dvs. apare în conformitate cu legea federală, trebuie să depuneți un costum în instanța federală. Altfel, probabil veți depune un costum în instanța de stat.
  • Este posibil să fiți în măsură să depuneți o simplă încălcare a costumului de contract în instanța de reclamații mici, cu condiția ca suma de bani pe care o revendicați angajatorul dvs. cădează că scade sub pragul pentru cereri mici - de obicei sub 10.000 $, în funcție de stat.
  • Țineți minte că, dacă sunteți angajat AT-Will, abilitatea dvs. de a depune un proces poate fi limitată, mai ales dacă intenționați să depuneți pentru încălcarea contractului. AT - Work Work înseamnă că angajatorul dvs. vă poate da foc din orice motiv sau nici un motiv deloc.
  • Cu toate acestea, dacă angajatorul dvs. are nici o politică scrisă, aveți dreptul să vă bazați pe ele. De exemplu, dacă manualul angajatului acordat la compania dvs. afirmă că angajații nu pot fi reziliați decât dacă au fost scrise de trei ori, ați putea da în judecată pentru încălcarea contractului dacă ați fost concediați și ați fost scrisă doar o dată.
  • Dacă trebuie să depuneți costum în instanța federală pentru a vă asigura drepturile, probabil că doriți să luați în considerare angajarea unui avocat cu experiență în dreptul muncii. Procedurile de judecată federală sunt complicate, iar standardele de probă pot fi dificile.
  • Imagine denumită depunerea unei plângeri împotriva angajatorului dvs. (SUA) Pasul 23
    3. Proiect de petiție sau plângere. Trebuie să-i spui Curții Ce sa întâmplat, cum a fost împotriva legii, banii sau alte remedii pe care le credeți că meritați ca rezultat.
  • Avocatul legii ocupării forței de muncă este foarte recomandat în acest stadiu, dacă nu depuneți în instanța de reclamații mici. Biroul funcționarului nu va avea formulare disponibile pentru cazurile de drept de angajare, așa cum fac multe alte probleme, iar un avocat vă poate asigura că ați inclus toate faptele pe care trebuie să le dovediți cazul.
  • Dacă nu vă puteți permite un avocat, consultați biroul local de asistență juridică sau la cea mai apropiată școală de drept, care poate avea clinici cu servicii gratuite sau reduse.
  • Imagine intitulată Fișier o plângere împotriva angajatorului (SUA) Pasul 24
    4. Folosiți-vă petiția sau plângerea și serviți angajatorul dvs. Odată ce ați terminat de redactarea plângerii, trebuie să o depuneți cu grefierul de la Curtea în care ați decis că trebuie să vă depuneți costumul.
  • Când depuneți costumul, funcționarul îl va ștampila și poate programa audierea inițială. Plătiți taxele de depunere variind de la 50 de dolari la câteva sute de dolari, în funcție de stat și indiferent dacă depuneți în instanță civilă, stat sau pensiune federală.
  • După ce costumul dvs. este depus, angajatorul dvs. trebuie să fie servit astfel încât să știe ce cereți unui judecător sau unui juriu să decidă și când trebuie să apară în instanță pentru a-și prezenta partea lui. Nu vă puteți servi singur angajatorului, dar biroul funcționarului va avea o listă de companii de aplicare a legii și de servicii private pe care le puteți utiliza. Ei vă vor percepe o taxă pentru serviciul lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar