Cum să devii flexibil din punct de vedere mental

Există atât de mulți factori în viața care nu sunt în controlul nostru, cum ar fi vremea, politica, aspectul fizic, locul de naștere, familia, afacerile curente, acțiunile și reacțiile oamenilor, pandemii, anotimpurile, zi și noapte, moartea etc. Ceea ce este în controlul nostru este răspunsul și acțiunile noastre, iar aceasta este cheia de a deveni flexibilă mentală. "Între stimul și răspunsul există un spațiu. În acel spațiu este puterea noastră de a alege răspunsul nostru. În răspunsul nostru se află creșterea și libertatea noastră" (Necunoscut). Aceste orientări se concentrează pe aducerea unei treceri conștiente de unde a Adevărat comportament flexibil originare. Dacă acest lucru pare a fi ceva care vă poate fi de ajutor, apoi deplasați-vă până la pasul # 1.

Pași

Metoda 1 din 3:
Acceptarea schimbării
  1. Imagine intitulată Fii recunoscător în loc de rău pasul 9
1. Știți că schimbarea este constantă și o parte din această lume. Lucrurile se pot întâmpla brusc, treptat sau încet, dar lucrurile se schimbă. Chiar și munții invincibili și cei puternici erodează, se usucă și devin vechi. Pe un nivel cosmic, stele, galaxii și grupuri galactice se dizolvă în nimic - de unde au venit. Același lucru sau condiție care vă oferă plăcerea vă va da durerea pe măsură ce trece timpul sau când dispare din viața voastră. Este pentru că toate formele sunt trecătoare și sunt legate de Legea la impermanența.
  • Poate fi greu pentru ca unii oameni să o recunoască și să o accepte, dar să se schimbe, indiferent dacă o percepem la fel de bună sau rea, face parte din viață. Doar realizarea și acceptarea acestui fapt este pasul principal în călătorie spre flexibilitatea mentală.
  • Imaginea intitulată face față fricii de abandon cu o tulburare mentală Pasul 3
    2. Uita-te la partea bună a lucrurilor. Dacă o schimbare specială vă face incertă, relaxați-vă și faceți câteva respirații și întrebați-vă întrebări cum ar fi, "Există ceva ce puteți face despre asta?", "Este cu adevărat în controlul meu?", "Există o parte strălucitoare?" etc. Fiind conștient de motivul tău în spatele opuse schimbării. De exemplu: să presupunem că cel mai bun prieten al tău se căsătorește și te găsești rezistând-o pentru că crezi că nu poți să-ți vezi prietenul foarte mult. Motivul din spatele acestei situații este frica și interesul propriu. Indiferent de opoziția dvs., cel mai probabil, această schimbare se va întâmpla și există o posibilitate ca să ajungeți la crearea de suferință pentru dvs. și pentru alții, dacă nu o acceptați.
  • Când acceptați o schimbare sau "Ce este", vedeți partea luminoasă și ce acțiune să luați mai clar. Această acțiune este în aliniere cu inteligența universală, deoarece apare mai degrabă fără rezistență decât reactivă și Mintea limitată condiționată. Există întotdeauna o parte strălucitoare pentru orice situație citită Predarea la momentul prezent Pentru mai multă profunzime. Deși partea luminoasă nu poate fi întotdeauna vizibilă imediat.
  • Prietenul tău căsătorit poate fi, de asemenea, văzut ca o motivație pentru a găsi pe cineva pentru tine și pentru tine. Dreapta?.
  • "În spatele fiecărei situații aparent proaste se află ascunse un bun mai profund, care vă dezvăluie numai prin acceptarea interioară a ceea ce este" Eckhart Tolle.
  • Imagine intitulată Evitați reacțiile alergice severe în timpul călătoriei Pasul 7
    3. Luați în considerare un exemplu. Să presupunem că trebuie să vă mutați într-un alt oraș pentru un loc de muncă și acest lucru inițiază o varietate de gânduri, cum ar fi: "Unde voi rămâne?," "Ce voi face pentru mâncare?," "Ce vor fi oamenii?" . Acestea sunt "implicit" Reacții condiționate și gândurile pe care mintea le generează conform condiționării sale. Cu siguranță vă ajută să adunați informații, dar trebuie, de asemenea, să vă uitați la cealaltă parte a monedei.
  • Orașele noi și actuale ar avea comunități care stau la baza, cum ar fi varietatea de oameni, restaurante, magazine de bacanie, locuri de vizitat, parcuri, distracții, evenimente și așa mai departe. Există, de asemenea, o bună posibilitate ca noul oraș să aibă idiosincraziile și locuri pe care le puteți dori mai bine decât ultima (văzând partea luminoasă). Amintiți-vă, chiar dacă nu știți ce puteți ajunge să vă placă dacă nu experimentați și încercați lucruri noi.
  • Restaurante - Locația și preparate din bucătăria restaurantelor pot fi diferite, dar asta nu înseamnă că alimentele nu vor fi la fel de delicioase sau nutritive.
  • Prietenii - Mutarea în noul oraș poate fi, de asemenea, văzută ca o oportunitate de a face noi prieteni și de a întâlni oameni noi.
  • Populația - numărul de persoane din noul oraș poate fi diferit de ultimul, dar care nu înseamnă că nu vor fi oportunități de a întâlni oameni noi.
  • oameni. Pentru a merge mai adânc, oamenii pot fi destul de complexe și provocatoare. De exemplu, diferite persoane au personalități diferite, credințe, atitudine, avere, rasă și așa mai departe, dar asta nu înseamnă că nu sunt oameni sau ființe umane. De asemenea, dacă arătați profund, majoritatea oamenilor sunt guvernați de ego, care este impersonal. Adică pe suprafață poveștile, credințele și personalitatea pe care le identifică ego-ul poate părea diferite, dar energia subiacentă este de ego care trăiește în comparație, conflicte, negativitate, dorință mai mult, rezistență etc.
  • Da, ne place să rămânem cu lucruri și oameni care ne cunosc "pentru că ne dau un" simț al familiarității ". Ca necunoscut este periculos pentru minte. Acest lucru creează o mulțime de prejudecăți conștienți și inconștienți chiar înainte de a încerca ceva nou sau întâlniți pe cineva. Este ca și cum ne neglijează adevărul că putem ajunge să plătim oameni "nu atât de familiari" și lucruri. Cu un bun simț și minim de inteligență, puteți încerca o mulțime de lucruri noi și să întâlniți oameni noi cu nici un risc mic. Ca și cum ai încerca o nouă bucătărie, vizitează locuri noi, evenimente noi, vizitează noi zone în oraș etc.
  • Imagine intitulată Evitați renunțarea la speranța pentru umanitatea Pasul 9
    4. Faceți-o distractivă și prostie. Aceasta înseamnă că o ușurează și face lucrurile prostie, distracție și ușoare cu bun simț. Să presupunem că ați eșuat la un test, atunci în loc să reacționați sau să vă simțiți trist, faceți distracția situației prin împărtășirea cu prietenii dvs. ceva de genul "Am eșuat testul meu, astfel încât tatăl meu mi-a primit o cerere de locuri de muncă pentru McDonald`s" sau "Profesorul meu mi-a întors hârtia de testare cu o aplicație de locuri de muncă McDonald`s, capsată la ea". Tot ceea ce corespunde cu umorul tău.
  • Aceasta este o terapie eficientă care vă va ajuta foarte mult pe termen lung. Cu un bun simț, vă puteți distra cu cele mai multe situații. Ați auzit de cliche, "nu luați viața prea serios"?
  • Făcându-l distractiv este, de asemenea, o formă de acceptare.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând schimbări eficiente
    1. Imaginea intitulată reușește la locul de muncă când aveți anxietate socială Pasul 4
    1. Lucrează la lucrurile care sunt sub influența dvs. directă. Nu aveți niciun control asupra vremii, situații politice, războaie, pandemii, conflicte, aspectul fizic (în cea mai mare parte), reacțiile oamenilor etc. Chiar și dvs Reacții mentale condiționate și gândurile nu sunt în controlul tău. Citit Dizolvați ego-ul (conform învățăturilor lui Eckhart Tolle) Pentru mai multă profunzime. Așa că nu vă ajută să vă faceți griji despre ei, pentru că dacă ați făcut-o, veți suferi doar. Care va păstra situația nedorită și condiția în vigoare.
    • Controlul direct indică lucruri care sunt în influența noastră directă. De exemplu, făcând o ceașcă de cafea sau studierea greu pentru un test, exerciții, îngrijirea, practicarea unei bune igiene etc.
    • Controlul indirect indică lucrurile care sunt în influența dvs. indirectă, cum ar fi gradul dvs. pe un test sau gustul unei cafea, sănătatea dumneavoastră etc.
    • "Nici un control" se referă la lucruri care nu sunt în controlul dvs. în nici un fel, formă sau formă - ca și gradul de testare al altcuiva, vremea, politica, dezastre naturale, pandemii etc.
    • Deci, lucrați numai pe lucruri care sunt în controlul dvs. direct pentru a spori domeniul de aplicare pentru aceste lucruri.
  • Imaginea intitulată dezvăluie boala mintală la locul de muncă Pasul 1
    2. Înțelegeți paradigmele existente pe care le aveți. O paradigmă este o lentilă prin care vedeți și acționați în lume. Cei mai mulți indivizi văd, analizează și judecă lucrurile pe suprafață prin limitată Mintea condiționată și acordă puțină atenție comunităților care stau la baza și interconectarea tuturor lucrurilor. Este ca tendința de a rezolva simptomele problemei, mai degrabă decât să deveniți conștienți de originea de unde apar problemele. Prin urmare, oamenii ratează oportunități de a realiza interconectarea mai profundă a tuturor lucrurilor.
  • Imagine intitulată diagnosticarea și gestionarea tulburării bipolare de înaltă funcționare Pasul 9
    3. Experiment. După ce terminați rutina de dimineață (lucrați, periați dinții, dușul, micul dejun etc.), observați calitatea zilei dvs. În mod specific, "starea de conștiință", deoarece aceasta determină calitatea acțiunilor și răspunsurilor dvs. În ziua următoare, săriți unele sau toate activitățile de rutină de dimineață și apoi respectați calitatea zilei și "starea conștiinței".
  • S-ar putea să observați calitatea acțiunilor dvs. în prima zi în comparație cu a doua zi, cel mai probabil, este mai mare. Acest lucru se datorează faptului că atunci când efectuați aceste activități, acesta aduce o schimbare în conștiința voastră și acțiunile care apar din asta schimb au o calitate superioară. Este ca și originea sau starea conștiinței de unde apariția acțiunii este de înaltă calitate. Prin urmare, pe termen lung, nu trebuie să vă ocupați de simptomele acestor acțiuni.
  • Notă: Din motive de exemplu, nu luăm în considerare starea de spirit sau viața dvs. care vă poate afecta starea conștiinței.
  • Imagine intitulată Lupta Depresia și singurătatea fără ajutorul exterior Pasul 2
    4. Realizați că totul este conectat. Lucrurile sunt interconectate pe un nivel intrinsec. Există o mare posibilitate ca, dacă sunteți flexibil din punct de vedere fizic, veți fi și flexibili din punct de vedere mental. Acest lucru apare în mod natural, deoarece odată ce integrați conceptul de flexibilitate de bază într-o singură arenă, este mai ușor să o aplicați în diferite aspecte ale vieții voastre.
  • Da, există oameni care sunt flexibili din punct de vedere mental, dar nu sunt flexibili fizic și viceversa. Acest lucru poate apărea deoarece nu și-au dat seama de interconectarea mai profundă între diferitele domenii ale vieții.
  • De exemplu: Ați observat că atunci când vă simțiți frustrați într-un aspect al vieții, cel mai probabil, vă simțiți frustrat și în alte aspecte ale vieții voastre? Este pentru că frustrarea nu este acolo, dar este în interiorul așa cum este mintea creată. Așa se epuizează în alte aspecte ale vieții voastre.
  • De ce să nu profitați de această interconectare? Să presupunem că doriți să adaptați obiceiul de a "luați lucrurile ușor", apoi practicați conștient acest lucru în toate aspectele viabile ale vieții voastre. De exemplu: făcând munca dvs. într-o manieră ușoară, vorbind cu oamenii cu ușurință, citind conținutul luminos și amuzant, vizionând spectacole și filme luminoase sau amuzante, hobby-uri distractive și așa mai departe. Acest lucru nu numai că va accelera progresul către flexibilitatea mentală, dar vă va ajuta, de asemenea, să realizați interconectarea între diferitele aspecte ale vieții voastre.
  • Ajută și mai mult să înceapă cu un aspect mai mic interconectat. De exemplu: Dacă doriți să "scrieți o carte", poate începeți cu articole de scris, bloguri, povestiri scurte, posturi etc. Este pentru că comunitatea subiacentă între aceste activități scrie.
  • Imagine intitulată Manipulați hipersensibilitatea fizică cu tulburarea bipolară Pasul 6
    5. Găsiți un echilibru sănătos. Un echilibru sănătos între elementele subiacente și cele mai îndepărtate este cel mai eficient. De exemplu: dacă vă considerați că sunteți o persoană inteligentă, dar nu aveți setul de competențe necesare pentru a vă exprima inteligența, abilitățile sau talentul dvs. nu ar putea fi niciodată cunoscute de alții și să-și îmbunătățească viața. Soldul eficient vine după o serie de iterații. Deoarece toată lumea este diferită, acest număr poate varia de la o persoană la alta pe baza personalității, modalității de învățare și adaptabilitatea inerentă.
  • Deși vă ajută să vă puneți în compania unor oameni eficienți, dar nu este întotdeauna o bună practică să vă comparați cu ceilalți, deoarece este posibil să nu fi trecut prin aceleași experiențe, situații, au avut aceeași condiționare, educație etc. ca ei. Cu toate acestea, puteți fi practic pentru a obține motivația din ea. După cum veți citi în ultimul pas.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbați paradigmele
    1. Imaginea intitulată se distrează atunci când aveți anxietate socială Pasul 9
    1. Fi conștient. Conștientizarea este factorul primar pentru a dizolva credințele negative sau modelele mintale care vă conduc viața. Când știți fără nici o interpretare mentală, apare o nouă dimensiune a conștiinței prin tine, care este infinit mai puternică decât gândirea. Astfel încât să deveniți pur și simplu conștienți de credințele dvs. negative, repetitive și auto-limitate etc., Pe măsură ce apar, permițându-le sau acceptând să fie acolo, le dizolvă în mod natural fără efort. Este foarte recomandat să citiți Dizolvați ego-ul (conform învățăturilor lui Eckhart Tolle) Pentru mai multă înțelegere.
  • Imaginea intitulată are curajul 1
    2. Colecta dovezi. Să presupunem că aveți credințe sau paradigme care spune "Nimeni nu ma place" sau "Oamenii nu mă apreciază" etc. Deoarece majoritatea minții noastre sunt determinate de dovezi, mergeți împreună cu ea prin punerea acestor convingeri la încercare a fi conștient pentru a aduna dovezi. Este dovezile non-susținătoare, ceea ce este, care ajută la dizolvarea credințelor false și auto-limitative.
  • Există posibilitatea ca mintea voastră să vadă ce vrea să vadă, eu.E. scotom. Datorită acestui fapt, este posibil să nu vedeți adevărata validitate a credințelor. Așa că sunt necesare onestitate, mintea deschisă și un grad ridicat de conștientizare.
  • Nu acceptați și nu respingeți ceea ce este scris în articol, puneți-l la testare.
  • Imaginea intitulată Primiți fericirea prin creștinismul pasului 4
    3
    Dezideti de la ego. Persoanele fizice pot avea definiții diferite ale cuvântului "ego-psihologic, spiritual, religios, dicționar și așa mai departe. Astfel, probabil veniți la interpretări ale cuvântului "ego" care diferă de ceilalți și, de asemenea, schimbați în întreaga dvs. viață. Eul apare atunci când oamenii cred că ei sau interpretarea lor, pe baza cunoștințelor lor de condiționare și limitate, care este în cele din urmă Identificarea cu gândul, este superioară sau inferioară altora. Aceste interpretări înguste sau Poziții mentale da oamenilor un sentiment fals de "stiu". Cu alte cuvinte, ei cred că sunt în posesia unică a adevărului și / sau judecă și / sau etichetează pe alții dacă nu sunt aliniate cu ei "adevăr". Și care este adevărul pentru ei? O constelație de cuvinte pe care o identifică. Acest lucru se aplică și multor "spiritual" Oamenii care judecă pe alții prin credințele lor spirituale, care nu sunt mai mult decât o grămadă de gânduri cu care se identifică. De aceea se spune că ego-ul este în primul rând Identificare cu formularele de gândire.
  • Acest lucru se manifestă, de obicei, ca atât de multe dezbateri inconcludente, prejudecăți, argumente, conflicte, violență și războaie. Deoarece ego are nevoie de conflicte și diviziune pentru a se reinstala și a asigura supraviețuirea acesteia.
  • În acest context, identificarea de la ego înseamnă renunță la toate pozițiile mentale și să observați sau să fiți conștienți fără a adăuga nici o interpretare mentală la nimic. Atunci când interpretarea adevărată apare de la non-conceptual sau necondiționat Inteligența universală în. Deoarece "conștientizarea" este o dimensiune diferită a conștiinței care nu face parte din gândire. Am vorbit despre acest lucru mai devreme.
  • "Poți să te întorci din mintea ta și să înțelegi astfel toate lucrurile." Tao te Ching.
  • Fiți conștienți de faptul că interpretarea dvs. mentală a frazei "Fiți conștienți și permiteți-i să fie" ar putea fi și ego. Ca mintea ta poate întreba, "Deci, cum pot fi conștient și permit să fie?" și veniți cu o interpretare mentală sau un concept pe baza condiționării acestuia.E trecut. Este pentru că asta e toată mintea știe și este familiarizată cu. Acum minte inteligentă a găsit un alt concept pentru a se identifica. În timp ce conceptele și gândurile nu pot fi niciodată Adevărul absolut dar în cel mai bun caz, ei pot să-l indice. Adevărul este mai departe Orice formă, concept sau cuvinte.
  • "Liniștea este limba pe care Dumnezeu o vorbește, totul este o traducere proastă." Rumi.
  • Este bine să utilizați concepte sau indicatori în timpul călătoriei dvs., dar nu vă pierdeți sau nu vă identificați cu ei, deoarece acestea nu sunt mai mult decât un mijloc de capăt.
  • "Degetul (concepte sau cuvinte) indicând luna (inteligență non conceptuală) nu este Luna" Buddha . Citit Rămâi înrădăcinat în ființă Pentru mai multă profunzime a acestui lucru.
  • Privind la concepte sau pointeri, este similar cu un câine care încă mai caută mâna chiar și după ce ați aruncat mingea. În timp ce îl îndreptați în direcția în care a mers mingea.
  • Imaginea intitulată Reducerea stresului cu un pas pozitiv de reframare 5
    4. Aduceți o schimbare de paradigmă în conștiința voastră. Mintea ta a fost condiționată continuu și a adoptat fără îndoială tiparele din cultura în care v-ați născut. De exemplu: eșecul și respingerile sunt încruntate în majoritatea societăților. Cu toate acestea, nu este adevărat că eșecurile cu care se confruntă unii oameni, pe termen lung, au devenit cel mai mare învățător al lor, le-a condus mai adânc și le-au ajutat să-și atingă cele mai mari realizări ale acestora? Deci, sunteți sigur că eșecul este ceva care ar trebui văzut ca fiind negativ sau nu ar trebui să se întâmple? Dacă vă puteți schimba paradigmele despre eșec, fără a vedea că este negativ sau ceva ce nu ar trebui să se întâmple, acesta poate deveni marele tău profesor și te va conduce mai adânc.
  • "Eșecul se află ascuns în fiecare succes și succes în fiecare eșec" (Eckhart Tolle).
  • Data viitoare când aveți un eșec sau o teamă de eșec, să vă întrebați întrebări, "Care este cel mai rău care s-ar putea întâmpla?", "Ar putea fi o oportunitate pentru ceva nou?" etc. Fii sincer pentru tine, și, important să te distrezi prin distracția situației și prostie. De exemplu: dacă vedeți o fată fierbinte sau tipule de mers pe jos și doriți să vă apropiați de el, dar vă simțiți teama de respingere, anxietate, fluturi etc., apoi admiteți mai întâi că sunteți un Wimp (făcându-l distractiv) și / sau să vedeți această frică ca o Cue pentru a se apropia de el și / sau să o înlocuiască cu afirmații. De exemplu: când apare frica, înlocuiți imediat gândurile înfricoșătoare cu acțiunea (abordați-le) și / sau afirmații cum ar fi "o merit", "merit" etc. Aceasta vă recondiționează mintea pentru a vedea frica ca o provocare și un Cue pentru a lua măsuri sau schimbă nararea, mai degrabă decât să o eticheteze ca fiind rea și / sau locuință pe ea. Care păstrează frica, negativitatea, suferința și situația nedorită în loc și o sporește. În timp ce luați măsuri sau schimbarea narațiunii despre frică ajută la diminuarea intensității sale. De ce? Este pentru că aceste practici ajută schimbați atenția din minte până acum, care aduce o schimbare conștientă în tine. Atunci veți vedea cum suferă de devine profesor.
  • În mod similar, ori de câte ori aveți emoții grele, cum ar fi furia, singurătatea, dorința etc. Utilizați-le ca "cue" pentru a lua măsuri și / sau devin prezente și / sau le acceptați, în loc să locuiască și să le reziste. Care sunt cu totul inutil oricum.
  • Notă: Trebuie să existe un anumit grad de conștiință în tine pentru a vedea frica sau orice altă emoție negativă ca un indiciu pentru a lua măsuri sau pentru a schimba narațiunea. Altfel, veți vedea sau interpreta-o prin minte sau o veți rezista. Care păstrează frica și negativitatea. Deoarece problemele minții nu pot fi rezolvate la nivelul minții, deoarece este o parte intrinsecă a disfuncției. Acest lucru nu este diferit de un ofițer de poliție care caută un răpit când răpitorul este ofițerul de poliție. Citit Dizolvați ego-ul (conform învățăturilor lui Eckhart Tolle)
  • Utilizați interconectarea. Aplicați această practică "Cue" în diferite aspecte ale vieții dvs. pentru ao aprofunda. De exemplu: utilizați sentimentul inerțial rezistiv pe care îl obțineți înainte de a alerga sau de a lucra etc., ca un Cue pentru a începe rutina, în loc să-mi dau dred. Mai mult te vei gândi, mai greu va primi pentru că mintea, care este limitată, va fi gata cu o grămadă de motive condiționate sau scuze despre motivul pentru care nu puteți lua măsuri.
  • În mod similar, folosiți sentimentul inerțial pe care îl obțineți înainte de a vă trezi dimineața ca un Cue să vă treziți imediat, în loc să vă luptați. Este pentru că luptele și rezistența fac emoțiile negative și neliniște mai puternice și le păstrează în loc.
  • "Orice ai rezista, persistă" Zen spunând.
  • Desigur, puteți aplica la fel în alte aspecte ale vieții dvs.
  • Este posibil să nu fie ușor la început. Este ca universul ne testează prin a face lucrurile dificile la început, dar când depășim rezistența inițială, nu prin lupta cu ea, ci devenind unul cu el, calea devine mai fină. Similar cu fricțiunea statică: odată ce este depășit, merge ușor.
  • Luarea de acțiune și schimbarea narațiunii poate fi utilă în timpul călătoriei dvs., în funcție de dvs gradul de conștiință. Cu toate acestea, cea mai eficientă practică de a aduce o schimbare interioară este de a realiza acest lucru Nu sunteți gândurile și emoțiile voastre cu exceptia Conștientizarea în spatele lor. Cu alte cuvinte, pur și simplu deveniți conștienți și acceptați gândurile și emoțiile. Asta aduce în mod natural o schimbare interioară în voi fără efort și vă ajută să vă dați seama ca Conștientizarea În spatele conținutului minții tale. După cum sa menționat mai devreme, dacă sunt necesare acțiuni sau cuvinte, ele apar din conștiința sau conștientizarea infinită inteligentă ca răspunsuri intuitive. Efortul poate fi necesar până când vă dați seama că nu este necesar.
  • Einstein a arătat această inteligență când a spus "Sentimentul religios al omului de știință ia forma de uimire rapiță la armonia legilor naturale, care dezvăluie o inteligență a unei astfel de superioritate că, în comparație cu aceasta, toată gândirea sistematică a ființei umane este o reflecție extrem de nesemnificativă. Acest sentiment este principiul călăuzitor al muncii mele."
  • Devenind conștienți, de asemenea, implică acceptarea gândurilor, rezistenței și sentimentelor care apar acum. Această practică face mai ușor să luați măsuri. Pe măsură ce acceptarea dizolvă negativitatea prin schimbarea atenției din minte (gânduri și emoții) și vă ajută să accesați puterea de acum. Citit Predarea la momentul prezent Pentru mai multă înțelegere.
  • Imaginea intitulată Luați mintea de la lucrurile pasul 4
    5. Fii practic. În acest context, fiind practic mijloace care nu contează unde motivația sau energia de conducere pentru a învăța sau a face o anumită sarcină vine de la, atâta timp cât vă conduce să faceți lucruri.
  • Să presupunem că motivația dvs. de a merge pentru o alergare este să vezi fete / băieți la parc. Deci, chiar dacă motivația de a alerga este să "vezi fetele fierbinți / băieți, este o modalitate practică de a vă face să începeți.
  • Este pentru că condiționarea și modelele și tiparele evolutive au ani de impuls în spatele lor. Astfel încât lupta lor nu va ajuta. Luptele infacficate le face mai puternice. Deci, în schimb Randament pentru ei să meargă dincolo și să le folosească pentru motivație. Amintiți-vă de înțelepciunea profundă care stă la baza practicii artelor marțiale estice: nu rezistă adversarului, dă naștere la depășire. Există o mare putere și înțelepciune în randament și nerespectare. Producerea presupune, de asemenea, să devină conștienți și permițând "ce urmează".
  • Cu toate acestea, este esențial să știți de unde vine motivația, deci nu devine o cârjă. În cele din urmă, conștientizarea vă va duce dincolo de mintea condiționată, care caută motivația din factorii externi. Atunci nu ar trebui să utilizați "vizionarea fetelor fierbinți sau orice alt factor extern ca o cârjă pentru a face orice sarcină, deoarece acțiunile sau cuvintele corecte vor veni în mod natural ca răspuns intuitiv de la infinit inteligent Conștiința necondiționată în.
  • Analogie: scândurile lemnului / metalului pot fi necesare ca suport pentru a stabili betonul pentru o clădire, dar după uscarea betonului, nu are nevoie de scânduri pentru suport. În mod similar, motivația prin factori externi poate fi necesară la început sau în timpul călătoriei dvs. de viață. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că nici o structură sau factor extern devine o cârpă. Altfel vei rămâne blocat în pereți de concepte și gânduri structurale sistematice.
  • Da, scândurile lemnului pot fi necesare din nou și din când în când pentru a face unele lucrări de întreținere. În același mod în care pot fi necesare structuri sau concepte sau motivație exterioare pentru a recâștiga atingerea cu adâncimea interioară până când nu aveți nevoie de ele. Este pentru că tu Nivelul conștiinței poate să nu fie același timp tot timpul.
  • Al doilea exemplu: Să presupunem că veți obține o revizuire proastă de la șeful dvs. și, ca urmare, începeți să lucrați mai mult la locul de muncă, deoarece vă este frică să fiți concediați. Da, în acest caz, frica ar putea fi practică, deoarece vă motivează să lucrați mai greu. Cu toate acestea, din nou, fiți conștienți de faptul că motivația vine de la frică (condiționarea mentală) sau va deveni un ciclu de cârpe și vicios. Nu vrei să ajungi într-o situație în care ai nevoie în mod constant de frică ca o motivație de a lucra din greu.
  • Ultimul exemplu: Comparând-vă cu ceilalți vă poate oferi motivația de a face mai bine. Cum ar fi căutarea la oameni de succes și / sau inteligenți și sentimentul motivat. Cu toate acestea, este important să fii conștient de faptul că motivația vine de la comparație "sau altfel va rămâne blocat acolo.
  • Notă: Comparându-vă cu ceilalți, vă puteți demotiva. Cum ar fi privirea la oameni de succes și apoi vă urăște viața. După cum sa menționat mai sus, toată lumea este diferită, deci experimentați pentru a vedea dacă vă simțiți motivați de comparație sau nu și în ce cazuri. De asemenea, este bine să comparați atâta timp cât vă motivează să învățați și să faceți mai bine, dar opriți când devine demotivantă.
  • Paradox: Comparând cu ceilalți este un aspect al ego-ului, dar după cum sa menționat mai sus că, în timpul călătoriei dvs., nu contează de la ce factori (chiar ilogici sau prostii sau egoici). Atâta timp cât te motivează.
  • Doar fiind conștienți este suficient, deoarece vă va duce dincolo de structuri. Ca dimensiune a lui Conștientizarea este non-conceptual și infinit mai inteligent decât mintea.
  • "Problemele semnificative cu care ne confruntăm nu pot fi rezolvate la același nivel de gândire pe care le-am făcut când le-am creat" (Albert Einstein). Ceea ce este "același nivel de gândire"? Nivelul de gânduri și concepte în care suntem blocați. Care este nivelul dincolo? Gândirea înrădăcinată în Conștientizarea.
  • sfaturi

    Din nou, nu utilizați niciun concept sau structură sistematică ca o cârpă. Răspunsul adevărat vine ca răspuns intuitiv necondiționat.
  • Rețineți că este posibil să vedeți numai acele aspecte ale vieții oamenilor de succes pe care doriți să o vedeți sau ce vrea să vă arate.e scotom. Este pentru că măsuram succesul la nivelul formei I.e cât de mult a obținut, aspectul, conexiunile etc.
  • În realitate "de succes" oamenii pot fi mizerabili, deoarece este frecvent văzut .
  • Deci, forme, experiențe sau relații etc. nu vă pot da niciodată o împlinire de lungă durată, deoarece acestea sunt trecătoare sau tranzitorii.. Deci ce poate? Care nu este trecătoare în tine - conștiința fără sfârșit. Citit Știți sinele adevărat Pentru mai multă înțelegere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar