Cum de a forma o uniune

Sindicatele sunt organizațiile angajaților care negociază pentru o mai bună salarizare, beneficii și condiții pentru lucrătorii pe care îi reprezintă.Deși adesea încruntat de angajatori, dreptul la sindicalizare este protejat de lege. Formarea unei uniuni este un proces democratic care cere angajaților să voteze la sindicarea. Dacă o majoritate a colegilor dvs. de acord, puteți afilia cu o uniune existentă sau puteți crea o uniune independentă a dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Noțiuni de bază
  1. Imagine intitulată formează o Uniune Pasul 7
1. Discutați cu colegii dvs. despre sindicarea.În cele din urmă, majoritatea colaboratorilor dvs. vor trebui să voteze pentru a stabili o uniune. Vorbind cu colegii dvs., puteți evalua dacă angajații dvs. sunt susceptibili să sprijine alegerea Uniunii. Vorbind este, de asemenea, cel mai bun mod de a afla ce schimbări pe care le-ați dori să le vedeți și pentru a vă împărtăși ideile despre modul în care sindicalizarea poate efectua aceste schimbări.
  • Păstrați-vă discuțiile liniștite și private. Deși Legea Națională a Relațiilor de Muncă garantează dreptul de a discuta despre aderarea la sindicat în timpul non-muncă în zonele non-loc de muncă (ca un salon angajat), păstrarea acestor discuții discrete ajută la evitarea conflictului dintre angajații managerului și pro-Uniune.
  • Colaboratorii dvs. trebuie să vă găsească să fiți demn de încredere și competenți, astfel încât să studiezi problemele Uniunii, cum ar fi dreptul federal și de stat, beneficiile sindicatelor și tacticile angajatorului obișnuit utilizate pentru a descuraja organizarea. Când un co-lucrător are o întrebare sau o provocă poziția dvs., ar trebui să vă puteți răspunde rapid și cu încredere. Pentru a organiza cu succes, trebuie să vă inspirați și să vă convingeți peers să vă urmați conducerea.
  • Imaginea intitulată Du-te în grevă Pasul 9
    2. Aflați dacă vă puteți alătura unei uniuni pre-existente. Este posibil să existe deja o uniune pe care o puteți alătura care reprezintă industria dvs. Aceste organizații vă pot îndruma prin procesul de organizare a unei uniuni la locul de muncă. Cele mai multe U.S. Organizațiile de muncă sunt organizate sub Federația Americană a Muncii - Congresul organizațiilor industriale sau Schimbați pentru a câștiga Federația. Există, de asemenea, sindicate independente care nu sunt afiliate fie cu organizarea umbrelă, cum ar fi Uniunea Internațională de Longshore & Warehouse, lucrătorii uniți și lucrătorii industriali ai lumii.
  • De asemenea, puteți localiza uniunile locale prin căutarea online sau în agenda telefonică sub "Organizațiile de muncă." Rețineți că numele Uniunii nu contează - ambalatorii din carne aparțin în mod obișnuit lucrătorilor din oțel Unite. Contactați sindicatele dvs. locale pentru a afla ce industriile pe care le reprezintă.
  • Imagine intitulată formează o Uniune Pasul 8
    3. Contactați un organizator al Uniunii. Dacă dumneavoastră și colegii dvs. decideți că doriți să organizați sub o uniune existentă, contactați un organizator al Uniunii la o uniune preexistentă pentru a ajuta la organizarea unei uniuni la locul de muncă.
  • Alternativ, dacă puteți forma o nouă uniune independentă care este recunoscută de Consiliul Național al Relațiilor de Muncă (NLRB) fără a lucra cu o Uniune existentă. Fiți conștienți de faptul că costul de a conduce o Uniune și complexitatea dreptului muncii poate face formarea unei noi sindicate nepractice.
  • Partea 2 din 3:
    Organizarea la locul de muncă
    1. Imaginea intitulată Du-te pe grevă Pasul 6
    1. Formează un comitet de organizare. Indiferent dacă lucrați cu asistența unui organizator al Uniunii de la o uniune preexistentă sau încearcă să înceapă o uniune independentă, să înceapă prin asamblarea unui comitet de organizare. Membrii comisiei ar trebui să fie pregătiți să facă cercetări beneficiile sindicalizării și să-și educă și să-și convingă colegii să sprijine Uniunea. Găsiți colegii de muncă asemănători care sunt interesați să vă ajute să organizați campania dvs. de sincronizare. Încercați să găsiți o selecție de membri care reprezintă o bună secțiune transversală a companiei, inclusiv persoanele care reprezintă diferite:
    • Departamentele din cadrul companiei-
    • Shifts-
    • Rasiale și etnice - și
    • Genders.
  • Imaginea intitulată Du-te pe grevă Pasul 1
    2. Adunați informații despre angajați și la locul de muncă. Va trebui să colectați informații despre locul de muncă, care poate fi utilă pentru Uniune sau NLRB în viitor. În colectarea de informații, cercetați compania dvs. online și vorbiți cu colegii care pot avea informațiile pe care le lipsește.
  • Descrieți structura la locul de muncă, inclusiv diferitele departamente, zonele de lucru, locurile de muncă și schimbările.
  • Colectați informații de la fiecare angajat într-o foaie de calcul cu numele, adresa, numărul de telefon, schimbul, titlul postului și departamentul.
  • Asamblați informații despre angajatorul dvs., inclusiv alte locații, societăți-mamă și filiale, produse, clienți majori și istoria Uniunii.
  • Imaginea intitulată Du-te pe grevă Pasul 11
    3. Formulați un program de probleme. Un program de aspecte este ca și declarația de misiune a Comitetului de organizare și ar trebui să includă îmbunătățirile pe care comisia speră să le atingă prin sindicalizare, cum ar fi salariile mai mari, beneficii mai bune, și / sau condiții de muncă îmbunătățite. Asigurați-vă că evidențiați îmbunătățirile dorite atunci când discutați campania dvs. pentru a vă uni cu colegii dvs.
  • Cercetați salariile și beneficiile pe care oamenii din industria dvs. le primesc în statul dvs. și în altă parte a țării atunci când sunt sindicalizați față de atunci când nu sunt reprezentați de o uniune. Au aceste statiste la îndemână în timpul discuțiilor.
  • Imaginea intitulată Du-te pe grevă Pasul 4
    4. Pregătiți-vă pentru tactici anti-uniune de la angajatorul dvs. Deoarece sindicatele dau mai multă putere lucrătorilor să negocieze pentru o mai bună plătire și condiții de muncă, ei iau o putere departe de angajatori. Din acest motiv, angajatorii încearcă adesea să descurajeze organizarea Uniunii. Tactica de descurajare comună includ:
  • `Tactici de a speria`. Angajatorii ar putea anunța că vor refuza negocierea cu Uniunea. Cu toate acestea, în temeiul legii federale, angajatorii trebuie să negocieze cu Uniunea. Angajatorii ar putea amenința locurile de muncă sau beneficiile angajaților pro-sindicali sau a supraveghetorilor de presiune să manipuleze sau să-i hărțuiască pe alții. Aceste tactici sunt abuzive și ilegale în temeiul legii federale. Angajatorii ar putea încerca, de asemenea, să descurajeze participarea, făcând o mare afacere cu privire la cât costă mai multe uniuni. Puteți să împărtășiți contraargumentul că taxele sindicale reprezintă o cheltuială minoră în comparație cu impactul pozitiv pe care îl poate avea un Union. Dacă angajatorul dvs. se angajează în tactici ilegale, contactați un reprezentant al Uniunii sau NLRB și întrebați ce acțiuni ar trebui să luați.
  • "Tactica de dragoste". Unii angajatori încearcă să-și convingă angajații că o uniune nu este necesară. Tactica de dragoste obișnuită includ scuze pentru greșelile din trecut și promiterea unui tratament mai bun în schimbările bruște de viitor și în ceea ce privește condițiile de muncă, beneficiile angajaților și relațiile dintre angajați și manageri. Angajatorii speră că, făcând câteva schimbări mici, angajații lor vor deveni mulțumiți și vor pierde motivația lor de a uni.
  • Partea 3 din 3:
    Ținând alegerea
    1. Imaginea intitulată Du-te pe grevă Pasul 5
    1. Colectați semnăturile. Dacă lucrați cu o uniune stabilită, veți dori să distribuiți și să colectați carduri de autorizare, numite și "O cartelă." Uniunea ar trebui să vă ofere carduri pre-imprimate. Dacă lucrați fără independent, va trebui să circule o petiție. Obțineți semnături de la colegii dvs. care nu sunt supraveghetori sau manageri, deoarece supraveghetorii și managerii nu sunt eligibili pentru reprezentarea Uniunii.
    • Dacă colectați semnături sau cărți din cel puțin 30% dintre angajați, NLRB va organiza o alegeri ale Uniunii.
    • Dacă colectați semnături sau carduri de la mai mult de 50% dintre angajați, puteți cere angajatorului dvs. să renunțe la alegeri și să înceapă să recunoască imediat conducerea Uniunii.
    • Dacă cel puțin 50% din semnul angajaților, iar angajatorul nu va renunța la alegeri, NLRB poate intra și mandat crearea unei Uniuni dacă investighează și stabilește că angajatorul se angajează în acțiuni pentru a preveni alegerea corectă.
  • Imaginea intitulată Du-te pe grevă Pasul 14
    2. Depune o petiție electorală. Va trebui să completați și să dați fișier această petiție cu NLRB. De asemenea, trebuie să completați și să dați fișierul Acest certificat de serviciu afirmând că ați anunțat petiția către angajatorul dvs.
  • NLRB va avea nevoie, de asemenea, de cardurile dvs. de autorizare sau semnăturile petiției de la cel puțin 30% din colegii dvs. NLRB va cere angajatorului dvs. o listă a angajaților săi și va compara numele de pe listă la semnăturile pe care le-ați trimis.
  • Imaginea intitulată câștigă un pas local 15
    3. Votați în alegeri. Acesta va lua NLRB cel puțin câteva săptămâni pentru a determina cine este eligibil să voteze și să programeze alegerile. NLRB va înființa apoi o zonă de votare, de obicei pe proprietatea angajatorului și va supraveghea alegerile. Angajații votează prin turnarea buletinelor de hârtie, care sunt numărate la fața locului la sfârșitul perioadei de vot. Votarea este făcută de "secret" Buletin, astfel încât angajatorul dvs. nu va ști ce angajați au votat sindicalizat.Dacă cel puțin 50% din angajați votează pentru a forma o Uniune, se formează o uniune.
  • În unele cazuri, NLRB poate alege să voteze angajaților prin poștă.
  • Imaginea intitulată Du-te pe grevă Pasul 8
    4. Negociați primul dvs. contract. Primul obiectiv după alegeri este de a negocia un contract al Uniunii între angajator și Uniune, care acoperă totul, de la salarii la modul în care litigiile vor fi tratate în viitor. Dacă o afacere nu vine cu ușurință, Uniunea va trebui să pună presiuni asupra angajatorului pentru a răspunde cerințelor Uniunii prin mobilizarea angajaților.
  • Tehnicile de mobilizare ar putea include scrisori de scriere sau depunerea plângerilor, depunerea unui proces de practici de afaceri inechitabile, organizând participarea la întâlniri publice, deținând o campanie de publicitate pentru a obține sprijin din partea comunității și chiar a grevă.
  • Avertizări

    Acest articol este destinat ca informații juridice și nu oferă consultanță juridică. Dacă aveți nevoie de consultanță juridică, contactați un avocat licențiat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar