Cum să flirtezi online

Doriți să vă faceți flirt pe chat? wikihow te-a acoperit. Puteți învăța să vă îmbunătățiți abilitățile de flirtare și conversație online, precum și cum să obțineți datele și să faceți conexiuni pe Internet pentru a vă oferi cele mai bune șanse de a întâlni pe cineva.

Pași

Partea 1 din 3:
Chat flirtativ
  1. Imagine intitulată Flirt Online Pasul 1
1. Începeți conversația cu ceva interesant. Dacă vrei ca cineva să vorbească cu tine, trebuie să ai ceva de vorbit. Indiferent dacă cunoașteți persoana din "real" viață sau doar dintr-o pagină de profil de dating, este imposibil să găsești o conexiune dacă tot ce ai de spus este "Hei" sau "esti dragut."
  • Nu începeți conversațiile cu, "Hei" sau "ce s-a întâmplat." Nu vă dau nicăieri să mergeți. Începeți cu o întrebare interesantă sau o observație sau un comentariu. Chiar dacă este mic, începeți cu, "Whoa, whoa-whoa. Nu vă pot întreba despre noua imagine de profil. Este o cascadă? Vă rugăm să mâncați."
  • Nu începeți cu o linie. Innoendo sau glumele brute nu sunt calea de a obține pe cineva interesat. Citiți următoarea secțiune pentru mai multe sfaturi specifice pentru selectarea subiectelor de conversație.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 2
    2. Ia cealaltă persoană vorbind. Oamenii îi place să vorbească când este ușor. Dacă doriți să aveți o conversație distractivă, flirta, faceți-o ușor pentru cealaltă persoană să o pună întrebări și să fie bine "ascultător" la răspunsurile lor.
  • Întrebați o mulțime de întrebări de urmărire. Dacă imaginea profilului de cascadă a fost în Cancun vara trecută, întrebați despre călătorie. Cum a fost? Care a fost cel mai ridicol lucru pe care l-ai văzut acolo? Cel mai rău lucru pe care l-ai mâncat?
  • Nu-i prânz. Punând întrebări ca, "Care sună atât de distractiv! Aș fi speriat să încerc scufundarea cerului. Cum a fost?" este un lucru. Dar răspunsul la "Cum vă puteți permite să vă scufundați de cer atunci când lucrați în industria serviciilor?" nu este o afacere.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 3
    3. Fii jucăuș. Este greu să definiți flirtul exact. O mulțime de oameni doresc doar să caute o conexiune, un fel de energie electrică. Adesea, acest lucru are de a face cu simțul umorului și jocul tău. Să vină simțul umorului. Dacă credeți că este amuzant să faceți referire la cântecele clanului obscure Wu-Tang sau fapte aleatorii în timp ce vorbiți, atunci faceți-o. Fii tu însuți. Dacă cineva nu crede că este amuzant, sunt mai bine cu altcineva.
  • Uneori, tachinarea blândă poate fi flirtă și electrică, sau vă poate face să ieșiți ca un ticălos. Ar putea fi amuzant pentru o singură persoană să spună, "Whoa frumos imagine de cascadă. Care arată rece. Plus acele plante sunt wack. Încerca frumos." La alții, nu atât de mult.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 4
    4. Răspundeți în timp util. Flirtul are nevoie de cineva care să fie la celălalt capăt al liniei sau nu va scânteia. Răspundeți la cât mai multe mesaje după cum puteți să le vedeți și să arătați cealaltă persoană cu care vă bucurați de schimbul dintre voi doi.
  • "Lăsându-i să aștepte" este strigătul de alunecare al oamenilor fără date. Dacă doriți să discutați online, fiți acolo pentru a discuta. Dacă doriți să ignorați mesajele oamenilor, mergeți să faceți altceva.
  • Dacă altcineva nu vorbește cu tine, lăsați-i în pace. Nu există nici un sens în ceea ce-i cu un milion de întrebări interesante și bine formate pe care le vor răspunde "laugh out Loud" la.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 5
    5. Fie cel care încheie conversația. Cele mai bune conversații flirturii se încheie cu cealaltă persoană care doresc mai mult. Vrei să-i lași să se gândească la tine și să-ți dorești să te înregistrezi pentru mai multe discuții. Înainte ca conversația să scape de abur, este o idee bună să o tăiați scurt și să le lăsați să se gândească la tine.
  • Căutați o notă mare care ar putea fi dificil de sus. Dacă o să râzi pe cineva cu adevărat, dar nu se poate gândi nicăieri să depășească acest lucru, doar terminați conversația: "Bine vorbind cu tine. Trebuie să hrănească câinele, deși. E pe cale să mă mănânce."
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 6
    6. Fi persistent. Să investească un efort în flirturi, dar nu vă așteptați la o mulțime de întoarcere inițial până la tine "clic" cu persoana potrivită. Dacă nu puteți începe o conversație cu cineva, nu puteți începe o conversație. Flirt în jurul valorii de. A se distra. Au o mulțime de conversații și să le mențină lumină.
  • Pe de altă parte, nu renunțați prea ușor. Chat-urile online pot dura ceva timp pentru a cunoaște pe cineva. Așa cum am menționat mai devreme, păstrați-l ușor și rămâneți abordabil.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 7
    7. Încetați să încercați să arătați bine, și să fiți singuri. Dacă doriți să flirtați și să găsiți o conexiune autentică cu cineva, este important să fiți voi înșivă, nu versiunea Facebook de auto-promovare a dvs. Totul este prea ușor să ieșiți ca fiind înghițit online, cu atât mai mult vorbiți despre dvs. și despre realizările dvs. Așa că nu. Doar fi tu.
  • Scrieți același mod în care vorbiți. Nu trebuie să te faci "sunet inteligent" sau încercați să utilizați cuvintele pe care nu le-ați folosi în mod normal pentru a flirta. Va fi departe ca fals și ciudat.
  • Pe de altă parte, umorul de auto-depreciere poate fi uneori amuzant, dar poate, uneori, uneori, disperat sau enervant. Este bine să vorbim despre tine în moduri pozitive.
  • Partea 2 din 3:
    Știind ce să spun
    1. Imagine intitulată Flirt Online Pasul 8
    1. Păstrați-o. Flirtul este ca și cum ai avea o conversație obișnuită, dar mai distractiv. Du-te să aștepți ca vei râde și vei avea un moment bun, nu ca și cum vei avea o întâlnire cu cineva sau să-i faci să se îndrăgostească de tine. E prea ciudat. Doar discutați ca și cum ați fi cu un nou prieten.
    • Profitați de Internet ca o resursă. Doar citesc un articol amuzant sau a văzut un amuzant .jpg sau un videoclip drăguț? Da-l mai departe. Ceva de împărțit și de vorbit despre.
    • Diferiți oameni preferă să vorbească despre lucruri diferite. La o singură persoană, ar putea fi flirty să spună povești lungi și să vorbească despre subiecți serioși, în timp ce la altul ar putea fi plictisitor. La o singură persoană, ar putea fi flirty să vorbim despre petreceri, în timp ce altora ar putea fi o oprire. Citiți fiecare persoană și ajustați.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 9
    2. Ia-o usor. Flirtul online este un maraton, nu un sprint. Nu există niciun motiv să vă grăbiți să vorbiți despre ceea ce doriți sau să vă planificați o întâlnire sau să vă imaginați unde veți merge cu toți copiii pe care o veți avea. Whoa acolo. Doar să se concentreze asupra a avea câteva râde și văzând dacă vă place cineva.
  • Nu mergeți bine pentru referințele sexuale brute. Unii innuenți pot fi flirta cu persoana potrivită, dar numai odată ce ați ajuns să cunoașteți pe cineva. Dacă vă simțiți pornografic, nu flirtează.
  • Evitați blurting-ul "te iubesc" pe baza a cinci minute de chat și o fotografie de profil. Care va fi un ucigaș de relații imediat. Este bine să le spuneți cealaltă persoană credeți că sunt minunate, fascinante și superbe, dar lăsați limba de dragoste până când ambii par să se cunoască foarte mult mai bine. Dacă nu ați spune că flirtează în viața reală, nu spuneți-o online.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 10
    3. Vorbi despre teren comun. Dacă sunteți în clasă cu cineva cu care discutați, vorbiți despre clasă. Dacă sunteți în același oraș, discutați despre ce vă place cartierele. Vorbește despre cele mai bune Hang-Outs. Vorbi despre ceva pe care îl aveți în comun unul cu celălalt pentru a vă ajuta să faceți o conexiune.
  • Dacă nu aveți nimic în comun, sau nu vă puteți da seama ce aveți în comun, puneți întrebări până când veți găsi ceva. Chiar dacă întrebările sunt prostie, cum ar fi, "Care este cea mai bună lună și de ce?" sau "Ce zodie esti?" Veți putea începe să vorbiți despre ceva.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 11
    4. Vorbește despre ceva amuzant care ți sa întâmplat astăzi. Toți cei despre care vorbești online au fost hrăniți aceleași linii la un moment dat și a fost pus la fel de întrebări plictisitoare. "Ce iti place sa faci pentru a te distra?" și "Care sunt hobby-urile tale?" sunt un fel de întrebări plictisitoare de flirt. Dar, dacă spui o poveste despre cum vecinii tăi se luptă cu modul în care câinele este peed pe celuilalt apoop, vei avea ceva amuzant să sară de la. "Ce părere aveți despre câini? Și vecini ridicolici?"
  • Nu vă rog prea mult de viața proprie. Vorbind despre întreaga dvs. istorie și backstory este o modalitate bună de a face pe cineva să creadă că sunteți auto-obsedat. Distribuiți detalii inteligente.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 12
    5. Nu umbriți. Cineva nu are nevoie de toate detaliile intime ale întregii dvs. poveste de viață, despre problemele tale și de gândurile și dorințele voastre interioare. Salvați-o mai târziu. Asta nu flirtează, este blonding.
  • Nu fiți un sac trist dacă încercați să flirtați. Dacă v-ați scos mult în ultima vreme, nu va suna flirtatious să spun așa. Va fi disperat.
  • Fii foarte, foarte atent la a vorbi despre lucruri grave cum ar fi căsătoria, monogamie și având copii, mai ales dacă nu cunoști persoana. Acestea sunt toate cuvintele de flirt-ucidere. Așteptați până când sunteți în persoană să vorbiți despre aceste lucruri.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 13
    6. Joacă un joc asociativ prostie. Dacă într-adevăr nu vă puteți gândi la nimic despre care să vorbiți, dar într-adevăr doriți să fiți flirtatious, puteți începe întotdeauna să jucați jocul de întrebare aleatorie și să vorbiți despre lucruri stupide. Vorbește despre cele mai bune mese, animalele tale preferate, indiferent dacă Katy Perry e un geniu sau mai plictisitor decât toast alb. Întrebări prostești bune sau solicită să vă arătați partea amuzantă:
  • "Spune-mi povestea celui mai bun sandwich pe care l-ai mâncat vreodată."
  • "Care membru al clanului Wu-Tang sau a unei direcții sau Beatles vă reprezintă cel mai bine ca persoană?"
  • "Dacă ați putea merge la orice țară, ce ar fi?"
  • "Ceea ce este mai bine, nap sau tuburi fierbinți? Sau netflix? Sau...Drumeții? Eu spun drumeții, nu sunt leneș, jur. Continuă, îmi pare rău."
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 14
    7. Complimentați cealaltă persoană, uneori. Complimentele bune pot fi o modalitate de a face ușa deschisă și de a avea mai mult de vorbit. Alegeți ceva ce vă place despre persoana sau ați observat și utilizați-l ca un compliment, apoi întoarceți complimentul în ceva despre care puteți vorbi.
  • Complimentele sunt frumoase, dar sunt, de asemenea, greu de răspuns. Încercați să o transformați într-o conversație: "Această imagine a dvs. la cascadă este atât de frumoasă! Arati bine. Ce sa întâmplat în acea zi?"
  • Un compliment pe conversație este adecvat. Dacă începeți să păstrăm prea mult, poate părea obsesiv sau înfiorător. Dacă credeți că cineva este atractiv, este frumos să auziți, dar nu este necesar să spunem de cinci ori în fiecare minut.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea datelor online
    1. Imagine intitulată Flirt Online Pasul 15
    1
    Înscrieți-vă pentru un serviciu de dating online. Dating online este din ce în ce mai frecvent și aproape necesar, mai ales în orașele mai mari. Este așa cum oamenii se întâlnesc în zilele noastre. Dacă doriți să flirtați online și întâlniți oameni interesanți, începeți un profil pe un serviciu de dating și începeți să ajungeți. Este o modalitate bună de a intra în contact și de a flirta online. Cele mai populare site-uri de dating sunt:
    • Meci
    • Okcupid
    • Tinder
    • Întâlniri
    • O mulțime de pește
    • eharmonie
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 16
    2. Faceți-vă un profil de dating cinstit. Dacă doriți să vă conectați cu cineva, completați-vă cu sinceritate informațiile despre profil și într-un mod măgulat. Fă-ți sunetul ca genul de persoană pe care o ai, să atragi oameni asemănători.
  • Nu fi de bază și plictisitor. Fiecare alt profil are frazele, "Traind viata la maxim" și "Îmi place să călătoresc" pe el. Fi cinstit și găsiți ceva interesant de spus.
  • Gândiți-vă cu atenție la modul în care vă rezumați în profil. Scoateți cele mai distinctive, interesante și adevărate lucruri despre tine pentru a pune acolo pentru a citi.
  • Cinstit nu înseamnă disperat. Dacă nu ați fost la o dată în 20 de ani, nu este necesar să o difuzați pentru atenție.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 17
    3
    Utilizați o imagine de profil măgulitor. O conexiune este mai importantă decât arată, este adevărat. Dar când flirtează cu cineva online, fotografii bune ale feței tale și corpul îmbrăcat sunt încă importante. Dacă nu puteți lua fotografii minunate ale dvs., aveți un prieten sau un profesionist să faceți câteva care vă captează în cea mai bună lumină.
  • Fii tu însuți. Nu încercați să fiți versiunea dură, îmbrăcată sau bizară a dvs. în fotografia dvs. Arătați-vă ca fiind o ființă umană autentică, regulată și plăcută cu o fotografie care vă arată la cele mai bune.
  • Nu există nici un fel de poze. Nu este o idee bună.
  • Imagine intitulată Flirt Online Pasul 18
    4. Păstrați un mister. Nu există nici un motiv să vă vindeți peste voi. Păstrați o înțelegere, chiar dacă vă întâlniți online. Petreceți o mulțime de timp să cunoașteți pe cineva înainte de a da detalii intime și chiar apoi, faceți primele întâlniri foarte publice. Odată ce vă lipiți de această regulă, restul flirtului dvs. online este de a vă distra.
  • Având pe cineva care părea frumos la început, dar se transformă într-adevăr ciudat care ține numărul dvs. de telefon sau adresa este clară, dacă nu chiar înfricoșătoare.
  • Evitați orice ispită de a posta sute de fotografii ale dvs. pentru ca oamenii să verifice. Oricine flirtezi cu el va începe să creadă că ești zadarnic.
  • sfaturi

    Lăsarea celeilalte persoane să fie instantaneu în controlul interacțiunii (și relația) vine ca rezultat al modului prea mult "ești așa de bună" complimente. Serios, fiecare idiot trimite cealaltă persoană - nu fi unul dintre ei. Dacă el sau ea este atât de fierbinte, ghici ce? Ei deja știu asta! Deci, cine îi pasă dacă le trimiteți că, acum știu că nu merită să luați în serios.
  • Când discutați, adăugarea de acțiuni lăsați cealaltă persoană să știe ce fel de persoană sunteți. Te-au compliment? Spuneți-vă mulțumesc, și dacă sunteți flatat, scrieți * Blushes *. Cealaltă persoană poate vedea mai mult din reacția dvs. în acțiunea dvs., ca să spunem așa.
  • Asigurați-vă că persoana pe care o flirtează cu de fapt vrea să vorbească cu dvs. Dacă aceștia răspund cu răspunsuri cu un cuvânt scurt, cum ar fi "O.K", atunci nu încercați să flirtați cu această persoană - cel mai probabil nu doresc să vorbească cu dvs.
  • Arătați-le că vă pasă de interesele lor. După ce ați făcut discuții cu această persoană, poate posta un videoclip amuzant sau unul dintre melodiile lor preferate pe pagina lor online. Acest lucru va arăta persoana pe care ați ascultat-o ​​de fapt a ceea ce spuneau.
  • Nu introduceți doar mesaje simple. Utilizați puncte de exclamare și semne de întrebare, acest lucru vă va ajuta să ieșiți cât mai puțin plictisitor. Dacă vă simțiți destul de confortabil cu acea persoană folosiți fețe Smiley :) și dacă vă simțiți cu adevărat încrezători, fața câștigătoare -).
  • Extindeți-vă căile de comunicații online. Nu utilizați doar mesageria Încercați să utilizați chat-ul video sau apeluri online.
  • Avertizări

    Oamenii se află online. Uneori puteți fi dezamăgit sau surprins.
  • Întotdeauna întâlniți în locuri publice până când vă cunoașteți suficient de bine. În special, prima întâlnire ar trebui să fie întotdeauna într-un loc public.
  • Pentru femei, luați-vă de-a lungul prietenei dacă vă întâlniți noaptea.
  • Fotografiile dvs. în anii 1980 dezvăluie pur și simplu că mentalitatea dvs. încă se odihnește acolo. Evitați-i ca ciuma.
  • Nu fi înfiorător. Dacă este prima dată vorbind cu această persoană, ați putea dori să le evitați să le spuneți detalii personale despre dvs. sau să le întrebați foarte multe întrebări personale.
  • Evitați utilizarea oricăror fotografii care prezintă un ex (sau un exterior extras).
  • Evitați distanța în fotografii. Lăsați potențialul de date să vă vadă aproape.
  • Steve Santagi, un expert dating cu auto-stil, sugerează că femeile ar trebui să caute cât mai multe informații personale cu privire la om, păstrând în același timp informații personale prea multe despre ei înșiși, ca o precauție de siguranță. Indiferent de sexul dvs., acesta este un sfat sensibil, nu doriți să vă conectați cu un bot, o fraudă sau un criminal în serie. Utilizați mesageria instantanee ca o modalitate de a obține informații pe care trebuie să le cunoașteți. Căutați identitatea online, pentru a vedea ce altceva puteți afla. Este, de asemenea, bun să știți această persoană printr-un prieten sau altcineva pentru a vă asigura că această persoană există de fapt.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar