Cum să finanțezi terenurile

O achiziție de teren neutilizat este, în general, mai greu de finanțat decât o parcelă cu o proprietate existentă, în mare parte deoarece majoritatea creditorilor găsesc aceste tipuri de împrumuturi să fie prea riscante. În timp ce obținerea de finanțare pentru o achiziție de teren este cu siguranță posibilă, va trebui să vă faceți temele și să puteți convinge creditorul de capacitatea dvs. de a rambursa împrumutul. Acest lucru va necesita trimiterea unei cantități mari de informații despre proprietate și planurile dvs. pentru aceasta. Odată ce ați adunat informațiile de care aveți nevoie, veți putea alege tipul de împrumut potrivit pentru dvs. și în cele din urmă achiziționați terenul dorit.

Pași

Metoda 1 din 2:
Planificarea achiziției de terenuri
  1. Imagine intitulată Finanțe Teren 1
1. Luați terenul chestionat profesional. După ce ați ales parcela dreaptă a terenurilor pentru scopurile dvs., va trebui să aveți terenul chestionat pentru a determina dimensiunile și liniile de proprietate. Un sondaj va dezvălui, de asemenea, orice servitoare pentru accesul la proprietate, care se referă la drepturile vecinului de a călători prin proprietate. Problemele de dreapta sunt adesea critice pentru a deschide terenurile de teren deoarece acestea sunt importante în scopul îmbunătățirii sau utilizării acelui teren în timp și vă pot afecta capacitatea de a obține un împrumut. Pentru mai multe informații despre terenul chestionat, a se vedea Cum să obțineți un sondaj de teren.
  • În unele cazuri, este posibil să puteți cere pur și simplu un sondaj recent de teren de la vânzător.
  • Imagine intitulată Finanțe Teren 2
    2. Examinați legile privind zonarea relevante. Mergeți la birourile municipale și căutați prin Zoning Records pentru a obține o idee mai bună despre modul în care un teren dorit ar putea fi folosit legal. Dacă utilizarea dvs. intenționată pentru teren nu este permisă prin legile privind zonarea, este posibil să fiți în măsură să solicitați o schimbare de zonare de la guvernul municipal.
  • De asemenea, ați dori să obțineți orice avertismente de inundații sau de pericol relevante pentru teren. Un potențial creditor poate solicita aceste documente.
  • Imagine intitulată Finanțe Pasul 3
    3. Evaluați orice îmbunătățire a terenului. Îmbunătățirile sunt oricăror adăugiri existente sau planificate de om la complot de teren. Adăugarea de îmbunătățiri ale terenului sau detalierea îmbunătățirilor planificate pentru teren vă poate ajuta să vă asigurați finanțarea.
  • Poate fi mai ușor să se asigure finanțarea dacă intenționați să construiți structuri pe teren. Acestea ar putea fi structuri rezidențiale sau comerciale, în funcție de nevoile dvs. și de legile privind zonarea. Pentru a asigura finanțarea mai ușor, aveți un arhitect să întocmească planuri pentru orice fel de structură pe care doriți să o construiți. De asemenea, ați dori să contactați un antreprenor general pentru un cost estimat de construire a structurii. Rețineți că pachetele de finanțare de 100% sunt rareori disponibile pentru terenurile crude, chiar și cele așteptate să fie dezvoltate. Creditorii se vor aștepta să aveți și o participație la finanțare.
  • Dacă o bucată de teren este aproape de apă și utilitățile de canalizare pot afecta valoarea sa. Alte tipuri de acces pot, de asemenea, să facă o mare diferență de evaluare și pot afecta o afacere de finanțare. Dacă nu există utilități deja instalate pe teren, contactați companiile de utilități care deservește zona pentru o estimare de instalare.
  • Chiar dacă nu există nicio clădire pe teren, puțurile existente, traseele, drumurile sau alte elemente pot crește valoarea percepută a parcelei. Orice îmbunătățire percepută a valorii va face mai ușor să finanțeze.
  • Imagine intitulată Finanțe Pasul 4
    4. Căutați diferite modalități de a produce valoarea activelor pe teren. Poate că cea mai frecventă pentru pământul neimprovenită este valoarea lemnului. Vânzătorii și cumpărătorii identifică adesea valoarea lemnului pentru o bucată de teren împădurită în calculele terenurilor. Această valoare poate influența, de asemenea, o afacere de finanțare prin convingerea creditorului că veți putea profita de teren.
  • Drepturile de pășunat sau de agricultură pot fi un alt mod de a câștiga bani pe o bucată de teren.
  • Imagine intitulată Finanțe Pasul 5
    5. Compilați-vă informațiile. Va trebui să puneți informațiile despre teren și despre planurile dvs. pentru aceasta într-un fel de aplicație de împrumut, uneori cunoscută ca un portofoliu de teren. Cu cât aveți mai multe informații, cu atât mai bine "poveste" Veți putea spune creditorului și cu atât mai mare șansele dvs. de a asigura finanțarea. Portofoliul dvs. de teren ar trebui să includă, de asemenea, informații despre bonitatea dvs. (cum ar fi un raport de credit sau un scor).
  • Metoda 2 din 2:
    Finanțarea achiziției de terenuri
    1. Imagine intitulată Finanțe Teren 6
    1. Luați în considerare angajarea unui avocat. Înainte de a lua orice acțiune, mai ales dacă achiziționați terenuri complet brute, luați în considerare angajarea de ajutor juridic profesional. Angajarea unui avocat imobiliar vă va asigura că drepturile dvs. sunt protejate în timpul procesului de licitare pentru achiziționarea terenului și în timpul procesului de finanțare. Un avocat bun va fi, de asemenea, capabil să vă ajute cu negocierile de prețuri.
  • Imagine intitulată Finanțe Pasul 7
    2. Face o ofertă pe teren. Înainte de a vă putea cumpăra proprietatea, va trebui să faceți o ofertă pe teren și să aveți această ofertă acceptată de către vânzător. Acest proces poate fi foarte simplu, dar poate, de asemenea, să urmeze un proces de licitare relativ complicat. Pentru mai multe informații despre procesul real de cumpărare pentru teren, consultați Cum să cumpărați terenuri crud. De asemenea, poate fi în interesul dvs. de interes pentru a solicita o opțiune exclusivă pe proprietate pentru o perioadă de timp, astfel încât să puteți urmări finanțarea etc. Având o opțiune este mai bună decât deținerea, deoarece există mai puțini bani implicați.
  • Înainte de a trimite o ofertă pe teren, asigurați-vă că aveți permisele adecvate și orice asigurare necesară. Adresați-vă avocatului dvs. pentru asistență în această chestiune.
  • Imagine intitulată Finanțe Pasul 8
    3. Contactați potențialii creditori. Dacă oferta dvs. este acceptată de vânzător, acum va trebui să găsiți o modalitate de a vă finanța achiziția. Începeți prin contactarea potențialilor creditori, cum ar fi băncile locale și uniunile de credit pentru a solicita un interviu de împrumut. Întâlniți cu acești creditori și prezentați portofoliul dvs. de teren. Cu suficientă vânzări și un credit bun, împreună cu un portofoliu bun de teren, este posibil să puteți obține un împrumut printr-una dintre aceste instituții.
  • Imagine intitulată Finanțare Teren 9 Pasul 9
    4. Luați în considerare alte opțiuni de finanțare. Cu unele tipuri de terenuri, în special parcelele de pământ crud, poate fi foarte dificil să se asigure finanțarea de la o instituție financiară. Din fericire, există o mulțime de alte opțiuni de finanțare disponibile. Terenul servește drept garanție pentru împrumut - securitatea suplimentară ar putea proveni din deplasarea în vigoare a altor active. Fiți conștienți de faptul că unele opțiuni de finanțare pot fi mai scumpe decât împrumutul de la bancă, deci luați în considerare opțiunile dvs. înainte de a stabili oricare dintre următoarele căi.
  • O opțiune este finanțarea proprietarului. Acest lucru vă permite, în esență, să plătiți treptat vânzătorul de proprietate direct, mai degrabă decât să treceți printr-o instituție de creditare. Acest lucru va necesita, în general, o plată mare pentru a asigura încrederea vânzătorului. Ca orice împrumut bancar, finanțarea proprietarului va fi asigurată de documente juridice. Contactați vânzătorul de proprietate pentru a vedea dacă sunt dispuși să facă această opțiune de finanțare.
  • O altă opțiune este printr-un împrumut privat. Acest lucru vă va cere să găsiți un prieten sau un membru al familiei care doresc să vă împrumute bani. Aceste împrumuturi pot fi asigurate cu garanții (creditorul ia în posesia unei case sau a unei mașini dacă vă implicit) sau nesecurează.
  • În plus, dacă terenul este achiziționat pentru un scop specific, cum ar fi pentru agricultura sau utilizarea comercială, este posibil să fiți în măsură să solicitați împrumuturi guvernamentale. În mod specific, administrația de afaceri mici (SBA) oferă împrumuturi special concepute în scopul achiziționării terenurilor și a Departamentului de Agricultură al Statelor Unite (USDA) oferă împrumuturi de teren agricultorilor care nu se califică pentru împrumuturile tradiționale. Vedeți site-urile lor respective sau contactați birourile locale SBA sau USDA pentru a afla mai multe.
  • Imagine intitulată Finanțe Terenul Pasul 10
    5. Comparați opțiunile dvs. de finanțare. Estimați costurile totale ale fiecărui împrumut și comparați-le unul împotriva celuilalt. În general, finanțarea proprietarului va fi cea mai ieftină opțiune, cu excepția cazului în care aveți un credit mare și puteți asigura un împrumut bancar cu dobândă redusă. De asemenea, gândiți-vă la duratele împrumuturilor - nu doriți să luați o mare rată a dobânzii, ci să fiți blocați să o plătiți de mulți ani. Alegeți un împrumut pe care îl puteți permite și, dacă vă utilizați terenul pentru profit, unul care vă va permite să câștigați bani pe termen lung.
  • Imagine intitulată Finanțe Teren 11 Pasul 11
    6. Alegeți un împrumut. Selectați care împrumut funcționează cel mai bine pentru dvs. și plătiți plata în avans. Să fie sfătuit că, în multe cazuri, această plată în avans poate fi de 20 până la 50% din valoarea proprietății.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar