Cum să obțineți bine la luarea fetelor

Ridicarea fetelor este o abilitate și, ca și în cazul oricărei alte abilități, ideea fundamentală este aceeași - începeți să o practicați în mod consecvent și să aflați mai mult de-a lungul modului de ao îmbunătăți. Mai jos sunt câteva obiceiuri și practici cheie care vă vor ajuta să obțineți bine la luarea fetelor.

Pași

Metoda 1 din 7:
Hârnind abilitățile de abordare
1
A se distra. Când ieșiți, distractiv și amuzant, ar trebui să fie unul dintre motivele dvs. primare. Ca atunci când vă distrați, anxietatea și teama se diminuează. Prin urmare, vă simțiți în mod natural non-nevoiași și nu luați respingeri și viața prea în serios. Care este destul de atractivă pentru majoritatea oamenilor. Deci, este important să vă amuzați și să discutați despre lucruri pe care le găsiți interesante și amuzante, cu bun simț, indiferent dacă cealaltă persoană ar dori sau nu. După cum veți citi mai târziu. De asemenea, dacă nu vă distrați, sunteți cel mai probabil să renunțați deoarece veți lua respingeri în serios.
 • Imagine intitulată iubesc prietena ta Pasul 14
  2. Ieși de multe ori. Ca orice altă abilitate, "ridica" ar trebui să fie practicată în mod regulat. Așa că ieșiți în mod constant ajută foarte mult.
 • Nu utilizați "ieșind adesea" ca un cârlig. Ca început, ajută la ieșirea în mod consecvent până când devine a doua natură. Deci, nu trebuie întotdeauna să dedicați timp special pentru a practica.
 • Puteți practica în timp ce sunteți cumpărături de bacanie, mers pe jos în jurul orașului, care rulează comisioane, comutare prin mijloacele de transport public etc.Este foarte recomandat să citiți Cum să abordeze rece o fată și Cum să tragi o fată acasă pentru a vă începe.
 • Imagine intitulată iubesc prietena ta Pasul 24
  3. Știți cum să opriți fetele în mod corespunzător. Vor fi multe ocazii când va trebui să opriți o fată să vorbească cu ea. Modul în care opriți o fată este destul de important, deoarece vă poate distinge că sunteți înfiorător la o persoană încrezătoare. Iată câteva linii directoare pentru diferite scenarii.
 • Când o fată sau fete se îndreaptă spre tine, începeți să vorbiți sau să le îndreptați în timp ce sunt la aproximativ 7 până la 15 metri distanță de dvs. Utilizați bunul simț - nu începeți să vorbiți când sunt prea departe sau prea aproape. Acest lucru nu le-ar surprinde prea mult și ar avea suficiente fereastră de timp pentru a lăsa reacția lor inițială să scadă. De exemplu, când tu și fata merg unul față de celălalt, valul ei și spune ceva pe care îl găsești amuzant ca "Bună, știi cine a spus că "dragostea este gunoi. Oamenii au nevoie de numerar "?" sau "Știți numai când un țânțar se află pe fața dvs. că realizați că violența nu este întotdeauna răspunsul" sau ceva indirect ca "Bună, știi dacă există un loc de cafea pe aici?" sau un deschizător de situație "Unde ai luat pălăria pe care o purtați". În conformitate cu condiționarea socială, ea se va opri de obicei. Atunci poți să-i spui intențiile cum ar fi "Doar glumeam - am crezut că ești absolut adorabil și a trebuit să spun hi." De asemenea, puteți rămâne indirectă pe baza răspunsului și a schimbului de vibe cu fata. De fapt, restul indirect vă poate ajuta să rămâneți mai mult într-o conversație, ceea ce vă ajută să vă perfecționați abilitățile de interacțiune. În același timp, asigurați-vă că sunteți sincer subcomunicați intențiile (după cum veți citi în secțiunea următoare).
 • De asemenea, dacă doriți să fiți mai dominanți, pur și simplu stați în fața fetei / femeii, pe măsură ce îi dați un gest de mână să se oprească. Asigurați-vă că există suficientă distanță între tine și ea. Vedeți dacă acest lucru funcționează pentru dvs. sau nu. Dacă nu, nu este nevoie să-l redați. Un zâmbet umil ajută foarte mult.
 • Dacă fata / femeia este în fața ta și mergând în aceeași direcție, apoi jogging sau fugi până la ea, dă-i un robinet de lumină pe umăr și spune "Salut". Acest lucru poate să o surprindă, dar comunică încrederea. Alternativ, poți să te plimbi până când ești umăr la umăr, întoarce-ți capul spre ea, spune "Salut", și faceți spielul vostru. Încercați să vă asigurați că vă vede că veniți înainte de a spune ceva.
 • Un alt mod ar fi să o sunați din spate. Spune ceva de genul "Scuzați-mă" sau "Salut", Pe măsură ce vă plimbați spre ea și când se oprește sau se întoarce, faceți spielul.
 • Când o fată este în spatele tău și se plimba în direcția ta, pur și simplu întoarce-te și faci spielul tău. Asigurați-vă că există o distanță adecvată între dvs. și fată, astfel încât să nu o surprindeți prea mult.
 • Stai pe poziții. Nu urmați fata sau umblați înapoi dacă pleacă, în ciuda cererii dvs. asertive de a cere să se oprească sau după ce a făcut spielul tău. Stați la sol și lăsați-o să plece. Nu ai vrea să vorbești cu cineva care nu se poate opri pentru câteva minute să aibă o conversație cu tine.
 • Cu toate acestea, este bine să mergi cu o fată dacă pare cu adevărat să se grăbească și / sau te întreabă să mergi cu ea. De asemenea, este bine să mergeți cu o fată de ceva timp pentru a se potrivi în starea ei. Când vă simțiți că sunteți în ton, îl puteți cere să se oprească sau pur și simplu să meargă cu ea, dacă doriți doar să intrați într-o stare socială, să interacționați cu ea sau să construiți mușchi sociali. Orice se simte mai natural. Desigur, numai dacă fată este bine cu tine mersul cu ea.
 • Imaginea intitulată Găsiți o soție Pasul 4
  4. Să fie asertiv calm și să conducă cu bunul simț. Cele mai multe fete / femei ca un tip asertiv, comandant și lider. Nu contează cât de încrezător sau independent sunt. Este din cauza factorilor biologici și evolutivi. Multe dintre fetele atractive, cel mai probabil, nu se vor opri sau nu vor avea o conversație cu dvs. decât dacă conduceți și afirmați. Încercați această dată data viitoare: când o fată se plimba de la tine, atunci spune așa de asertiv, dar cu calm, spune ceva, "Hei, asteapta! vorbesc cu tine.", Pe măsură ce o veți ajunge la tine la tine. Dacă o faceți bine, se poate transforma un comutator biologic în cap și să-i facă compatibil. Da, atracția este reciprocă, dar inițiați și conduceți-o.
 • Acest lucru nu înseamnă să te forțezi să fii asertiv. Utilizați bunul simț și calibrați în mod natural conform răspunsului fetei și personalității dvs. Deci, nu trebuie să fii asertiv tot timpul. De asemenea, deoarece mulți oameni devin din ce în ce mai mult conştient și depășirea condiționării societății și mintale, astfel încât o minoritate din ce în ce mai mare de femei nu are așteptări mari și uneori iraționale, cum ar fi statutul ridicat, aspectul bun, înălțimea, musculosul, au o mulțime de bani, alfa masculi etc.
 • 5. Deveniți ok cu respingeri. Rețineți că un număr bun de fete nu vor fi interesați de dvs. datorită factorilor cum ar fi luați, alegeri personale, prejudecăți sau situații de viață. Doar treceți și nu este nevoie să continuați să faceți același lucru din nou și din nou, dacă nu funcționează pentru dvs. Fiind conștient de respirația dvs. și / sau corp interior ajută foarte mult.
 • Având în vedere numărul mare de respingeri de la pickupul de abordare la rece, nu ar trebui să fie văzut ca doar mod de a se întâlni și de a întâlni fete. Are alte beneficii mai profunde, cum ar fi ieșirea din zona de confort, vorbirea publică, ne-nevoie, distracție, fiind socială, practicând non-reacție, conștientizarea momentului prezent, făcându-vă mai conștienți de modele mintale așezate adânc, îngrijirea mai puțin ceea ce cred oamenii etc. Plus o formă de meditație, deoarece vă aduce în momentul prezent.
 • Imagine intitulată de abordare femei oriunde pasul 15
  6. Recunoașteți nivelul de interes din partea fetelor. Fetele / femeile pot fi clasificate în trei categorii:
 • "da" fete. "da" fetele sunt cele care sunt atrase de tine de la început în sine. Acestea sunt fetele care sunt cele mai ușor de a menține conversația și de a merge la date cu. Doar dacă ați înșelat ceva, acea atracție rămâne aproape nedeterminată. Pentru a identifica "Da fetele", iată câteva semne:
 • Ei păstrează un contact mai departe cu tine decât de obicei.
 • Jucați cu părul în timp ce vorbiți cu dvs.
 • Picioarele îndreptate spre tine.
 • Râziți la glumele tale "nu atât de amuzante.
 • Te ating.
 • Urmați plumbul și oglindiți-vă.
 • Invitați-vă pentru întâlniri.
 • Nu plecați chiar dacă conversația devine rece.
 • "Poate" fete. Acestea sunt acele fete care nu sunt sigure dacă sunt atrase de dvs. sau nu. Pentru ca ei să fie atrasi de dvs., trebuie să fiți polarizați de la început sau va pierde interesul. "Polarizarea" înseamnă a vorbi și a face lucruri pe care le găsiți cu adevărat de distracție (umorul dvs.) și interesant cu bunul simț și calibrare. De asemenea, ajută la filtrarea fetelor cu care nu ați fi mai compatibilă cu. Cu toate acestea, în același timp, polarizarea poate jigni pe ceilalți. Care este ok, dar nu ajută la polarizarea extrem de și explicită de la început, deoarece fetele pot obține "prea respinse". Astfel încât o bună practică să fie lent și subtil polarizați pentru a filtra fetele care nu ar fi compatibile cu tine. Deci ei nu se jignesc prea mult. De exemplu: fiți atenți și observați reacția fetei / femeii după ce ați făcut o glarizare, pe care o găsiți amuzant, cum ar fi "Ți-ai dat seama că viața este transmisă sexual?". Observați atenția reținerii de la fată ca și cum râde, motivația de a continua conversația, limba corpului, tonul vocii ei etc. Acest lucru vine cu practica și este destul de dus pe termen lung. Așa cum ați fi în măsură să ridicați rapid sugestii subtile, cum ar fi gesturile faciale, tonul vocii lor, contactul cu ochii etc. să știți dacă veți obține sau nu, și ieșiți dintr-o conversație. Citiți cum să fiți polarizați pentru mai multe informații despre acest lucru.
 • "Nu" fete. Acestea sunt fete care nu sunt atrase de tine deloc. Este mai bine să nu pierdeți timpul și a lor, deoarece probabil că nu veți ajunge nicăieri. Unele fete "nu" pot flirta cu tine, doar pentru a căuta atenție. Puteți folosi acest lucru pentru a îmbunătăți interacțiunea și abilitățile sociale, dar nu luați asta în serios. Majoritatea fetelor vor fi "poate" sau "Nu" fete. Semnul de la aceste tipuri de fete ar putea fi:
 • Nu păstrați un contact bun cu tine.
 • Oferind răspunsuri scurte.
 • Ignorându-vă. De exemplu: verificarea telefonului, privindu-se departe, continuă să vorbească cu prietenii ei etc.
 • Îndreptându-și picioarele departe de tine ca și cum ar vrea să plece.
 • Iată ceva de observat în sinele vostru: dacă vă simțiți ca și cum ați încerca din greu să vă vorbiți, să vă simțiți rezistența sau neliniștea în tine (cum ar fi inima, pieptul și regiunea față) etc, atunci acestea ar putea fi semne că ea este a Nici o fată sau nu sunteți suficient de polarizați și / sau să vă distrați. Poate fi mai bine să fiți polarizați sau să mergeți și să învățați de la ea.
 • Imaginea intitulată Faceți bateria telefonului mobil să fie mai lungă la pasul 13
  7. Înregistrați-vă. Poate fi destul de dăruit pentru a vă înregistra în timp ce practicați pickupul. Vizionarea / ascultarea înregistrărilor dvs. vă poate îmbunătăți abilitățile sociale de multe ori, deoarece vă poate ajuta să vă identificați greșelile și punctele de a lipsi de care nu ați fost conștienți de. Astfel de lucruri pot include limbajul corpului, gesturile faciale, zgomotele ciudate pe care le faceți, discuții în sus (tonul neasamblat), nevoia, contactul cu ochii săraci, comportamentul de suprimare etc. De fapt, este atât de important să vă înregistrați că, fără ea, veți ajunge cel mai probabil ruminând săptămâni sau luni sau ani, încercând să vă dați seama ce ați putea face greșit. Nu trebuie să înregistrați fiecare interacțiune. Doar câteva înregistrări din când în când ar trebui să fie suficient de buni pentru a vă ajuta să recunoașteți punctele dvs. de lipire și să vă faceți mai conștienți de greșelile pe care le-ați făcut în mod repetat.
 • Înainte de a ieși și începe să înregistrezi interacțiunile, asigurați-vă că este legal în țara sau jurisdicția dvs. De exemplu: înregistrarea unei persoane fără consimțământul lor este ilegală în majoritatea statelor din SUA. Dacă este cazul, faceți-o la propriul risc.
 • Inregistrare audio. Cele mai multe smartphone-uri au o caracteristică de înregistrare, deci utilizați-vă ca dispozitiv de înregistrare. Purtați doar căști ca și cum ați asculta muzică sau înfășurați gâtul ca un stetoscop și porniți recorderul înainte de a vă apropia. Asigurați-vă că ați testat-o ​​înainte de a ieși pentru a vedea dacă calitatea vocii este suficient de bună, atunci când este înregistrată din diferite unghiuri. De asemenea, puteți utiliza un recorder digital cu un mic MIC de bună calitate pentru o calitate mai bună a sunetului. Uită-te la orice site de comerț electronic.
 • Înregistrare video. Dacă doriți să mergeți mai avansată, puteți avea un prieten video de înregistrare. Înainte de fiecare abordare, activați-vă audio-ul și semnalizați-vă prietenul să înceapă înregistrarea video. Este destul de fructuoasă, deoarece semnalizarea face mai ușor să se sincronizeze audio și video atunci când utilizați un program de editare video.
 • Dacă nu aveți pe nimeni altcineva să vă înregistrați, atunci puteți folosi și spion sau cam corp. Din nou, faceți-o la propriul risc.
 • Da, vă poate face să vă răsturnați să ascultați și să vă urmăriți, dar acesta este exact ceea ce aveți nevoie pentru a deveni mai conștient de punctele dvs. de lipire și de lucrurile bune, deoarece adevărul va fi chiar în fața dvs., dacă sunteți deschis la el.
 • Metoda 2 din 7:
  Cultivarea obiceiurilor și practicilor de conversație
  1. Imagine intitulată Mențineți relația dvs. după diagnosticarea diabetului zaharat Pasul 6
  1. Face o conexiune reală profundă. Cei mai mulți tipi "vrei" ceva de la fete. Ar putea fi sex, statut social, intimitate fizică, arătând, etc. Chiar dacă o primesc, ei nu se simt mulțumiți. De ce? Este pentru că mintea umană este în mod inerent nevoiaș sau insatizabilă. Întotdeauna dorește ceva, fără să-și dea seama că nici o posesie, relație sau realizare nu poate oferi o îndeplinire de lungă durată. Citiți ultimul pas al Cum să nu mai fi nevoiași Pentru mai multă înțelegere. Iată adevărul mai profund: în esență, este o ființă umană ca tine. Aceasta înseamnă că au fost prin faze de suferință și fericire, au o poveste de viață, au pasiuni sau interese și, cel mai important, în esență, amândoi sunteți la fel. Nu este suficient pentru a face o legătură profundă cu ei? Cu cât intrați mai adânc în el, cu atât veți realiza mai mult că sexul sau intimitatea fizică este doar un produs secundar al adevărata comunicare. Scăparea discuțiilor mici și săriți la conversații mai profunde sunt, de asemenea, polarizante.
  • "Să fie mulțumit cu ceea ce aveți - bucurați-vă în modul în care sunt lucrurile. Când îți dai seama că nu există nimic lipsit, întreaga lume aparține." - Tao te Ching.
  • Iată câteva subiecte de conversații care pot ajuta: pasiuni, copilărie, obiective, personalitate, călătorii, simț al umorului, urcilor și coborâșurilor în viață, ambiție și lucruri preferate. Urmăriți videoclipul conectat pentru mai multe detalii. 36 de întrebări
  • Când îți dai seama cu adevărat esență Din cine sunteți, devine extrem de ușor să faceți o legătură profundă cu oamenii, ca în moduri subtile sau aparente, ei vor fi atrași în mod natural pentru dvs., dacă au deja o adâncime.
  • "Când îți dai seama de unde vii, tu deveniți în mod natural dezinteresat, plin de inimă ca o mamă mare. Demnați ca rege." Tao te Ching.
 • În același timp, să fie practic. Da, majoritatea tipilor sunt orientați spre rezultate, ceea ce înseamnă că Obținerea lui este un mare motivator și scop final pentru ei. Deci, în loc de "încercarea" de a face o conexiune reală profundă, care nu funcționează oricum, pur și simplu să fie conștienți de acest lucru pentru a-l internaliza în mod natural în jocul dvs., deoarece explorați beneficiile sale pe termen lung. Sau experimentați cu ea pentru a vedea dacă funcționează pentru dvs. sau nu și adaptați-l în jocul dvs. (după cum veți citi în secțiunea 3).
 • Imaginea intitulată atrage o fermă Femeie Pasul 4
  2. Amintiți-vă că comunicarea cinstită a intențiilor este importantă. Chiar dacă faceți o conexiune profundă cu o femeie, este posibil să nu doriți neapărat să vă angajați și acest lucru ar trebui comunicat prin intențiile dvs., așa că nu se simte plumb. Sub-comunicarea (limbajul corpului, tonul etc.) ar trebui aliniat cu ceea ce spui.
 • Pe termen lung, este vorba despre prioritățile dvs. Care este intenția dvs. și este mai importantă pentru dvs? Este aspectul fizic, sexul, arătarea, conexiunea semnificativă sau toate și în ce măsură? Fii foarte adevărat că intenția este comunicată, mult mai mult decât cuvintele tale. Doar cunoașterea și acceptarea acestui lucru vă va duce dincolo de stările de dorință și de frică. Aceasta înseamnă că, dacă vă aflați în aspect sau obiectivul dvs. este de a face sex, atunci fiți cinstiți mai degrabă decât să încercați să vă suprimați intențiile. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că acțiunile dvs. sunt motivate de dorința dvs. de a face sex cu femeile. Ca simplă Conștientizarea vă va lua în cele din urmă dincolo de tine.
 • Oricum, nu încercați. Deși, dacă încercați decât să nu vă forțați să nu încercați. După cum veți citi mai târziu.
 • Imagine intitulată de abordare Femei oriunde Pasul 8
  3. Să înțeleagă conexiunea romantică. Romantismul are o valoare foarte mare pentru femei din cauza ideii fundamentale pe care se bazează. În cele mai vechi timpuri, bărbații au fost cei care au folosit pentru familie, în timp ce femeile folosite pentru copii din spate și au grijă de casă. Chiar dacă oamenii ies încet din ea, cât mai multe medii susțin dependența de sine, dar majoritatea oamenilor au încă aceeași condiționare. Legătura romantică implică unei femei că un om va fi acolo pentru ea când are nevoie de el. Asta o face atât de puternică și rară. Acest lucru este ceva de cunoscut.
 • Imaginea intitulată atrage o femeie pasul 7
  4. Faceți obiceiul de a vorbi cu mai în vârstă sau "mai puțin atractivă" fete sau chiar băieți când ieșiți. Pe măsură ce puteți rămâne mai mult într-o conversație cu o fată / o femeie mai puțin atractivă sau mai mare. Ceea ce face mai ușor să practici având o conversație normală de distracție și autentică cu oamenii, fără a vrea nimic. Astfel, ajutându-vă să vă îmbunătățiți abilitățile sociale și să dezvoltați ne-nevoie. De asemenea, această practică nu numai că vă ajută să percepeți oamenii dincolo de aspectul lor, dar, de asemenea, vă ajută să vă schimbați și să vă dizolvați conceptele, plăcile și paradigmele preconcepute care provoacă o mulțime de suferinţă. De asemenea, vă ajută să obțineți experiență de referință, dacă doriți să o vedeți în acest fel.
 • În plus, este o modalitate practică de a vă aduce într-o stare socială și de ao susține. Deci, atunci când vă apropiați de acea fată fierbinte pe care o găsiți atractivă, sunteți deja într-un stat mai distractiv și mai încrezător. Polarizarea nu înseamnă întotdeauna să treceți la alte fete pentru că vă dați seama că nu veți fi compatibili cu ei.
 • Rețineți că văzând oamenii prin concepte sau convingeri pe baza aspectului, vârsta sau fundalul și alte trăsături nu numai Limita-te și alții, dar și lipsesc "nu atât de des" Oportunități de a întâlni unii oameni cu adevărat răciți și cunoaște experiențele lor de viață. Urmând această practică, este posibil să aveți experiențe care vă pot schimba paradigmele actuale și mentalitatea pentru totdeauna. Care vă poate pune pe o pistă rapidă și puteți tăia ani de efort și frustrare. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu trebuie să respingeți oportunitățile de a interacționa sau de a merge pe întâlniri sau date cu fetele care sunt luate sau sunt mai puțin atractive sau mai mari decât tine.
 • "Când oamenii văd câteva lucruri ca fiind frumoase, alte lucruri devin urâte. Când oamenii văd unele lucruri la fel de bune, alte lucruri devin rele." Tao TE Ching.
 • Din nou, în același timp, să fie practic despre asta. Da, atracția spre fetele / femeile bune este un motivator mare.. Deci, este bine să folosiți această motivație pentru a aborda și întâlnirea fetelor fierbinți, dar în același timp, pentru a depăși acest lucru, fiți conștienți de faptul că motivația vine de la atracția spre ei trecătoare aspectul fizic, ceea ce este condiționat. Altfel veți rămâne blocați la acel nivel și nu veți putea să mergeți mai adânc. Citiți ultimul pas al Cum să devii flexibil din punct de vedere mental pentru mai mult.
 • Imaginea intitulată tratează persoanele cu pasul de respect 7
  5. Utilizați non-reacția pentru a face față testelor. Fetele sunt foarte bune la testarea răbdării și dvs. ca o persoană în ansamblu. Este un comportament inerent, uneori, nici măcar nu știu că te testează. Ei vor face tot felul de Shenanigans și vor juca jocuri doar pentru a obține o creștere sau o reacție din partea dvs. Este ca și cum te califică pentru a vedea dacă meritați sau nu.
 • De exemplu, dacă spun ceva "Ești destul de veche decât mine ... Sunt doar o fată tânără din Sophomore", Care ar fi răspunsul dvs. normal? Poate fi ceva de genul ăsta "Da, știu, dar nu sunt atât de veche," sau "Am dat fete vârsta ta înainte." Acestea sunt răspunsuri defensive și suprimatoare.
 • În schimb, întoarceți mesele, arătați adânc în ochii lor și spuneți ceva asemănător "Da, sunt bătrân. Nu cred că mă poți descurca", "Întotdeauna am vrut să fiu un tată de zahăr," sau "Da, mai bine ai grija. Sunt un pedofil." În acest fel, le puteți califica și ei.
 • Este ca și cum ai folosi energia adversarilor împotriva ei fără conflict sau folosind forța. Așa cum se vede în artele marțiale non-agresive, cum ar fi Aikido sau Tai-Chi. Deci, jucați-l răcoros. O mentalitate non-reactivă și non-nevoia este extrem de atractivă pentru majoritatea fetelor.
 • Al doilea exemplu: dacă spun ceva, "Am prieten," sau "Văd pe cineva," Apoi, în loc să răspundeți la răspunsurile generice cum ar fi, "Bine, a fost o întâlnire plăcută," rămân ne-reactive. Puteți răspunde cu ceva de genul, "Da, și eu," sau "Uimitor, permiteți-mi să vă îmbrățișez" (apoi du-te pentru îmbrățișare)," sau "Oh, asta e bine. Nu mă deranjează pe trei căi." sau "Dar te iubesc totuși" etc. Este ca subconștient spunându-i fetei, "Nu-mi pasă dacă ai un prieten sau nu. Mă voi distra fie." Din nou Distracția ar trebui să fie una dintre motivele dvs. primare când ieșiți. Altfel, teama te poate duce și vei lua respingeri în serios și, cel mai probabil să renunțe. Citit Ia o fată să meargă acasă cu tine pentru mai mult.
 • Al treilea exemplu: când o fată este nepoliticoasă sau vă respinge în mod intenționat, în loc să reacționați, să canalizați reacția în ceva constructiv sau distractiv. Cum ar fi plecați în timp ce plecați sau apropiați imediat o altă fată etc. în loc de a locui asupra reacției de la respingere. De asemenea, puteți spune ceva "Mă duc doar să-mi pun în coadă și să vorbesc cu acea fată.". Sau puteți să exprimați pur și simplu ceea ce simțiți spunând ceva de genul, "Om, doare. Tocmai mi-ai rupt inima" sau "știam eu. Ești atât de înaltă și o fată frumoasă." sau "Voi pleca. Nu vreau să mă ocup de ego-ul tău" sau "Vă văd viitorul. Bătrână împingând un cărucior la magazin alimentar cu grămadă de pisici în ea". Este terapeutic și vulnerabil atunci când vă exprimați cu adevărat starea dvs. mentală-emoțională și / sau purtați doar reacțiile dvs. într-un mod distractiv, creativ și constructiv.. Desigur, cu bun simț.
 • Reacțiile nu sunt, dar modelele mentale-emoționale condiționate. Nu le luați prea serios. Citit Dizolvați ego-ul (conform învățăturilor lui Eckhart Tolle) Pentru mai multă profunzime. Când îți dai seama că nu ești gândurile, reacțiile și emoțiile tale, tu devii în mod natural mai ne-reactiv. De asemenea, mai mult nu reușiți la ceva, mai probabil că veți reuși la el.. De asemenea, este numit "Mentalitatea rapidă". Mai multe practici non-reacție sunt menționate în secțiunea 4.
 • Deci, nu reacționați, ca pe termen lung, vă puteți da seama că respingerea sau eșecurile pot fi în egală măsură, dacă nu mai mult, experiențe valoroase decât rezultatele dorite. Citit Deveniți flexibil din punct de vedere mental pentru mai mult. Nici o experiență nu merge la deșeuri, deoarece există întotdeauna ceva de învățat.
 • "În spatele fiecărei situații aparent proaste se află ascunse un bun mai profund și că binele mai profund se dezvăluie acceptarea interioară la ceea ce este. Eckhart Tolle.
 • De asemenea, reacțiile se scurg de energie și, ca rezultat, este posibil să nu puteți practica mult timp. Un indicator practic: Dacă ați reacționat, cel mai probabil, vă veți simți inconfortabil când vă veți vorbi cu alte fete pentru că tocmai ați reacționat la o fată la același loc. De asemenea, în societatea occidentală, femeile sunt mai susceptibile de a fi crezute decât bărbații.
 • Din nou, polarizează subtil și încet pentru a filtra rapid acele fete / femei cu care nu veți fi compatibile, așa că nu se jignesc prea mult și nu trebuie să vă ocupați de simptomele așa.
 • "Ea este bună pentru oamenii care sunt buni. Ea este, de asemenea, bună pentru oamenii care nu sunt buni. Aceasta este o bunătate adevărată." Tao te Ching.
 • Deoarece faptele sunt împuternicite, iată un indicator de fapt: nu contează cât de frumoasă arată frumoasă, frumusețea sau corpul lor fizic, la fel ca al tău, este supus la Legea impermanenței. Ceea ce înseamnă în câțiva ani, se va ridica, să crească și apoi să se întoarcă la praf, la fel ca și corpul tău să se întoarcă la praf. Cu această realizare vine o jucăușă și devalorizare a formelor și aspectului. Acest lucru, desigur, nu înseamnă să nu-ți pasă de corpul tău. Infact, atunci când îți dai seama cu adevărat Natura tranzitorie din toate formele, inclusiv propria voastră, vă onorați și bucurați-vă și mai mult.
 • Imaginea intitulată atrage fete fără a vorbi cu ei Pasul 11
  6. Practica fiind amuzantă. Un bun simț al umorului este pe partea de sus a listei de calități ale unei persoane atractive. Deoarece nu numai că subcomunicați că nu luați în serios viața, dar este, de asemenea, inteligentă. Plus, magneticul său. De ce spectacole amuzante bune sau suporturi sau filme atrag o audiență atât de mare? Dacă nu știți cum să fiți amuzant, atunci urmăriți standuri, videoclipuri amuzante sau spectacole, treceți prin conținut amuzant etc..
 • Utilizați aplicații precum Ifunny și YouTube. Există un conținut amuzant și informativ care este postat în mod regulat pe aceste aplicații pe care îl puteți utiliza în propria situație de viață. Conținutul de pe aceste aplicații vă poate ajuta să remediați problema de a ieși din lucruri interesante, amuzante și spirituale de spus.
 • Cu toate acestea, nu utilizați simțul umorului ca o mască pentru a evita respingerea. Responsabilitățile sunt inevitabile.
 • Dacă practicați non-reacția, fiind amuzant și făcând legături mari autentice cu femeile (sau persoanele în general), atunci practicile de conversație de mai jos nu sunt mai mult decât suplimente pentru a vă stimula conversația și abilitățile sociale.
 • Imagine intitulată iubesc prietena ta Pasul 8
  7. Utilizare "ne" mentalitate. Este un instrument de conversație destul de convingător pentru a păstra fetița angajată și vă poate face pe amândoi să vă simțiți destul de repede. Înseamnă a face conversația despre voi, mai degrabă decât pe tine sau de fată. De exemplu: dacă spune că îi place seria de jocuri video "Sims", Puteți răspunde cu ceva de genul "Știi, ar trebui să jucăm "Sims" joc la mine. Voi comanda pizza și puteți aduce sifonul. Putem construi o casă împreună cu o grădină plină de crini și sh * t. De asemenea, ce culoare a vopsea ar trebui să o folosim pentru a picta camera pentru copilul nostru?". E ca și cum ai adus-o în lumea ta sau în bule pe care ai făcut-o pentru amândoi. Nu fi prea gravă, așa cum ați putea ajunge la împingerea ei. Dar din nou, acționați în aliniere cu intențiile voastre.
 • Folosește "ne" mentalitate în conformitate cu personalitatea și umorul dvs. sau altfel nu va veni ca fiind autentic. Experimentați pentru a obține o mai bună înțelegere a umorului și a personalității. Ați putea încerca să utilizați umor sexual, simplu, lame sau sarcastic în conversațiile dvs. pentru a vedea dacă îl găsiți amuzant. Dacă fata o găsește prea distractivă, asta este ceea ce ajută la o conexiune bună.
 • Amintiți-vă, este vorba despre tine și nu fetele. Întotdeauna trebuie să vă puneți mai întâi vorbind și făcând lucruri pe care le doriți. Sună egoist, dar nu este. Este pentru că atunci când vă distrați, atunci pe termen lung, oamenii din compania dvs. se vor distra, dacă sunt compatibile cu personalitatea voastră.
 • Imagine intitulată TextConvorolPlay
  Imagine intitulată TextConvorolPlay
  8. Utilizați Roleplay. Aceasta înseamnă că ambele jucați roluri într-un scenariu imaginar creat de dvs. Citiți conversația din imagine pentru a obține o idee mai bună.
 • Imagine intitulată iubesc prietena ta Pasul 4
  9. Face sexual. Dacă motivul dvs. este de a face sex cu fata, atunci sugestii sexuale sunt destul de esențiale. Unele dintre aceste practici pot veni la îndemână pentru a crea energie sexuală:
 • Gândiți-vă să faceți sex în timp ce vorbiți cu fetele / femeile. Acest lucru percepe conversația cu energia sexuală. Aveți grijă să evitați pierderea în fantezie și / sau obținerea unei erecții.
 • Utilizați umorul sexual, cu bun simț, în timpul conversațiilor fără a fi forțat. Lăsați-o să vină în mod natural ca și cum ați avea o conversație normală cu un prieten. Citit Ia o fată să meargă acasă cu tine pentru mai mult.
 • Arătați intenția cu limbajul corpului. În timp ce interacționează cu o fată, încercați să vă înclinați într-un pic mai aproape, să o atingeți, subcomunați intențiile dvs. cu gesturile faciale etc. Nu-l forțați. Lăsați-o să vină în mod natural.
 • Păstrați un contact cu ochii puternici. Este destul de eficient să păstrați un contact cu ochii puternici. Contactul cu ochii dvs. ar trebui să-și păstreze sufletul, așa cum merge expresia.
 • Escaladarea fizică. Acest lucru este aur dacă puteți învăța cum să o faceți în mod corespunzător. Funcționează cel mai bine în timpul nopții. Deși, amenda să o facă în timpul zilei, cu moderatie. Citit Face cu o fată aleatorie și Trageți o fată acasă pentru mai multe detalii.
 • Opriți masturbarea. Abținerea de la masturbare sau cel puțin reducerea frecvenței, ajută la construirea în mod natural a energiei sexuale în interiorul dumneavoastră pe care suprafețele în timpul interacțiunilor dvs. Rețineți că acest lucru poate sau nu să funcționeze pentru dvs. De asemenea, dacă și când vă masturbezi, gândiți-vă la experiențele sau fanteziile sexuale, mai degrabă decât să vă masturbați la pornografie. Acest lucru vă ajută să vă îmbunătățiți imaginația și nu vă permite să utilizați porno ca o cârnică. Bazându-vă pe pornografie poate fi un obicei distructiv care vă poate afecta sexul și viața personală.
 • Imaginea intitulată Fiți atractivă pasul 12
  10. Balanța interesului și dezinteresul. Fii atent la supradotarea dezinteresului (teasing, sarcasm, jucăuș, etc.) și interes (complimente, laudă etc.). Menținerea unui echilibru ajută la păstrarea fata pe degetele de la picioare.
 • Iată câteva exemple verbale:
 • "Arăți drăguț (trageți), dar nu pare să fiți tipul meu (împingeți)"
 • "Aici, puneți-vă numărul în telefonul meu (trageți), dar promiteți-mi că nu mă veți mai suna din nou și din nou (împingeți)"
 • "Să mergem la mine (trageți), dar promiteți că nu mă veți atinge sub talie (împingere)"
 • "Mi-ai uitat numele? Du-te departe Nu vreau să vorbesc cu tine (împingere). Cu toate acestea, am uitat numele dvs. prea (trageți)."
 • Iată câteva exemple fizice:
 • În timp ce făceau afară, "Apăsați" La momentul potrivit când pofta ei pentru tine este cea mai mare. Aceasta va face ca ea să văorească și mai mult.
 • În timp ce atingeți fata, nu mergeți drept pentru sânii ei sau pentru vagin (împingere) - în schimb, atingeți ușor în jurul altor zone (trageți).
 • Imagine intitulată Găsiți o soție Pasul 5
  11. Cunoașteți diferența dintre persistență și rugăminte. Persistența este atunci când continuați să convingeți sau să trageți fetița într-o conversație când fata / femeia pare interesată, dar este legată de condiționarea socială ("da" și "poate" fete). Semnele ar putea râde de glumele tale medii, încercând să plece, dar încă nu plecăm, zâmbind, păstrând un contact mai lung de ochi decât de obicei, jucând cu părul ei, oferind răspunsuri vagi atunci când cereți un număr sau să mergeți la o băutură etc. Utilizați bunul simț în timp ce căutați aceste semne. Dacă ea este serioasă, treceți mai departe. Există o mulțime de femei. Citit Ia o fată să meargă acasă cu tine Pentru mai multe sfaturi despre asta.
 • Nu te complica. Dacă o fată nu răspunde în mod corespunzător la tine sau la textele dvs. sau să sunați înapoi, luați indiciu că nu este interesată sau are alte priorități. Nu poate fi nevoie să persiste continuu. Mergi mai departe. Da, unele fete îmi place să joace jocuri, dar pe termen lung, vă puteți da seama cât de irațional și inutil sunt. Deși ține minte, unele fete pot fi cu adevărat ocupate. Deci, ca o orientare, este ok să le contactați, o dată sau de două ori, la câteva zile după ultimul text.
 • Metoda 3 din 7:
  Experimentare
  1. Imaginea intitulată atrage o fată pas 3
  1. Experimentați cu abordarea dvs. Pickup este foarte subiectiv, pe măsură ce întâlniți mulți oameni care au toate personalități foarte diferite, interpretări mintale la lucruri, condiționarea, umorul și lista continuă. De exemplu: Să presupunem că spuneți o glumă unei fete, Martha, o face să râdă și să spună aceeași glumă unei alte fete, Anna, o târâtă. Asta înseamnă că Martha este mai rece decât Anna? Poate. Ar putea exista multe motive pentru diferitele lor reacții. Câțiva dintre ei ar putea fi:
  • Personalitatea și simțul umorului rezonează mai bine cu Martha, deoarece glumea a fost polarizarea.
  • Anna ar putea fi într-o stare proastă, nu a plăcut-o pe tine sau glumă, nu ți-a plăcut aspectul tău fizic, îi place băieții mai înalți, îi place băieți rasă, crede că mirosi rău, nu-i place să spargă glume cu străini aleatorii , este nesigur, sau are credințe iraționale, își dă seama că nu erai destul de încrezător pentru ea, nu ți-a plăcut îngrijirea ta, nu ți-a plăcut hainele și stilul tău, este a "Nu" fată etc.
  • Nu aveți niciun control asupra reacțiilor, acțiunilor, personalității și stării altor persoane și dacă vă îngrijorați de asta, veți suferi doar. Chiar și gândurile și emoțiile tale nu sunt în controlul tău - sunt automat și condiționată . Citit Cum să devii flexibil din punct de vedere mental și Cum să renunțați la momentul prezent Pentru mai multă profunzime.
  • Astfel încât să lucrați numai la practicile sau obiceiurile cheie, așa cum se menționează în articol și articole conexe, care sunt în dvs "direct" Control. Citit Deveniți flexibil din punct de vedere mental pentru mai mult. De exemplu: îmbrăcăminte bine, mirele și mirosul bun, să lucrezi, să vorbească cu încredere și de asertivitate, să învețe din înregistrările dvs. audio, să păstreze contactul cu ochii focalizați, să oprească fetele în mod corespunzător, să păstreze un jurnal de observare, să fie nereacctive, să meditezi, să păstreze o atenție cu În corpul interior sau respirația, faceți o conexiune profundă, corectați poziția corpului, aveți distracție etc.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă zdrobiți-vă
  2. Incearca lucruri noi. Practicarea preluării ca experiment înseamnă că puteți încerca lucruri noi ca cazuri de testare și observați doar rezultatul lor ca un om de știință bun, fără nici o interpretare emoțională sau mentală. Lăsați adevărata interpretare necondiționată să vină în mod natural și veți vedea în mod clar ce funcționează și nu funcționează pentru dvs. Tao TE Ching spune, "Un om de știință bun sa eliberat de concepte și își păstrează mintea deschisă la ceea ce este."
 • De exemplu: Dacă ați aflat că menținerea contactului vizual în timpul interacțiunii construiește atracția, atunci nu doar respingeți sau acceptați-o imediat. Utilizați-l ca un caz de testare. Practicați menținerea unui contact generic blând și concentrat în toate abordările dvs. și respectați rezultatul. Ca un om de știință bun, nu vă identificați cu rezultatul. Acest lucru poate continua câteva zile sau poate fi terminat după câteva abordări. Acesta va depinde de personalitatea dvs., de deschiderea dvs. pentru a încerca lucruri noi, umilința, profunzimea și curba de învățare. Ca o descoperire științifică de succes este adoptată de oameni pe o scară mai mare, integrați în mod similar ceea ce descoperiți în jocul dvs.
 • Fiți conștienți de construcțiile mentale. Un construct ca, "Când păstrez un contact puternic cu ochii, fetele par a fi destul de atrase de mine. Deci, dacă continue să fac asta, voi obține rezultate similare sau similare tot timpul," ar fi un alt concept mintal făcut într-o încercare inutilă de a înțelege lumea prin minte. Este bine să utilizați concepte la început sau din când în când, dar în timp ce mergeți, nu ar trebui să vă lipiți de concepte, pe măsură ce fragmentează realitatea. Deci, o acțiune cu adevărat inteligentă și intuitivă nu este posibilă.. Minte este nu cea mai inteligentă facultate din ființele umane, dar "conștientizarea" formelor. Citit Cum să rămâi înrădăcinat în a fi Pentru mai multă profunzime a acestui lucru.
 • Acesta este sentimentul de "conștientizare" pe care Einstein a arătat când a spus el "Sentimentul religios al omului de știință ia forma unei uimire rapiță la armonia legilor naturale, care dezvăluie o inteligență a unei astfel de superiorități că, în comparație cu aceasta, toată gândirea sistematică a ființei umane este o reflecție extrem de nesemnificativă. Acest sentiment este principiul călăuzitor al muncii mele."
 • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 7
  3. Testați validitatea credințelor dvs. de auto-limitare și false. Oamenii diferiți pot avea diferite credințe de bază care au un impact vast asupra acțiunilor, cuvintelor și personalității acestora. Aceste credințe sunt, de asemenea, reflectate de oamenii din jurul vostru, deoarece lumea este doar o reflectare a dvs starea conștiinței. Să presupunem că aveți o credință sau gânduri condiționate care spune "S-ar simți amenințate de mine." sau "Dacă fac ceva din normă?" Fiți conștienți să vă dați seama că aceste credințe sau Gânduri în cap, ar fi, cel mai probabil, să se reflecte în oamenii din jurul tău. Pe măsură ce aceste gânduri, care sunt energia fundamentală, sunt simțiți de alții inconștient sau subconștient. Ca rezultat, oamenii vă pot găsi amenințări. Chiar dacă, în realitate, puteți fi o persoană drăguță. Da, există posibilitatea ca ei să vă găsească amenințând din cauza credințelor lor iraționale sau a stereotipurilor. Acest lucru vă poate face să vă percepeți același mod - ca o oglindă. Deși realizează profund că realitatea primară este înăuntru. Deci, trebuie să faceți aceste modele condiționate conștiente și să le realizați ca fiind cine sunteți, să mergeți dincolo de această buclă. Citit Deveniți flexibil din punct de vedere mental Pentru mai multă profunzime.
 • Cele mai multe dintre aceste convingeri iraționale și negative există din cauza identificării cu condiționarea personală și culturală, interpretările greșite. Care este în cele din urmă identificarea cu mintea.
 • O altă practică de a deveni liberă de convingeri iraționale este de a testa validitatea lor prin colectarea de dovezi, pentru a vedea dacă sunt adevărate sau nu. Să presupunem că aveți o credință negativă sau credeți că vine înainte de a se apropia de fete care spune "Care-i rostul? O să mă respingă oricum." sau "Se va încrunta la mine". Apoi testați valabilitatea acestor credințe prin experimentare. Aceasta înseamnă că atunci când abordați o fată, observați pur și simplu dacă este cu adevărat cazul. Când dovezile sugerează altfel, asta ajută la schimbarea acestor convingeri de auto-limitare. Nu te opri doar după câteva abordări. După cum sa menționat mai sus, depinde de personalitatea, deschiderea și nivelul de conștientizare.
 • Pentru a adăuga mai multe dovezi, gândiți-vă la orice experiență în care fetele au fost receptive și interesate de tine. Această practică seamănă cu terapia comportamentală cognitivă (CBT). Citit Cum să eradică și să oprească gândurile negative pentru mai mult.
 • Fiți conștienți de așteptările inconștiente înainte de a testa credințele sau puteți ajunge într-o stare de scotoma. Scotoma este o stare psihologică atunci când mintea voastră vede ceea ce vrea să vadă și să ignore orice dovezi care contrazice credința. De exemplu: dacă o fată vă respinge și tu spui "Vezi, știam că mă va respinge,". Aceasta înseamnă că a fost o așteptare inconștientă atașată la ea. Aceasta implică faptul că mintea voastră este mai deschisă dovezilor care ar susține credința, mai degrabă decât să vadă adevărul subtil al situației. Din nou, ca un om de știință bun, fi foarte cinstit, deschis la ceea ce este și doar observați fără atașament sau așteptare. Cu alte cuvinte, fiți acolo ca fundal Conștientizarea fără a adăuga nici o interpretare la nimic. Aceste convingeri inconștiente, oricât de mici sau subtile sau adânci, pot supraviețui în tine de zeci de ani și pot continua să reflecte în realitatea dvs., dacă nu făcut conștient și realizat ca și cine sunteți. Prin urmare, sunt necesare gradul ridicat de vigilență și onestitate pentru a le detecta. Ca un indiciu, vezi dacă puteți detecta modele mintale (Gânduri și reacții) care apar în partea stângă a creierului atunci când vă confruntați cu situații provocatoare. Citit Cum să rămâi înrădăcinat în a fi Pentru mai multă profunzime.
 • Utilizați afirmațiile. Pentru unii oameni, poate fi o practică fructuoasă de a înlocui credințele negative cu afirmațiile. Ori de câte ori vine un gând negativ sau demoralizant, cum ar fi "E prea caldă pentru mine" sau "E așa de afară din liga mea", înlocuiți-l imediat cu ceva de genul "o merit," sau "Ești vrednic." Ca măsură practică, ea ajută la un echilibru între relații, sănătate și bogăție pentru a sprijini aceste afirmații (după cum veți citi în a doua etapă a secțiunii 6). De asemenea, puteți simți imediat dvs Inner-corp sau să vă conștientizați respirația sau percepțiile sensului. Asta înseamnă să fii prezent. Care este de fapt cea mai eficientă practică de a dizolva credințele de auto-limitare și negative.
 • Acest lucru implică, de asemenea, pentru a realiza profund acest lucru Nu ești mintea ta(gânduri, emoții și reacții), dar cel care le vede. Atunci puterea ta adevărată strălucește prin tine.
 • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 2
  4. Obțineți o altă opinie. În timp ce percepeți înregistrările dvs., o persoană terță imparțială nu ar avea grijă dacă faceți bine sau rău - el / ea ar observa doar. Există o identificare puternică în Cuvânt "I" și formele sale. În propoziții "Am eșuat testul," sau "Ea nu a reușit testul," care ar fi mai stresant? Și totuși ei nu mai sunt decât gânduri sau concepte în capul tău.
 • Alternativ, puteți cere pur și simplu fetele dacă găsesc ceva despre dvs. care ar putea fi îmbunătățit. Veți fi surprinși câți dintre ei vă spun. Cu toate acestea, doar pentru că au un vagin nu le face automat expert de-facto despre dating și pickup. De asemenea, fetele de obicei nu sunt o bună autoritate de a spune de ce le place sau nu-i plac anumite lucruri.. Iată o analogie: nu cereți pești despre cum să prindeți un pește. Îi întrebați pe pescar.
 • 5. Tine un jurnal. După practicarea pickup-urilor, Jot în jos lucrurile bune și lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățiți, într-un jurnal. Nu vă puteți înregistra întotdeauna, așa că păstrarea unui jurnal poate fi destul de conștient pentru a deveni mai conștienți de greșelile și lucrurile bune pe care le-ați făcut, în timpul interacțiunilor voastre. Sau putem spune să devenim mai conștienți de adevăr. De asemenea, puteți face înregistrări vocale ale notelor dvs. mentale. Citiți notele din imagine pentru a obține o idee mai bună.
 • Imaginea intitulată de confort fiica dvs. după o întrerupere a pasului 9
  6. Găsiți demografia. Așa cum am menționat, toată lumea este diferită, au personalitate, pasiuni și interpretări diferite. Astfel încât ajută foarte mult să meargă în locuri unde există o posibilitate mai mare de a găsi oameni asemănători. De exemplu: dacă sunteți într-adevăr în jocuri video, atunci șansele de a întâlni oameni asemănători vor fi mai mari la un joc video arcade în comparație cu un club în aer liber. În mod similar, dacă vă aflați în cărți, atunci șansele de a întâlni oameni asemănători vor fi mai mari la un club de carte sau o bibliotecă sau de cărți, mai degrabă decât un bar. Doar întâlnirea fetelor în locurile demografice vă va crește rata de succes. De asemenea, dacă doriți să vă măriți șansele, atunci fiți liderul în comerțul dvs. De exemplu: în loc de a merge la evenimente de meditație, facilitează evenimentele. Sau în loc să meargă la biblioteci, organizați evenimente Cluburi de carte, unde vă puteți împărtăși gândurile despre cărți și, desigur, întâlniți fetele.
 • Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să mergeți la locuri cum ar fi baruri, evenimente sau cluburi în aer liber. Încă mai puteți întâlni oameni răi și practicați abilitățile sociale. Deoarece aproape toți oamenii au mai mult de un interes, dar șansele dvs. nu pot fi mari. Deci, păstrați un echilibru. Din nou, nu întotdeauna despre a obține fete, dar ieșirea în mod constant vă ajută în alte aspecte de viață cum ar fi vorbirea publică, dizolvarea temerilor iraționale și așa mai departe. Am vorbit despre acest lucru mai devreme.
 • Metoda 4 din 7:
  Devenind conștienți de starea dvs. de conștiință
  1. Imagine intitulată Controlul gândurilor Pasul 10
  1. Întrebați-vă de multe ori "Care este starea mea de conștiință acum?". Niciuna dintre aceste orientări nu va funcționa dacă conștiința dvs. nu este într-o stare de acceptare, bucurie sau entuziasm. Nu va fi nici o creativitate și veți fi forțați să reluați din nou aceeași realitate a minții și din nou. Citit Cum să renunțați la momentul prezent Pentru mai multă înțelegere.
  • A se distra. Când vă distrați, statica rezistenței mentale și negativității se dizolvă și natura adevărată iese. Intreaba-te pe tine insuti, "Cum pot face această situație de distracție?" Din nou, nu forțați-l. Lăsați-o să vină pe cont propriu.Am vorbit despre acest lucru mai devreme.Citit Cum să rămâi înrădăcinat în a fi Pentru mai multe informații despre acest lucru.
  • Ori de câte ori vă simțiți anxios sau frică sau aveți alte emoții negative, pur și simplu vă schimbați atenția de la emoțiile negative la Prezența ancorelor momentului sau canalizează-o prin distracția situației și prostie. De exemplu: puteți să vă spuneți funny sau fetelor ceva asemănător, "Mă simt mort înăuntru," sau "Sunt vagin," sau "Arăți atât de bine că unghiile mele transpiră" etc, în funcție de simțul umorului. Dacă nu este posibil, Acceptați ce este sau luați măsuri imediat. De asemenea, este util să utilizați aplicații precum Ifunny, YouTube etc. deoarece au meme amuzante sau videoclipuri pe care le puteți referi la situația dvs. Plus, memele pot fi de aur în timp ce fetele texting. Pentru a afla mai multe despre acest lucru, citiți Deveniți flexibil din punct de vedere mental.
  • Este toată energia (frecvență scăzută la înaltă), care apare și subvenționează în spațiul dvs. de conștientizare. Întrucât energia poate fi transmisă numai, astfel de practici, cum ar fi aceste ajutoare pentru a canaliza sau a transmuta această energie negativă într-un mod creativ și constructiv.
  Metoda 5 din 7:
  Practicând non-reacția și umilința
  1. Imagine intitulată STOP LIKING Cineva Pasul 1
  1. Practicați acceptarea. Ca orice în viață, pickup are sus și coborâșuri. Vor fi momente când veți avea tone de interacțiuni și ore de succes când veți eșua foarte mult. De asemenea, în mijlocul acestor urcușuri și coborâșuri, pot exista micro-perioade de UPS și Downs.
  • Realizând profund că aceasta este o parte a vieții este acceptarea. Acceptarea intră în acțiune când viața este în mișcare în jos. De exemplu: boală, corp slab, pierdere, eșec, fază proastă în viață etc. În cea mai mare schemă de evenimente, aceste faze de "în jos" sunt absolut necesare pentru profunzime spirituală și pot fi mari profesori pentru a vă ajuta să fiți mai compasiune, iertați și să faceți acest lucru când viața lovește fundul de rocă. Deci, atârnați acolo și aveți încredere în univers.
  • "În spatele fiecărei situații aparent proaste se află ascunse un bun mai bun și că bine se dezvăluie acest lucru prin acceptarea interioară a ceea ce este." Eckhart Tolle. Citit Cum să renunțați la momentul prezent Pentru mai multă profunzime.
 • Imaginea intitulată spune dacă un tip este interesat de tine Pasul 2
  2. Practicați non-reacția. Non-reacția este mult mai eficientă și mai atractivă decât cele mai multe alte tehnici sau practici de preluare. În termeni generali, persoanele care nu sunt reactive sunt cele care sunt considerate ca fiind cool. Este pentru că nu reacționează la "Ce este" și să ia viața prea în serios. Mai jos sunt puține indicii care vă pot ajuta în practica dvs. să fiți nereaciliți:
 • Simțiți-vă corpul de la cât mai mult posibil. Mai ales în timp ce interacționează cu cineva. Apoi monitorizați calitatea interacțiunii în comparație cu atunci când nu sunteți conștienți de ea. Menținerea unei atenții în interiorul corpului în timp ce faceți orice, nu numai o bucurie imensă și pace de la adânc în tine și, dar, de asemenea, vă eliberează de la înrobirea lui Gândirea compulsivă. Corpul tău este infinit de inteligent decât mintea ca prin ea ești unul cu pace radiantă și vastă Fiind sau O conștiință. Este foarte recomandat să citiți Cum să rămâi înrădăcinat în a fi Pentru mai multe informații despre acest lucru.
 • Fiți conștienți de respirația dvs. și percepțiile sensului. Conștientizarea respirației și / sau a percepțiilor sensibile, de asemenea, schimbă atenția din minte până acum. Care diminuează suferința pentru că nu există nici o suferință în prezent.
 • Iată o practică: păstrați o atenție la percepțiile dvs. de simț și / sau respirația, în timp ce faceți ceva. Când practicați acest lucru, puteți observa cum vă crește în mod natural bucuria și pacea și calitatea acțiunilor dvs.
 • Acceptați ce este. Înseamnă să oferiți acceptare interioară la orice apare în prezent.
 • Imaginea intitulată Spuneți unei fete care vă place fără a fi respinsă Pasul 2
  3. Practicați umilința. Înseamnă lăsarea reală "tu" afară și să nu jucați roluri în timp ce interacționează cu oricine. Vorbiți cu șeful dvs. în același mod în care vorbiți cu un casier la supermarket? Dacă nu, jucați roluri și, ulterior, veți juca diferite roluri în timp ce vorbiți cu diferite persoane din viața voastră. Asta face ca oamenii să arate gamey și ingenious.
 • Oamenii care practică umilința sunt mai ușor de vorbit și sunt mult mai prietenoși și reali. Este pentru că ei nu suprimă personalitatea lor adevărată (negativă sau pozitivă) cu încrederea în trecătoare derivată din identificarea cu formă, cum ar fi aspectul bun, bogăția, abilitățile, naționalitatea etc. Prin a deveni "vulnerabilă" Puteți să vă descoperiți invulnerabilitatea adevărată și esențială..
 • "Umilința înseamnă încrederea în TAO, astfel încât niciodată nu trebuie să fie defensivă." Tao te Ching. Citit Cum de a practica umilința Pentru mai multă înțelegere.
 • Acest lucru nu înseamnă să vă forțați să nu "jucați rolurile". În schimb, fiți conștienți de modelele de joc, deoarece conștientizarea simplă vă va duce dincolo de ei. Conștientizarea este inteligența în sine.
 • Tao te Ching spune "Dacă doriți să scăpați de ceva, lăsați-l să înflorească." În acest context, înseamnă că, chiar dacă observați că sunteți Gamey, permiteți-i să fie. "Înflorirea gaminei" vă va forța în cele din urmă să vă acceptați și să vă luați dincolo de ea.
 • Când știți și lăsați-o să fie, o dimensiune diferită a conștiinței apare prin tine, mult mai inteligentă decât mintea umană.
 • Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că ego-ul este foarte inteligent. S-ar putea să vă gândiți că îi permiteți să fie, dar în realitate ar putea fi dorința ascunsă a egoului de a se dizolva cât mai repede posibil. Ceea ce înseamnă tratarea acum ca mijloc de capăt. Citit Predarea la momentul prezent Pentru mai multe despre asta.
 • Metoda 6 din 7:
  Găsirea unui echilibru
  1. Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 16
  1. Trăiesc o viață interesantă. Persoanele care își urmează pasiunile, hobby-urile și dorințele sunt considerate foarte atractive. De exemplu: muzicieni, antreprenori tehnici, actori, aventuriști etc. Trăind o viață interesantă, de asemenea, vă oferă multe lucruri interesante pentru a vorbi despre. De asemenea, vă ajută să vă aprofundați încrederea și entuziasmul. Majoritatea oamenilor sunt plictisitoare și conduc o viață destul de simplă. S-ar putea să meargă la serviciu sau la școală, apoi să se întoarcă și să joace câteva jocuri video, să vorbească și să stea cu prietenii sau familia, vizionați TV sau filme etc. Viața se învârte destul de mult în jurul acestor lucruri și asta vorbește de obicei.
  • Care este cel mai interesant, aventuros, spontan lucru pe care l-ai făcut în ultimele 100 de zile? Care sunt pasiunile tale? Faceți obiceiul de a face ceva interesant și nou încât să găsiți distractiv din când în când. Cum ar fi drumeții, skydiving, vizitarea locurilor noi sau explorarea orașului, vizitând adăposturi de animale, voluntariatul și lucrul la pasiunile sau hobby-urile dvs.
 • Imagine intitulată Abordare Femei oriunde Pasul 14
  2. Lucrează la echilibrul dintre sănătate, bogăție și relații. Având un echilibru bun între aceste trei aspecte este important să obțineți bine la pickup. Deoarece toate aceste aspecte sunt interconectate și înapoi reciproc. Persoanele care păstrează un echilibru între aceste aspecte au un potențial mai bun de a obține rapid bun la pickup. Deoarece acestea vor putea conecta cu ușurință punctele dintre aceste zone și sub-zonele. De exemplu: persoanele care au o viață socială bună sunt mult mai probabil să fie încrezători și de succes.
 • În timp ce lipsa într-unul din aspecte ar afecta, cel mai probabil, celelalte două pe termen lung. De exemplu: Dacă investiți prea mult timp în a face bani (bogăție) și în sănătatea dumneavoastră, există o bună posibilitate ca viața dvs. socială (relațiile) să sufere. Care, la rândul său, vă poate afecta averea și sănătatea (emoțională și fizică) pe termen lung. În mod similar, dacă aveți bogăție, dar nu aveți o viață socială sau o sănătate socială bună, atunci în cele din urmă vă poate afecta averea.
 • Cu toate acestea, există un paradox. Dacă acceptați complet "lipsa" în unul sau mai multe dintre aceste aspecte, atunci ar putea funcționa și pentru dvs. Deoarece acceptarea face calea cea mai mare putere în univers.
 • Acest lucru poate funcționa, de asemenea, ca un efect de primare. Aceasta înseamnă că dacă cheltuiți o mulțime de timp doar făcând pickup, puteți realiza importanța relațiilor, sănătății și bogăției pe termen lung pentru a obține bine la ea. Există o posibilitate ca să vă ardeți în acest proces înainte de ao realiza. Deoarece toată lumea este diferită, experimentați pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • Imagine intitulată Abordare Femei oriunde Pasul 22
  3. Înțelegeți că aspectul, statutul, rasa și materie de bogăție. Să clarificăm acest lucru: da, ei contează și dacă cineva spune altfel, ei mințeau sau nu știu.
 • În unele cazuri, ei contează mai mult, și în altele, nu la fel de mult. De exemplu: În țările occidentale, fetele găsesc, în general, tipi albi să fie mai atractivi în comparație cu alte rase. Da, mai greu pentru băieții non-albi din lumea occidentală, dar în același timp, dacă o acceptați pur și simplu fără rezerve, acesta poate funcționa și în avantajul dvs. și poate să vă ajute să accesați frumusețea luminoasă interioară înăuntru. Cu alte cuvinte, deveniți mai puțin dependent de aspectul trecătorilor. De asemenea, atunci când vă apropiați și discutați cu fetele, deja ieșiți ca polarizați. Dacă vă păstrați calmul în mijlocul situațiilor dificile și îmbrățișați provocările, veți merge în mod natural mai adânc.Ca provocări vă conduce mai adânc.
 • Cu toate acestea, în general, factorii externi nu contează la fel de mult ca bărbații cred că o fac.. Într-un fel, bărbații sunt norocoși că femeile nu sunt în aspectul fizic la fel de mult ca ei..
 • Metoda 7 din 7:
  Cultivarea obiceiurilor și practicilor esențiale
  1. Imaginea intitulată a fi motivată Pasul 16
  1. Practicați obiceiurile esențiale. În afară de paradigme, obiceiuri și practici menționate mai sus, mai jos sunt câteva obiceiuri comune care sunt la fel de esențiale:
  • Păstrați-vă locul gata pentru companie.
  • Ieși cu wingmen. Ajută foarte mult dacă ieșiți cu aripi bune. Uită-te pe Facebook și forumuri online pentru a găsi Wingmen.
  • Lucrați, mirelui, mențineți igiena personală, mâncați sănătoși, mirosi bine și îmbrăcați bine. Doar aceste obiceiuri vă vor crește atractivitatea cu 20-30%, garantată.
  • Vorbește de la piept sau din întregul tău corp mai degrabă decât capul și nasul. Fiți conștienți de unde vine aerul când vorbiți. Dacă iese din nas, vocea ta nu va fi atât de adâncă. Prin urmare, discursul dvs. are mai puțin un impact.
  • Mai presus de toate, fiți în contact cu respirație și / sau corp interior cat de mult poti. Numai această practică va fi mai transformantă decât toate celelalte practici menționate, combinate.

  sfaturi

  Nu porniți de la zero, deoarece majoritatea acestor experimente au fost făcute. Astfel folosiți rezultatele lor în conformitate cu personalitatea dvs. sau să le încercați să vedeți dacă lucrează pentru dvs. sau nu.
 • Amintiți-vă, este o călătorie și nu un mijloc de capăt, așa că fiți în acest moment.
 • Calitatea momentului actual determină calitatea viitorului dvs. Dacă ați devenit neliniștit și tratați orice apare în momentul prezent ca un mijloc pentru a ajunge la următorul moment, veți eșua cel mai probabil.
 • În termeni de preluare, dacă sunteți prea concentrat pe obținerea (viitorului), mai degrabă decât să vă concentrați asupra a ceea ce faceți acum, este posibil să nu mergeți foarte mult. Pentru că tratați o interacțiune sau acum ca un mijloc de capăt sau un obstacol. Onorarea acum este "viața".
 • Fiți răbdători și onorați momentul prezent pentru că este singura dată când există.
 • Starea dvs. de conștiință ar trebui fie într-o stare de acceptare, bucurie sau entuziasm. Dacă nu este cazul, uitați-vă îndeaproape și veți vedea că creați suferință pentru dvs. și pentru ceilalți.
 • Nu face scuze cum ar fi "ea nu este fierbinte sau drăguță," "E prea scurtă sau înaltă," "E cu prietenii ei," etc. Dacă găsiți exclusiv o fată atractivă pe baza modului în care arată, faceți scuze, aveți o mentalitate superficială și vă limitați.
 • "Ce faci altora, faci tine." Eckhart Tolle.
 • Iată o regulă de bază: dacă vă poate transforma în timp ce este goală în patul tău, ea este suficient de atractivă. Fi cinstit.
 • Da, pare să aibă o mare tragere magnetică. Deci, chiar tu ești atras spre aspect, permiteți emoțiile și dorințele să fie, mai degrabă decât să le lupți. Ca aceasta permițând va diminua în cele din urmă atracția disproporționată spre aspect și vă va ajuta să vedeți mai clar impermanența tuturor formularelor.
  1. A se vedea în acest fel, dacă sunteți mai puțin treptat de aspectul femeilor, atunci ieșiți ca polarizați și vă puteți conecta cu ei pe un nivel mai profund, dincolo de aspectul lor fizic.
  • Practicați unul sau două lucruri la un moment dat, în funcție de personalitatea dvs. Spune, "Voi lucra la non-reacție pentru următoarele câteva zile / săptămâni / luni."
  • Nu vă comparați cu nimeni. Toată lumea are o personalitate diferită, curba de învățare și condiționarea. Ca o măsură practică, este ok pentru a compara o măsură atâta timp cât vă dă motivația, dar opriți când începe demotivarea. Citiți ultimul pas al articolului Deveniți flexibil din punct de vedere mental pentru mai mult.
  • Dacă sunteți în căutarea unor fete direct prietenoase, apoi mergeți la zonele LGBT Bar / Club din orașul dvs. Oamenii care merg în aceste locuri sunt, de obicei, mai prietenoși și mai deschisi decât barurile obișnuite.
  • Rutinele și conceptele nu mai sunt decât pietrele care urmează să fie lăsate cât mai repede posibil. Adevărata inteligență este necondiționată și originală.
  • Punctul de a fi polarizați este fie că oamenii nu vă place pentru onestitatea și personalitatea voastră sau vă va iubi pentru el. Nici un punct de mijloc.
  Partajați pe rețeaua socială:
  Similar