Cum să deveniți un jucător de pian mai bun

Oamenii care joacă pianul - fie că sunt începători sau avansați - întotdeauna aspiră să fie mai buni când se joacă. Toată lumea tinde să fie ambițioasă, dar mulți devin dezamăgiți când își găsesc progresul se mișcă doar la ritmul unui melc. Acest articol vă va învăța cele mai bune metode de a deveni un jucător de pian mai bun și sfaturi de utilizare în timp ce practicarea.

Pași

  1. Imagine intitulată Play Blues Muzica Piano Pasul 8
1. Încercați să practicați aproximativ o oră pe zi sau o jumătate de oră dacă aveți un program ocupat sau nu puteți găsi timp.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun Pian Pasul 2
    2. Faceți o practică suplimentară ori de câte ori aveți mai mult timp. De exemplu, în weekend ați putea face mai mult de o oră, ca două sau trei sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte util pentru că vă scoate din rutina jocului de pian și vă permite să practici mai mult și să perfecționați piesele pe care le jucați.
  • Imagine intitulată Aflați o melodie pe tobe după ureche Pasul 1
    3. Ascultați piesa sau piesa de pian pe care o jucați. De exemplu, dacă luați lecții de pian și sunteți pe cale să jucați o piesă nouă, ați putea încerca să căutați pe Internet pentru videoclipuri sau melodii și să auziți cum sună. Acest lucru poate fi foarte util pentru că vă învață cum se joacă o melodie și vă permite să recunoașteți "emoția", piesa dau off.
  • Imagine intitulată Practica Guitar Pasul 3
    4. Încercați să nu vă uitați la dinamica într-o piesă, ca reguli pe care nu le puteți rupe. De exemplu, dacă piesa începe cu un "MP" (MEZZO-Piano) înseamnă că "moderat moale" Aceste dinamici nu au niveluri specifice de volum. Dacă practicați, nu aveți nevoie să jucați în consecință și apoi să aveți o dificultate de a vă auzi, trebuie să jucați numai așa cum vă spune când încercați să o jucați în mod corespunzător.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun Pian Pasul 5
    5. Practică vederea de citire și nu vă faceți griji că faceți greșeli. Acest lucru poate fi foarte util, deoarece aproape ca scanarea unui paragraf și privirea la imagine. Vă ajută să înțelegeți ce încearcă să transmită trecerea înainte de ao citi de fapt și vă permite să știți ce urmează. Acest lucru este același cu muzica și vă poate ajuta să nu mai faceți greșeli.
  • Imagine intitulată Aflați tastatura de pian Pasul 5
    6. Acordați o atenție deosebită greșelilor dvs. Nu vă uitați la ele ca o povară, ci ca un pat pe braț care vă informează că ați evitat că data viitoare.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător mai bun Pian Pasul 7
    7. Numărați pe măsură ce jucați în timpul practicii în funcție de semnarea timpului. De exemplu, dacă semnătura de timp este de 3/4, atunci numărați notele din fiecare bar pe măsură ce jucați. Acest lucru poate fi util pentru că vă ajută să judecați cât de repede sau încet ar trebui să fie jucat o notă, dar nu trebuie să numărați în piesă după ce ați jucat-o bine.
  • Imaginea intitulată Deveniți un jucător de pian mai bun Pasul 8
    8. Joacă în fața prietenilor și familiei. Acest lucru poate fi provocator la început, deoarece unii oameni sunt timizi sau lipsiți de încredere. Dar acest lucru vă ajută la jocul dvs. și veți deveni mai încrezători că jucați în fața oamenilor.
  • Imagine intitulată Aflați tastatura de pian Pasul 6
    9. Cereți pe cineva să joace piesa pe care o practici pentru dvs. De exemplu, un pianist mult mai avansat sau un profesor de pian poate fi o mulțime de ajutor. Când joacă ceva, te face să înțelegi cum ar trebui să fie jucat piesa, ajutându-vă să o jucați mai bine.
  • Imagine intitulată Play Blues Muzica de pian Pasul 1
    10. Concentrați-vă pe jocul corect. Mulți oameni simt că sunt excelenți atunci când joacă pianul singur, dar nu aproape la fel de bine atunci când se joacă în fața altora. Încercați să nu jucați prea repede sau prea lent pentru a impresiona oamenii, chiar dacă nimeni nu este acolo. Menținerea unui tempo mai confortabil vă ajută să vă concentrați pe nu faceți greșeli. Când v-ați confortabil cu piesa la acel tempo, puteți accelera sau încetini în funcție de piesă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să jucați în mod constant. De exemplu, dacă o bucată este liniștită și melancolică până la capăt, încercați să nu jucați cu voce tare o cheie ciudată, astfel încât să nu sune stângace. Acest lucru vă face să sunați mult mai profesionist, în special în fața unui public.
  • Nu opriți niciodată practicarea! Acesta este cel mai important pas în încercarea de a fi un jucător de pian mai bun, fie că este de zece minute pe zi sau patru ore.
  • Încercați să "simțiți" piesa. Vedeți ce emoții se află în ea citind titlul sau descrierea (dacă există unul) sau cercetarea piesei online. Acest lucru vă ajută să jucați mai bine pentru că simțiți emoția pe măsură ce o jucați și veți fi mai bine capabili să o joace așa cum a fost compusă.
  • Folosind o muzică bună la Piano Converter este o modalitate bună de a juca pianul dacă nu sunteți obișnuit cu muzica foilor.
  • Încercați să jucați mâinile separat la început pentru a se familiariza cu note și calendar.
  • Înregistrați-vă redarea din când în când. Acest lucru face mai ușor să vezi / să auzi ce greșeli pe care le faci. De asemenea, vă puteți surprinde cu privire la cât de mult aveți cu adevărat talentul!!!
  • Încercați să jucați o piesă în mod corespunzător pentru prima dată ca și cum ați fi practicat-o înainte. Acest lucru poate suna obscur la început, dar vă ajută să vă subliniați greșelile și să lucrați bine.
  • Avertizări

    Nu lăsați practicarea dvs. să alunece! O rutină nu este într-adevăr necesară - jucați doar atunci când vă simțiți așa, dar asigurați-vă că jucați în fiecare zi dacă doriți să obțineți bine! Dacă practici o zi, lăsați piesa câteva zile și reveniți la ea, nu veți face nici un progres, iar degetele voastre vor "rugați".

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pian, organ sau tastatură
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar