Cum să fii o mamă de sororitate

O mamă de sororitate sau regizor de locuințe este chaperonul și supraveghetorul unei case de fete de sororitate. În această poziție, veți fi responsabil pentru casă, precum și pentru îndrumare și ajutați fetele din casă. Va trebui să îndepliniți anumite cerințe și să aveți anumite abilități înainte de a aplica pentru această poziție.

Pași

Partea 1 din 3:
Îndeplinirea cerințelor
  1. Imagine intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 1
1. Au o diplomă de licență. Cele mai multe universități sau casele de sororitate vor prefera să aveți o diplomă de licență sau cel puțin experiența profesională echivalentă cu o diplomă de licență. A fi o mamă de sororitate, va trebui să aveți mai multă experiență decât fetele supravegherea dvs., motiv pentru care majoritatea școlilor necesită mai întâi să fiți terminați cu diploma de licență.
  • De obicei, nu contează în ce măsură aveți, atâta timp cât aveți unul.
  • Cu toate acestea, o diplomă în management sau psihologie ar fi alegeri bune.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 2
    2. Fi o singură femeie. Majoritatea caselor de sororitate nu vor angaja un tip care să fie directorul casei, deoarece se simt ca o femeie se poate referi mai bine la fete mai bune. În plus, poate fi mai ușor de a fi o singură femeie, deoarece veți trăi în casă cu fetele și cele mai multe locuri se încruntă cu un soț viu.
  • Imagine intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 3
    3. Să fie un jill-all-tranzacții. Pentru a fi o mamă de sororitate, va trebui să gestionați casa, să se ocupe de orice personal, să ofere sprijin fetelor și să ajute la gestionarea meselor. Aceasta înseamnă că trebuie să știți cum să gestionați personalul, consilierul, să oferiți îndrumări și să aveți planuri în vigoare pentru situații de urgență.
  • Dincolo de planificarea meselor, puteți fi, de asemenea, responsabil pentru cumpărarea de alimente și lipiți la un buget de uz casnic.
  • De asemenea, puteți fi responsabil pentru inventarele gospodăriilor în fiecare an.
  • De asemenea, este posibil să știți cum să faceți o întreținere de bază a casei.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea abilităților corecte
    1. Imaginea intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 4
    1. Lucrați la abilitățile dvs. profesionale de ospitalitate. O parte din rularea unei case de sororitate lucrează cu personalul și gestionarea acestora, la fel ca și cum ați fi la un mic motel. Nu numai că gestionați personalul, ajutați, de asemenea, planificați evenimente și asigurați-vă că casa are alimentele și meniurile corespunzătoare. Prin urmare, având experiență în aceste domenii vă poate ajuta să obțineți un loc de muncă în acest domeniu, precum și să faceți o treabă bună.
    • De exemplu, având experiență în managementul restaurantului sau planificarea evenimentului poate fi utilă.
    • Dacă nu ați lucrat niciodată în aceste domenii, luați în considerare luarea unui curs de formare la colegiul comunitar local.
  • Imagine intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 5
    2. Înțelegeți abilitățile de bază ale computerului. Pentru a efectua această slujbă, trebuie să aveți abilități de bază de calculator, cum ar fi capabil să lucrați cu Microsoft Office și QuickBooks, precum și să puteți gestiona un cont de e-mail și să navigați pe Internet. Dacă nu aveți aceste abilități, majoritatea bibliotecilor oferă clase oricui are nevoie de ele gratuit.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 6
    3. Aflați diplomația. Uneori fiind o mamă de sororitate vă pune într-o poziție dificilă, deoarece sunteți între consiliul sororității și membrii actuali. Cu alte cuvinte, trebuie să învățați cum să vă ocupați de situații dificile într-o manieră tact, ceea ce poate fi dificil când sunteți în mijloc.
  • O modalitate de a învăța diplomația este de a lua o clasă în consiliere, deoarece abilitățile pe care le aflați vă vor ajuta când vă aflați într-o situație dificilă.
  • Aflați elementele de bază ale diplomației. De exemplu, dacă sunteți diplomatic, veți privi mai degrabă faptele decât sentimentele, fiți cinstiți, dar blând, evitați răspândirea bârfei sau a ideilor negative și cunoașteți oamenii, astfel încât să nu fiți rapid să faceți o judecată rapidă.
  • Imagine intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 7
    4. Cunosc unele abilități de psihologie sau consiliere. Când trăiești într-o sororitate, fetele vor veni la tine cu probleme. Trebuie să le puteți sfătui sau să le ajutați cel puțin să găsească o soluție pentru ei înșiși. Cunoașterea unor abilități de consiliere de bază vă pot ajuta să le ajutați. Luați în considerare luarea unei clase în consiliere pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
  • Imagine intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 8
    5. Au o pasiune pentru adulții tineri. În timp ce ajută la a lucrat cu studenții de vârstă colegiu înainte, este esențial să vă bucurați de lucrul cu acest grup de vârstă. Nu veți lucra numai cu oamenii de această vârstă, veți trăi cu ei și că vă vor privi ca mentor.
  • Pentru a îndruma tinerii adulți, trebuie să fii suficient de matur pentru a se ridica peste problemele lor. Trebuie să puteți asculta ceea ce trec fără să se rătăcească în drama lor.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă doriți ca acest grup de vârstă, luați în considerare luarea unei clase la un colegiu comunitar local ca o modalitate de a interacționa cu ei.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicând pentru o poziție
    1. Imaginea intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 9
    1. Găsiți listări de locuri de muncă. De multe ori, veți găsi listarea pentru acest loc de muncă pe site-urile universitare. Pozițiile pot fi enumerate cu locurile de muncă obișnuite, dar uneori sunt listate pe paginile despre viața greacă în plus față de sau în locul înregistrărilor principale de locuri de muncă.
    • De asemenea, puteți utiliza site-uri dedicate mamei Sorority pentru a găsi locuri de muncă sau CV-uri postale, cum ar fi aceasta: http: // Sororitymom.COM / Locuri de muncă /.
    • Căutați locuri de muncă pe site-urile naționale pentru Sororități, precum și site-urile naționale de căutare a locurilor de muncă.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 10
    2. Trimiteți informațiile dvs. Va trebui să trimiteți o scrisoare de intenție și un CV și să aveți un control de fond. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să completați o aplicație. În unele cazuri, o veți trimite la o organizație din campus care va transmite informațiile de-a lungul, în timp ce în alte cazuri îl veți trimite direct la bordul sororității. Listarea de locuri de muncă ar trebui să vă spună ce să faceți.
  • Pe CV-ul dvs., asigurați-vă că ați indicat pozițiile pe care le-ați avut în trecut unde ați arătat abilități de conducere sau de management sau ați lucrat cu adulți tineri.
  • Imagine intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 11
    3. Interviu pentru poziție. Cele mai multe plăci caută pe cineva care este inteligent și capabil, dar care are și entuziasmul de a lucra cu adulții tineri. Probabil va ajuta dacă ați fi într-o sororitate în colegiu, dar asta nu este o cerință absolută.
  • Cu alte cuvinte, este important să arătați entuziasm atunci când vorbim despre lucrul cu studenții de colegiu. Zâmbește și arată cu tonul tău de voce pe care-l așteaptă cu nerăbdare, în plus față de ceea ce spui.
  • Imagine intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 12
    4. Mutați-vă. Știți ce fel de aranjament este înainte de timp. Veți avea probabil un apartament mic pentru tine, care poate sau nu poate avea o bucătărie. În plus, este posibil să vi se solicite să lucrați pe tot parcursul anului, în timp ce în alte locuri puteți lucra numai la 9 până la 10 luni din an. Este posibil să trebuiască să găsiți un loc diferit pentru a trăi în vară, de exemplu.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 13
    5. Știți cine vă va face cele mai multe probleme. Adesea, veți avea mai multe probleme cu consiliul de administrație decât elevii. Elevii pot veni la tine cu probleme și probleme, dar consiliul va fi cel care vă spune cum se așteaptă ca lucrurile să fie difuzate. Acest lucru nu poate fi adevărat pentru fiecare capitol, dar poate face viața mai dificilă pentru tine uneori.
  • Poate fi bine să vă așezați atât cu consiliul, cât și cu studenții (la momente separate) pentru a afla cum ar trebui să fie lucrurile și ceea ce se așteaptă de la tine. Puteți intra într-o mulțime de reguli nerostite pe care va trebui să le învățați să urmați.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 14
    6. Aflați regulile. Ca mama de sororitate, va trebui să cunoașteți o mulțime de reguli, de la politica universitară la domiciliu și de sorority. De asemenea, va trebui să știți despre planurile pe care trebuie să le puneți în mișcare în caz de urgență. Petreceți ceva timp citirea tuturor acestor politici atunci când introduceți mai întâi poziția.
  • Imagine intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 15
    7. Setați unele granițe. În timp ce trebuie să fii acolo pentru fete, asta nu înseamnă că trebuie să fii la telefon 24 de ore pe zi pentru fiecare lucru mic. De exemplu, puteți seta orele de somn în cazul în care fetele trebuie să vă lase singură, dacă nu este o urgență. De asemenea, deși aveți nevoie pentru a găzdui alergii alimentare și preferințe religioase, este posibil să fie nevoie să clarificați că nu veți răspunde la fiecare persoană pretențioasă.
  • Imaginea intitulată Fii o mamă de sororitate Pasul 16
    8. Găsiți suport. Când faci această slujbă, probabil vei trece la o nouă comunitate și vei trăi într-un campus. Veți avea nevoie de sprijinul celorlalți, dacă doar pentru a vă evacua o dată și o dată. S-ar putea să încercați să vă împrietenești alte mame de casă în campus sau chiar profesori care înțeleg cât de plină de satisfacții și provocări pot fi uneori.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar