Cum să-și asume o ipotecă

Presupunând că un credit ipotecar este un proces prin care preluați plățile pe un împrumut existent, mai degrabă decât să vă asigurați propria finanțare pentru a achiziționa casa. Majoritatea creditorilor includ o clauză datorată de vânzare care interzice unui cumpărător să asigure o ipotecă făcând nota plătibilă la tranziția proprietății proprietății ipotecate. Cu toate acestea, unele împrumuturi, cum ar fi împrumuturile VA, USDA și FHA, sunt insuficiente în mod inerent. Dacă vă gândiți să preluați plata altcuiva, asigurați-vă că știți cum să vă asumați o ipotecă înainte de a semna orice documentație sau o mână peste orice fonduri. Presupunând că o ipotecă nu se limitează la "sub apă" ipoteci.

Pași

Partea 1 din 2:
Calificarea pentru a-și asuma ipoteca
  1. Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 1
1. Aflați dacă vi se permite să vă asumați împrumutul. Anumite tipuri de împrumuturi garantate de guvern sunt mult mai ușor de presupus decât împrumuturile convenționale. În majoritatea cazurilor, trebuie să îndepliniți calificările Agenției Guvernului pentru a-și asuma împrumutul.
  • Împrumuturile convenționale interzic, de obicei, ipotezele - cu toate acestea, o bancă poate fi dispusă să vă permită să vă asumați o ipotecă dacă actualul proprietar se află într-o legătură financiară care pune în pericol returnarea notei.
  • În plus, în cazul în care cumpărătorul are potențialul de a adăuga o plată mare în avans la împrumutul curent, creditorul poate fi mai probabil să permită presupunerea împrumutului.
  • Întotdeauna discutați cu creditorul, un profesionist imobiliar și un avocat pentru a vă asigura că vă puteți asuma împrumutul.
  • Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 2
    2. Decideți dacă presupunerea ipotecii este o idee bună. Există anumite situații în care ați putea dori să vă asumați o ipotecă. De exemplu, atunci când vă asumați o ipotecă, păstrați rata dobânzii pe care proprietarul inițial îl are asupra împrumutului. Dacă ratele dobânzilor au crescut, atunci presupunerea poate face sens financiar.
  • Oamenii își asumă, de asemenea, ipoteci atunci când au acordat o proprietate în divorț sau ca un cadou într-o voință.
  • O presupunere vă poate economisi timp. De obicei, durează doar 30 de zile pentru a aproba o ipoteză ipotecară.
  • Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 3
    3. Aflați cât de mult costă. Va trebui să plătiți proprietarului pentru capitalul propriu pe care îl are deja în proprietate. De exemplu, dacă proprietarul are 140.000 de dolari rămase pe un credit ipotecar, dar prețul de vânzare este de 200.000 de dolari, atunci trebuie să vină cu o plată în avans de 60.000 de dolari pentru a acoperi capitalul de capital care a construit în casă.
  • În plus, compania de creditare vă poate aștepta să puneți o sumă substanțială de bani în jos pentru a vă califica pentru presupunere.
  • De asemenea, se aplică taxe de ipotecare, în funcție de locul unde se află proprietatea. Taxele medii de asumare pot varia de la 562-1062 $ sau mai mult.
  • Înțelegeți, de asemenea, că presupunând că ipoteca nu înseamnă neapărat că veți putea avea termenii identici ca termenii creditelor ipotecare actuale. Creditorii au adesea capacitatea de a modifica termenii de împrumut dacă se presupune împrumutul, ceea ce ar putea neglija orice beneficiu de ipoteză. Asigurați-vă că înțelegeți exact termenii ipotecii înainte de ao asuma.
  • Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 4
    4. Verificați dacă puteți obține fonduri. Dacă trebuie să faceți o plată în avans, atunci ar trebui să vă dați seama cum să veniți cu banii. Dacă nu aveți suma necesară în numerar, verificați dacă puteți împrumuta banii de la o bancă sau de credit.
  • Ar trebui să abordați o ipoteză ipotecară într-un mod similar cu cumpărarea unei case cu finanțare tradițională.
  • Partea 2 din 2:
    Presupunând ipoteca
    1. Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 5
    1. Solicitați o cerere din partea creditorului. Pentru a-și asuma ipoteca, trebuie să vă calificați cu creditorul curent. Fără consimțământul creditorului, nu puteți să vă asumați ipoteca.
    • Pentru a începe procesul de asumare a împrumutului, solicitați pachetul de asumare de la creditorul curent. Vânzătorul ar trebui să vă informeze cine este acesta.
  • Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 6
    2. Adunați informații financiare. Împreună cu aplicația dvs., va trebui să trimiteți dovada condiției financiare. De exemplu, este posibil să fie necesar să furnizați dovezi de plată de plată, precum și de W-2 sau alte formulare fiscale, unele revenind mai mulți ani. De asemenea, veți avea nevoie de informații despre anul și veți face orice vehicule pe care le dețineți, precum și valoarea conturilor de pensionare, asigurarea de viață și alte imobile.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să obțineți declarația actuală de impozitare a proprietății pentru proprietate.
  • Referințele privind ocuparea forței de muncă vor fi probabil solicitate. Găsiți adresa și numărul de telefon pentru orice angajator pe care l-ați lucrat în ultimii ani.
  • Angajatul pe cont propriu va avea nevoie de formulare de impozitare personale și de afaceri care se returnează cel puțin 2 ani.
  • Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 7
    3. Finalizați aplicația. Va trebui să completați mai multe forme: o aplicație cu creditor, un acord de agenție imobiliară, documente cu o companie de titlu și alte forme necesare. Pentru a vedea un exemplu de pachet de aplicații pentru a-și asuma o ipotecă de la Bank of America, faceți clic pe Aici.
  • De asemenea, va trebui să completați o autorizație pentru a elibera informații. Această autorizație permite băncii să apeleze angajatorii și alții să verifice informațiile dvs. financiare. Acest formular ar trebui să fie și în pachet.
  • Ar trebui să păstrați o copie completă a formularelor într-un loc sigur, cum ar fi un loc de siguranță. De asemenea, păstrați copii ale oricărei informații financiare pe care le-ați trimis împreună cu formularul finalizat.
  • Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 8
    4. Răspundeți la întrebările ulterioare și formularele complete. După ce trimiteți o aplicație, scorurile dvs. de credit vor fi trase. Veți fi, de asemenea, trimise formulare mandatate de Legea privind procedurile de soluționare imobiliare. Trebuie să le completați și să le trimiteți înapoi.
  • Cererea dvs. completă va fi apoi redirecționată unui procesor de împrumut senior, care poate apela la întrebări ulterioare.
  • Dacă aveți întrebări, trebuie să vă contactați întotdeauna procesorul de împrumut senior.
  • Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 9
    5. Semnați un acord de asumare. În mod obișnuit, acest acord este între vânzător și cumpărător. În funcție de împrumut, banca sau o agenție guvernamentală (cum ar fi autoritatea de locuințe guvernamentale) ar putea să semneze și acordul.
  • De asemenea, puteți semna acest acord înainte de a aplica creditorul. În această situație, acordul ar trebui să precizeze că este contingent pentru ca cumpărătorul să fie aprobat de creditor să-și asume ipoteca.
  • Asigurați-vă întotdeauna să semnați o eliberare din răspundere pentru vânzător. Dacă acest formular nu este finalizat, vânzătorul va fi în continuare răspunzător pe ipotecă în cazul în care noul titular ipotecar nu va efectua plăți. Un agent imobiliar ar trebui să aibă și acest formular.
  • Imaginea intitulată presupune un pas ipotecar 10
    6. Participa la închidere. Oricând o casă vinde, indiferent dacă presupuneți nota sau nu, ar trebui să aveți un proces de închidere pentru a semna toate documentele. Cu toate acestea, cu o presupunere, costurile de închidere vor fi semnificativ mai mici decât cu o ipotecă convențională.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Indiferent dacă sunteți cumpărătorul sau vânzătorul din casă, gândiți-vă foarte atent înainte de a intra într-un acord de asumare a împrumutului. Asigurați-vă că înțelegeți pe deplin toți termenii, tot ceea ce sunteți de acord și ce drepturi vor avea fiecare parte după semnarea acordului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar