Cum de a decora camerele copiilor

La fel ca tine lungă pentru a avea propria casă și într-adevăr o face să se simtă ca și cum este al tău, copilul tău dorește un spațiu care simte că este doar pentru ei. Aceasta este o dorință normală. Oferind copilului un loc minunat de a juca și de a studia, nu numai că veți crea o cameră care arată fantastic, dar îi veți ajuta să se simtă mai matură și mândră. Și nu este la fel de greu sau scump să faci cum crezi!

Pași

Partea 1 din 5:
Configurarea succesului
  1. Imaginea intitulată Decorează copiii
1. Planificați-vă bugetul. Primul pas este să vă gândiți exact la cât de mulți bani doriți să cheltuiți și cât de mulți bani ar trebui să meargă la fiecare tip de element sau o parte a camerei. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați de la cheltuieli sau pe cheltuieli pe o zonă care este mai puțin importantă. Este ușor să pierzi pista de bani atunci când decorezi o cameră!
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    2. Gândiți-vă la stilurile pe termen scurt și lung. Ar trebui să-ți întrebi copilul ce vor să arate camera lor...Probabil că au câteva idei! Dar veți dori să rețineți cum se poate schimba designul în timp. Amintiți-vă, doar pentru că fetița voastră îi place prințesele chiar acum nu înseamnă că nu va ieși din ea în câțiva ani și decide că o urăște camera. Încercați să alegeți decorațiuni care sunt ușor de schimbat, astfel încât să nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani mai târziu.
  • Acest lucru este valabil și cu adolescenții. Ei au propriul lor stil, dar gândiți-vă la ce veți face cu camera odată ce se mișcă.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    3. Găsiți o temă. Puteți, bineînțeles, mergeți cu câteva culori care arată frumos și decorațiuni standard, dar alegând o temă vă poate face viața mult mai ușoară. O temă vă oferă o paletă de culori prestabilită sau o serie de palete de culori pentru a lucra, precum și un ghid pentru mobilier, jucării și decorațiuni pentru a cumpăra.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    4. Creați sau alegeți o schemă de culori. Indiferent dacă mergeți cu o temă sau nu, veți dori să alegeți o paletă de culori pentru a ajuta camera să pară unificată și organizată. Dacă sunteți absolut teribil cu culorile, utilizați instrumente cum ar fi paletele de cameră oferite de companiile de vopsea sau chiar unelte online gratuite precum Adobe Kuler.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    5. Lucrați cu copilul dvs. Vorbiți întotdeauna cu copilul dvs. pe tot parcursul procesului de proiectare și de fiecare dată când vă dați să cumpărați un articol nou. Nu vrei să ajungi cu ceva pe care îl urăsc și atunci amândoi sunteți supărați! Oferindu-le sentimentul de alegere este, de asemenea, important, deoarece acest lucru îi ajută să crească și să se maturizeze.
  • Partea 2 din 5:
    Așezând camera
    1. Imaginea intitulată Decorează copiii
    1. Luați în considerare nevoile copilului dvs. Gândiți-vă cum joacă copilul dvs., cât de vechi sunt, și cum ar putea folosi în mod realist spațiul. Este ușor să proiectați o cameră pe care ați dori-o pentru dvs. dar amintiți-vă că copiii au nevoi foarte diferite decât adulții. Personalitatea lor va juca, de asemenea, o mare parte în modul în care se bucură de cameră și ce vor trebui să obțină cel mai mult din camera lor.
    • De exemplu, o bancă la poalele patului este utilă pentru a vă pregăti dimineața, dar copilul dvs. nu va folosi unul.
    • De exemplu, sunt mai bibliotecă? Dacă este, probabil, mai important să aveți o zonă de lectură cu un loc confortabil pentru a sta decât o zonă de joacă mai mare pe care nu o vor folosi niciodată. Dar depinde de ele!
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    2. Dublați cât mai mult spațiu posibil. Copiii beneficiază de spațiu deschis de podea într-un mod pe care adulții nu le fac, așa că încercați să găsiți modalități de a le oferi cât mai mult spațiu posibil. O modalitate bună de a face acest lucru este de a face ca unele spații să facă dublu datorie. Un pat de mansardă, de exemplu, nu este doar distractiv pentru copilul dvs., dar vă permite să vă așezați obiecte ca un dresser și un birou, astfel încât copilul dvs. să se joace în restul camerei.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    3. Spații de grup. Când aranjați mobilierul într-o cameră, este o idee bună să încercați să grupează elementele de mobilier după funcție. De exemplu, puneți dressorul și patul unul lângă celălalt, deoarece acestea sunt elementele funcționale ale camerei și au o altă zonă care este pentru joc și conține rafturi și jucării.
  • Puteți folosi chiar și mobilierul pentru a împărți o cameră în secțiuni mai mici. Faceți un pace secret golf prin plasarea patului pe peretele din spate și apoi plasarea rafturilor de carte mari în fața lui. Copilul tău își va iubi ascunderea secretului!
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    4. Scară mobilier la copii și cameră. Amintiți-vă: nu doriți mobilier mare într-o cameră mică dacă vă puteți ajuta. Dacă copilul tău este Dormitorul este mic, Nu luați tot spațiul pentru a vă deplasa cu paturi mari și a unor gresuri că nu au nevoie de adevărat. De asemenea, trebuie să vă amintiți că copiii sunt mici...un pat mare pe care trebuie să-l sare pentru a intra cu ei nu-i va ajuta foarte mult, de exemplu.
  • Partea 3 din 5:
    Crearea stocării
    1. Imaginea intitulată Decorează copiii
    1. Utilizați stocarea sub pat. Copiii fac Messes: Știm cu toții. Deci, dacă doriți să păstrați camera copilului în căutarea frumos, este important ca orice makeover să includă o mulțime de stocare. O modalitate excelentă de a face acest lucru este de a adăuga stocarea sub pat. Obțineți niște cutii care se potrivesc sub pat și pot glisa cu ușurință pentru a stoca jucării și haine de iarnă și pături. Mai bine, investiți în patul căpitanului și salvați și mai mult spațiu.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    2. Obțineți rafturi de carte. Chiar dacă copilul tău este prea tânăr ca să citești acum, ar trebui să ai o mulțime de cărți pe care le poți citi și cameră pentru cărți pentru a merge în viitor. Roșii sunt, de asemenea, utile pentru depozitarea altor elemente, cum ar fi animalele umplute, păpuși sau obiecte personale. Deși un lucru despre acest lucru este tipul de carte, depinde și de ei, așa că trebuie să fii atent aici!
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    3. Obțineți un organizator. Un organizator de jucărie, care este de obicei o serie de cadă colorate pe un raft, este o modalitate excelentă de a ajuta la crearea mai mult spațiu pe podea pentru ca copilul dvs. să joace. Pe măsură ce îmbătrânesc, poate fi mutat de la Organizarea de jucării pentru a organiza lucrări școlare sau chiar haine.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    4. Obțineți coșuri de rufe dacă nu ați investit deja în ele. Puneți niște coșuri de spălare în camera copilului dvs. și încurajați-i să folosească coșurile. Acest lucru va ajuta la menținerea hainei de pe podea, oferindu-le mai mult spațiu pentru a juca și a salva în jur.
  • Partea 4 din 5:
    Încurajarea studiului
    1. Imaginea intitulată Decorează copiii
    1. Așezați un spațiu pentru studiu. Copilul dvs. ar trebui să aibă un spațiu care este dedicat lucrului la temele. Acest lucru va ajuta la eliminarea ispitelor și distragerilor astfel încât să se poată concentra asupra a ceea ce este cel mai important. Având un spațiu de studiu dedicat, îi veți ajuta să construiască obiceiuri bune și să știți că trebuie să se concentreze când sunt în acel spațiu.
    • Pentru majoritatea copiilor, acest lucru ar însemna un birou în camera lor, dar copilul dumneavoastră ar putea face mai bine cu podeaua squishy scaun ca un scaun de pungi de fasole și un birou de lapte.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    2. Asigurați-vă că nu este distrage atenția. Zona lor de studiu ar trebui să fie cât mai liber posibil. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să aibă jucării sau prea multe decorațiuni prea apropiate și să evite să o pună în apropierea holurilor majore sau se confruntă cu ferestrele. De asemenea, va trebui să fie bine organizat, cu depozitare și locuri pentru a păstra tot ce au nevoie.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    3. Creați un birou confortabil. Faceți zona de birou pe care le-ați lăsat deoparte pentru ei cât mai confortabil posibil. Având o bumă răutăcioasă, vă poate face cu adevărat să nu mai doriți să faceți temele! Obțineți un scaun bun și un birou la o înălțime reglabilă, dacă este posibil, astfel încât să nu o depășească.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    4. Evitați să aveți un computer la birou. Este mai bine, mai ales când copiii dvs. sunt tineri, să acorde atenție la ceea ce face copilul dvs. pe Internet, astfel păstrați computerul într-o zonă de familie. Având un computer în care se ocupă de hârtie pot fi, de asemenea, foarte distragătoare. Este o idee bună să aveți un birou suficient de mare pentru a pune un computer când sunt mai în vârstă, altfel va deveni precară și ar trebui să cumpărați unul nou sau să le lăsați să lucreze în altă parte.
  • Partea 5 din 5:
    Obținerea de inspirație
    1. Imaginea intitulată Decorează copiii
    1. Culori luminoase, blocate. Alegeți culorile care sunt clasice și luminoase pentru o temă care va dura copilul în adolescenții și dincolo. Teal, verde strălucitor, alb și roșu fac o paletă de culoare bună care funcționează pentru orice copil de gen și va mai apela la un adolescent.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    2. Faceți o temă spațială. O cameră albastră închisă, cu indicii de argint pe tot parcursul unei camere. Spațiul este o temă distractivă pentru un copil care va fi în continuare "misto" Când sunt 16 ani, dacă o faci bine. Obțineți obiecte ca o lampă de lună, lenjerie de pat cu stele, lămpi de gheață în partea de sus a camerei și alte detalii care trag camera împreună.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    3. Face o temă oceanică. Și aspectul sub-apă va face apel la o mulțime de copii și este ușor să-l ajuți să crească cu ei. Utilizați culori cum ar fi lumina și întuneric teal, seafoam și câteva sugestii de verde. Această cameră funcționează foarte bine dacă aveți deja covoare de bej. Un cuplu de prieteni de pește umplute și ceva de genul unei lămpi de meduză poate să dea în continuare camera împreună.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    4. Face o temă de călătorie. Excite sentimentul de aventură al copilului dvs., oferindu-le o cameră pe care orice explorator îl va iubi. Vopsiți camera cu culorile dezactivate de hărți (alb-negru, verde deschis, bej și poate câteva sugestii de roșu) și decorează cu globuri, stocarea valizelor de epocă, telefoane mobile și hărți de tren.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    5. Face o temă naturală. Câteva verzi și maro, cu câteva sugestii de blues pot crea baza unei camere pe care copilul dumneavoastră le poate bucura de ani de zile. Aceasta este o cameră minunată pentru un copil care iubește animalele umplute, așa cum se vor potrivi exact! Obțineți un aspect unic prin crearea unei copac de perete din hârtie, iar un covor albastru circular face un mare "iaz" În centrul camerei.
  • Imaginea intitulată Decorează copiii
    6. Face o temă de basm. Dacă fetița ta dorește să fie o prințesă, evitați pictura întregului cameră roz, mergând cu o temă de castel de basm în schimb. Verde verde pe partea inferioară a pereților și albastru cer pe părțile superioare va crea aspectul de dealuri de rulare, unele rafturi gri înalte pot fi pictate să arate ca turnuri, iar un dragon umplute în colț poate finaliza aspectul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă copilul dvs. este mai în vârstă, faceți camera mai matură.
  • IKEA are mobilier foarte frumos, robust, care nu este atât de scump. Ei au, de asemenea, un decor de copil bun.
  • Verificați site-urile cool pentru mai multe informații!
  • Dacă nu sunteți de acord cu o schimbare, încercați să compromite.
  • Încercați să utilizați un pat supraetajat, dacă aveți gemeni.
  • Încercați să schimbați camera cu copilul în minte pentru a evita dezacordurile.
  • Avertizări

    Copilul tău nu poate să-ți placă camera. Fii calm și ajutați-i afară.
  • Nu mergeți peste bord cu decorațiuni, cu excepția cazului în care copilul dvs. nu le vrea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Canopii
    • Pat etajat
    • Cutii pentru organizație
    • Copilul tău! Ai nevoie de el / ea pentru sfaturi.
    • rame foto
    • Stick-on Decals de perete
    • Birou și lampă în culoarea lor preferată
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar