Cum se dizolvă eul (conform învățăturilor lui eckhart tolle)

Tu, în esență, sunt fără formă conștiința, liniștea sau prezența. Ego, în acest context, este fals sine sau starea actuală a conștiinței umanității care nu lasă prezenţă (Inteligența universală) strălucește. Cu alte cuvinte, este o entitate din condiționare mentală (gânduri și emoții) care vede și acționează asupra lumii. Ego a fost o etapă necesară în evoluția conștiinței, dar să ia următorul pas spre evoluție conștientă și să asigure supraviețuirea noastră, trebuie să recunoaștem și să dizolvăm ego-ul. Având în vedere momentele curente, există un sentiment de urgență, deoarece în creștere inconștiență sau ego își amenință supraviețuirea, alte specii și chiar natura. Pentru cei care au deja o pregătire interioară în ele. Adică aceia în care trecerea interioară de la gânduri la constiinta sau spațiu interior a început deja. Nu toată lumea este gata, dar mulți sunt. Nu citiți doar cu mintea dvs., dar acordați atenție oricăror răspunsuri mai profunde pe care le citiți. Pentru că sentimentul te va duce mai aproape de adevăr decât să te gândești.

Pași

Metoda 1 din 7:
Recunoscând ego-ul
  1. Imaginea intitulată acceptă respingere atunci când îi spui unui prieten pe care le iubești Pasul 1
1. Recunoașteți că Eul, în acest context, este identificarea cu mintea și forma. Când spuneți lucruri cum ar fi "Sunt un gardian de securitate," "Sunt tehnolog," "Sunt un CEO," "Sunt fără adăpost,", "Sunt părinte", "Sunt un scriitor,", "Am fost trădat", "Sunt un suferind despre o boală" etc., Aceasta face parte din identificarea cu mintea sau condiționarea mentală. Care înseamnă gândirea sau luarea acestui rol sau etichetă sau poveste, care nu sunt mai mult decât grămadă de gânduri atașate la primordial "i" și celelalte forme de gândire, ești tu. În mai multe cuvinte directe, deveniți gândurile, reacțiile și emoțiile dvs. Aceasta înseamnă "identificarea minții" înseamnă, în acest context.
  • Ego, care este Necunoscând adevărata sursă în interior, derivă Sentimentul de sine din trecătoare lucruri, statut, condiții, cultură, aspect fizic, relații, sex, experiențe, povești, cunoștințe, istorie etc. "Mai bine" sau "mai rea" eticheta sau povestea sau condiția, mai puternică identificarea. Ego spune: "Eu am, de aceea sunt. Și cu cât am mai mult, cu atât mai mult eu sunt "și viceversa. Această iluzie este opusul adevărului.
  • 2. Recunoașteți identificarea formularului. Identificare cu lucruri și condiții cum ar fi aspectul, corpul, boala, titlul, banii, activele, religia, sexul, culoarea pielii, rasa, vârsta, naționalitatea etc. Totul este o parte a identificării formei, care sunt în cele din urmă Gânduri în capul tău, contribuind la "Imaginea de sine iluzorie"Din cine credeți că sunteți. Eul trebuie continuu să se hrănească și să se identifice cu formează să supraviețuiască și să-și întărească sentimentul fals de sine. Deoarece toate lucrurile și condițiile sunt supuse Legea impermanenței, care este de a spune trecătoare, așa că ego locuiește într-o stare constantă de frică - caută cu nerăbdare următorul lucru de identificat cu. O parte din motivul pentru care gândirea devine compulsivă și se tem și doresc forțele noastre principale de motivare. Citit Știți sinele adevărat Pentru mai multă înțelegere.
  • Iată câteva întrebări pentru a vă întreba:
  • Dacă ți-ai pierdut aspectul și sănătatea din cauza îmbătrânirii sau a bolii sau a unui accident?
  • Te-ai simți complet dacă ți-ai pierdut statutul, locul de muncă, relațiile, banii sau posesiunile?
  • Mai devreme sau mai târziu, va trebui să renunțați oricum aceste lucruri și condiții. Ca și în cazul în care moartea se apropie, toate formele, relațiile, conceptele și condițiile pe care le-ați identificat vor deveni irelevante și iluzorii. Pe măsură ce moartea se îndepărtează de cine nu sunteți. Nu este un fapt?
  • Acest lucru nu înseamnă să nu se bucure și să onoreze lucrurile, relațiile și plăcerile de trecere ale lumii. De fapt, când îți dai seama cu adevărat impermanentă și trecere Natura, onorați și bucurați-vă mai mult. Pentru că teama de pierdere sau atașament la forme, relații, amintiri și experiențe se dizolvă. Natura lor tranzitorie este permisă să fie. Suferința apare atunci când vă căutați și îndeplinirea de lungă durată în trecătoare lume, relații, plăceri, experiențe și lucruri pe care nu le pot da. Dacă nu ați realizat acest lucru, veți fi condamnați să urmăriți după experiențe, plăceri senzoriale, relații și lucruri din această lume, unul după altul, căutând o împlinire durabilă și un sentiment de sine pe care nu le pot oferi.
  • Întrebați-vă: "Dacă am pierdut lucrurile sau activele sau relațiile sau condițiile din viața mea, m-aș simți complet?"sau" ce aș fi fără ei?". Simțiți răspunsul în corpul dvs. inteligent, mai degrabă decât să întrebați mintea. Ca minte, zeul fals, poate spune ceva "Desigur, veți fi diminuați.". Faceți răspunsurile intuitive profunde prin intermediul corpului interior sau prin Fiind ca sursă primară de inteligență. Citiți locuiește corpul interior mai profund pentru o adâncime mai mare.
  • 3. Realizați profund că fundamental este totul în minte. Indiferent dacă dorința, frica, gelozia, fericirea, tristețea, lucrurile pe care le aveți, realizările, privirea, relațiile, dorința, depresia, posesiunile, posesiunile, naționalitatea sau orice altă identificare. Toate gândurile în cele din urmă sunt atașate la formele primordiale "I" și celelalte sale. Ca și mașina dvs. devine un gând în capul tău și se atașează la gândirea primordială sau conceptuală și alte forme ale sale, care spune "Am o mașină" sau "mașina mea Beatup". În mod similar, a crezut primordial sau sinele egoic se atașează la alte forme sau etichete de gândire, cum ar fi "Eu sufere de depresie / anxietate", "fac o mulțime de bani", "Sunt o persoană în mod obișnuit", "am a obținut acest lucru sau că "sunt un bărbat / femeie / trans" etc.
  • "Ego este identificarea cu formă, forme în primul rând." Eckhart Tolle.
  • Așa că poate părea că teama, dorința, dorința, frustrarea, furia și așa mai departe sunt cauzate de circumstanțele externe și de oameni, dar sunt de fapt minte create. Exemplu: Vedeți un lucru sau o persoană și o dorință și / sau o frustrare apar. Care sunt răspunsuri condiționate. Fii foarte alertă pentru a recunoaște că "dorința" sau frustrarea nu sunt acolo, dar sunt create de minte care caută forme, relații, securitate, experiențe, plăceri etc. în lume pentru a spori simțul său fictiv de sine, cu o așteptare inconștientă că ei o vor împlini.
  • Un alt exemplu: aveți dureri sau presiuni în reacții corporale și emoționale (anxietate, îngrijorare, frică etc.) apar ca răspuns la aceasta. Să fie atenți la recunoașterea că suferința nu este cauzată de afecțiune (durere sau presiune), dar din cauza gândurilor, reacțiilor și emoțiilor condiționate ca răspuns la acesta. După cum veți citi mai târziu.
  • De aceea a spus Ramanan Maharshi "Mintea este Maya (iluzie)".
  • Imaginea intitulată acceptă că nu don
    4. Recunoașteți natura neîncetată, nebună și suferință a minții sau a "vocii în cap". Mintea ta este hiperactivă, deoarece cea mai mare parte a gândirii tale sunt compulsive, recurente și inutile. Aceleași gânduri vin din nou și din nou și declanșează aceleași gânduri și emoții reactive, bazate pe condiționarea. Ca "vechile înregistrări sparte" care se joacă în capul tău. De asemenea, din cauza naturii adesea negative a gândirii, o mare parte din ea este dăunătoare și cauzează scurgeri grave de energie. Aceasta este vocea fără oprire pe care o identificați cu asta tratează momentul actual ca un obstacol sau inamic sau mijloace la capăt. Disfuncția de bază.
  • Realizați că nu sunteți mintea voastră. Iată o practică: Pur și simplu urmăriți activitatea dvs. mentală. Care de obicei apare în partea stângă a capului tău. Puteți vedea că această activitate sau voce în capul tău este automată, compulsivă și nu se oprește niciodată?. Profund realizează că nu ești tu, dar mintea ta sau ego, generând un flux neîncetat de gânduri și reacții în dvs Spațiul de conștiință, pe baza condiționării sale, pentru a asigura supraviețuirea acestuia. După cum veți citi mai târziu.
  • Iată un alt indicator: dacă sunteți "Watcher" sau observator al vocii, reacțiilor și emoțiilor (observate), cum puteți fi ei?
  • "Recunoașterea falsă ca falsă este meditația. Acest lucru trebuie să meargă tot timpul" Nisargadatta Maharaj. Ceea ce este "fals" în tine? Neîncetat "voce în cap" (minte condiționată) și emoții.
  • O mare parte din suferință și probleme apar atunci când credeți că vocea și emoțiile sunt "tu" și urmați-le sau credeți-le.. Cu alte cuvinte, când deveniți vocea și emoțiile. Aceasta este boala de identificare a minții sau ego-ului. Iar "Sinele fantomă" preia toată viața și gândirea devine compulsivă. Nici măcar nu sunteți acolo, ci o minte creată imaginea.
  • 5. Vedeți că mintea este un impostor care pretinde că sunteți voi. Mintea este un instrument minunat, dar problema vine când vă căutați în ea - atunci devine minte egoică și vă preia întreaga viață. Atunci când sentimentul tău de sine este derivat din conținut și condiționare în continuă schimbare a minții tale, care se bazează pe trecutul și identificarea cu formularele. Acest lucru nu înseamnă că toate gândurile sunt dureroase sau neproductive. Cu toate acestea, prezentăm în primul rând anumite gânduri repetate, persistente, negative, reacții și emoții care formează miezul ego-ului. Care este alcătuită din aproximativ 80-90% din activitatea dvs. mentală-emoțională.
  • Deci, unele gânduri (care includ, de asemenea, aceste cuvinte care devin gânduri în capul tău) vă pot îndrepta la dimensiunea spirituală în interiorul, poate fi practic și contra sau înlocuiește gândurile și credințele negative, repetitive - astfel încât să nu vă lăsați să cadă în un nivel mai profurs de inconștiență. Cu toate acestea, ele sunt Nici un cuvânt obișnuit, repetitiv sau atenție care caută gânduri. Asa de cuvinte sau conținut poate face parte din dvs Călătorie spirituală. Cu toate acestea, realizați profund că cuvintele sau conținutul pot cel mai bine îndreptați spre adevăr dar nu sunt adevărul.
  • Tu ești adevărul. Timpul atemporal, perfect și fără formă "Conștientizarea", care este conștient de vocea neîncetată din cap, reacții, emoții și lume. Deoarece ego-ul implică conștientizarea dimensiunii necorespunzătoare.
  • Imaginea intitulată acceptă un coleg
    6. Realizați că această lume este ca un loc de joacă. Ca o persoană sportivă are unelte, tactici, strategii, practică etc. Pentru un meci sau un joc sau un eveniment, în același mod, aveți corpul, lucrurile, mintea și cunoștințele dvs. ca unelte pentru a juca în acest loc de joacă, această lume. Realizați că este doar o "unelte" și nu "voi."Da, această unelte (minte, corp, abilități și cunoștințe) are locul său de jucat în această lume, dar asta nu înseamnă că trebuie să identificați sau să vă pierdeți în ea. Tu, în esență, sunt fără formă constiinta și împărțiți această esență cu toate ființele. Pentru că suntem toate expresii unu viaţă.
  • Metoda 2 din 7:
    Recunoscând natura impersonală a minții
    1. Imaginea intitulată acceptă fiind înaltă ca o fată adolescentă Pasul 4
    1. Recunoașteți natura impersonală a minții. Ca un cod sau un program efectuează în mod repetat aceeași funcție, în același mod în care condiționarea mentală vă conduce ca a pachet de reflexe conditionate sau reacții [[face relațiile dvs. într-o practică spirituală, nu sunteți chiar acolo], ci o minte a creat "personalitate" sau imagine sau "sentiment de sine", care interacționează cu alte imagini sau personalități create de minte. Nu contează unde vă aflați, atâta timp cât ego-ul vă conduce viața, aceleași modele egoice vor apărea în diferite situații sau locuri. Ați auzit vreodată despre zicală "Oriunde te duci, ești acolo"?
    • Acesta este unul dintre motivele majore pentru care ego nu este o problemă personală. Deoarece toate ego-urile au aceeași structură de bază care se bazează pe frică, dorință, comparație, lăcomie, atac, apărare, căutând conflicte, rezistență la ceea ce este, identificarea cu forme etc. Indiferent cât de bine deghizat. Cu alte cuvinte, ego-urile diferă numai la suprafață, adânc în jos, acestea sunt la fel. Deci, cuvintele sau conținutul sau povestirile pe care le identifică ego-ul ar putea fi diferite pe suprafață, dar energia și structura subiacentă sunt de ego. De exemplu: majoritatea oamenilor se compară cu ceilalți folosind diferite aspecte cum ar fi aspectul, poveștile de viață, banii, naționalitatea, abilitățile, locul de muncă, titlul, genul, locația, chiar și bolile etc. să se simtă superior sau inferior, echilibrați comparația, plângeți etc. Cuvintele sau aspectele sau lucrurile pe care le folosesc pentru a compara pot fi diferite pe suprafață, dar energia subiacentă este de ego care se hrănește în comparație.
    • Deci, dacă considerați ego o problemă personală, acesta este un semn al mai multor ego-uri. Deoarece ego-ul iubește să personalizeze lucrurile și să se dezvolte pe ea. Odată ce ați văzut cu adevărat natura impersonală și disfuncțională a minții, vă retrageți în mod natural identificarea cu ea, să deveniți ne-reactivi, iertați, toleranți și compasiune față de dvs. și alții. Evenimentele nu sunt personalizate sau etichetate ca fiind bune sau rele sau chiar neutre. "Faptul momentului" este permis să fie.
    Metoda 3 din 7:
    Urmăriți mintea
    1. Imaginea intitulată este un gânditor creativ Pasul 5
    1
    Urmăriți mintea. Mintea noastră este condiționată de mii de ani de cultură, societală, genetică și ani de condiționare personală, care au un impuls puternic. Astfel încât încercarea, controlul, rezistența sau utilizarea puterii, care sunt aspecte ale minții limitate, sunt inutile și, de fapt, întăriți ego-ul. Pentru că problemele minții nu pot fi rezolvate la nivelul minții. De aceea se spune că nu devii bine încercând să fii bun, dar găsirea bun Asta e deja în tine.
    • Deci, pur și simplu urmăriți narațiunea sau comentariul automat al minții cu o alertă mare. Când urmăriți, recuperați conștiința prinsă din minte și vedeți mai clar disfuncția și iraționalitatea "vocii în cap" care provoacă atât de multă suferință creată de sine prin rezistență și etichetare "ce este".. Pentru că "vizionarea" sau Conștientizarea este o nouă dimensiune a conștiinței care nu face parte din mintea gândirii.
    • Exemplu: Ați observat când vă procrastinați, vocea din cap "spune ceva de genul" pot să o fac mai târziu "sau" aveți mult timp "etc.? Dacă observați pur și simplu vocea și lăsați-o să fie, chiar dacă vă hipnotizează să vă amânați din cauza unui anumit grad de identificare cu acesta, puteți observa modul în care sunt disfuncționale vocea și amânarea neproductivă. Este ca și cum ați colecta dovezi (adevărul) pentru a vedea mai clar nebunia "vocii în cap". Atunci când eul începe să se dizolve și să se separe de gândire (observat) și de conștientizare (observator) începe, pe măsură ce vă dați seama că nu sunteți mintea dvs., ci observarea dvs prezenţă in spatele.
    • În mod similar, atunci când detectați rezistența mentală-emoțională în interior, observați și lăsați-o să fie. Realizează profund că rezistența nu servește nici un scop și, de fapt, este disfuncțional, păstrează situația nedorită și modelele de gândire în loc și este mai deranjant decât cauza originală încercând să se dizolve.
    • Vizionarea "vocii în cap" sau mintea include, de asemenea, să vizioneze sau să detecteze neliniștea psihologică de fundal, urgențele non-verbale, tensiunea, impulsurile, zgomotul mental și gândurile și reacțiile pre-verbalizate, care sunt aspecte ale rezistenței egice, care sunt atât de profund încorporate și considerate normale că mulți oameni nu sunt chiar conștienți de ei.
  • Vizionarea nu înseamnă să critice sau să condamne sau să ignore sau să lupte cu "vocea în cap", altfel ar fi aceeași voce care a trecut prin ușa din spate. Acest lucru implică, de asemenea, să nu trateze ego-ul ca un obstacol sau inamic. Din nou, nu poți să dizolve niciodată inconștiență sau ego prin lupte, încercând, controla sau fugi de ea. Aduceți-o în "Lumina conștientizării dvs." este tot ceea ce este necesar. Cu alte cuvinte, pentru a dizolva ego-ul, în esență, nu există nici o legătură sau încercarea necesară, ci o alertă care vă vadă sau acceptă. Deci, urmăriți-l imparțial fără judecată.
  • Iată o altă modalitate de a vă uita la ea: luptă, rezistență, reacții, încercarea, condamnarea etc. apar sub formă de gânduri, emoții sau reacții condiționate și nu sunteți gândurile, reacțiile și emoțiile dvs. Adevărata inteligență este fără formă, necondiționată și intuitivă. De aceea, fiți conștienți de răspunsurile mai profunde pe care le citiți.
  • Fiind înrădăcinate în corp interior este esențială pentru a fi prezent și a observatorului minții. Altfel, mintea te va duce ca un râu sălbatic. Când sunteți înrădăcinat în corpul interior spațios, atenția este retrasă din minte până acum. Adică atenție rămâne în statul său nemanificat. De asemenea, puteți experimenta pentru a vedea că nu există suferință atunci când atenția dvs. este în organism sau respirație. În timp ce suferiți atunci când atenția este prinsă în gândirea inutilă și compulsivă.
  • 2. Transcend Karmic Ciclul și ego-ul a creat drama. Vizionarea gânditorului (mintea) vă depășește, de asemenea, dincolo de ciclul karmic. Este pentru că atunci când vă aflați în minte identificați starea, sunteți supus karmic ciclul de acțiune și reacție, bun sau rău, deoarece acțiunile și cuvintele dvs. apar din condiționarea dvs. mentală, care se bazează pe trecut. Cu toate acestea, atunci când pur și simplu urmăriți, apare o nouă dimensiune a conștiinței, aceasta nu face parte din gândire și nu este supusă legii karmic Ciclul și mintea au făcut contrariile polare. La fel de Conștientizarea nu are opus. De aceea, doar fiind conștienți și non-reactivi este atât de puternic. Aceasta este pacea lui O conștiință sau conștientizarea că Isus a arătat când a spus el "Și pacea lui Dumnezeu care trece toată înțelegerea vă va păzi inimile și mintea voastră".
  • Imaginea intitulată Manipulați oameni care cred că ar trebui să dureze mai mult pasul 2
    3. Observați că mintea sau ego-ul se hrănește cu negativitatea. Ați observat când vă simțiți trist, anxios sau orice altă formă de negativitate, există ceva în voi care dorește mai multe gânduri, emoții, situații? Vă uitați la ego care se hrănește cu negativitate (durere, povești, dramă și conflict) pentru a asigura supraviețuirea sa.
  • "Ego-ul crede că rămâne în stare de negativitate și nefericire (rezistență) o va primi ceea ce vrea"- Curs de miracole. Asta este, desigur, o iluzie. Altfel, cine ar dori să rămână blocat în nefericire?
  • Dacă "tu" - mintea - nu a crezut că nefericirea funcționează, de ce o veți crea? Faptul este, desigur, că negativitatea (rezistența) nu funcționează. În loc să atragă o situație dorită, ea o oprește de la apărus, de asemenea, rezistența hrănește ego-ul de aceea îl iubește. Deci devine mai important să recunoaștem și să urmăriți sau să permiteți modelele mentale-emoționale rezistive decât gândirea neîncetată.
  • De asemenea, puteți vedea "rezistența renunțării" sau "acceptarea a ceea ce este" ca un experiment pentru a vedea dacă funcționează pentru dvs. sau nu. Deoarece rezistența nu a funcționat până acum.
  • Imaginea intitulată face față fricii de abandon cu o tulburare mentală Pasul 3
    4. A se vedea "Soia" sau "Isness" a momentului. Iată câteva exemple de povești mentale și narațiuni ale "Ce este" care provoacă suferințe.
  • "Ma respins, sunt urât și un ratat.`` De ce plouă? Urăsc vremea asta."Nu a avut decența să mă trimită înapoi.", Mă simt atât de neliniștit. De ce acest sentiment nu va pleca?".
  • Puteți să vă abțineți de la adăugarea de povești mentale sau comentarii sau narațiune la "Ce este" și doar vedeți "O asemenea momentan"? Buddha a numit-o Tathātā. Cât de simplă ar fi viața fără acele povești mentale.
  • - Nu a vrut să vorbească cu mine.`, `Ploua."," El nu a răspuns."," Mă simt neliniște și tensiune în corpul meu ".
  • Nu vă simțiți incert sau supărat sau trist din cauza situației. Cu toate acestea, vă simțiți nefericiți din cauza gândurilor sau poveștilor automate negative care vin ca răspuns la acesta.
  • "Nu există nimic bun sau rău, dar gândirea face așa." William Shakespeare.
  • Iată o practică spirituală: urmăriți situația sau starea, precum și reacțiile mintale-emoționale sau gândurile care vin ca răspuns la ea. Mai degrabă decât pierderea în eveniment și lăsând gândurile și rezistența condiționată reactivă să devină inconștienți și să vă conducă viața.
  • 5. Renunță la toate pozițiile mentale. Poziții psihice cum ar fi punctele de vedere, opiniile, dogmele, interpretările etc., care prin însăși natura lor sunt limitate, nu mai sunt decât pachetele de gânduri pe care le-a identificat ego-ul pentru a obține un fals sentiment de "stiu" și "de sine". Acest lucru a cauzat separarea, conflictele, violența și războaiele. În timp ce numai "spațiu interior" sau Conștiința necondiționată sau prezenţă În interiorul poate oferi o adevărată perspectivă sau un răspuns holistic care este aliniat cu totalitatea universului.
  • Fiți conștienți, deoarece ego-ul este foarte inteligent, deoarece se poate identifica cu fapte și le face ca poziții mentale pentru a-și asigura supraviețuirea. De exemplu: faptul că Pământul se rotește sau se rotește spre est poate deveni o poziție mentală în cap și, în cazul în care intrați într-un argument cu cineva despre el, vă puteți apărea poziția mentală și nu adevărul. Ca "Crede-mă că Pământul se rotește spre est". Uită-te atent și vei vedea că ego se ascunde în cuvânt "pe mine".
  • "Adevărul nu are nevoie de nici o apărare." Eckhart Tolle.
  • Iată un experiment: data viitoare când vă simțiți că trebuie să aveți dreptate sau să vă îndemnați să reacționați sau să vă împotriviți sau să apărați o poziție mentală, care este în principiu identificarea cu mintea și o formă de violență, puteți să o lăsați doar pentru a vedea ce se întâmplă? Permițând "sinele falsă" să se diminueze și să-și accentueze identitatea de formă, sunt practici spirituale puternice. Asta a însemnat Isus când a spus el "Negați-vă". Acest lucru permițând diminuarea sau vulnerabilitatea face calea adevărată a puterii dvs. de a străluci. fără formă adevăr În plus este dincolo de numele și forma ta.
  • "Numai devenind vulnerabili, puteți descoperi invulnerabilitatea dvs. adevărată și esențială" Eckhart Tolle.
  • Cu toate acestea, nu înseamnă să vă lăsați să fie abuzați de oameni sau să vă puneți cu un comportament rău. Este posibil să existe momente când ar fi trebuit să spuneți un non-reactiv și firmă nu, în termeni incertitudini, sau să ia o acțiune. Cu energie spirituală în spatele cuvintelor și acțiunilor voastre, va fi o mare putere. Deoarece non-rezistența face calea cea mai mare putere din univers - Inteligență el însuși.
  • Imagine intitulată Deal cu părinții homofobi Pasul 14
    6. Luați responsabilitatea statului dvs. interior acum. "Lumea se poate schimba numai din interior" (Eckhart Tolle). Ceea ce vedem în exterior (omul) este rezultatul a ceea ce am crezut o dată. Fiecare idee creativă vine de la tărâmul constiinta, care se materializează folosind minte - un instrument. De aceea, dacă psihicul tău interior este poluat.E Când sunteți complet identificat cu minte, atunci forma materializată va fi poluată și.. Pentru că mintea ascunde adevărata inteligență pentru a străluci.
  • Pe un nivel interior când mintea rezistă ceea ce este, apare negativitatea. Acest lucru vă poluează frumosul și sacru fiind sau "spațiu interior" și asta este văzut extern în lume pe care îl locuiam. Pentru că lumea este doar o reflectare a stării voastre interioare.
  • "Poluarea planetei este doar o reflectare exterioară a unei poluări psihice interioare: milioane de indivizi inconștienți care nu își asumă responsabilitatea pentru spațiul lor interior."(Eckhart Tolle).
  • Rezistența este, de asemenea, cauza scurgerii energiei vitale care ar fi putut fi folosită pentru a rezolva sau a face față situațiilor sau provocărilor în loc să le lupte.
  • Responsabilitatea spațiului dvs. interior, care este singurul lucru pe care îl puteți lua cu adevărat responsabilitatea, vă va aprofunda rapid și vă va transforma viața.
  • Metoda 4 din 7:
    DIS-Identificarea și transmutarea corpului durerii
    1. Imagine intitulată Manipulați hipersensibilitatea fizică cu tulburarea bipolară Pasul 3
    1. Recunoașteți ce termen Durerea corpului arata spre. Ați observat o greutate în corpul dvs. care este declanșată de un eveniment sau de gândire sau de condiție sau situație sau o persoană care este specifică și dureroasă pentru dvs? Un nor întunecat sau "entitate parazitară", în piept, capul, stomacul etc., Constând din emoții negative de frecvență similare, care vă iau peste, atrage situații negative în viața voastră, vă epuizează energia, provocați suferința mintală-emoțională asupra dvs. și a altora, vă face gândirea extrem de negativă și vă poate face chiar să atacați pe alții (fizic și / sau verbal) sau deveniți victima lor care este corpul durerii. Durerea corpului este unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le poate identifica ego-ul.. Așa că are o mare putere să te facă să faci sau să spui lucruri pe care de obicei nu le-ai spune sau nu, când ești relativ mai conștient. De exemplu: "Oamenii normali" care comit crimele sălbatice în timpul raurilor rutiere.
    • Emoțiile sunt o reflectare a minții în corp, așa că atunci când durerea este activată, vă face gândirea extrem de negativă prin emoții negative și apoi hrăniți cu gânduri negative. Deoarece gândurile pozitive sunt indigestibile. Această buclă continuă până când durerea are hrănit.
    • Recunoașteți și permiteți-i să fie. De fiecare dată când recunoști și mărturisește această alianță nesănătoasă dintre ego și corp-corp, pierde energie și caută o altă ocazie de a hrăni, când ești mai puțin conștient. Deoarece identificarea inconștientă și rezistența alimentează corpul durerii, astfel încât este o practică eficientă de a prinde și de a asista la durerea corpului înainte de a vă duce peste tine.
    • Deoarece nu există nici o cale de ieșire din durere (anxietate, frică, furie, durere sau orice altceva), deci singura modalitate prin. Deci, luați-vă atenția mai adânc în ea sau simțiți-o pe deplin și nu vă gândiți la asta. Cu alte cuvinte, aduceți corpul durerii în "lumina conștiinței" dvs. sau acceptați-o mai degrabă decât lupta sau încercarea de a controla sau de a fugi de ea. Care sunt inutile oricum și provoacă suferințe suplimentare. În cazul "punerea atenției" sau "sentimentul pe deplin" interpretat greșit ca agățându-se sau locuiesc pe corpul durerii, ajută la schimbarea atenției Durerea corpului la câmpul energetic interior al corpului (oriunde se simte cel mai natural) și / sau respirație și / sau percepții sensibile și / sau activitate constructivă. Mai ales când corpul durerii este pe cale să se activeze. Dacă acest lucru nu este posibil, acceptați-l ca parte a "O asemenea" din momentul prezent Permițându-l să fie acolo sau să vă îndepărtați de situație, dacă este posibil.
    • Cand tu devin prietenos cu corpul durerii și / sau nu îl rezistați, numai atunci devine un combustibil care se transformă în conștiință. Cum ar fi cărbunele care arde în căldură și lumină.
    • "Dacă nu vă deranjează să fiți nemulțumiți, atunci ce se întâmplă cu nefericirea?" Eckhart Tolle. Citit Cum să rămâi înrădăcinat în a fi Pentru mai multă profunzime.
    • Puteți să exprimați sau să descrieți Isness sau de faptul că "corpul durerii" se simte, dar nu lăsați-l să vină și să se transforme în gândire. Deci, Alertă intensă și sunt necesare acceptarea.
    • Când devii inconștient i.e identificat cu gândirea și emoțiile (sau corpul durerii), poate apărea vinovăție. Observați și permiteți-i să fie. Așa cum vinovăția este una dintre cele mai inteligente strategii ale ego-ului pentru a vă ține identificat cu el. Cu alte cuvinte, identificarea cu sentimentele și gândurile de "vinovăție" înseamnă că Eul a venit prin ușa din spate. Așa că vă iertați și vă iertați Introduceți acum de acolo. De ce să adăugați un strat de negativitate (sau poveste) și durere prin rezistență la ceea ce este. Iertarea devine mai ușoară când îți dai seama că nu are de ales atunci când sunt în aderența corpului durerii și ego-ului.
    • Atâta timp cât durerea și ego-ul nu sunt recunoscute ca impersonale și nu cine sunteți, vă vor lua din nou și din nou. De asemenea, esențial pentru a dizolva corpul de durere pentru a fi liber de ego, deoarece acestea sunt rude apropiate și au nevoie reciproc.
    Metoda 5 din 7:
    Oferind nici o rezistență
    1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți imaginea corpului ca un adolescent Pasul 11
    1. Acceptați ce este. Cel mai natural mod de a trăi viața este de a accepta complet momentul prezent modul în care este. Cu alte cuvinte, oferta Nici o rezistență la viață. Care este acum și niciodată nu acum. Există o zică în Zen, "Tot ceea ce apare, trece departe." Ceea ce înseamnă că rezistența este inutilă. Deci acceptați complet ceea ce apare în prezent, Ca și cum ar fi fost alegerea ta. De exemplu: oameni din jurul vostru, obiceiurile voastre (rele sau bune), aspectul vostru fizic, gândurile pe care le gândiți, interpretarea mentală negativă a lucrurilor pe care le-ați spus sau ați făcut, cum ar fi locația dvs., locația dvs., situația vieții sau condiția dumneavoastră sunt în etc. Fundamental, acceptați orice formă "acest moment" ia fără a adăuga niciun fel de judecăți sau etichetare mentală, deoarece este așa cum este. Atunci vedeți în mod clar ce acțiune, dacă este necesar, să luați. Această acțiune este cu adevărat inteligentă, deoarece este în alinierea cu O conștiință.
    • Dacă nu este posibilă acceptarea formularului exterior, atunci aduceți acceptarea interioară. Acest lucru înseamnă a spune un "da" interior pentru a prezenta momentul, nu contează ceea ce spui sau faci extern, dar practică acceptarea sau alinierea interioară la ceea ce este. Ce înseamnă să spun un "Inner Da"sau se predau la ceea ce este"?
    • Înseamnă să spui "da" gândurilor, reacțiilor și emoțiilor care apar la "acest" moment ca răspuns la orice (situație, oameni, alte gânduri și emoții), permițând, acceptarea, vizionarea, fiind conștienți, acordându-i o atenție deplină etc. Cu toate acestea, nu trebuie să le urmați. Deoarece identificarea cu gândurile și emoțiile creează o mulțime de probleme. Când există o acceptare interioară adevărată, ieșiți din mii de ani de condiționare sau "trecutul vieții" în voi și un răspuns inteligent, dacă este necesar, provin din infinit inteligent "Conștiința necondiționată` în. Nu din mintea limitată condiționată. De-a lungul că inteligența vine pacea și bucuria lui Fiind. Infinit mai mare decât orice plăcere sau fericire pe care această lume are de oferit.
    • Vor fi momente când ar trebui să spui "nu", în exterior, dar asta ar fi o cea mai profundă sau de înaltă calitate "nu", nu una reactivă sau condiționată. Experimentele de a învăța, cum ar fi refuzul de a urma câteva gânduri (inclusiv gânduri sau reacții pre-verbalizate) și apoi vedeți rezultatul. Cu toate acestea, ar trebui să existe întotdeauna o acceptare interioară sau un răspuns interior. Sau altfel veți suferi. Din nou, suferința apare întotdeauna datorită unei anumite forme de neacceptare (negativitate sau rezistență) la "ceea ce este" și nu din cauza situației sau a condiției.
    • Când sunteți complet în alinierea interioară cu ceea ce se întâmplă, adresați-vă atunci când sunteți "unul cu viața", circumstanțele sau condițiile pierd puterea asupra stării dvs. de conștiință. La fel ca adâncimea lacului rămâne neafectată, indiferent de vreme. Și miracolul este atunci când vă aflați în alinierea interioară cu "Ce este", circumstanțele exterioare și condițiile interioare (boală, durere, răni etc.) tind să se îmbunătățească foarte mult fără a face o mare parte din partea dvs. De asemenea, întâlnirile cu șanse sincronice și evenimentele favorabile se întâmplă mai frecvent. Pentru că sunteți conectat (ă) O conștiință sau O viață sub toate formele.
    • Dacă acceptarea nu este posibilă atunci acceptați că nu puteți accepta. Altfel luați măsuri sau vă îndepărtați de situație, dacă este posibil. Orice altceva este nebunie.
  • Imagine intitulată Manipulați hipersensibilitatea fizică cu tulburarea bipolară Pasul 14
    2. Face momentul potrivit cel mai bun prieten al tău. Moment în prezent este cel mai mare prieten, pentru că asta este singurul moment în care aveți acces O viață sau prezenţă- cea mai mare putere din univers. Cu toate acestea, atunci când tratați acum ca "mijloace pentru capăt" sau un obstacol sau inamic, atunci când obțineți probleme deoarece vă tăiați de la acea putere. Profund realizează că nu puteți scăpa niciodată, nu ați scăpat niciodată și nu va scăpa niciodată din momentul prezent.Deoarece nu există nici o scăpare din partea acum, Deci, de ce nu deveniți prietenoși față de el sau atleast acceptați-o? Asta e cand Viaţă Funcționează cu tine.
  • Ce e acum? Atemporale Spațiul de conștiință În cazul în care toate formele (vizuale, sunete, gust, atingere, cuvinte, forme, senzații, oameni și evenimente) vin și mergeți. Citit Cum să renunțați la momentul prezent Pentru a afla mai multe despre asta.
  • "Stați în centrul cercului și lăsați totul să cadă în poziție" (Tao Te Ching). Care este "centrul cercului"? Spațiul momentului prezent.
  • Trecut și viitor nu mai sunt decât gândurile pe care le gândiți în "acum".
  • Imaginea intitulată face sex mai puțin dureroasă Pasul 1
    3. Ierta. Iartă-te și pe alții că sunt inconștiente.e identificat cu mintea. Ca atunci când nu, nu numai că ai greșit identitatea lor cu gândurile, etichetele și judecățile condiționate pe care le aveți despre ei sau ei au despre tine, dar deține, de asemenea, la povara psihologică de resentimente și de vinovăție care vă poluează corpul cu negativitate. Dacă ați putea realiza că suntem cu toții, la diferite grade, suferind de aceeași disfuncție colectivă impersonală, eu.e inconștiență umană sau ego, cel mai mare făptuitor al răului pe această planetă, devine mai ușor de iertat. Cum poți să-l respingeți pe cineva? Iubia lui Isus "Iartă-i. Ei nu știu ce fac ei", se aplică și dumneavoastră.
  • Iertare, Ceea ce înseamnă, de asemenea, lăsarea de poveste sau narațiune sau etichete, devine mai ușoară atunci când îți dai seama profund că nimic ai făcut / a spus sau cineva ți-a făcut / ți-a spus, nu poate atinge, chiar și cel mai mic, cine ești în esență.
  • Fiți conștienți de faptul că iertarea nu devine a concept mental. Adevărata iertare este citită non-conceptuală Cum să renunțați la momentul prezent și Rămâi înrădăcinat în ființă Pentru mai multă profunzime.
  • Când vă iertați cu adevărat și pe alții, vă recuperați puterea de la minte. Mintea este foarte neiertătoare - numai că puteți ierta. Acest lucru nu înseamnă că te lași să fii atacat sau abuzat sau să continuați să fii cu oamenii doar pentru că i-ai iertat. Iertarea este un fenomen interior, deoarece ajută la dizolvarea sarcinii bagajelor psihologice (și Karma) purtați în psihicul dvs. Aceasta este adevărata libertate.
  • Când există o adevărată iertare, care este o formă de acceptare, vedeți în mod clar ce trebuie făcut.
  • Imaginea intitulată acceptă vina când meritați Pasul 9
    4
    Predare. "Predarea este înțelepciunea simplă, dar profundă de a da mai degrabă decât să se opună fluxului de viață" (Eckhart se tollează "Puterea prezentului"). Cu alte cuvinte, predarea este acceptarea interioară a ceea ce este, fără rezerve.. În cazul unor cuvinte mai directe, predarea permite sau acceptă gândurile, reacțiile și emoțiile care apar la "acest" în acest moment ca răspuns la orice (condiție, situație, gânduri, emoții sau oameni). Este foarte recomandat să citiți Cum să renunțați la momentul prezent pentru mai mult.
  • Nu interpretați greșit sensul de predare. De exemplu: dacă aveți o boală sau o boală și spuneți "Ok, mă predau la boală", Nu se predau. Predarea nu înseamnă să se producă situației de viață sau la ideea sau povestea bolii, ceea ce nu ar funcționa oricum, ci dau naștere la orice apare (gânduri, emoții, reacții, durere, presiune în corp etc.) în segmentul mic numit acum. Altfel, ego-ul va continua să supraviețuiască sub eticheta sau conceptul de predare.
  • Întrebați-vă: "Care este problema în acest moment?"Acum citești" asta ". Chiar dacă suferiți de o condiție terminală, această condiție, la "acest" moment, ar putea fi presiune, slăbiciune, durere fizică, senzație de ardere, tensiune etc. Experimentați undeva în corpul și capul și asta este ceea ce predați și nu eticheta condiției sau a povestii emoționale sau ideea de boală care spune ceva de genul "Am o condiție terminală. Viața mi-a tratat aspru" sau "Am suferit de depresie pentru ultimii 10 ani" sau "Am fost trădat de familia mea" etc. Nu există nici o suferință acum pentru că nu există probleme în prezent. Ca suferință nevoie de timp și o poveste de minte. Fă Acum Accentul primar al vieții voastre. Pentru că este cel mai prețios lucru și numai timp acolo este.
  • Ego iubește să se identifice cu etichete sau povestiri sau probleme, să se plângă, să reacționeze etc. De fapt, ego nu vrea niciodată să se încheie problemelor sale pentru că îi dau un sentiment fals de sine. Fără ei, cine ești tu?
  • "Ce lipsește în acest moment?" Zen spunând.
  • Predarea se întâmplă în mod natural când renunțați la "starea interioară a războiului" sau rezistența și suferiți de bună voie pentru că vedeți inutilitatea și natura suferinței rezistenței interioare. Vă predați că nu mai puteți lua durerea (suferința psihologică). Fraza din Biblie "Nu voința mea, ci va fi făcută" indică acest adevăr.
  • Doar o persoană predată are putere spirituală. Prin urmare, există o mare putere în predare și este perfect compatibilă cu acțiunea. Atât de predarea la "ceea ce este" este cea mai puternică practică de a pune capăt suferinței și de a realiza cine sunteți dincolo de numele și formularul dvs. De asemenea, dacă vă uitați atent, veți vedea că toate practicile spirituale conduc spre predare, deoarece toate acestea indică în mod direct sau indirect la acceptarea interioară a "Ce este".
  • Când îți dai seama cu adevărat că rezistența este supărată și inutilă, o pace iese prin tine. Aceasta este pacea lui Dumnezeu, care ocolește toată înțelegerea.
  • Metoda 6 din 7:
    Fiind prezent
    1. Imaginea intitulată cere lui Dumnezeu pentru iertare Pasul 10
    1. Deplasați-vă adânc în ACUM. Mintea dorește să scape de simplitatea momentului actual sau de conștientizare, deoarece nu poate rezista. Mai mult, practicați să fiți în prezent, mintea va face tot ce poate pentru a vă atrage atenția de la ea. Pentru că momentul prezent este moartea sa. Iată câteva practici de structură, pentru a ancora până acum că nu au nevoie să dedicați timpul. Pe măsură ce le puteți practica în timp ce faceți sarcini de zi cu zi. Experimentați pentru a vedea ce practici / practici vin foarte natural și ușor pentru dvs În prezent.
    • Puteți să urmăriți și să permiteți sau să acceptați sau să acceptați gândurile, emoțiile, reacțiile să fie?
    • Puteți accepta sau deveniți conștienți de acum?
    • Puteți simți arctivitatea sau câmpul de energie interioară pașnic al corpului vostru? Energia mâinilor, picioarelor, gâtului, picioarelor, pieptului și așa mai departe.
    • Poți să fii conștient de bătăile inimii, înconjurătoare, senzație de atingere din locul în care stai, obiecte în jur, sunete din mediul înconjurător etc.
    • Poți să fii conștient de respirația ta?
    • Poți deveni conștient de "conștientizare"? Citit Cum de a practica "roata de conștientizare" meditația și Cum să rămâi înrădăcinat în a fi Pentru mai multă înțelegere asupra acestor practici.
    • Uită-te atent și veți observa că acum este un aspect esențial al fiecărei practici.
  • Imagine intitulată mintea dvs. de sănătate mintală atunci când călătoriți Pasul 5
    2. Realizați că sunteți "voi" constiinta. Puteți deveni conștient de spaţiu unde gânduri, emoții, reacții, senzații, imagini, sunete etc. Vino si pleaca? Sunteți acel spațiu al "fără gândire" sau conștientizarea Iată un alt indicator: Cine este conștient de senzațiile sau tensiunea din corpul vostru? Cine știe sau vede emoțiile nefericite sau neliniștea în tine? Cine este conștient de gândurile care vin și pleacă? Este tot prezent Eu sunt sau prezenţă, Experientorul fără formă, fără de care nu va exista experiență.
  • Mintea ta poate reacționa cu lucruri precum "acest articol este prost", "Ce este asta?"," Sunt un ratat ", nu pot să nu mai gândesc:" Autorul este un moron ", etc. Asta nu esti tu. Este mintea ta în modul său obișnuit rezistiv și de supraviețuire, reacționând la aceste indicatori. Nu-i da realitate. Doar permiteți-i să fie. Ta prezenţă sau Conștientizarea este mai mult decât capabil de a dizolva sinele fantomă (ego) pretinzând că ești tu. Citit Cum de a practica "roata de conștientizare" meditația Pentru mai multă profunzime.
  • Dacă ceva mai profund în voi răspunde la aceste cuvinte, atunci procesul de trezire a început. De aceea nu citiți doar cu mintea dvs., ci să acordați atenție oricăror răspunsuri mai profunde. Odată ce învățați despre disfuncția de bază I.e identificarea cu mintea, atunci nu mai este nimic mai mult trebuie să înțelegeți înainte de a putea fi liber de ego. Acum este cheia.
  • Este foarte posibil ca, în viitor, mintea sau durerea corpului vă va duce și vă va împinge în stare de suferință, disperare și inconștiență. Dar amintiți-vă, suferința poate fie să vă împingă mai adânc în mai mult inconștiență sau poate deveni cel mai mare învățător al iluminării, în funcție de gradul dvs. de conștiință. Fi conștient. Rămâi prezent. Profund realizează că suferința are un scop nobil.
  • Potrivit unui budist care spune, "Toată suferința este iluzia." Este adevarat. Întrebarea este: Este adevărat pentru tine? Ești cu adevărat hrănit de durere și suferință? Ești gata să te trezești?
  • Dimensiunea spirituală a venit în viața cuiva, nu atunci când ceva a fost adăugat la ei, dar când a fost luat ceva sub formă de pierdere profundă, moarte iminentă, boală sau accident, moartea unui iubit, pierderea statutului sau posesiunile de reputație, lipsa de sens, eșecul etc. Deci, pierderea poate fi o mare oportunitate pentru realizarea spirituală.
  • Metoda 7 din 7:
    Angajarea în practici pentru a dizolva ego-ul
    1. Imagine intitulată Dezvoltați propriile convingeri Pasul 4
    1. Asculta. Când asculți cu adevărat, a spațiu de cunoaștere Deține atât percepția, cât și percepția, care vă conectează cu ceilalți pe un nivel mult mai profund decât mișcarea gândurilor și a emoțiilor. In aceea spaţiu nu există nici un "altul". Ascultați-vă cu totul Fiind sau corpul interior, care este o parte esențială a adevăratei ascultări și a fi prezentă.
    • Experiment. Când găsiți pe cineva care se plângeau sau se ridică despre viața lor sau, în general, le ascultați cu adevărat fără nici o interpretare mentală sau judecată, pe măsură ce țineți frecvența intensă prezenţă sau vigilență. Nu validați povestea lor prin reacția sau confirmarea, indiferent cât de tristă sau mare este. Uita-te prin ego-ul lor, mai degrabă decât să te uiți la ea. Ca atunci când te uiți la ego, egoul tău care se uită. Dar când te uiți prin ego, este conștiința care se uită la sine, pentru că esență din toate lucrurile și ființele sunt fără formă constiinta. Cu alte cuvinte, renunțați la toate pozițiile mentale sau judecățile și să fiți acolo ca un câmp de spațios prezenţă. Acest lucru poate scoate în evidență sanitatea în ele și le puteți asista pentru a realiza nesemnificativanța și irelevanța poveștilor, plângerilor și problemelor lor.
    • Pentru că atunci când oamenii se plâng, este ego-ul care se plânge prin ele. EGO dorește reacții, conflicte, validare, dramă și dușmani pentru a crea suferințe și întăriți simțul iluzoriu al sinelui însă atunci când îl țineți în îmbrățișarea iubitoare a conștiinței dvs., fără judecăți sau dând orice realitate poveștilor sale, pierde energie.
    • "Puteți fi acolo ca spațiu pentru cealaltă persoană? Aș spune că este cel mai mare dar pe care îl puteți da cuiva" (Eckhart Tolle).
    • În mod similar, mintea voastră se plânge de dvs. și crave reacțiile, astfel încât să se poată hrăni cu ele. Ascultați și uitați-vă prin mintea voastră, ceea ce înseamnă, de asemenea, vizionarea minții. Recunoașteți interconectarea? Ce faci altora, faci tine. Deci, atunci când priviți prin ego-ul altora, de asemenea, mergeți în mod natural în interiorul dvs. și viceversa. De aceea se spune că interacțiunea umană poate fi o mare practică spirituală. Citit Rămâi înrădăcinat în ființă Pentru mai multă profunzime.
    • "Arta de ascultare este esențială pentru o relație de aprofundare." Eckhart Tolle.
  • Imaginea intitulată rămâne pozitivă când aveți artrită Pasul 12
    2. Fi extrem de alertă pentru a aduce modelele minții neobservate în lumina conștiinței voastre. Gândurile pot fi alunecoase, rapide și pot fi plecate doar în milisecunde, în special gânduri și reacții pre-verbalizate sau neverbalizate. Cu toate acestea, ei au o mare putere de a vă manipula ca o marionetă. Deci, este necesar un grad ridicat de vigilență pentru a le face conștienți. O practică este să vă scrieți gândurile recurente, negative și persistente. Deoarece scrisul poate ajuta la aducerea gândurilor adânci așezate în lumina conștiinței voastre. În plus, ajută la acordarea unei atenții depline și atenția deplină implică acceptarea deplină.
  • Desigur, poate fi descurajantă să scrieți mii de gânduri și reacții. Deci, puteți petrece doar câteva momente în fiecare zi. Dacă meditați, puteți face, de asemenea, această parte a practicii dvs. de meditație, deoarece vă poate ajuta să vă clarificați mintea, ceea ce vă permite să mergeți mai adânc în interior. Alternativ, vă puteți verbaliza și gândurile. Aceasta înseamnă că verbalizați și întrebați în ceea ce simțiți și modele mintale adânci (ipoteze sau reacții nerostite), așa cum apar în Acum, pentru a le aduce în lumina conștiinței voastre. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că există un sentiment de dezorientare din gânduri și emoții. Ajută la o mulțime Fiți conștienți de corpul interior și / sau percepții de respirație și / sau sens în timp ce verbalizați. Citit Cum să rămâi înrădăcinat în a fi Pentru mai multă profunzime.
  • Vă puteți număra și gândurile. În special gânduri repetitive și modele mintale. Deoarece numărarea vă poate ajuta să rămâneți alertă. Ca o pisică care urmărește o gaură de șoarece.
  • Imaginea intitulată rămâne pozitivă atunci când aveți artrită Pasul 4
    3. Utilizați amintiri pentru a învăța și a deveni mai conștienți. Dacă folosiți amintirile dvs. pentru a învăța și nu pentru suferința psihologică, vă pot ajuta să deveniți mai conștienți de modelele dvs. inconștiente și greșelile fără de fapt să vă răsfățați din nou și din nou.
  • Ca o analogie, amintirile sunt ca și cum te privesc în același mod în care un jucător / atlet se uită într-un film video. Sunteți într-un mediu mai confortabil și mai puțin stimulat, astfel sunt mai conștienți. De aceea, având o memorie bună vă poate ajuta să deveniți conștienți de greșelile și să învățați de la ei. Deci, nu faceți din nou aceleași greșeli și din nou.
  • Cu toate acestea, fiți cinstiți și alertați că mintea nu falsifică amintirile.
  • Imaginea intitulată Știți dacă gândurile dvs. sunt demn de încredere Pasul 2
    4. Permite. Când vă detectați că vă rezistați "Ce este" sau orice apare, spuneți "Accept" sau "permit" sau "Eu iert" sau "mă predau," sau "Eu cedez", din nou și din nou, în funcție de situație sau de condiție și de ceea ce vă pare natural. Este chiar mai eficient, dacă vă sincronizați respirația cu aceste fraze.
  • Dacă nu puteți accepta, atunci "acceptați că nu puteți accepta."Sau luați imediat acțiuni Cum să renunțați la momentul prezent Pentru mai multă profunzime. În ceea ce privește transformarea interioară, nu puteți face nimic despre el, dar nu puteți crea doar un "spațiu pentru ca acesta să se întâmple prin practicarea prezentului.
  • Realizați că, chiar dacă spui "i permit" sau "i iert" etc., care este doar un gând sau un indicator. Este ceea ce arată gândul, este ceea ce aduce acceptarea și transcendența. În caz contrar, veți rămâne blocat în pereții conceptelor și gândurilor. Aceste cuvinte nu spun "uita-te la mine" dar "Uită-te dincolo de mine".. Din nou, Adevăr este dincolo de orice cuvinte și forme.
  • Când detectați modele rezistive sau egoice în voi sau pe alții, atunci rezistența sau bătăi peste ele este mai mult ego și le ține în poziție. În schimb, pur și simplu deveniți conștienți și le permiteți să fie, sau să schimbați atenția departe de reacții și modele mintale la Prezența ancorelor momentului sau acum. Orice practică se simte mai ușoară și mai naturală. Când vă permiteți pur și simplu și nu rezistați "Ce este", modelele egoice se dizolvă în mod natural și pacea și bucuria lui Fiind emanați de la adânc în interiorul.
  • Imagine intitulată Învățați să așteptați pentru ceea ce doriți Pasul 11
    5. Urmăriți reacțiile egoice. Ați observat când mintea are un stimulent nedorit (gânduri de miros), reacționează sau rezistă sau creează iritații? De ce a creat mintea? Deoarece deține convingerea inconștientă că rezistența sa, pe care o experimentați ca negativitate sau nefericire sau nemulțumire într-o anumită formă, va dizolva cumva starea nedorită. Acest lucru, desigur, este o iluzie. Rezistența (iritații sau furie sau nemulțumire) pe care o creează este mult mai deranjantă decât cauza originală pe care o încearcă să o dizolve. Poate părea că situația provoacă suferința, dar dacă vă arătați adânc, este de fapt rezistența automată mentală-emoțională. Am vorbit despre acest lucru mai devreme.
  • "Cea mai mare dificultate este rezistența mentală la lucrurile care apar și ipoteza fundamentală este că nu ar trebui" (Eckhart Tolle).
  • Rezistența "Ce este" nu este diferită de a face același lucru peste și din nou, dar așteaptă rezultate diferite. Care este și modul în care Einstein a definit nebunia când a spus el "Definiția nebuniei face același lucru din nou și din nou, dar așteaptă rezultate diferite."
  • Pentru a face față rezistenței mentale automate, fie ca prezența martorului de fundal sau Knower și / sau să permită sau să accepte să fie. De asemenea, puteți schimba imediat atenția de la gânduri, reacții și emoții la Prezența ancorelor momentului cum ar fi corpul interior, respirația sau percepțiile simțurilor i.e acum. Dacă acest lucru nu este posibil, acceptați că nu puteți accepta sau ia măsuri sau să vă îndepărtați de situație. Oricare dintre acestea pare mai ușor și natural în acel moment. Există câteva practici mai pragmatice în articol Rămâi înrădăcinat în ființă.
  • Imagine intitulată Lupta Depresia și singurătatea fără ajutorul exterior Pasul 2
    6. Urmăriți reacțiile fizice. Ați observat când apare o reacție egoică (mentală și / sau emoțională), atunci corpul reacționează, de asemenea, sub formă de presiune sau mișcare, senzații, răsuciri, tensiune etc. În creier, inimă, corp, limbă, mâini, mușchi cu fața etc. Dacă sunteți suficient de alertă, puteți observa senzații sau mișcări în mușchi sau părți ale corpului ca și cum ar încerca să controleze sau să lupte sau să suprime "ceea ce este" (gânduri, emoții, situație etc.) sub formă de fidelitate, contracție musculară, agitare a picioarelor, a mâinilor strânse etc. Acesta este răspunsul fizic al organismului la o reacție egoică. Cu cât reacția este mai puternică, mai tensionată a mușchilor creierului, a feței sau a corpului devin și poate provoca chiar dureri fizice.
  • Așa cum urmăriți gândurile și emoțiile din dvs., detectați și urmăriți reacțiile fizice. Ca fiind conștienți de reacțiile fizice sau emoționale, vă face, de asemenea, mai conștienți de reacțiile mentale, în special cele pre-verbalizate și inconștiente, care le provoacă. De exemplu: corpul poate răspunde la un model de anxietate, chiar înainte de a deveni un gând, sub formă de agitare / picioare de agitare, tensiune în fața ta și alți mușchi, fidgeting, emoții anxioase în piept, vă șlefuiți sau strângeți dinții, zgârierea obiecte, mușchii creierului devin tensionați, mușcându-ți buza sau unghiile degetului sau în interiorul gurii dvs. etc. Acest lucru este atât de încorporat încât este posibil să nu fiți conștienți că sunteți implicat în aceste dureri de provocare a reacțiilor și posibilele aceste le puteți detecta mai târziu. De exemplu: Este posibil să observați că brațele și picioarele sunt obosite după ce a trăit durerea după mușcarea gurii, durerii de cap etc.
  • Chiar și cele mai mici și subtile reacții fizice și / sau mentale și / sau mentale și / sau emoționale trebuie detectate sau vor continua să rămână inconștiente și vor conduce viața. Prin urmare, este nevoie de un grad ridicat de vigilență. Iată un indiciu: Vedeți dacă puteți detecta reacții fizice cum ar fi tensiunea în inimă, limbă, față, maxilar și mușchii creierului (în special partea stângă) ca răspuns la un gând sau situație, ca și cum ar încerca să controleze sau să suprime reacțiile mentale, starea sau situația mentală. Asta înseamnă să reziste ceea ce este.
  • Imagine intitulată Focus pe soluții pentru a ușura anxietatea Pasul 3
    7. Gratuit de toate conceptele. Ați observat interpretarea mentală după ce ați citit "urmăriți-vă sine-sine", "Acceptați ceea ce este" și al altor indicatori din articol? Mintea ta poate fi întrebat ceva de genul: Cum pot să-mi urmăresc sinele interior?"sau" Ce înseamnă "sinele interior" chiar înseamnă?"Și răspunsurile mentale la aceste întrebări pot deveni definiția dvs. de" vizionarea dvs. interioară-sine ",. Adică ego a găsit un alt concept sau construct pentru a se identifica cu. Ca mintea are o nevoie compulsivă de a conceptualiza ceea ce se confruntă, pentru că asta este tot ce știe. Alt motiv este că conceptele (gândurile) și emoțiile sunt familiare și mintea aderă la cunoscuți. Așa cum se gândește că necunoscutul este periculos. De aceea, mintea egoică ignoră și nu-i place acest moment prezent.
  • Conceptele și indicatorii pot face parte din călătoria dvs. spirituală, dar profund realizează că nu sunt mai mult decât pietrele sau punctele de vedere care vor fi lăsate cât mai repede posibil și nu trebuie luate niciodată Adevărul absolut. Din nou, gândirea însăși natura sa este limitată și poate să vă arate cel mult adevărul relativ. În călătoria dvs. spirituală, conceptele pot fi înlocuite cu concepte sau explicații sau indicatori de sunete mai utile. Cu toate acestea, ele sunt încă un pachet de cuvinte i.e gânduri. Prin urmare, limitate și va deveni obstacole mari dacă sunt folosite ca cârnați.
  • Adevărata inteligență este holistică, fără formă și necondiționată. Este liniștea din tine.
  • "Poți să te întorci din mintea ta și să înțelegi astfel toate lucrurile?" (Tao Te Ching). Citit Cum să renunțați la momentul prezent Pentru mai multă înțelegere.
  • Imagine intitulată face față părinților alcoolici vârstnici ca un pas adult 7
    8. Medita. Poate părea un clișeu, dar meditația înseamnă în esență să fie prezentă. În esență, nu există nici o încercare sau de a face implicat, ci păstrați-vă complet sau o parte din atenția dvs. acum. De când timpul este întotdeauna acum, astfel încât să puteți fi prezent, pe deplin sau într-o oarecare măsură, în timp ce faceți orice sarcină cum ar fi interacțiunea cu cineva, ședința, gătitul, mersul pe jos, chiar și în timpul gândirii etc. Deci, alocarea timpului dedicat pentru meditație nu este întotdeauna necesar. Iată câteva practici de meditație mai puțin ale structurii:
  • Fiți conștienți de respirația dvs. cât de mult puteți. Simțiți fluxul de aer, observați decalajele dintre inhalarea și expirarea ciclurilor, mișcarea buricului și așa mai departe. Pur și simplu mărturisind respirația creează un decalaj între gândirea neîncetată. Sau cel puțin încetinește-o, deoarece atenția este deplasată din minte până acum.
  • Fii martorul gândurilor, reacțiilor și emoțiilor tale. Am vorbit despre acest lucru deja.
  • Fiți conștienți de corpul interior. Puteți simți că corpul vostru este viu și plin de viaţă? Câmpul energetic al picioarelor, picioarelor, pelvisului, abdomenului, spatelui, pieptului, mâinilor, umerilor, gâtului, capului, feței, buzelor, nasului și așa mai departe. Asta e inteligentul viaţă, Inseparabilă de la o singură viață, care conduce mii de funcții incredibil de complexe în corpul tău într-o manieră sincronă. Numai prin senzația câmpului energetic interior al corpului vă puteți conecta cu ea.
  • Deveniți conștienți de percepțiile dvs. de simț. Poți să arăți, să gustați, să ascultați, să atingeți și să vedeți fără nici un comentariu mental?
  • Acordați o atenție totală la ceea ce faci acum. Cum ar fi când vă plimbați, acordați o atenție maximă fiecărui pas, mișcarea părților corpului, picioarele atingând pământul etc. Care vă ancorează până acum. Este foarte recomandat să citiți Cum să rămâi înrădăcinat în a fi Pentru mai multă profunzime.
  • sfaturi

    Nu sunteți gândurile, reacțiile și emoțiile dvs., ci cel care vede și le permite să fie.
  • Mai mult practică acceptarea și fii martor al minții tale, gradul tău de vigilență sau conștiință sau prezenţă va aprofunda și în cele din urmă vă va lua dincolo de gândire. Acesta este, de asemenea, sfârșitul suferinței, deoarece mintea este sinonimă cu suferința.
  • Nu încercați "să vă cunoașteți sau să încercați să recunoașteți ego-ul sau să controlați gândirea sau să vă forțați să nu gândiți sau să deveniți conștienți. Ca "încercarea" sau "forțarea" sau "controlul" implică faptul că sunteți blocați la nivelul gândirii sau minții condiționate. Care nu funcționează. Din nou, problemele minții nu pot fi rezolvate la nivelul minții. Doar conștientizarea fără formă, care este inteligența în sine și dincolo de gândire, poate dizolva disfuncția ego-ului. Dacă ați încercat, veți eșua.
  • În același timp, dacă încercați, atunci pur și simplu deveniți conștienți de ea, mai degrabă decât să încercați să "încercați" sau să vă forțați să nu încercați ". Care este un alt truc și strategie a minții. Când vă permiteți să încercați, atunci această înflorire a "încercării" poate forța în cele din urmă să vă dați seama că este vorba de inutilitate și să o depășească. Deci, chiar și "încercarea" și conceptele pot deveni parte a călătoriei dvs. spirituale.
  • Tao TE Ching a subliniat acest adevăr pur și simplu "Dacă doriți să scăpați de ceva, lăsați-l să înflorească."
  • Trebuie să existe un anumit grad de conștiință în tine pentru a vedea natura disfuncțională și rezistivă a minții și de a realiza ceea ce indică aceste cuvinte. În caz contrar, aceasta va fi lipsită de sens.
  • Până acum, evoluția noastră a fost inconștientă. Acesta este un timp revoluționar de semnificație cosmică atunci când ființele umane merg dincolo de gândire (minte) și realizând esența lor. Cu alte cuvinte, conștiința se trezește din visul formei.
  • Prezentăm un salt cuantic al conștiinței. De la gândirea la conștientizarea în spatele gândirii. În același timp, există un sentiment de urgență, deoarece inconștiență (disfuncție) apare în același timp și amenințând supraviețuirea noastră, alte specii și chiar natura care ne susține.
  • La începutul sau în timpul perioadei de tranziție, folosind o metodă sau Practica pragmatică sau citirea / ascultarea / scrierea / discutarea conținutului spiritual sau învățarea de a fi prezenți de la un profesor spiritual este bine. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că nici o metodă sau profesor nu devine cârjă. Formul tău prezenţă este profesorul dvs. principal și cel mai mare agent pentru transformarea interioară. Notă: Tu și prezenţă sunt una și aceeași. Limitarea și structura limbajului și gândirea care creează dualitatea.
  • Deveniți atenți la ce minte începe să compară cu ceilalți, deoarece este inteligent ego folosind o altă strategie pentru a vă păstra identificați cu ea. Judecata sau compararea apar întotdeauna sub formă de gânduri și emoții. Și tu nu ești mintea ta.
  • Adesea întrebați-vă întrebări cum ar fi: "Cine sunt eu?"Și" este starea mea de conștiință care creează suferință pentru mine sau pentru alții?"," Ce lipsește în acest moment?", Sunt aceste gânduri, reacții și emoții în corpul meu? "Ce se întâmplă în mine în acest moment?"etc. Simți răspunsul în interiorul.
  • Iată un pointer pentru a vedea dacă gândul vine de la ego sau Liniștea În interiorul vostru: gândurile și acțiunile acuzate cu puterea spirituală sunt originale, inteligente și creative. Prin urmare, nu provoacă niciodată suferință. În timp ce acțiunile și cuvintele egoice apar din condiționarea mentală, sunt repetitive, provoacă suferințe și supuse legii polarităților.
  • Legea polarităților dictează acest lucru în regiunea minții și forma nimic nu ar putea exista fără Polar opus. De exemplu: gândul "eu sunt cel mai bun" se poate schimba rapid la "Nu sunt bun", În cazul unei eșecuri sau a mustrare.
  • Singurul criteriu pentru a măsura succesul dvs. în călătoria dvs. spirituală reprezintă un grad de absență a gândirii și a păcii compulsive pe care vă simțiți adânc înăuntru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar