Cum să distrați oamenii

Oamenii de divertisment este o artă. Pentru a distra cu adevărat oamenii, nu aveți nevoie să jonglați, spuneți glume de lovire sau faceți înapoi. Deși aceste lucruri pot lucra în doze mici, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să fiți în acord cu ceea ce are cunoștințele și să păstrați oamenii interesați de ceea ce aveți de spus. Indiferent dacă vă distrați oaspeții în casa dvs. sau doar crăpați oamenii într-un bar, cel mai important lucru este să aveți încredere că ceea ce spuneți merită ascultat și pentru a face pe oameni să audă mai mult. Dacă doriți să știți cum să distrați oamenii, consultați pasul 1 pentru a începe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Distrarea oamenilor oriunde
  1. Imagine intitulată Distrajul Pasul 1
1. Spune povestile amuzante. Poate fi dificil să spui o poveste care să poată distra o mulțime și să facă oamenii să râdă. Unele povești sunt hilar dacă le spui unei persoane în privat, în timp ce alții pot câștiga într-adevăr un grup divers de oameni.Nu spuneți o poveste care să vă îmbracă prietenul sau membrii familiei. Cheia este de a păstra povestea suficient de scurtă pentru a vă interesa, dar suficient de lungă pentru a avea detalii de divertisment care lasă oamenii care doresc mai mult. Spuneți povestea cu farmecul și încrederea și, dacă îl puteți retrage, puteți chiar să reanacți părți ale povestirii de a face impresiile persoanelor implicate. În timp ce nu ar trebui să cheltuiți toată noaptea încercând să spuneți povestiri pentru a distra oamenii, una sau două povești pe noapte pot face cu adevărat trucul. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte:
  • O poveste care se distrează ușor și jucăuș de cineva pe care îl cunoașteți, fie că este un prieten sau un profesor, poate sparge oamenii, mai ales dacă știți cum să faceți impresii. Cu toate acestea, dacă povestea dvs. este medie în natură, oamenii vor fi dezactivați în mod natural.
  • Citiți publicul în timp ce spuneți povestea. Dacă fac contact vizual, să nu se șoptească unul pe celălalt sau să se joace cu telefoanele lor sau chiar să coborâți ușor pe măsură ce vorbiți, atunci sunt angajați și doresc mai mult. Dar dacă se schimbă pe picioare, uitându-se unul la celălalt sau se comportă ca și cum ar fi în scaunul unui dentist, atunci ar trebui să vă încheiați probabil povestea mai devreme decât se aștepta.
  • Fi animat când vă spuneți poveștile voastre. În timp ce nu trebuie să mergeți înapoi și înapoi în cameră și gesturi sălbatice ca Dane Cook, ar trebui să stați în poziție verticală, să mențineți un limbaj pozitiv al corpului și un gest ocazional pe măsură ce vă spuneți povestea voastră.
  • Construi suspans atunci când vorbești. Oamenii au nevoie de un motiv pentru a ajunge la sfârșitul povestirii. Dacă simt că știu deja ce sa întâmplat, atunci nu vor să audă sfârșitul. În loc să spună: "Lasă-mă să-ți spun povestea despre nebunia fosta prietenă care mi-a pictat mașina roz:" Poți să spui: "Nu vei crede niciodată ceea ce a făcut fostul meu pentru a mă răzbuna pe mine ..." Atunci, audiența va Doriți să păstrați ascultarea, deoarece vor dori să știe ce sa întâmplat în continuare.
  • Imagine intitulată Distrajul Pasul 2
    2. Râde de tine. O parte importantă de a fi distractiv este să puteți râde de tine. Oamenii care sunt animatori naturali se pot râde de ei înșiși pentru că au încredere că sunt amuzanți și nu se pot lua prea serios. Dacă vă arătați că vă simțiți confortabil cu o glumă pe propria cheltuială și că nu sunteți prea mândru să știți când o glumă a căzut plat, atunci oamenii se vor simți mai deschisi și la ușurință în jurul vostru. Și hei, una dintre căile de a distra oamenii este să te distrezi de tine într-un mod goofy, prost sau offbeat.
  • Puteți să vă arătați abilitățile de dans în timp ce știți că aveți două picioare stângi. Atâta timp cât râzi, alți oameni vor crede că este amuzant.
  • Având oamenii râd de tine, de asemenea, le poate face să lege și să se apropie mai mult. Acest lucru funcționează mai ales dacă încercați să distrați două grupuri de prieteni care nu se cunosc cu adevărat. S-ar putea să nu creadă că au multe de vorbit despre, la început, dar ei se vor simți mai mult în largul său odată ce toți vă tachinează despre cât de mult vă iubiți pisica voastră.
  • Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii auto-deprecieri sau să te dați jos pentru a distra oamenii. Cu toate acestea, dacă sunteți destul de confortabil cu dvs. să râdeți de tine, atunci vă poate ajuta să păstrați oamenii distrați.
  • Imaginea intitulată Domeniul Pasul 3
    3. Întreabă întrebări. S-ar putea să nu credeți că punerea întrebărilor este foarte distractivă, dar dacă știți ce întrebări să întrebați și puteți păstra o persoană angajată, atunci puteți păstra oamenii interesați, deoarece vor vorbi despre subiectele lor preferate - ei înșiși. Atâta timp cât acționați cu adevărat interesați și nu ca și cum ați interogatoriu pe oameni, vor fi fericiți să se deschidă de ei înșiși. Iată câteva lucruri pe care le puteți întreba:
  • Animalele lor
  • Hobby-urile lor
  • Trupele lor preferate
  • Filmele lor preferate
  • Cele mai puțin favorizate emisiuni TV preferate
  • Lucrul lor preferat de făcut pentru a vă relaxa
  • Imagine intitulată Distrajul Pasul 4
    4. Ajutați oamenii să găsească o legătură comună. O altă modalitate de a distra oamenii este de a le ajuta să găsească o legătură comună. S-ar putea să credeți că în picioare cu oamenii cu care sunteți cu el este la fel de distractiv ca și vizionarea vopselei - până când aflați că sunt toți fanii avid ai burlacului. Puteți încerca să vorbim despre filme, cărți, locuri pe care le-ați trăit sau vizitate, echipe sportive favorite sau alte subiecte care sunt susceptibile de a începe o discuție plină de viață și să vadă ceea ce oamenii gândesc la acei subiecți. Destul de repede, oamenii vor avea o conversație mai atrăgătoare, mai distractivă pentru că ați furnizat subiectul.
  • Echipele sportive sunt un lucru bun pentru a vorbi, pentru că oamenii sunt susceptibili să aibă o opinie despre ei fără să se simtă dedicate atât de maniacal încât se vor lupta reciproc dacă nu le plac aceleași echipe.
  • Evitați să aduceți orice subiecte controversate, cum ar fi avortul sau controlul armelor, sau probabil că veți începe o discuție plină de viață, dar nu una care va fi foarte distractivă.
  • Imaginea intitulată Domeniul Pasul 5
    5. Lăsați alte persoane să vorbească. S-ar putea să vă gândiți că cel mai bun mod de a fi distractiv este să spuneți glume, jonglei de jongle, să faceți moonwalk, fie doar să faceți un milion de lucruri pentru a vă menține publicul angajat, dar în realitate, trebuie să faceți o pauză din când în când permiteți altcuiva să ia un cuvânt în. Dacă încercați prea tare sau discutați 90% din timp, atunci este posibil ca oamenii să nu fie distrați cu adevărat. Cel mai bun pariu este să încerci să nu domine complet nici o conversație, ci să faci o impresie puternică, distractivă atunci când ai șansa de a vorbi.
  • Asigurați-vă că nu dominați mai mult de 50% din conversație când vorbiți cu o singură persoană și că nu luați mai mult de 1/3 din momentul în care sunteți cu un grup. Nu vrei să pui prea multă presiune și nu vrei să poți purta pe oameni.
  • Imaginea intitulată Domeniul Pasul 6
    6. Dans. O altă modalitate de a distra oamenii este de a arăta unele mișcări de dans. Fie că sunteți un pro sau un amator total, dacă sunteți dispus să vă faceți un nebun al dvs., atunci puteți fi cu siguranță foarte distractiv atunci când vine vorba de bustarea mișcărilor de dans. Cel mai important lucru este că aveți încredere și că nu vă faceți griji că ați arătat ca un Goofball. Oamenii vor fi ușurați și fericiți că vă puneți acolo, nu vă așteptați să fiți perfecți. Iată câteva mișcări de dans pe care le puteți practica înainte de debutul dvs. mare:
  • Moonwalk
  • Elicopterul
  • Robotul
  • Vierme
  • Corpul popului
  • Twerking
  • Imagine intitulată Distrajul Pasul 7
    7. Ia atenția lor. Dacă vrei să fii distractiv, atunci trebuie să știi cum să comenzi atenția. Deși atenția comandantă este o abilitate care poate dura ceva timp pentru a se dezvolta, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că oamenii pe care încercați să o distrați sunt, bine, de fapt, distrați de tine. Iată ce puteți face:
  • Vorbi într-o voce bine modulată
  • Faceți contactul cu ochii când vorbiți
  • Încrederea proiectului prin înălțimea înalte și nu fidgeting
  • Să fie respectuos pentru oameni, astfel încât să vă asculte
  • Imaginea intitulată Domeniul Pasul 8
    8. Dacă totul eșuează, ieșiți și faceți lucruri. Dacă vă simțiți ca și cum nu mai aveți nimic de vorbit, atunci găsirea unei activități de a face poate ajuta oamenii să se distreze. Ia-ți prietenii într-un patinoar, filme sau la o cafenea. Fiind într-un mediu nou în care se întâmplă lucruri interesante stimulează creierul, care provoacă gânduri și imagini care sunt distractive prietenilor dvs. Dacă aveți sensul că oamenii se plictisesc sau neliniștiți, uneori cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă sugerați să schimbați locațiile.
  • Du-te bowling, joacă viață sau face ceva ce nu ai făcut de când erai copil. Acest lucru poate să râdă oamenii și îi vor menține să se țină prea serios.
  • Joacă un joc ușor de baschet sau de volei. Acest lucru va păstra oamenii distrați și activi.
  • Ieși în natură. Luând o plimbare ușoară sau chiar de mers pe jos în jurul unui lac de la un parc local poate păstra oamenii angajați.
  • Care spune că ești prea bătrân să mergi la terenul de joacă? Au o zi retro pe leagăne, baruri de maimuță și merry-go-round cu prietenii tăi.
  • Metoda 2 din 3:
    Distrarea oamenilor la petrecerea dvs
    1. Imagine intitulată Domeniul Pasul 9
    1. Asigurați-vă că nu mai aveți băuturi. Dacă arunci o petrecere pentru crescuți, atunci aceasta este regula cea mai importantă pentru a ține minte în timp ce intenționați să distrați oamenii. Nimic nu face ca o petrecere bună să meargă mai repede decât atunci când oaspeții își dau seama că bere și vinul a ieșit afară. Alcoolul este un lubrifiant social, și fără ea, oaspeții sunt susceptibili să se simtă puțin incomod, sau uneori, chiar și puțin plictisit. Alcoolul care rulează este, de asemenea, un semn că partidul sa terminat și că este timpul să vă îndreptați acasă și nu doriți să oferiți oaspeților dvs. aceste impresii.
    • Când intenționați cu privire la cât de multă băutură pentru a obține, ar trebui să obțineți întotdeauna un pic suplimentar în cazul în care aveți niște oaspeți neașteptați de ultimă oră sau oamenii stau mai târziu decât ați planificat. Dacă costul este într-adevăr un factor, puteți obține băutura la Costco sau la un alt loc care vă permite să-l returnați dacă nu credeți că veți ajunge să beți mai târziu.
  • Imagine intitulată Distrajul Pasul 10
    2. Au suficientă mâncare. Când vine vorba de oaspeții de distracție, nu aveți nevoie să aveți disponibilitatea de mâncare, dacă nu aruncați o petrecere de cină. În majoritatea cazurilor, având suficientă pizza, gustări, burgeri sau orice eveniment solicită mai mult decât să facă. Puteți avea o mulțime, astfel încât toată lumea să contribuie la ceva și așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gătit sau cumpărați totul. De fapt, cu atât mai ușor este mâncarea de a alege, cu atât mai bine, pentru că nu vă va distrage atenția.
  • Chiar dacă doar aruncați o petrecere și nu există nici o componentă de cină, este bine să aveți câteva gustări gata. Nu doriți ca oaspeții dvs. să meargă foame și plus că alimentele vor ajuta la absorbția alcoolului pe care îl serviți.
  • Imagine intitulată Domeniul Pasul 11
    3. Puneți câteva piese de conversație. O modalitate de a vă face oaspeții să vorbească este să aibă câteva piese de conversație, astfel încât oaspeții dvs. pot avea ceva de vorbit. Poate fi o fotografie goofy a voastră îmbrăcată ca o zebră, astfel încât oaspeții dvs. să poată întreba despre el, un aranjament de flori atât de exotice pe care oamenii vor trebui să le întrebe de unde a venit, un nou gadget cu care sunteți încântați, sau cu naibii pisica ta, Dexter, care este întotdeauna viața partidului. Deși acest lucru nu este obligatoriu pentru a distra oasele oaspeților, având ceva în jurul valorii care vor primi oaspeții să vorbească, să râdă sau să pună întrebări, cu siguranță vor ajuta oamenii să se distreze.
  • Puteți chiar să lăsați niște reviste de bârfe care se află în jur. Deși doriți ca oaspeții dvs. să vorbească în loc să le citească, cineva poate ridica o revistă și poate duce la râsul (sau înfășurarea) asupra lui Justin Biber împreună și cine nu vrea asta?
  • Imagine intitulată Distrajul Pasul 12
    4. Creați activități de amestecare. Poate fi distractiv să aveți câteva activități care vă pot ajuta să vă distrați oaspeții și să vă mențineți petrecerea de la cultivarea veșnică. Deși multe partide au nevoie doar de câțiva oameni care doresc să vorbească unul cu celălalt și să se distreze, având câteva jocuri sau activități, pot ajuta oamenii să intre într-un spirit distractiv și să se cunoască un pic mai bine. Iată câteva lucruri pe care le puteți pune pentru a vă ajuta să vă distrați oaspeții:
  • Jenga
  • Cărți împotriva umanității
  • Un album foto vechi
  • Jocuri video
  • Un jucător de înregistrare
  • Domino
  • Imaginea intitulată Domeniul Pasul 13
    5. Fi o gazdă prietenoasă. Asigurați-vă că oaspeții dvs. știu unde să-și pună pantofii, unde să-și atârne hainele, unde să pună băuturile pe care le-au adus și, în general, unde se află totul în casă. Nu doriți ca un nou venit să se simtă pierdut sau incert la petrecerea dvs. Când intră un nou oaspete, întrebați dacă îl puteți obține o băutură, arătați-i unde este baia și doar fi prietenoasă și de ajutor, astfel încât oaspetele dvs. se simte acasă.
  • Nu vrei să fii pushy, dar ar trebui să întrebi oaspetele tău dacă vrea o gustare, apă sau o altă băutură destul de curând după ce merge în ușă.
  • Asigurați-vă că nu păreați stresați sau îngrijorați să aruncați o petrecere. Acest vibe poate ruina o seară și vrei oaspeții tăi să se simtă ca și cum vrei să fie acolo, nu ca și cum ar fi nevoie de un inconvenient imens.
  • Imagine intitulată Distrajul Pasul 14
    6. Introduceți oamenii unul la celălalt. O mare parte din oamenii de divertisment se asigură că toți se le place unul pe altul și se înțeleg într-adevăr. Vrei ca oaspeții tăi să se simtă confortabil între ei, nu ca ei nu știu cine este tipul care stătea lângă ei este sau de unde se află. Puteți introduce rapid oamenii și chiar spuneți câteva cuvinte despre ei, astfel încât toată lumea știe cum sunt conectați oaspeții. Dacă aveți o petrecere mică, cu mai puțin de zece persoane, apoi introducerea tuturor celorlalți poate ajuta cu adevărat să se simtă prietenos și intim.
  • Puteți chiar să o faceți un pas mai departe și să ajutați oamenii să înceapă o conversație, subliniind că au interese similare. Puteți spune ceva de genul "Jackie, ați întâlnit-o pe Eliza? E și o gimnastă ... "
  • Puteți spune, de asemenea, oamenilor cum sunteți conectați la persoanele pe care le introduceți, astfel încât acestea sunt orientate puțin mai bine. Poți să spui: "Mary, e John, prietenul meu de la facultate. John, asta e Maria. Am cunoscut-o de la tabăra de vară de clasa a cincea ... "
  • Imaginea intitulată Distrajul Pasul 15
    7. Nu curățați până când oamenii pleacă. Unul de divertisment trebuie să facă oaspeții să se simtă bineveniți până în momentul în care au ieșit din ușă. Dacă începeți să scoateți mâncăruri sau contoare de gunoi sau de spălare în mijlocul unei petreceri, atunci acest lucru va spune oaspeților dvs. că doriți să plecați și că provoacă o neplăcere. Chiar dacă sunteți un ciudat îngrijit sau încercați doar să salvați un pic de timp, este important să lăsați petrecerea să se întâmple și să curețe mai târziu, astfel încât oaspeții dvs. nu se simt ca și cum provoacă o povară.
  • Bine, deci dacă este într-adevăr sfârșitul nopții și toată lumea pleacă și câțiva oameni oferă să ajute la curățarea, atunci este bine. Este posibil să nu doriți să vă ocupați de această mizerie pe cont propriu. Dar lucrul important este că nu faceți că oamenii nu se simt nedoriți prin curățarea fiecărui pahar de bere gol, o jumătate de oră după petrecere, după cum a început.
  • Imagine intitulată Distrajul Pasul 16
    8. Ia în considerare să ai o temă. Deși o temă nu este obligatorie să aruncați o petrecere sau oaspeți distractivi, poate ajuta oamenii să vorbească, râzând și, în general, având un moment bun. Dacă există o vacanță naturală sau o ocazie pentru o petrecere, cum ar fi Anul Nou, 4 iulie sau Halloween, atunci sunteți toți stabiliți, dar puteți arunca și o petrecere care este tematică animală, sportul tematic, bazat pe preferatul tău film sau televiziune, vampir tematică, sau care are cu adevărat orice temă pe care o crezi că vor vorbi oamenii, râzând sau chiar îmbrăcăminte.
  • Având un element "dress up" la noapte poate face ca oamenii aflați în mod natural să vorbească unul cu celălalt pentru că pot vorbi despre hainele lor sau despre ceea ce le-a făcut să se îmbrace într-un anumit mod. De asemenea, poate duce la muzică distractivă sau la recuzită în jurul locului dvs., ceea ce va face și oaspeții să vorbească și să râdă.
  • Metoda 3 din 3:
    Oaspeții de divertisment la casa ta
    1. Imaginea intitulată Domeniul Pasul 17
    1. Fi o gazdă bună. Fiind o gazdă bună nu este o abilitate care vine în mod natural tuturor. O mare gazdă este capabilă să fie atentă la nevoile oaspeților săi, fără a le copleși. Vrei să fii capabil să anticipeze nevoile oaspeților tăi fără să treacă prea mult pe degetele de la picioare. Ar trebui să fiți prietenoși, primiți și de ajutor și pentru a vă asigura că oaspeții dvs. se simt literalmente acasă (fără să vă aglomerați prea mult, desigur!). Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a fi o gazdă bună:
    • Luați hainele oaspeților dvs. când intră și le spun unde să-și pună pantofii.
    • Transportați bagajele.
    • Oferiți oaspeților dvs. un tur rapid, așa că știu unde se află bucătăria, baia și orice altceva.
    • Să fie adăpostite. Dați oaspeților dvs. un loc de a dormi, perne, pături, prosoape, sau orice altceva ar putea avea nevoie să rămână confortabil la domiciliu. În timp ce nu doriți ca ei să meargă peste tot, ați ales, de asemenea, să vă deschideți casa la ei.
  • Imaginea intitulată Domeniul Pasul 18
    2. Asigurați-vă că nevoile lor sunt îndeplinite. Un mare aspect de a fi o gazdă bună oaspeților de la casa dvs. este de a vă asigura că nevoile lor sunt îndeplinite. Mulți oaspeți pot fi prea timizi să vă spună ceea ce doresc cu adevărat și au nevoie și depinde de dvs. să le întrebați astfel încât să se simtă confortabil. În timp ce nu doriți să le deranjați în mod constant, nu doriți să fiți atât de departe încât îi este frică să întrebe, fie. Iată câteva lucruri pe care le puteți cere oaspeților dvs. să se asigure că nevoile lor sunt îndeplinite:
  • Oferiți oaspeților dvs. un pahar de apă sau o băutură. Poate fi prea timid pentru a cere ceea ce au nevoie de adevărat.
  • Dacă un vechi prieten vine în oraș și amândoi vă place împărțirea unei sticle de vin și din nou, atunci aveți unul gata să meargă când oaspetele dvs. sosește.
  • Asigurați-vă că nu se foame. În timp ce nu doriți să fiți pushy, trebuie, de asemenea, să vă asigurați că oaspeții dvs. sunt bine hrăniți. S-ar putea să nu recunoască că sunt foame la început, așa că asigurați-vă că aveți câteva opțiuni alimentare disponibile pentru orice masă de masă.
  • Păstrați o placă de gustări, cum ar fi mixul de traseu, biscuiții, fructele sau orice altceva care nu este perisabil, astfel încât oaspeții dvs. au ceva de muțit.
  • Întrebați dacă au nevoie de prosoape, șampon sau orice altceva pentru duș. Lăsați-i să știe ce pot și nu pot folosi.
  • Pregătiți alimentele potrivite în avans. Nu doare niciodată să-i întrebe pe oaspeții dvs. ceea ce le place la micul dejun, dacă au alergii sau dacă există o gustare absolută înainte de a rămâne cu voi, așa că sunteți pregătit cu ceva ce îi place și nu se blochează să alerge orice Comercializare bacanie.
  • Imaginea intitulată Distrajul Pasul 19
    3. Luați-le la punctele "Du-te la". Dacă oaspeții au ieșit din oraș pentru a vă vizita, atunci probabil că ar trebui să le arătați în jurul cartierului. S-ar putea să nu fiți un fan al punctelor turistice din orașul natal sau nu credeți că merită să vă vedem, dar dacă oaspeții dvs. au venit până la capăt, atunci ar trebui să faceți cel puțin un efort pentru a le arăta în jur. Luați un minut să vă gândiți la destinațiile de top pe care oamenii ar trebui să le vadă în orașul dvs. natal, fie că este statuia libertății sau faimoasa cafenea de jazz din cealaltă parte a orașului. Asigurați-vă că oaspeții dvs. văd cel puțin câteva dintre aceste locuri, astfel încât să puteți pune găzduirea bună în practică.
  • Bine, așa că dacă locuiți în Manhattan și nu vă simțiți ca așteptați în linie timp de trei ore să urcați în clădirea de stat Imperiului, atunci puteți să vă îndrumați cel puțin oaspeții acolo și să așteptați la o ușă Starbucks până când fapta este Terminat. Nu doriți să le lăsați complet agățați, mai ales nu la început.
  • Locurile de top ar putea fi restaurante renumite sau ciudate, repere, statui, magazine unice, vedere la ocean sau într-adevăr orice orașul dvs. natal este cunoscut pentru.
  • Desigur, spoturile "Du-te" nu trebuie doar să fie capcane turistice. Ia oaspeții dvs. la părțile dvs. preferate ale casei dvs., chiar dacă mergeți la barul sau restaurantul dvs. preferat. Arătați-le ceea ce vă place să trăiți unde locuiți.
  • Imagine intitulată Distrajul Pasul 20
    4. Nu uitați să le dați intimitatea lor. Deși este important să fii o gazdă bună, să vă oferiți acasă și să cereți întrebări ale oaspeților dvs. pentru a obține un sentiment de modul în care se simt, este, de asemenea, important să le oferiți un spațiu, mai ales dacă se află cu dvs. pentru a cateva zile. Nu trebuie să barge în camerele lor sau în zona în care dorm fără să bată sau să te anunțați și nu ar trebui să planificați să fiți în jurul oaspeților 24/7, cu excepția cazului în care aceasta este cu adevărat ceea ce vrea cealaltă persoană. Poate fi un pic claustrofobic pentru a fi un oaspete în casa unei alte persoane și ar trebui să înțelegeți faptul că oaspetele dvs. poate dori să rămână singur, uneori.
  • Mulți oameni au nevoie de timp să se relaxeze, mai ales după o lungă zi de călătorie sau o călătorie lungă pentru a privi reperele sau site-urile turistice. Ar trebui să vă oferiți oaspeților dvs. ceva timp pentru a decomprima, chiar dacă sunteți foarte încântați că sunt cu voi.
  • Imaginea intitulată Domeniul Pasul 21
    5. Nu fi prea pushy. Acest lucru merge împreună cu oferirea oaspeților lor spațiul lor. Nu vrei să fii persoana care pune o întrebare de atâtea ori pe care persoana pe care o întrebi este forțată să spună da. Dacă invitatul dvs. insistă că nu este într-adevăr foame de mai multe ori, îl puteți lăsa singur și spuneți că există o lasagna care așteaptă în frigider dacă o dorește. Nu vrei ca oaspeții tăi să se simtă ca și cum trebuie să spună da când nu sunt pentru ceva doar pentru a vă mulțumi.
  • Oaspeții dvs. pot avea o idee despre modul în care vor să-și petreacă vizita cu dvs. Dacă le cereți să facă ceva, cum ar fi să mergeți la piscină sau la un apa de apă și într-adevăr nu păreau în ea, nu ar trebui să-l împingeți dacă nu credeți că este ceea ce vor ei și că ei spun doar Pentru că este prea multă problemă.
  • Imaginea intitulată Domeniul Pasul 22
    6. Dați-le planuri pentru lucruri de făcut numai. Dacă doriți să vă distrați oaspeții, atunci ar trebui să planificați și să luați o pauză de la, bine, distractiv. Cu excepția cazului în care oaspeții dvs. vă așteaptă să fiți în jur de 24/7 - cu condiția ca asta vrei să faci - ar trebui să vii cu o listă de lucruri pentru ei să facă în timp ce ești la serviciu, odihnă, sau doar să faci propriul tău lucru. Acest lucru ar putea include locuri pentru a apuca prânzul solo sau o listă de atracții turistice, cum ar fi muzee sau grădini, dacă locuiți într-un loc plin de ei.
  • Fiind pregătit pentru acest lucru în prealabil te-ar salva de la sentiment ca și cum trebuie să fii acolo în fiecare secundă a zilei. Dacă nu puteți veni cu nimic pentru ca oaspetele dvs. să facă fără tine, este posibil să trebuiască să stați cu el sau cu ea în loc să obțineți ceva timp.
  • Imaginea intitulată Domeniul Pasul 23
    7. Umpleți-vă casa cu lucruri care le pot păstra distrați fără ajutorul dvs. De asemenea, poate ajuta foarte mult să vă păstrați casa plină de activități pe care oaspeții dvs. îl pot face fără dvs., astfel încât să nu vă simțiți obligați să vă distrați la fiecare al doilea trezit. Dacă există copii implicați, puteți avea unele jocuri video, markeri și hârtie pentru desen sau cifre de acțiune disponibile pentru acestea. Dacă oaspeții dvs. sunt adulți, puteți avea niște reviste de bârfe sau mai multe în jurul valorii de un set în cutie de emisiune TV sau un album de fotografii pentru oaspeții dvs. pentru a căuta. Având ceva care va face distracția pentru dvs. vă puteți ajuta într-un vârf când aveți nevoie de treizeci de minute pentru a plia rufele și nu vă puteți gândi la nimic pentru oaspeții dvs. să facă.
  • Având jocuri de bord sau alte activități, cum ar fi Twister sau Monopoly, vă pot ajuta, de asemenea, să găsiți ceva distractiv de a face cu oaspeții dvs.
  • sfaturi

    Timpul este totul. O glumă poate fi de zece ori mai amuzantă dacă este spus în momentul potrivit.
  • Purtați lucruri interesante. Cercei răcoroase sau adidași unici pot fi un starter de conversație, mai ales dacă există o poveste interesantă în spatele ei. Aceste lucruri sunt întotdeauna interesante pentru oameni.
  • Avertizări

    Nu încercați prea tare! Nu arată bine dacă este evident că încerci să fii amuzant. Este întotdeauna important să găsiți un echilibru și un calendar în conversație.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar