Cum să cereți cuiva să fie purtătorul dvs. De inel

Având un copil purtând inelele în jos pe culoar este o tradiție distractivă, dar este posibil să nu știți cum să le cereți să facă parte din ziua cea mare. Este important să restrângeți ce copil are dreptate pentru sarcină și să-i întrebi pe părinți înainte de a le întreba. Dacă doriți să întrebați într-un mod distractiv, încercați una dintre aceste opțiuni creative, inclusiv numirea copilului un "agent de protecție a inelului."

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea unui copil să fie purtătorul inelului
  1. Imaginea intitulată Identificați un copil talentat Pasul 19
1. Alegeți un copil care are trei până la șapte ani. O regulă generală pentru purtătorul de inel este un copil între trei și șapte ani. Aceasta este o gamă largă de dezvoltare, deci luați-o ca ghid. Acest lucru asigură că copilul poate merge și că vor putea să-și îndeplinească îndatoririle pe care le aveți nevoie.
  • Dacă mergeți cu un copil sub trei ani, veți crește șansele să plâng, fiind distras, căderii sau, în general, nu sunt destul de capabile să ajungă de la punctul A la punctul B.
  • Este bine să alegeți un copil mai mare de șapte, dar copiii mai mari pot fi mai puțin interesați și puteți pierde farmecul "drăguț copil", dacă vă îmbătrâniți.
  • Imaginea intitulată Identificați un copil talentat Pasul 16
    2. Alegeți un copil care este încrezător și capabil. Copiii timizi nu doresc de obicei să se afle în fața unei mulțimi întregi de participanți la nuntă, astfel încât să se spele ca purtător de inel. Stick cu un copil care îi place să fie văzut. De asemenea, este important să înțeleagă ceea ce ar trebui să facă și sunt capabili să se ridice la scenă fără a fi rătăciți sau distrați.
    Sfat de experți
    Ivy vara

    Ivy vara

    Certificat Nunta & Event PlanNeivy Summer este un planificator de nunta certificat si proprietarul evenimentelor Voulez. Ivy are peste 10 ani de experiență de experiență, planificare și coordonare a nunților din întreaga lume. Ea a creat, de asemenea, un atelier de planificare a nunții online DIY pentru cupluri, numit "Planificați-vă nunta ca un pro." În prezent, locuiește în Grecia, unde continuă să lucreze cu o rețea mondială de planificatori și profesioniști de nuntă.
    Ivy vara
    Ivy vara
    Planificator de nunta certificat si eveniment

    Urmați-vă inima, nu Convenția. Nu trebuie să urmați tradiția - puteți alege un fiu, fiică, nepotul, nepoata, câine sau pisică. Asigurați-vă că oricine alegeți, vă urmați inima, fără a lipi de alegerea convențională pentru că simțiți că trebuie să aveți.

  • Imaginea intitulată Aflați dacă copilul dvs. ascunde ceva pasul 3
    3. Întrebați mai întâi părinții copilului. Înainte de a vorbi cu copilul despre a fi în nunta voastră, este important să o aduceți mai întâi la părintele sau părinții lor. Vrei părinții să fie la bord înainte de a obține copilul încântat de asta.
  • Este, de asemenea, bun să discutați cu părinții despre cine va plăti costumul purtătorului de inel.
  • Când cereți părinților, spuneți-i, "Ne-ar plăcea să avem Skyler să fie purtătorul nostru de inel. Ar fi dispus să plătiți pentru echipamentul său? El este important pentru noi, iar el în nuntă este important. Poate putem face o modalitate de a împărtăși costul?"
  • Partea 2 din 2:
    Întrebându-se în moduri creative
    1. Imagine intitulată Discutați teen Sarcina cu copii Pasul 1
    1. Propuneți cu un inel pop. Cumpărați un popular de bomboane în formă de inel și desfaceți-l. Pune-l într-o cutie. Scrieți "Vei fi purtătorul nostru de inel?"În interiorul casetei. Înfășurați-l ca un cadou și dați-i copilului. Copii de obicei ca bomboane, astfel că vor fi încântați de asta și vor asocia să vă ajute cu distracția de bomboane.
    • Asigurați-vă că părinții nu vă deranjează dacă copilul lor are bomboane. Părinții pot, de asemenea, să citească ce spune caseta, dacă copilul este tânăr și nu poate citi încă.
  • Imaginea intitulată Identificați un copil talentat Pasul 10
    2. Spuneți copilului că doriți să fie un "agent de protecție a inelului."Mai degrabă decât să le cereți să fie" purtătorul de inel ", care nu le poate avea sens, cereți-i să se ocupe de protejarea inelelor. Dați-le o cămașă specială care spune "agentul de protecție a inelului" sau le dați o insignă cu titlul lor pe el.
  • Faceți acest lucru ca fiind elaborat pe măsură ce doriți să o distrați pentru copil. Lăsați-i să poarte ochelari de soare rece. Dați-i o talkie walkie. Puneți inelele într-o cutie "securizată" în loc de o pernă.
  • Acest lucru funcționează bine dacă aveți doi copii pe care doriți să aveți ca purtători de apel. Ei pot lucra împreună într-o echipă pentru a menține inelele în siguranță.
  • Imaginea intitulată pedepsi un copil în modul corect pasul 3
    3. Scoateți-le pentru o zi specială. Dacă doriți să le întrebați într-un mod mare, care este o aventură, intenționați să petreceți o zi întreagă (sau după-amiază / noapte) cu ei. Discutați cu părinții și configurați un timp pe care îl puteți lua pe copil de pe mâini. Luați-i să se joace la parc sau să meargă într-un film. Cumpărați-le o jucărie sau o cină fantezie. După ce ați avut o distracție, pop întrebarea mare.
  • Dacă vă petreceți acest tip de zi cu ei, oricum, nu vor ști ceva special. Dacă acest lucru este primul, își vor aminti cum le-ați întrebat într-un mod distractiv.
  • Asigurați-vă că le luați pentru a face ceva care este distractiv pentru ei, mai degrabă decât pentru dvs.
  • Spune, "Din moment ce sunteți micul nostru copil favorit, vrem să ne ajutați cu nunta noastră. Putem merge ceva distractiv, astfel încât să vă putem spune totul despre asta?"
  • Spune, "Mai avem nevoie de o singură persoană pentru a ajuta la nunta noastră și trebuie să fie un om mic, ca tine. Dacă v-am dus la o înghețată, ați fi dispus să ne ajutați în ziua nunții noastre?"
  • Imagine intitulată Scrie un cântec Pop Punk Pasul 5
    4. Fă-i un puzzle "Fii purtătorul nostru de inel". Luați o bucată de carton sau hârtie și scrieți "Vei fi purtătorul nostru de inel?" pe el. Tăiați-l în forme distractive pentru a crea un puzzle. Dați puzzle-ului copilului și spuneți-le că puzzle-ul are un mesaj special pentru ei pe ea.
  • Dacă au nevoie de ajutor cu puzzle-ul, începeți să puneți câteva bucăți în poziție pentru ei.
  • Tu sau părinții ar trebui să citească mesajul lor odată ce au pus puzzle-ul împreună.
  • Decorați puzzle-ul ca fiind elaborat pe cât doriți să îl faceți foarte distractiv.
  • sfaturi

    Dacă aveți o mulțime de copii pe care doriți să fiți purtătorul dvs. de inel sau fata de flori, veniți cu roluri mici mici pentru copiii să-și îndeplinească. Este greu să includeți pe toată lumea, dar există lucruri pe care alți copii le-ar putea face.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar