Cum să găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicap

Având un handicap la locul de muncă, adesea înseamnă pur și simplu "diferit." Potrivit lui U.S. Guvernul, un individ cu dizabilități este o persoană care are o insuficiență fizică sau psihică care limitează în mod substanțial activitățile lor de viață majore, are o evidență a deprecierii lor și este considerată sau recunoscută de Guvern ca având această afectare. În multe țări, persoanele cu dizabilități sunt protejate de lege, deoarece angajatorii sunt interzis să discrimineze solicitanții cu dizabilități și de multe ori încearcă să se concentreze asupra angajării persoanelor cu dizabilități.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea abilităților și abilităților
  1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicap Pasul 1
1. Faceți o listă cu orice loc de muncă sau poziții anterioare. Una dintre cele mai bune modalități de a vă determina abilitățile și abilitățile este să luați în considerare orice loc de muncă sau poziții anterioare pe care le-ați avut loc ca persoană cu dizabilități. Mulți angajatori vor examina cerințele lucrării recente din trecut și le vor compara cu cerințele și nevoile lor într-un lucrător. Gândiți-vă la orice lucrare pe care ați făcut-o pentru plată sau profit și cât timp ați făcut această lucrare.
  • Dacă lucrați în prezent și faceți 1,090 USD pe lună, în general, nu sunteți considerați eligibili pentru acoperirea handicapului de către guvernul SUA.
  • Dacă nu lucrați în prezent, agenția de angajare sau angajatorul vă vor trimite cererea de invaliditate a serviciilor de determinare a dizabilității. Ei vor cere apoi medicii despre starea dvs. medicală, cum vă limitează activitățile și ce tratament primiți. Dizabilitatea dvs. va fi apoi confirmată de guvern și veți avea dovada dizabilității dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicap Pasul 2
    2. Identificați abilitățile dvs. fizice. Luați în considerare modul în care starea dvs. medicală afectează capacitatea dvs. de a face anumite activități legate de muncă, cum ar fi ședința, în picioare, mersul, ridicarea, transportul, împingerea și tragerea.
  • De asemenea, trebuie să vă gândiți la modul în care starea dvs. afectează capacitatea dvs. de a completa activitățile manipulative și posturale, cum ar fi atingerea sau manipularea obiectelor mari, folosind degetele, înclinate pentru obiecte, echilibrarea obiectelor în mâini, alpinoase scări sau scări și îngenunchiu sau cu crawling.
  • De exemplu, dacă sunteți limitat la un scaun cu rotile, este posibil să nu puteți finaliza anumite activități legate de muncă sau este posibil să aveți nevoie de asistență la completarea acestor activități. De asemenea, puteți avea anumite tehnici pentru a vă ajuta să ajungeți la obiecte sau obiecte de ridicare.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicap Pasul 3
    3. Determinați-vă abilitățile mentale. Angajatorul dvs. va dori să știe cât de bine vă mențineți concentrarea și atenția la un loc de muncă și abilitatea dvs. de a înțelege, amintiti și efectua instrucțiuni.
  • De asemenea, va trebui să puteți răspunde în mod corespunzător supraveghetorilor, colegilor și clienților dvs. De asemenea, pot exista modificări sau ajustări ale setării dvs. de lucru în timpul timpului la o companie sau o organizație. Luați în considerare modul în care faceți față cu schimbarea și schimbați în mediul dvs.
  • Dacă aveți o condiție care vă limitează capacitatea de a vedea, auzi sau vorbi, observa acest lucru, astfel încât să fiți pregătiți să răspundeți la întrebări despre abilitățile dvs. mentale într-un interviu cu un angajator.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicap Pasul 4
    4. Gândiți-vă la factorii la locul de muncă care vă vor afecta negativ starea. Unele condiții vă pot face sensibili la anumite condiții de mediu, cum ar fi extremele de temperatură sau anumite substanțe la locul de muncă.
  • De exemplu, este posibil să aveți probleme respiratorii care sunt agravate prin umiditate în aer sau praf și fum. Sau puteți avea probleme auditive care sunt iritate de zgomot sau vibrații de la mașinile în mișcare. De asemenea, puteți avea un disconfort care lucrează la înălțimi sau cu anumite mirosuri.
  • Identificarea nivelului de confort cu acești factori vă va asigura că veți urmări doar poziții de lucru care vă vor potrivi condiției și nu vă rănesc în nici un fel.
  • Partea 2 din 3:
    Căutați poziții
    1. Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicap Pasul 5
    1. Check out site-uri de angajare online pentru persoanele cu handicap. Există mai multe agenții de angajare online și servicii pe care le puteți accesa pentru a vă ajuta să găsiți poziții și oportunități de angajare, inclusiv:
    • Gethired.COM: o resursă online pentru persoanele cu dizabilități care caută un loc de muncă care leagă persoanele cu dizabilități cu angajatorii angajați să angajeze persoane cu dizabilități, departamente de servicii de carieră și grupuri de advocacy.
    • HIRE Soluții de invaliditate: Oferă servicii de carieră pentru persoanele cu dizabilități, veterani, membrii familiei lor și alții care se confruntă cu provocări în viața lor.
    • Ability Locuri de muncă: Acest site are o bază de date extinsă a angajatorilor pentru solicitanții de locuri de muncă cu dizabilități și o bancă de reluare în care angajatorii pot căuta persoane talentate cu dizabilități care caută muncă.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 6
    2. Căutați o poziție printr-o agenție temporară. Agenția temporară Ocuparea forței de muncă este o modalitate excelentă de a reveni la forța de muncă, de a câștiga abilități și de a vă reorienta pe piața actuală de locuri de muncă. Două dintre cele mai mari agenții temporare sunt:
  • Manpower
  • Servicii Kelly
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 7
    3. Căutați programe guvernamentale pentru ocuparea forței de muncă. Oficiul privind politica privind ocuparea forței de muncă (ODEP) nu acordă subvenții persoanelor cu dizabilități. Dar există mai multe programe și resurse guvernamentale utile pentru persoanele cu handicap care caută un loc de muncă.
  • USAJOBS.com este o resursă excelentă pentru persoanele cu dizabilități care caută un loc de muncă prin intermediul Guvernului.
  • Guvernul SUA conduce, de asemenea, un program numit plasare selectivă care oferă agențiilor federale stimulente pentru a angaja persoane cu dizabilități. Solicitanții calificați pot fi plasați în locuri de muncă Agenției Federale fără a trece prin procesul de plasare competitiv.
  • Programul de recrutare a forței de muncă, co-sponsorizat de Departamentul de Muncă al Politicii de ocupare a forței de muncă și Departamentul Apărării, conectează studenții postsenați și absolvenții recenți cu dizabilități cu funcții în guvernul federal.
  • Programul căilor oferă oportunități de angajare și stagii pentru studenți și absolvenți recenți, inclusiv cei cu dizabilități, în guvernul federal.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un handicap Pasul 8
    4. Gândiți-vă să lucrați de la domiciliu. Lucrul de la domiciliu poate fi o opțiune utilă pentru persoanele care au dificultăți în transport, ore lungi de lucru sau care au nevoie să mențină orare specifică.
  • Poziții precum sprijinul tehnologic online, controlul calității și peste telefonul cu clienții sunt toate potențialul la domiciliu. Fiți atenți la escrocheri online Publicitate Lucrări de înaltă plătit din partea oportunităților de domiciliu. Căutați o rețea de ocupare a forței de muncă (EN) în zona dvs. pentru a începe să căutați locuri de muncă legitime pentru persoanele cu dizabilități.
  • Există mai multe programe și non-profit care caută poziții de telecomunicații pentru persoanele cu dizabilități.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 9
    5. Luați în considerare locul de muncă. Unii indivizi cu dizabilități găsesc începerea propriei afaceri sau de lucru pentru ei înșiși este cea mai flexibilă modalitate de a genera venituri și menținerea ocupării forței de muncă pe termen lung. Dacă vă gândiți să începeți propria afacere, să vă uitați la resursele antreprenoriale online, în special cele care se concentrează pe proprietarii de afaceri mici cu dizabilități.
  • De asemenea, puteți completa o evaluare independentă pentru a determina dacă aveți abilitățile necesare pentru a începe propria afacere.
  • Partea 3 din 3:
    Completarea formularului de cerere
    1. Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 10
    1. Obțineți dovada dizabilității dvs. În SUA, angajatorii privați cu cel puțin 15 angajați trebuie să respecte actul de dizabilități americane și nu pot discrimina un "lucrător calificat cu dizabilități". ADA specifică, de asemenea, ceea ce contează ca dizabilitate și modul în care acești lucrători cu dizabilități sunt protejați de lege. Majoritatea angajatorilor vor necesita dovada dizabilității și a acoperirii dvs. în cadrul ADA. Acest lucru poate fi sub forma unei scrisori simple care să afirme că aveți o dizabilitate de la medicul dumneavoastră, un profesionist medical licențiat, un profesionist de reabilitare licențiat sau orice entitate care emite sau oferă prestații de invaliditate.
    • Scrisoarea nu are nevoie să detalieze istoricul medical sau de nevoia dvs. de cazare la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 11
    2. Uită-te la cerințele de educație și experiență ale locului de muncă. Deși legea ADA interzice unui angajator să discrimineze împotriva dvs. pe baza handicapului dvs., nu solicită angajatorului să-și reducă standardele de angajare.
  • Va trebui să îndepliniți aceleași cerințe de educație și experiență ca și ceilalți solicitanți, cu excepția cazului în care cerințele sunt discriminatorii. De exemplu, acestea pot specifica niciun solicitant cu dizabilități sau mai puțin ore sau să plătească persoanelor cu handicap.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 12
    3. Luați în considerare sarcinile postului și așteptările angajatorului pentru această funcție. Uită-te la descrierea postului sau lista de competențe necesare pentru poziție. Ar trebui să vă asigurați că puteți face obligațiile de bază ale locului de muncă care sunt necesare pentru poziția, cu sau fără o locuință rezonabilă. În conformitate cu legea, angajatorul dvs. ar trebui să poată furniza cazuri rezonabile pe care trebuie să le completați pentru a finaliza locul de muncă.
  • Nu vă faceți griji dacă este posibil să nu puteți face funcții neesențiale, de exemplu, dacă aplicați pentru a fi un recepționer de birou, veți avea rareori să ridicați cutiile de hârtie de 25 de lire. Atâta timp cât puteți efectua funcțiile esențiale, sunteți protejat de discriminare.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 13
    4. Gândiți-vă dacă lucrarea îți îndeplinește nevoile financiare. O mare atenție ar trebui să fie dacă locul de muncă îți îndeplinește obligațiile financiare ca individ cu dizabilități care pot necesita terapie fizică, medicamente sau alte nevoi medicale. Unii angajatori pot specifica un salariu pe oră sau salariu pentru poziția ca parte a descrierii postului.
  • De asemenea, puteți căuta o estimare salarială privind salariul.COM. Acest site ia locul de muncă, locația și costul vieții pentru o regiune pentru a oferi un raport privind așteptările salariale.
  • Odată ce aveți o estimare salarială așteptată, comparați această sumă cu bugetul dvs. anual. Confirmați poziția vă va îndeplini nevoile financiare.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 14
    5. Decideți când veți discuta despre dizabilitatea dvs. cu angajatorul. Dezvăluirea sau împărtășirea informațiilor despre dizabilitatea cu alții este o decizie personală pe care indivizii trebuie să o facă pentru ei înșiși. Nu sunteți obligat prin lege să dezvăluiți dizabilitatea la cererea dvs. sau în timpul interviului de angajare.
  • Singurul timp adecvat pentru a dezvălui dizabilitatea pe o aplicație este dacă angajatorul recrutează în mod activ angajații cu dizabilități. Puteți observa acest lucru prin declarațiile de acțiune afirmative privind formularul de cerere.
  • În timpul interviului, un intervievator nu vă poate pune întrebări cu privire la dizabilitatea dvs. care nu sunt relevante pentru responsabilitățile de muncă. Intervievatorul ar trebui să vă pună întrebări numai despre calificările dvs. și cum puteți efectua funcțiile esențiale ale locului de muncă.
  • Există riscuri pentru a vă dezvălui dizabilitatea față de un potențial angajator în orice moment al procesului de angajare. Dar majoritatea medicului de invaliditate recomandă ca solicitanții să-și dezvăluie dizabilitatea după oferta de muncă. Acest lucru vă oferă timp pentru a afla despre locul de muncă și pentru a vă dovedi noului dvs. angajator.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități pasul 15
    6. Observați orice cazare rezonabilă de care aveți nevoie. Angajatorii sunt obligați să ofere cazuri rezonabile solicitanților calificați și angajați cu dizabilități. Tipurile de cazare pot include:
  • Asistență în timpul unui interviu sau a oricăror sesiuni de instruire
  • Modificări ale responsabilităților pozițiilor sau a mediului de lucru
  • Oportunități pentru telework sau telecommute
  • Alte ajustări pentru a vă permite să vă bucurați de beneficiile ocupării forței de muncă
  • Pentru a primi cazare la locul de muncă sau în timpul procesului de aplicare, trebuie să vă dezvăluiți dizabilitatea și să o împărtășiți cu angajatorul. Ei ar trebui să ia apoi pașii necesari pentru a răspunde acestor cazuri odată ce sunteți angajat.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă dacă aveți un dizabilități Pasul 16
    7. Urmăriți angajatorul pe săptămână după ce ați înmânat cererea. Odată ce trimiteți cererea dvs., trebuie să urmăriți un e-mail sau un apel telefonic pentru a verifica starea aplicației dvs. Încercați să vorbiți direct cu angajatorul sau cu un reprezentant al resurselor umane cu privire la cererea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar