Cum să urmați eticheta de poker

Poker este un joc clasic de cărți care are multe reguli de etichetă care ajută la menținerea corectă a târgului și curgerea fără probleme. Unele dintre regulile de etichetă sunt evidente, dar unii nu vă pot fi familiarizați dacă sunteți un jucător mai nou. În general, păstrarea unui joc de poker în ordine este locul de muncă al dealerului, dar jucătorii pot ajuta, de asemenea, să păstreze jocul ordonat și amiabile, urmând câteva reguli simple, plasându-vă pariurile și jucând o mână.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind respectuos în timpul unui joc
  1. Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 1
1. Evitați să vorbiți în timpul întoarcerii altor jucători. Pe măsură ce acțiunea se deplasează de la jucător la jucător din jurul mesei, fiți amabili și abțineți de la a vorbi în timp ce un alt jucător ia în considerare opțiunile lor și își face jocul. Vorbind, de asemenea, poate dezvălui o slăbiciune pe care un alt jucător ar putea exploata.
  • Pokerul este menit să fie distractiv, de asemenea. Nu trebuie să stați liniștit tot timpul, ci să fiți politicos și să permiteți unui alt jucător să ia decizile fără distragere.
  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 2
    2. Să nu încerce să influențeze acțiunile altor jucători. Nu criticați deciziile unui alt jucător sau spuneți-le ce ați fi făcut diferit într-o rundă. Dacă jucați poker la un cazinou, înseamnă că banii reali ai oamenilor sunt câștigați și pierduți și temperaturile pot fi flare dacă încercați să le spuneți unui jucător ce ar trebui să facă cu banii lor.
  • Chiar dacă nu jucați la un cazinou, este nepoliticos să încercați să influențați acțiunile unui alt jucător.
  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 3
    3. Păstrați-vă răcoarea dacă pierdeți o rundă. Pokerul poate avea multe momente intense și înalte în timpul unui joc. S-ar putea să vă simțiți încrezători că aveți o mână câștigătoare și veți plasa un pariu mai mare numai pentru a avea un alt jucător să vă înfrângă cu o mână mai bună. Dacă se întâmplă acest lucru, rămâneți calm și politicos. Ați dori un alt jucător să facă același lucru dacă ați fi în poziția lor.
  • Asta înseamnă, de asemenea, că ar trebui să evitați să vă loviți sau să vă bucurați dacă câștigați o mână.
  • Păstrați un bun față de poker Pentru a evita dezvăluirea oricărui jucător al celorlalți jucători de la masă.
  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 4
    4. Acordați atenție în orice moment, astfel încât să știți când este rândul dvs. Deoarece acțiunea jocului merge în jurul mesei într-o direcție în sensul acelor de ceasornic, acordați atenție pariurilor, apelurilor și verificărilor. Uneori, alți jucători nu vor vocaliza acțiunile lor, deci trebuie să vă acordați atenție pentru a ști ce se întâmplă. Este nepoliticos să păstreze alți jucători în așteptare și o face să pară că nu știți ce faceți.
  • De exemplu, un jucător poate "verifica", ceea ce înseamnă că vor sări peste rândul lor și se vor întoarce la ea, atingând masa.
  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 5
    5. Sfat dealer-ul când câștigi o oală bună. Dacă jucați la un cazinou, nu este obligatoriu, dar este obișnuit să oferiți distribuitorului un sfat mic atunci când câștigați un vas decent. Bazându-se un cip mic sau două este o modalitate de a le mulțumi dealerului pentru a-și face treaba bine și profesional.

    Bacsis: Mână liniștită a dealerului un cip mic ca vârf, nu face un spectacol mare de ea, pentru că este considerat nepoliticos.

  • Metoda 2 din 3:
    Plasați-vă corect pariurile
    1. Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 6
    1. Așteptați rândul său să plasați un pariu sau să vă îndoiți cărțile. Pariurile sunt plasate un jucător la un moment dat, în sensul acelor de ceasornic în jurul mesei de poker. Asigurați-vă că plasați pariul sau pliați cărțile atunci când este rândul dvs. să faceți acest lucru. Acționând din rândul său, este lipsit de respect celorlalți jucători de la masă și poate da un jucător un avantaj nedrept.
    • De exemplu, dacă un jucător se îndoaie de pe întoarcere, acesta poate spune un alt jucător că va fi mai ușor pentru ei să blufe, care nu este corect față de ceilalți jucători de la masă.
  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 7
    2. Sortați jetoanele în grămezi ușor de identificat. Este atât de politicos și avantajos pentru tine pentru a vă menține stivele de cipuri de stive ușor de identificat pentru ceilalți jucători și dealer, deoarece face mai ușor pentru dvs. și de alți jucători să estimeze cât de mult ați lăsat pe masă, ceea ce este important să știți când Vă gândiți pariurile.
  • Nu blocați stiva de cip cu mâinile și nu luați chips-uri de pe masă pentru a reduce cantitatea pe care o aveți în stivă.
  • Păstrați stiva de cip în zona dvs., nu-i lăsa să se amestece cu jetoanele jucătorilor de lângă tine.
  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 8
    3. Spuneți "Ridicați" când intenționați să ridicați pariul. Pentru a face dealerul și toți jucătorii de la masă conștienți de faptul că intenționați să ridicați, spuneți verbal că nu există nici o confuzie și nu puteți fi acuzați de nimic necorespunzător. Puteți spune ceva de genul: "Voi ridica", "Aș dori să ridic."

    Bacsis:Nu spuneți ceva de genul: "Voi suna 20 de dolari și vă voi ridica 50 de dolari", pentru că acestea sunt 2 acțiuni. În schimb, sună și se potrivesc cu cele 20 de dolari sau ridică pariul la 50 $.

  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 9
    4. Setați chips-urile în fața dvs. pe masă când plasați pariul. Aruncându-vă sau aruncați chips-urile în oală sau grămada de chipsuri care sunt pariați acea mână, este cunoscută sub numele de "stropirea potului", și face mai greu pentru dealer și ceilalți jucători de la masă să spună dacă pariezi Suma potrivită. Modul corect de a face pariul dvs. este plasați stiva de chipsuri direct în fața dvs. pe masă.
  • La un cazinou, dealerul ar trebui să oprească jocul pentru a număra toate jetoanele dacă spargeți vasul și ați putea fi rugați să părăsiți masa.
  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 10
    5. Mutați întreaga sumă de pariu în oală într-o singură mișcare înainte. Când pariați sau ridicați, plasați cantitatea corectă de jetoane în oală la un moment dat. Un pariu "șir" este o piesă ilegală care se întâmplă atunci când un jucător locuiește mai puțin decât cantitatea maximă de ridicare în oală și apoi ia mai multe chipsuri de la stiva lui pentru a adăuga la oală într-o altă mișcare. Utilizați o mișcare pentru a vă deplasa pariul în oală pentru a evita să fiți acuzați de pariuri la șir.
  • Metoda 3 din 3:
    După etichetă atunci când se joacă o mână
    1. Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 11
    1. Să vă abțineți de la discutarea mâinii în timpul unei runde. În plus față de a fi respectuos față de dealer și ceilalți jucători de la masă, nu discutați niciodată sau spuneți nimic care ar putea influența acțiunea unei mâini. Asta înseamnă că nu reacționează verbal la acțiunea unui alt jucător, nu anunță lucruri despre mâna curentă și nu discutați despre mână în nici un fel cu un alt jucător de la masă.
    • Nu spuneți sau nu arătați altor jucători la masă ce cărțile dvs. au fost dacă îndoiți. Care ar putea influența jocul acelei runde!
    • Discutarea cardurilor dvs. sau a cardurilor altui jucător la masă într-un cazinou ar putea fi ușor eliminați de la masă de către dealer.
  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 12
    2. Acționează rapid mâna. Multe mâini de plecare în poker sunt "pliate" sau aruncate, ceea ce înseamnă că o mulțime de timp pe care le cheltuiți la masa de poker este petrecut vizionând. Vrei ca ceilalți jucători să se joace rapid, astfel încât să vă puteți întoarce în următoarea rundă, așa că trebuie să faceți același lucru. Ori de câte ori este rândul tău, ar trebui să acționezi cât de repede poți să păstrezi jocul în mișcare.

    Bacsis: Dacă aveți nevoie de ceva timp pentru a vă gândi la opțiunile dvs., spuneți dealerului și altor jucători ceva asemănător "Timp, vă rog."Acest lucru va permite tuturor să știe că aveți nevoie doar de o clipă pentru a vă cântări opțiunile.

  • Imagine intitulată Urmați eticheta de poker Pasul 13
    3. Păstrați cărțile pe masă în fața dvs. Cele mai multe cazinouri interzic eliminarea cardurilor de pe masă, dar chiar dacă jucați acasă, este important să vă păstrați cărțile în fața dvs., astfel încât un jucător care stau lângă dvs. nu le poate vedea și așa că dealerul știe că a primit cardurile dvs. și încă mai jucăm.
  • Ajută la evitarea confuziei la masă dacă toți cei care încă mai jucau în mod activ o rundă își păstrează cărțile în fața lor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar