Cum să deveniți un jucător profesionist de tenis

Tenisul este un sport extrem de competitiv și popular pe care mulți oameni din întreaga lume se bucură în fiecare zi. Dar, în timp ce majoritatea oamenilor se bucură de tenis ca un timp trecut sau un hobby, există cei care aspiră să fie un jucător de tenis profesionist. Tenis profesionist, ca și alte sporturi profesionale, este un sport extrem de competitiv care necesită dedicare, persistență și talent natural. Dacă sunteți dedicat să mergeți pro la tenis, există multe lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a vă asigura șansele de succes pe teren.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând experiență
  1. Imaginea intitulată se recuperează de la o etapă musculară tencuită sau trasă 14
1. Intrați în formă. Indiferent dacă sunteți un jucător adolescent sau cineva în vârsta de douăzeci de ani, trebuie să vă asigurați că sunteți suficient de potrivit pentru a concura pe curte. Acest lucru se datorează faptului că jocul profesionist este extrem de exigent fizic și vă va împinge la limitele dvs. și, eventual, dincolo de. Există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că sunteți în formă pentru a concura în instanță:
  • Faceți o pregătire cardio. Încercați să rulați de cel puțin 3 ori pe săptămână.
  • Faceți o pregătire ușoară. Scopul de aici nu este în vrac și de a deveni muscular, dar pentru a vă asigura că sunteți în formă și corpul dvs. este pregătit pentru timpul de înfruntare pe care îl veți experimenta în curte.
  • Luați în considerare angajarea sau consultarea cu un antrenor personal care vă va ajuta să puneți împreună o rutină de exerciții care se potrivește programului și obiectivelor dvs.
  • Imaginea intitulată a lovit un tenis forehand Pasul 3
    2. Practicați cât de mult puteți. Practica este singura modalitate de a se face mai bine la tenis. Pentru a merge pro, va trebui să puneți în nenumărate ore de a juca tenis, astfel încât să puteți obține o margine asupra adversarilor viitori. Asigurați-vă că utilizați timpul disponibil al hobby-ului sau timpul liber pentru a vă completa timpul de practică programată. Amintiți-vă, ca un jucător profesionist, tenisul vă va domina viața. Tenis, atunci, vă va domina viața când sunteți pe calea de a deveni pro.
  • Stabiliți un program pentru dvs. care vă angajează de câte ori pe săptămână, deoarece trebuie să vă îmbunătățiți.
  • Mulți jucători pre-profesioniști se antrenează șase zile pe săptămână timp de câteva ore pe zi.
  • Psihologii spun că durează aproximativ 5 ani sau 1.000 de ore pentru a deveni un expert la ceva care implică în principal sporturi.
  • Sfat de experți
    Peter Fryer

    Peter Fryer

    Tenis InstructorPer Fryer este un scriitor de tenis și antrenor cu sediul în Derry Irlanda de Nord. El și-a finalizat calificarea profesională de tenis de predare la scurt timp după finalizarea universității și a învățat tenis de peste 13 ani. Peter a început să iubească blogul de tenis în 2010 și să contribuie la BBC și la mass-media națională.
    Peter Fryer
    Peter Fryer
    Instructor de tenis

    Fiți dispuși să jucați tenis în fiecare zi dacă doriți să jucați la nivel profesional. Scriitorul de tenis și antrenorul Peter Fryer spune: "În medie, jucătorii profesioniști se antrenează cel puțin 3-4 ore pe zi - cel puțin 2 ore pe teren, o oră de formare de fitness și o oră care lucrează la flexibilitate. Când se pregătesc pentru un turneu mare, ca un slam mare, US Open, sau Wimbledon, ei se pot antrena până la 8 ore pe zi."

  • Imaginea intitulată a lovit un tenis forehand pas 1
    3. Înscrieți-vă în programele de tenis de vară dacă sunteți în școală secundară sau colegiu. Există o gamă largă de programe de tenis de vară disponibile celor din învățământul secundar sau colegiu. Programele de tenis de vară vor fi imersive și vor introduce pe cei înscriși în lumea tenisului competitiv. Programele de vară reprezintă o modalitate excelentă de a câștiga experiență, practică și de a obține un picior în ușa lumii de tenis competitive.
  • Imaginea intitulată Începeți redarea tenisului Pasul 4
    4. Concurează în școala secundară dacă există un program. Dacă sunteți în liceu sau în liceu, iar școala dvs. are o echipă sau un program de tenis, asigurați-vă că vă înscrieți cât mai curând posibil. Jocul în școală vă va oferi abilitatea de a dedica timp suplimentar pentru a-ți exercita viitoarea profesie. Încercați să vizualizați concursurile de tenis școlare ca o cale spre succes și ca o cale de a merge pro.
  • Imaginea intitulată Începeți redarea tenisului pasul 3
    5. Angajați în competiții legate de școală. În timp ce veți juca tenis competitiv în școala secundară, mulți dintre cei mai buni jucători joacă, de asemenea, competitiv în competiții fără școală. În acest fel, veți avea două melodii la succes și mai mult timp pentru a practica și a câștiga experiență.
  • Începeți să jucați în turneele de avansare a zonei Junior (Zates). Când jucați Zats, veți avea ocazia să acumulezi puncte. Punctele vă vor permite să progresați către turnee și concursuri mai mari.
  • Champts.După Zats, faci un lucru numit "Amplasarea în sus" care se întâmplă după ce acumulați o anumită sumă de puncte din meciurile câștigătoare. Acest lucru înseamnă că mai multe turnee pe care le jucați, cu atât mai multe șanse trebuie să avansați la turneele de nivel superior.
  • Odată ce ajungeți la un lucru numit "Super Champ", puteți participa acum la turneele naționale.În acest moment, veți fi câștigat o reputație în lumea tenisului ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de juniori din națiune.
  • După ce câștigați clasamente foarte bune în Statele Unite, veți fi invitați să jucați în turnee la nivel mondial pentru juniori, cum ar fi Junior U.S. Deschis, sau chiar Junior Wimbledon.
  • Imaginea intitulată Începeți redarea tenisului Pasul 5
    6. Câștigă o bursă de colegiu și să joace tenis pentru universitatea dvs. În timp ce concurezi în școala secundară și în competiții de tenis legate de școală, ar trebui, de asemenea, să luați în considerare încercarea de a câștiga burse de tenis la universități cu programe de tenis bune. Aceste burse vă vor finanța educația, dar vă vor permite, de asemenea, să vă dedicați mult timp ca un student la lumea de tenis.
  • Pentru a câștiga burse, nu veți avea nevoie doar de o înregistrare câștigătoare ca jucător în instanță, dar are și înregistrări academice bune.
  • Dacă ați câștigat turnee sau ați participat la Junior Wimbledon sau ceva comparativ, șansele dvs. de a câștiga o bursă va crește.
  • Programele de top pentru bărbați includ Universitatea din California de Sud din Los Angeles, Universitatea din Virginia și Universitatea Baylor.
  • Programele de top pentru femei includ Universitatea Duke - Universitatea Vanderbilt - și Universitatea din California din Los Angeles.
  • Imaginea intitulată Începeți redarea tenisului Pasul 6
    7. Adoptați abordarea și obiceiurile jucătorilor de top pro. Jucătorii de top fac lucrurile puțin diferit decât cele pe care le joacă. Jucătorii de top au abordări jocului și obiceiurilor care le-au pus în afară de toți ceilalți și îi ajută să le propună în partea de sus a sportului. Considera:
  • Concentrându-se pe îmbunătățirea părților jocului în loc să vă concentrați pur și simplu mingea. Jucătorii de top folosesc fiecare sesiune de practică ca o modalitate de a îmbunătăți diferite elemente ale jocului lor. Ca rezultat, pe o perioadă lungă de timp, întregul lor joc se îmbunătățește.
  • Pune-ți o rutină. Majoritatea jucătorilor pro au o rutină specifică înainte de fiecare meci. Indiferent de rutina dvs., asigurați-vă că o stăpâniți și vă simțiți confortabil cu ea.
  • Îmbrățișați-vă propria abordare. Un lucru pe care mulți profesioniști de tenis sunt de acord este că nu există o tehnică corectă de tenis. În cele din urmă, o leagăn sau o tehnică care funcționează pentru o persoană ar putea să nu lucreze pentru altul. Doar asigurați-vă că ați practica cât de mult puteți și obțineți feedback, astfel încât să puteți identifica cea mai bună tehnică pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Înconjurat de talent
    1. Imaginea intitulată a lovit un tenis forehand Pasul 4
    1. Joacă împotriva oamenilor care vă provoacă. Chiar înainte de a lua pași formali pentru a deveni un jucător profesionist, trebuie să jucați împotriva oamenilor care vă provoacă. Redarea adversarilor provocatoare va fi cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți nivelul de calificare și de a vă pregăti pentru mulți adversari la nivel înalt pe care îl veți confrunta cu siguranță ca jucător profesionist.
    • Alăturați-vă unei ligi sau unui club cu jucători mai buni decât tine. Dacă sunteți un jucător de liceu, ați putea dori să vedeți dacă puteți practica împotriva unor jucători de colegiu din zona dvs. Ei vor avea cu siguranță mai multă pricepere și experiență și veți învăța din meciurile dvs. cu ei.
    • Evitați să jucați împotriva oamenilor pe care îi bateți mereu. În timp ce ar putea fi distractiv să câștigi, nu veți învăța prea multe de la jucați împotriva aceluiași popor și bătându-le tot timpul.
    • Joacă împotriva persoanelor care sunt mai vechi decât tine, chiar dacă sunt semnificativ mai în vârstă. Oamenii care au jucat de zeci de ani s-ar putea bucura de jucători mai tineri. Beneficiul este pentru ambii jucători: se vor bucura de un tânăr energetic și entuziast pentru a juca împotriva și veți învăța din mulți ani de experiență în curte.
  • Imaginea intitulată a lovit un tenis forehand Pasul 5
    2. Găsiți un antrenor care are experiență profesională.Chiar dacă practicați riguros, există doar atât de mult încât puteți învăța pe cont propriu.Găsiți pe cineva care vă poate ajuta să vă ghidează instruirea, indiferent dacă este vorba despre un antrenor plătit sau un mentor casual (deși în cele din urmă va trebui să vă deplasați la un antrenor plătit dacă doriți cu adevărat să mergeți pro).
  • Se așteaptă să fie contestat.Având altcineva să ghideze antrenamentul dvs. înseamnă că veți fi împinși mai greu de îmbunătățit.Nu va fi un proces ușor, dar plățile dvs. va fi mai mare în cele din urmă.
  • Faceți-vă numărul de coaching.Acordați o atenție deosebită sfatului pe care îl primiți în timp ce vă antrenezi.Dacă vrei cu adevărat ceva să devină o parte a tehnicii tale, să o faci într-o mantra pe care o repetați (cu voce tare sau în capul tău) pe măsură ce joci.
  • Petreceți timpul pentru a găsi autocare bune. Antrenorii răi sunt acolo, cred că sau nu (din experiența personală). Timpul dvs. va fi plătit atunci când obțineți coaching-ul superb.
  • Imaginea intitulată Începeți redarea tenisului Pasul 7
    3. Identificați un mentor sau mentori. În plus față de antrenorul dvs., veți dori să găsiți un mentor sau mentori care sunt sau au fost jucători profesioniști și vor fi capabili să vă ofere sfaturi și să oferiți îndrumări cu privire la calea carierei dvs. Mentorii dvs. nu trebuie să fie în comunitatea locală. Ei pot fi oameni pe care îi vizitați sau întâlniți atât de des. Cel mai important este că sunt dispuși să vă dea sfaturi și poate să vă jucați împotriva dvs. la fiecare atâta atât de des, astfel încât să vă poată evalua și să vă criticați jocul. Pentru a găsi un mentor, ia în considerare:
  • Întrebându-vă antrenorul sau cineva din practica dvs. cohorta / cerc pentru a vă prezenta pe cineva care este deosebit de priceput.
  • Cultivați relațiile cu sportivi calificați sau profesioniști pe care îl întâlniți la turnee și la alte evenimente legate de tenis. Cel mai bine este să se angajeze încet și să comunice cu oamenii pe care doriți să vă îndrumați, mai degrabă decât să îi întrebați direct.
  • Căutați programe de mentor prin intermediul organizațiilor locale și naționale de tenis.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea a ceea ce înseamnă a fi un jucător profesionist
    1. Imagine cu denumirea antrenorului Tineret Fotbal Pasul 11
    1. Începeți tinerii. Deoarece experiența este atât de importantă în transformarea Pro, cei mai buni jucători au început extrem de tineri. Jocul de tenis domină viața lor din copilărie. Probabil că veți pierde în multe experiențe pe care le au colegii dvs.
    • Vârsta medie pe care jucătorii de top a început tenis a fost de 6 sau 7 ani.
    • Ultimul începeți în viață, cu atât este mai mică șansele de a deveni un concurent de top.
    • Începând din adolescenții tăi târziu, scade șansele de a deveni un profesionist.
  • Imaginea intitulată a lovit un tenis forehand Pasul 2
    2. Aflați despre atributele pe care le posedă cei mai buni jucători. Topii jucători de tenis profesioniști din lume împărtășesc adesea o serie de atribute similare. Aceste atribute sunt atât naturale cât și dobândite. În cele din urmă, aceste atribute și practici importante le-au ajutat să le separă de concurența lor.
  • Jucătorii de top sunt adesea mai rapizi și mai agili decât concurenții lor.
  • Jucătorii de top practică mai puțin în medie.
  • Jucătorii de top fac mai multă pregătire de fitness decât alți jucători.
  • Jucătorii de top sunt adesea mai subțiri decât concurenții lor.
  • Imaginea intitulată Începeți redarea tenisului Pasul 2
    3. Cunoașteți sacrificiile pe care trebuie să le faceți. Fiind un jucător profesionist de tenis implică multe sacrificii. Va trebui să renunți la o mulțime de timp pentru a obține practica de care aveți nevoie pentru a reuși. Îți vei pierde foarte mult când te afli pe drum concurente în turnee. Ca rezultat, ar trebui să luați în considerare foarte mult toate sacrificiile pe care le veți face dacă alegeți să faceți profesioniști.
  • Cariera dvs. academică în școala secundară și colegiu va suferi probabil.
  • Mulți jucători profesioniști de tenis sunt urmăriți ca pro în școala medie sau liceul timpuriu și nu pot participa la colegiu până la viață mai târziu în viață.
  • Familia dvs., viața socială și de dragoste va fi afectată cât de mult va fi dedicată practicului și călătoriei.
  • Imagine intitulată Faceți bani Vânzarea dulciurilor Pasul 3
    4. Înțelegeți costul monetar. A deveni un jucător profesional de tenis nu este un ieftin de încercare. Dacă alegeți să mergeți profesionist, vă veți pune pe o cale care costă o mulțime de bani. Acesta este un cost pe care majoritatea oamenilor nu le pot permite.
  • Veți avea nevoie de bani pentru a plăti antrenori mai devreme în cariera dvs.
  • Va trebui să plătiți pentru călătorie și alte costuri asociate cu concurența în turnee departe de casă.
  • Majoritatea jucătorilor profesioniști nu fac bani.
  • Se estimează că costă 160.000 de dolari pentru a concura profesional pe circuit în fiecare an.
  • Căutați ajutor financiar din partea organizațiilor precum Asociația de Tenis din Statele Unite. Ajutorul financiar, dacă vă calificați, va contribui la plătiți pentru călătorie și alte cheltuieli legate de concurență.
  • Imagine intitulată Forge o semnătură Pasul 10
    5. Alăturați-vă Asociației de Tenis din Statele Unite (Usta). Pentru a concura în SUA, va trebui să vă alăturați lui Usta.Odată ce sunteți membru al USTA, veți avea ocazia să vă alăturați și să concurați în ligile și turneele Usta. Participarea la turnee, ligi, tenis de echipă și alte activități vă permite să acumulați puncte pentru a obține un clasament. Pe măsură ce clasamentul dvs. crește, vă veți apropia de a fi jucătorul profesional de succes pe care l-ați visat de a fi.
  • Usta este cu adevărat una dintre cele mai importante gateway-uri către o carieră profesională.
  • Usta are un site web minunat unde puteți căuta turnee în zona dvs. Vedea: http: // tenislink.usta.com / turnee / comune / implicit.ASPX
  • Dacă nu locuiți în SUA, căutați online pentru organizația de tenis competitivă a țării dvs.
  • sfaturi

    Aveți grijă de corpul vostru. Ai doar unul.Dacă sunteți rănit, odihniți până când sunteți pe deplin vindecat.
  • Amintiți-vă că este competitiv este bun, dar devenind supra-competitiv și stresat este contraproductiv. Răciți și faceți o pauză când pierdeți rău sau aveți un sezon rău.
  • Obțineți echipament bun.
  • Rămâi concentrat pe tot parcursul jocului și dacă primiți un pic frustrat cu dvs., stați jos sau mergeți la toaletă pentru o pauză.
  • Au un antrenor bun care vă poate învăța tehnici pentru a evita fracturi care pot fi evitate, cum ar fi lacrimile ligamentului.
  • Practicați cât de mult puteți, dar încercați să nu faceți acest lucru în măsura în care vă răniți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar