Cum să fii un jucător pro baschet

În fiecare an, 60 de profesioniști noi sunt redactați în baschet profesional. Dacă jucați bine jocul și continuați să practici, este posibil să aveți ceea ce este nevoie pentru a vă alătura unor dintre cei mai buni jucători pe care lumea are de oferit. Citiți acest articol pentru a vă ajuta să vă atingeți scopul de a deveni un jucător profesionist de baschet.

Pași

Partea 1 din 3:
Împărțiți-vă abilitățile
  1. Imaginea intitulată Fii un PRO PLAYER BASKETBALL PASUL 1
1. Aflați toate regulile jocului ca spatele mâinii. Cu cât știți mai bine sportul, cu atât veți putea să jucați, știind ce să vă așteptați și cum să lucrați la probleme potențiale. Puteți cere doar oricui știe sportul, dar verificați și site-urile web, adresați antrenorilor și vă alăturați unei echipe. Redați, jucați și jucați mai mult până când devine o parte din dvs.
  • Înțelegeți că baschetul este atât un sport fizic, cât și mental.Sunt atât extrem de importante. Dacă nu aveți într-o zonă, concentrați-vă asupra încercării de a îmbunătăți în acea zonă fără a uita cealaltă. De exemplu, dacă trebuie să lucrați la dribling, dar tocmai ați terminat să lucrați la dribble, dribble până la hoop de la jumătate de curte și să trageți oyup.
  • Practicați cât de mult puteți - este foarte greu să deveniți un jucător profesionist de baschet și trebuie să fiți dedicați jocului pentru o șansă de a face acest lucru.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO Jucător de baschet Pasul 2
    2. Ieșiți-vă în cea mai bună formă fizică posibilă.Ajungeți la o sală de gimnastică și începeți să lucrați. Jucătorii mai mici pot bate cel mai mare talent dacă pot depăși și depăși adversarul lor. Michael Jordan este citat pentru a fi spus că cei mai buni jucători sunt marți buni, jucători defensivi buni, și jucători de echipă bun. Pentru a fi toți trei, trebuie să fii în formă mare. Iată câteva exerciții pentru a vă ajuta:
  • Flotări. O mulțime de push-up-uri și în diferite soiuri, cum ar fi push-up-urile degetului. Veți fi Amazedit cât de mult mai bine puteți palma mingea dacă aveți degete puternice.Chiar dacă credeți că nu aveți mâini destul de mari la palmă, Itcan se face dacă aveți degete mai puternice.
  • Antrenamente de bază. Lucrați la puterea dvs. de bază cu prăjituri abdominale, ascensoare de picior, scânduri, extensiile inferioare din spate etc. Dacă aveți un nucleu puternic, veți putea să faceți o lovitură și încă terminați puternic la jantă.
  • A sări coarda. Pare o activitate sissy, dar funcționează! Sari coardă cât de repede, lungă și greu ca tine. Cu cât puteți face mai bine acest lucru, cele mai importante lucruri pe care le puteți avea în curte.
  • Jumping. Creșteți saltul vertical. Dacă sunteți rapid, Agile, Sari Andcan, puteți obține recuperări chiar și peste un jucător mai înalt. Cei mai mulți tipi super-înălțime nu își pun tot efortul în recuperări, deoarece nu au. Le puteți bate dacă lucrați la ea.
  • Imaginea intitulată Fi un PRO PLAYER PASUL 3
    3
    Dribla Ca un nebun. Dacă vă aflați vreodată să vă concentrați sau să vă concentrați driblingul, atunci nu sunteți suficient de bun pentru a merge pro. Ar trebui să puteți simți în cazul în care mingea este în orice moment, să aibă un control perfect asupra ei, și capabil să facă orice puteți cu el în orice moment
  • Petreceți tone de timp dribbling baschet. Încercați să dribbling în sus și de oriunde ați practicat. Împingeți-vă la Dribblefaster, mai jos, mai greu și chiar mai departe de control. Vă veți îmbunătăți goobobilitatea pe teren și capacitatea dvs. de a juca cu cele mai bune dintre ele.
  • Mulți antrenori vă vor spune să dribble folosind doar vârful degetelor. Cu toate acestea, uitați-vă la jucătorii de baschet, cum ar fi Chris Paul, care își folosesc și palmele. S-ar putea să găsiți că atunci când faceți mai multe mișcări avansate în jocuri și în practică, va fi mult mai ușor să le faceți dacă nu luați în considerare informațiile despre evitarea utilizării palmei.
  • Imagine intitulată Fii un PRO PLAYER PRIMA PASUL 4
    4. Lucrați la abilitățile dvs. de fotografiere. Aruncați o privire la cei mai buni shooters în joc și modelați acțiunile lor. Țineți mâna dreaptă pe spatele mingelor, în timp ce stânga este pe partea laterală. Încercați să practici prin culcare și împușcare de baschet direct în Theair, așa că se întoarce pe mâna ta. Puteți face acest lucru timp de ore, în timp ce ascultați muzică sau nu dormiți. Mingea ar trebui să aibă o parte din braț, întinzându-se în cercul.
  • Trage aruncări libere până când o puteți face în somn. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să pierdeți orice lovitură care este nedeterminată. Practicați împușcați-vă că sunteți rece și când sunteți total înfășurat. După ce au alergat linii de a fi atât de obosit, nu puteți vedea drept, acesta este momentul perfect pentru a împușca gratuit.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător PRO Baschet Pasul 5
    5. Utilizare "VITĂ" când fotografiați. Acest acronim ciudat este tot ceea ce ar trebui să fie în mintea ta când fotografiați. Iată detaliile:
  • B = echilibru. Asigurați-vă că sunteți echilibrat înainte de a trage.
  • E = ochi. Ține-ți ochii pe coș în timp ce tragi.
  • E = cot. Păstrați cotul spre corpul dvs. când trageți.
  • F = urmați prin. Asigurați-vă că urmați prin împușcarea dvs. de mână ar trebui să arate că sunteți pe punctul de a ajunge într-un borcan cookie.Chiar dacă este posibil să nu puteți avea putere cot, încercați întotdeauna.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO POAYER PROCES PASUL 6
    6. Adăuga "C" pentru dumneavoastră "VITĂ." C reprezintă concentrarea și conștientizarea. Aceasta este cea mai importantă parte a punctului. Concentrați-vă pe locul în care merge mingea, nu plătiți "ORICE" Atenție la cine este în jurul tău sau dacă ar trebui să tragi / trece în schimb. Conștientizareaeste oarecum "ascuns și complicat" - se numeste"inconştient" Jocul (ca și cum ar fi zborul pe pilotul automat intern). Cu aceasta, youknow despre alți jucători și opțiuni și piese, dar nu sunt evidențiate în exterior sau conștient când"Pașii de auz." OptionsEcome Instinct prin practicarea și aplicarea acesteia.
  • Evitați să aveți prea mult oglinda retrovizoare gândirea sau paranoia despre ceea ce este în spatele dvs. sau în petele dvs. orb. Ați preferat să faceți niște pescuit, să nu dribbling exact drept și să vă îndrumați viziunea periferică pentru a urmări aceste zone fără a focaliza în mod conștient. Viziunea periferică este insuportabilă și extinsă / extinsă prin utilizarea acesteia ca și cu orice calificare / talent care trebuie să fie automat în aplicația sa.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO Jucător de baschet Pasul 7
    7. Învață să tragi cu o singură mână. Pentru a trage cu o singură mână în mod corect, mai întâi asigurați-vă că vă flexați picioarele pentru putere și mâinile pentru atingere și puneți rotirea pe minge ("Engleză").
  • Line mâinile în sus cu liniile negre de pe minge. Utilizați tampoanele degetelor și țineți mingeain centru Cu mâna scrisă numai. Asigurați-vă că puteți vedea lumina prin toate degetele dvs. Aceasta este poziția dvs. ideală.
  • "Atingere" Include fotografiere / trecerea mai greu sau sofditependarea situației și pe care partea a coșului vă aflați / trecerea din cauza problemelor de control . "Contracta" nu implică faptul că nu este rigid / rigid sau supra-extins.
  • Imagine intitulată Fi un PRO PLAYER PASA 8
    8. Practicați rotirea mingii și folosind mâna non-dominantă. Plasați-vă off mânăPe partea laterală a minge, realizând că mâna de pe partea poate pune un control diferit și engleză pe minge. Apoi trage (cu CBEEF dvs.) Asigurați-vă că cea mai mare parte a forței vine de la fotografiere / scris.
  • Dacă limba engleză (sau spin) este nouă pentru dvs., va necesita practică și experimentarea pentru a vedea cum vă afectează fotografiile "rimming-out" și verificarea fotografiilor bancare. Acest efect va depinde de atingerea dvs. și de partea laterală a coșului pe care îl întâmpinați.
  • Practicați rotirea pe ambeleside ale coșului. Dacă sunteți cel puțin oarecum ambidextru (folosind mâna), practică ambele mâini ca și puterea Vis-A-Vis "off mână"Fotografiere de fotografiere (în partea non-scrisă a coșului).
  • Imagine intitulată Fii un PRO PROM PAYER PASUL 9
    9. Exerciții pentru a îmbunătăți fiecare aspect al jocului dvs. Toate practicile pe care le puteți obține vă va ajuta să deveniți cel mai bun jucător pe care îl puteți fi.Practica nu face perfect, dar practica perfectă face perfect. Iată câteva exerciții pe care le puteți începe cu:
  • Supermanul Drill. Dacă aveți o instanță, acest lucru funcționează mai bine, dacă nu va trebui să ghiciți distanțele. Pe o instanță, începeți pe Onebaseline (sub un coș) și treceți la prima linie perpendiculară (cea mai apropiată linie liberă de aruncare), apoi drop și face 5 pushups. După aceea, stați Andrun înapoi la linia de bază originală, apoi treceți la următoarea perpendicularină (linia de judecată 3/4). Puneți și faceți 10 împingeri și continuați pe Thatsame Ideea pentru fiecare linie de pe instanță, înainte și înapoi, până când ajungeți la prima linie din nou. Din nou, este mai bine să trageți cel puțin 10 aruncări libere în timp ce sunteți obosit.
  • Drill-ul ucide. Aceasta este o curte completă, în jos și înapoi burghiu temporizat. Dacă sunteți într-adevăr în formă, începeți cu 4-6 "în jos și înapoi" in 1 minut 8 secunde (începând de la 1 linia de bază care rulează la cealaltă andreturing la original). Sună ca o cantitate suficientă de timeuntil pe care rulezi de 160 de picioare (48.8 m). După ce construiți o anumită rezistență, încercați 13 în jos și spate în 68 de secunde. Din nou, trageți cel puțin 10 aruncări libere în timp ce.
  • Buddy Drill. Au un prieten apuca un baschet si incepeti pe un colt al unei singureline, cu tine sa-l pasati. Dacă vă simțiți confortabil, păstrați-vă mâinile înapoi. L-ai driblat în diagonală în instanță, cu scopul de a-l schimba direcțiile pe măsură ce el dribblează curtea. Vei învăța să înveți cum să "Slide pasul" în fața instanței pentru a rămâne înainte șiditul persoanei cu mingea.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO PLAYER PROCED PASUL 10
    10. Fi întotdeauna un jucător de echipă încrezător.Căutați omul deschis și treceți mingea, chiar dacă doriți să faceți o lovitură. Cu cât echipa ta o face mai bună, cu atât mai bine faci. Nu trebuie doar să fii shooter, ci și un jucător de echipă. Nu porniți mingea - în cele din urmă, ceilalți colegi și antrenori vor fi supărați și veți fi etichetați ca un jucător egoist, riscând totul pentru bancă.
  • Și orice faceți, nu vă pierdeți încrederea. Dacă sunteți un shooter, trageți până când obțineți atingerea sau ritmul! Dacă jucați Big D, curățați-vă mintea până când puteți anticipa mișcarea. Mâncați o masă bogată în proteine ​​și carbohidrați, luați o respirație și reveniți la ea dacă vă simțiți descurajați. Nici o cale spre măreție nu a fost vreodată ușoară.
  • Partea 2 din 3:
    Pornirea carierei tale
    1. Imaginea intitulată Fii un PRO PLAYER PASUL 11 PASUL 11
    1. Începeți cât mai tineri, jucând pe echipe și la tabere. Există bebeluși care sunt practic născuți cu un baschet în mâinile lor, iar aceștia sunt copiii care cresc să fie profesioniștii. Cel mai bine este să începeți cât mai tânăr posibil pentru a obține cât mai multă experiență posibil. Începeți tinerii și baschetului vor curge prin vene.
    • Fiind în echipă școlară și comunitate este minunată, dar ia în considerare participarea la tabere de baschet ca o tabără de baschet de cinci stele, Academia Națională de Baschet și Campul de Baschet Basketball. Pentru câteva sute de dolari în fiecare sezon, veți lucra cu cele mai bune dintre cele mai bune din regiunea dvs. și veți începe să vă ocupați de abilități de nivel superior.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO PRODLAc Baschet Pasul 12
    2. Fii o stea pe echipa ta de liceu. Pentru a fi observat la nivelul colegiului (următorul pas), trebuie să vă așezați ca o specie de aur pe echipa de baschet a liceului. Acest lucru nu înseamnă a fi un porc de minge - de fapt, nu Fiind un jucător de echipă este ceva care va lucra împotriva dvs. Pur și simplu înseamnă a lua riscuri, mergând la împușcat, hrănindu-se de punctele forte ale coechipierilor și să se întâmple.
  • În plus față de a fi un jucător excelent, trebuie să fiți, de asemenea, să vă acoperiți și ușor de lucrat cu, de asemenea. Dacă îi păstrați pe alții să se joace cel mai bine, nu veți fi recrutați. Și dacă aveți slăbiciuni antrenorul dvs. încearcă să se îmbunătățească, dar atitudinea voastră vă împiedică să ascultați, nu veți fi recrutați. Lucrați la abilitățile dvs. ca jucător, dar și lucrați la abilitățile dvs. ca membru al echipei și cineva care încă învăța.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO POAYER BASKETBALL PASUL 13
    3. Păstrați-vă notele. Dacă sunteți cel mai bun jucător de baschet care a mers vreodată pe acest pământ, poate fi capabil să scape cu grade teribile, dar majoritatea colegiilor caută un jucător care se poate gestiona și ei în mod academic, de asemenea. Nu trebuie să ai un a lui A, dar trebuie să dovedești că te poți ocupa de școală și să joci un sport în același timp. Acest lucru merge pentru liceu și colegiu. Este academicienii dvs. care vă permit să jucați.
  • Și cu cât sunt mai mari gradele, cu atât mai bine șansele de a obține o bursă de baschet (sau orice bursă, pentru asta). Vei fi un model de rol și un student model pe care orice colegiu ar dori să recruteze.
  • Imagine intitulată Fii un jucător PRO Baschet Pasul 14
    4. Până la baschetul dvs. IQ. Atunci când antrenorii vorbesc despre jucătorii care își prind ochii, nu sunt doar dulciurile și abilitățile lor dulci sau abilitatea lor de a difla mingea ca abia atinge podeaua. De asemenea, caută jucători cu un IQ de baschet ridicat - adică nu numai că sunt buni la joc, dar ei înțeleg la un nivel foarte complicat cum funcționează. Ei se gândesc în mod constant la toate căile de a face următoarea lovitură, cum să depășească obstacolele și să țină și să păstreze un ritm ritmic, calm. Sunt mult mai mult pentru baschet decât doar baschet.
  • O parte dintr-un IQ de baschet ridicat este, de asemenea, despre niciodată "ieșirea din joc." Chiar dacă reflexul apelează la o lovitură, nu sunteți de acord, vă întoarceți imediat pe podea în zona pentru următoarea redare. Un jucător cu un IQ de baschet ridicat se ocupă de fiecare obstacol cu ​​demnitate și îl respectă pe ceilalți de la instanță în orice moment.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO Jucător de baschet Pasul 15
    5. Observați pentru o bursă. Dacă sunteți incredibil de norocoși, cercetașii pot veni la tine. Dacă nu, aveți două opțiuni de bază:
  • Discutați cu antrenorul dvs. Are conexiuni atunci când vine vorba de colegii? Crede că ești material scout? Ce trebuie să faci pentru a fi observat?
  • Trimiteți scrisori către antrenori la școlile dvs. dorite. Exprimați-vă interesul față de programul lor, furnizați De ce Ești interesat și de ce crezi că ai un bun bun la programul lor. Dați-le o bandă de evidențiere și îi invită să vină urmăriți jocul. Asigurați-vă că includeți informațiile dvs. de contact pentru discuții suplimentare.
  • Imagine intitulată Fii un PRO POAYER PRO PASUL 16
    6. Începeți să jucați la nivel de colegiu. Jucători foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte rareori merge direct de la liceu la NBA. Cele mai multe au un colegiu sau să-și termine 4 ani. Este în acest timp, veți juca împotriva unui adversar de calibru superior și vă veți perfecționa cu adevărat abilitățile sub presiune. Depinde de dvs. în acest timp dacă doriți să terminați colegiul sau să încercați să mergeți înainte ca cariera dvs. academică să fie.
  • Care în colegiu, este o idee bună să antrenezi în afara sezonului, să continuăm la tabere și întotdeauna, întotdeauna, continuați mereu să jucați și să rămâneți în formă. Chiar dacă sezonul nu durează tot anul, dacă luați acest lucru în serios, a ta o face.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând pro
    1. Imaginea intitulată Fi un PRO PLAYER PAYER PASUL 17
    1. Luați în considerare obținerea unui agent. Dacă sunteți într-adevăr, foarte bine și ați fost în mod serios turnat pentru joc profesional, luați în considerare obținerea unui agent. Ei au conexiunile de care aveți nevoie pentru a obține numele dvs. observat și potențial să fie o parte a proiectului de anul viitor. Ei vor primi numele dvs. acolo și, sperăm, bani în buzunar.
    • Care se spune, dacă primiți un agent în timpul carierei colegiului, voi Pierdeți eligibilitatea colegiului - Chiar dacă nu te redactați. Luați în considerare acest lucru foarte atent înainte de a pune în pericol următorii ani ai vieții voastre.
  • Imaginea intitulată Fi un PRO PLAYER PAYER 18
    2. Participați la tabere pre-proiecte. Cu un agent în remorcare, vă veți înscrie probabil la taberele de pre-schiță la nivelul NBA. Acolo, veți face o tonă de conexiuni și veți obține numele dvs. și fața cunoscută. Dacă vă puteți ocupa de presiune, aceasta poate fi expunerea pe care trebuie să o transformați.
  • Acest lucru vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a obține feedback cu privire la proiectul dvs. de poziție, care se uită la dvs. și care este potențialul dvs. de a fi elaborat este. Singurul lucru pe care îl puteți face în această situație este să vă păstrați calm și să vă jucați cel mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO Jucător de baschet Pasul 19
    3. Fiți semnat. Există două runde ale proiectului. Unul câte unul, jucătorii sunt aleși de echipe, de asemenea unul câte unul. Cu alte cuvinte, obțineți unu șansa de a fi elaborat. Dacă sunteți dispus să o acceptați, fantastic. Dacă nu sunteți, ați putea încerca să fiți un agent gratuit și să mergeți de acolo sau să nu jucați în NBA.
  • Dacă sunteți semi-bine cu ea, ați putea negocia salariul sau termenii contractului dvs., făcându-l mai scurt dacă doriți să plecați mai devreme. Cu toate acestea, nu este dispus să ia ceea ce ți-ai dat este destul de rar.
  • Dacă sunteți o schiță a doua rotundă, este posibil să nu faceți acest lucru pe lista de noapte de deschidere. Știți ce vă aflați și ce sunt termenii înainte de a vă asuma ceva.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO Jucător de baschet Pasul 20
    4. Alternativ, jucați pentru Liga D sau în străinătate. Dacă nu ați fost luată pentru proiect sau ați fost nemulțumiți de rezultatul evenimentelor, ați putea juca pentru Laga D a NBA sau în străinătate. Liga D este similară cu ligile minore și ați putea, în teorie, să vă trageți în NBA.
  • În străinătate, totuși, este o poveste complet diferită și o mașină complet diferită. Agentul dvs. va ajuta la înscrie un interviu cu acesta și ați putea fi ales să mergeți undeva exotice (sau nu atât de exotice) pentru anul următor. Dacă sunteți dispus să vă mișcați, poate fi un concert destul de bine.
  • Imaginea intitulată Fii un jucător de baschet PRO Pasul 21
    5. Știți că puțin puțin o fac profesional în orice sport. Șansele dvs. de a face acest lucru în orice sport nu sunt bune. Punct gol. Sigur, este posibil, dar tu șansele nu sunt exact în favoarea ta. De fapt, aproximativ 1% din toți jucătorii de colegiu (bărbați și femei, deși este microscopic mai mare pentru bărbați) îl fac la profesioniști. Asta înseamnă că din tine și 99 de alții, o singură persoană va fi aleasă. Dacă nu o faci, ești în companie bună.
  • O mulțime de stele de baschet talentate continuă să trăiască din coaching-ul lor de pasiune, predarea la tabere sau jucând în diferite țări și în diferite ligi. Doar pentru că nu ai făcut-o profesionist ca și cum ai imaginat nu înseamnă că trebuie să renunți la cariera ta.
  • sfaturi

    Imediat după ce a funcționat sau a face orice exercițiu, trage aruncări libere.Acest lucru vă va ajuta să puteți împușca mai bine după câteva ori în sus și în jos în instanță.
  • Beți multă apă înainte și după joc.
  • Unul dintre cele mai importante aspecte ale baschetului este controlul cu bile, învățați cum să faceți trucuri și mutați mingea în care doriți. Fii creativ, nu-ți fie frică să tragi 3-pointer. Încercați să controlați mingea cu ambele mâini, este ușor.
  • Cheia pentru a fi un jucător pro baschet este de a instrui greu chiar în zilele ploioase.
  • Nu vă fie frică să cereți ajutor! Toată lumea are nevoie de ajutor la un moment dat sau altul.
  • Urmăriți o mulțime de jocuri de baschet NBA și alte ligi Pro - acest lucru va ajuta la învățarea unor mișcări noi.
  • Întotdeauna să fii motivat (pompat în sus) pentru un joc. Ascultați o muzică care vă va pompa, apoi jucați-o în capul dvs. în timp ce jucați.
  • Jonglementul vă poate îmbunătăți ambidexteritatea, coordonarea ochilor mâini, percepția profunzimii, viziunea periferică, echilibrul nero-muscular, rapiditatea, sub controlul și concentrarea pentru astfel de activități precum fotografierea de baschet.
  • Efectuarea unei echipe de baschet este mai mult decât despre abilitățile dvs. Arată că sunteți dispus, comunicați bine, sunteți la timp, respectând altor jucători și se poate ocupa și utiliza critici constructive pentru a deveni mai bune.
  • Mereu Întindeți înainte și după ce ați jucat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar