Cum se înregistrează impozitele fără w2

Poate doriți să faceți impozitele dvs. cât mai repede posibil, mai ales dacă anticipați o mare rambursare. Dar poate că angajatorul tău își trage tocurile și nu a trimis încă W2S. Deși, din punct de vedere tehnic, ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a obține o copie a W2 inainte de Vă completați declarația fiscală, este posibil să vă depuneți taxele fără W2. Unii angajatori fac ca W2S disponibili electronic, iar unele companii de software de preparare fiscala vă permit să importați automat W2 fără a avea formularul specific. Dacă ați făcut totul în puterea dvs. pentru a vă urmări W2 fără succes, puteți utiliza formularul IRS 4852 ca înlocuitor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind formularul 4852
  1. Imagine intitulată Impozitele de fișiere fără un pas w2 pas 1
1. Găsiți o copie a stub-ului dvs. final pentru anul. Dacă nu ați primit W2, patul dvs. final este probabil informațiile de care aveți nevoie pentru a vă depune taxele. Căutați "de la începutul anului" informații despre ultimul stub de plată pe care l-ați primit pentru anul.
  • Dacă nu puteți localiza o copie a dispozitivului dvs. final de plată, discutați cu angajatorul dvs. despre obținerea unei alte copii sau a unei imprimări a informațiilor dvs. de salarizare pentru anul.
  • Cu excepția cazului în care salariul dvs. final pentru anul se încheie la 31 decembrie, probabil că aveți nevoie de următoarea plată de plată.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere fără W2 Pasul 2
    2. Adăugați zile suplimentare care nu au fost incluse în plata dvs. finală. Dacă anul sa întâmplat să se încheie în mijlocul unei perioade de plată, probabil că veți avea nevoie de prima dvs. plată a anului următor, de asemenea. Apoi, va trebui să adăugați plata și impozitele care au legătură cu anul calendaristic precedent la totalul dvs. de ani.
  • Dacă sunteți plătit salariu, numărați zilele de pe șurubul de plată care a căzut în cursul anului calendaristic precedent și adăugați acest venit la totalul dvs. de la data de-azi pe plata dvs. finală pentru anul. Pentru plata orară, adăugați orele pe care le-ați lucrat în zilele care au căzut în anul calendaristic anterior. De exemplu, dacă vă plătiți săptămânal și ați lucrat la 12 ore pe 30 și 31 decembrie, ați adăuga 12 ore de venit la totalul anului la data anterioară pentru anul precedent.
  • Pentru a estima impozitele scoase, împărțiți suma totală a impozitelor reținute de numărul total de ore pe care le-ați lucrat (sau zile, dacă sunteți salariu plătit). Apoi înmulțiți acest număr după numărul de zile sau ore care se aplică la anul calendaristic anterior. De exemplu, dacă 200 de dolari a fost reținut de la salariul dvs. pentru impozite și ați lucrat 20 de ore în acea săptămână, ați împărți 200 de dolari cu 20 pentru a obține 10 $. Dacă ați lucrat 12 ore în anul calendaristic precedent, veți multiplica $ 10 cu 12 pentru a obține 120 $. Apoi ați adăuga 120 de dolari la Totalul Total pentru impozite reținute.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere fără W2 Pasul 3
    3. Descărcați o copie a formularului 4852. Puteți apela IRS și aveți o copie a formularului 4852 trimis la dvs. Cu toate acestea, este, în general, mai rapid și mai ușor de descărcat formularul dvs. la https: // IRS.Gov / Forms-Pubs / Despre-Form-4852.
  • Puteți introduce informații în formularul de pe computer, fie imprimați-l afară și completați-l cu mâna.
  • În timp ce nu trebuie să trimiteți acest formular cu taxele dvs., trebuie să o păstrați cu înregistrările dvs. fiscale în cazul unui audit. Din acest motiv, asigurați-vă că o completați cu ușurință și lizibilă.
  • Avertizare: În timp ce puteți descărca singur formularul, sunteți încă necesar să contactați IRS și să le informați că nu ați primit un W2. Sunați IRS la 800-829-1040 înainte de a vă depune returnarea completă.

  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere fără W2 Pasul 4
    4. Introduceți informații despre dvs. și angajatorul dvs. Completați formularul complet cu numele dvs. complet, după cum se arată în declarația dvs. fiscală, numărul dvs. de securitate socială și adresa dvs. Apoi furnizați numele, adresa, adresa dvs. de identificare a angajatorului dvs. (EIN).
  • Einul angajatorului dvs. este de obicei pe toate buzunarele dvs. Dacă ați lucrat anul trecut pentru același angajator, este posibil să fiți capabili să o găsiți pe declarația fiscală de anul trecut.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere fără un pas w2
    5. Copiați informațiile de la papetele dvs. pe formular. Formularul 4852 are linii pentru venitul total și impozitele reținute pentru întregul an. Utilizați totalul pe care l-ați primit de la sumele de la data la data de plată pentru anul final pentru anul. Nu uitați să adăugați sume care ar fi putut fi incluse în următoarele stuburi de plată dacă sfârșitul anului a scăzut în mijlocul unei perioade de plată.
  • Pe linia 9 din formularul 4852, enumerați datele de plată pe care le-ați folosit pentru a calcula câștigurile anuale și a impozitelor. Dacă al doilea salariu a inclus venituri din următorul an calendaristic, s-ar putea să doriți, de asemenea, să indicați câte zile sau ore ați adăugat cifrele de la an la data de plată a dvs. pentru anul dvs.
  • Bacsis: Dacă sunteți angajat pe cont propriu sau lucrați ca antreprenor independent și nu ați primit un 1099, puteți utiliza, de asemenea, formularul 4852 pentru a estima venitul dvs. total pe parcursul anului. Taxele de obicei nu sunt reținute pe 1099s.

  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere fără un pas W2 Pasul 6
    6. Furnizați informații despre eforturile dvs. pentru a vă obține W2. Pe linia 10, trebuie să precizați tot ce ați făcut pentru a încerca să obțineți W2. Cel puțin, probabil ați vorbit cu angajatorul dvs. despre faptul că nu ați primit încă W2. De asemenea, sunteți obligat să contactați IRS înainte de a utiliza formularul 4852 în loc de un W2, deci includeți informații despre acest lucru.
  • Dacă este posibil, includeți datele specifice pe care le-ați vorbit cu angajatorul dvs. sau cu IRS despre situația dvs. W2.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere fără o etapă W2 7
    7. Păstrați formularul finalizat cu înregistrările fiscale. Nu vă așteptați să trimiteți formularul 4852 la IRS împreună cu declarația dvs. fiscală. Cu toate acestea, vă așteptați să o păstrați cu înregistrările fiscale în cazul unui audit. Spre deosebire de alte înregistrări fiscale, ar trebui, de asemenea, să păstrați o copie a formularului cel puțin până când începeți să primiți securitate socială, pentru a vă proteja beneficiile de securitate socială.
  • De asemenea, puteți verifica salariile raportate la securitatea socială de către angajatorul dvs. pe site-ul Securității Sociale la https: // SSA.gov / myaccount /. Va trebui să creați un cont gratuit pentru a face acest lucru. Salariile pentru fiecare an calendaristic devin disponibile online până la data de 30 septembrie a anului următor.
  • Chiar dacă ați verificat salariul dvs. cu securitatea socială, este încă în interesul dvs. de a păstra acest formular în înregistrările dvs.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere fără W2 Pasul 8
    8. Modificați-vă întoarcerea dacă informațiile despre formularul 4852 nu se potrivesc cu W2. Dacă vă obțineți în cele din urmă W2 după ce ați depus deja impozitele dvs., comparați informațiile despre W2 la informațiile pe care le-ați furnizat în declarația dvs. fiscală. Dacă oricare dintre informațiile este dezactivată, Formularul de fișier 1040x pentru a corecta aceste informații.
  • Puteți descărca o copie a formularului 1040x împreună cu instrucțiunile pentru completarea acesteia și de depunerea acestuia https: // IRS.Gov / Forms-Pubs / Despre-Form-1040x.
  • Metoda 2 din 3:
    Accesați W2 electronic
    1. Imagine intitulată Taxele de fișiere fără W2 Pasul 9
    1. Adresați-vă angajatorului dacă sunt disponibile W2S electronice. Mulți angajatori fac ca W2-urile electronice să fie disponibile angajaților lor. Va trebui probabil să furnizați o parolă sau alte informații pentru a accesa W2 printr-un serviciu online.
    • Dacă sunt disponibile W2S electronice, acest lucru vă permite să obțineți o copie a W2 oficială. Acesta va fi de obicei disponibil mult mai devreme decât formularul de hârtie s-ar fi trimis prin poștă, astfel încât să puteți merge mai departe și să vă depuneți taxele.
    • W2S-urile electronice conțin toate aceleași informații ca și hârtia W2 care va fi trimisă prin poștă. Unii angajatori nu trimite nici măcar formulare de hârtie, preferând să facă W2S disponibil exclusiv electronic.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere fără W2 Pasul 10
    2. Configurați un cont cu o companie de software de pregătire fiscală. Chiar dacă angajatorul dvs. nu oferă W2S electronice, este posibil să puteți accesa informațiile despre W2 electronic. Unele companii de software de pregătire fiscală, cum ar fi Turbotax, au programe care permit angajatorilor să colaboreze cu ei, astfel încât să puteți importa informații direct de la W2 pe declarația dvs. fiscală.
  • Dacă vă decideți să utilizați software-ul de pregătire fiscală pe care l-ați folosit în trecut și lucrați în continuare pentru același angajator, unele dintre informațiile despre angajatorul dvs. pot fi populate automat în returnarea dvs. Cu toate acestea, de obicei, încă mai trebuie să furnizați noi informații despre venitul pe care l-ați câștigat și impozitele care au fost reținute.
  • Avertizare: Dacă lucrați pentru o afacere mică, cu doar câțiva angajați, este posibil ca angajatorul dvs. să nu fi făcut această opțiune disponibilă. Nu vă face rău să vă întrebați angajatorul înainte de a vă stabili contul, mai ales dacă nu ați fi folosit serviciul altfel.

  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere fără W2 Pasul 11
    3. Strângeți informațiile de care aveți nevoie pentru a vă accesa W2. Chiar dacă salariile și impozitele dvs. reținute pot fi importate, va trebui să oferiți angajatului dvs. EIN, astfel încât angajatorul dvs. să fie corect identificat. De asemenea, este posibil să trebuie să furnizați informații suplimentare pentru a vă verifica identitatea proprie.
  • Einul angajatorului dvs. de obicei poate fi găsit pe plata dvs. De asemenea, puteți să vă sunați angajatorul și să-l cereți.
  • Dacă sunteți un client existent care a folosit serviciul de pregătire fiscală în trecut, este posibil să nu trebuie să oferiți cât mai multe informații, dacă ați fi un client nou.
  • Imagine intitulată Taxele de fișiere fără W2 Pasul 12
    4. Selectați opțiunea de a importa W2 electronic. Odată ce software-ul de pregătire fiscală vă găsește W2, vă va oferi opțiunea de a importa informațiile direct în declarația dvs. fiscală. Este o idee bună să comparați informațiile împotriva înregistrărilor pe care le aveți, cum ar fi ultimul stub de plată pe care l-ați primit pentru anul, pentru a vă asigura că este corect.
  • Dacă informațiile importate sunt substanțial diferite de informațiile din ultimul stub de salarizare pentru anul sau dacă toate blank-urile nu sunt completate, contactați angajatorul. Nu continuați declarația dvs. fiscală până când nu puteți confirma că aveți toate informațiile corecte.
  • Importul de informații din W2 vă pot economisi timp și elimină posibilitatea de a copia ceva de la W2 în declarația dvs. fiscală incorect.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea unei copii a W2
    1. Imagine intitulată Impozitele de fișiere fără W2 Pasul 13
    1. Așteptați până la jumătatea lunii februarie pentru a vedea dacă W2 ajunge în poștă. Angajatorii trebuie să trimită W2S tuturor angajaților până la 31 ianuarie. Chiar dacă ați putea dori să vă depuneți taxele mai devreme, este, în general, mai bine să așteptați și să obțineți W2 decât să încercați să depuneți fără ea.
    • Dacă nu vă obțineți W2 până la 14 februarie, este posibil să faceți timp să luați pași suplimentari pentru a afla ce sa întâmplat cu acesta.

    Bacsis: Dacă doriți să vă depuneți impozitele mai devreme și aveți un timp greu de așteptat pentru W2, adresați-vă angajatorului dacă aveți acces timpuriu la informații.

  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere fără W2 Pasul 14
    2. Discutați cu angajatorul dvs. despre lipsa dvs. W2. Dacă este la mijlocul lunii februarie și încă nu ați primit W2, întrebați-vă angajatorul când au trimis W2S. S-ar putea să confirmați, de asemenea, că au adresa corectă pentru dvs., mai ales dacă ați mutat recent.
  • Dacă W2 a fost trimis la adresa greșită, puteți obține angajatorul dvs. pentru a trimite o altă la adresa corectă.
  • Dacă angajatorul dvs. a trimis cu întârziere W2S, poate doriți să așteptați câteva zile pentru a da e-mailul pentru a ajunge la tine.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere fără W2 Pasul 15
    3. Ajungeți la furnizorul de salarizare al angajatorului dvs. Multe întreprinderi mici folosesc un serviciu de salarizare pentru a-și elibera salariile și a trimite W2S. Dacă angajatorul dvs. utilizează unul dintre aceste servicii, acestea nu pot avea nicio idee când au fost trimise W2S.
  • Din motive de confidențialitate, majoritatea serviciilor de salarizare nu vor vorbi direct cu angajații sau vă vor oferi informații despre W2S. Dacă aveți nevoie să contactați furnizorul de salarizare al angajatorului, este posibil să fie nevoie să obțineți managerul dvs. sau proprietarul companiei să vă ajute. În timp ce ei nu vă pot oferi informațiile, ele vor da-o în mod obișnuit contactului lor la compania pe care o lucrați.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere fără W2 Pasul 16
    4. Apelați IRS și explicați-vă situația. Dacă eforturile dvs. de a vă obține W2 de la angajator au eșuat și termenul limită de a depune impozitele dvs. se apropie, sunați la IRS la 800-829-1040. Lăsați-i să știe că nu puteți obține o copie a W2 și explicați eforturile pe care le-ați făcut să încercați să o obțineți.
  • Deoarece angajatorul dvs. ar trebui, de asemenea, să trimită aceleași informații W2 la IRS, IRS poate să vă găsească W2 și să vă trimită.
  • Dacă este prea aproape de termenul limită, puteți crea o returnare estimată și puteți solicita o extensie. Care ar trebui să vă ducă la timp pentru a vă obține W2 de la IRS.
  • IRS vă poate trimite, de asemenea, o copie a formularului 4852, pe care o puteți utiliza ca înlocuitor pentru un W2.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar