Cum să afli dacă o casă este în blocare

Blocarea este un proces pe care creditorii îl inițiază atunci când un proprietar de case nu mai plătește o ipotecă. În funcție de starea de reședință, o blocare poate fi inițiată și completată într-o chestiune de săptămâni sau să fie extrasă de aproape un an sau mai mult. Când o casă din cartierul dvs. intră în blocare, valoarea proprie a proprietății poate fi afectată. Aflați dacă o casă este în blocare prin verificarea înregistrărilor deținute împreună cu recorderul județului sau companiile de licitații publice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea când cunoașteți numele casei
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în blocarea Pasul 1
1. Vizitați biroul de înregistrare al județului. Birourile locale vor avea informații despre toate casele din comunitatea dvs. Puteți găsi biroul dvs. de înregistrare locală în agenda telefonică sau prin căutarea online.
  • Odată ce ați găsit biroul local de înregistrări, puteți căuta proprietatea de către numele casei casei.
  • Unele birouri își mențin înregistrările în formă de imprimare, în timp ce altele au trecut la arhivele digitale. Nu vă fie frică să întrebați funcționarul de birou dacă aveți nevoie de asistență.
  • Încercați să verificați înapoi pe o bază săptămânală sau lunară, deoarece înregistrările tind să fie actualizate corect în mod regulat.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în blocarea Pasului 2
    2. Verificați listele publice de licitație. Aceste listări sunt disponibile online și în biroul recorderului județului dvs. Aceste listate includ de obicei atât adresa de stradă, cât și numele casei proprietarului.
  • Încercați să căutați online pentru înregistrările imobiliare din zona dvs. Puteți utiliza un serviciu de publicitate imobiliară cum ar fi http: // MLS.COM / Foreclosurelisturi /, sau încercați o bază de date imobiliară online, cum ar fi Zillow.
  • Baze de date online precum Zillow vă permit să căutați folosind filtre. Selectați doar "Pre-blocare" În timp ce căutați listele de acasă în zona dvs. Căutarea caselor de pre-blocare vă permite să vedeți listele de proprietate care nu au fost încă aduse pe piață, dar ale căror proprietari de case sunt în prezent în mod implicit pe plățile ipotecare.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în blocarea Pasul 3
    3. Încercați să contactați vecinul. Dacă știți vecinul vostru și vă temeți că casa lui este închisă, poate doriți să încercați să vorbiți cu el, dacă vă simțiți confortabil. Poate că zvonurile pe care le-ați auzit despre blocarea iminentă a acestuia au fost false, sau poate că vecinul vostru a fost implicit asupra ipotecii sale, dar a fost capabil să se prindă plățile sale. Oricum, dacă aveți o relație bună cu vecinul vostru, vorbind cu el în mod direct, vă poate salva mult timp și probleme.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea când nu cunoașteți numele casei
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în Pasul 4
    1. Căutați numărul de adrese sau colete la biroul dvs. de înregistrări locale. Birourile de înregistrare a județului vor avea informații despre toate casele din zona dvs. Puteți găsi numărul de telefon pentru biroul desemnat al zonei dvs. prin căutarea online.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în Pasul 5
    2. Verificați înregistrările bancare. Majoritatea băncilor rulează o bază de date de căutare a caselor închise, pre-licitații. Puteți să vă restrângeți căutarea după stat și oraș sau județ pentru a vedea o listă completă a fiecărei proprietăți pe care o bancă o dată este de vânzare.
  • Utilizați un motor de căutare online pentru a găsi bănci cu înregistrări de blocare în zona dvs.
  • Restricționați căutarea selectând orașul sau județul pe care îl locuiți.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în afara piesei 6
    3. Contactați autoritățile locale de impozit pe proprietate. Puteți solicita informații despre proprietate dacă știți adresa. Nu există nicio garanție că biroul dvs. de impozitare locală va ști despre toate impozitele iminente, dar unele autorități fiscale vor ști că un creditor ipotecar a întrebat sau nu de impozitele proprietății.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în afara piesei 7
    4. Vorbiți cu agențiile locale imobiliare. Unele agenții imobiliare se confruntă cu extensiv cu Foreclosures. Aflați ce agenții se specializează în proprietăți blocate, apoi întrebați un agent imobiliar despre adresa pe care o credeți că va intra în blocare. Există o șansă bună ca agenții de la acel birou să știe despre orice excursie iminentă din zona dvs. și vă pot oferi mai multe informații.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în Pasul 8
    5. Căutați online. În Statele Unite, Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană menține o listă completă a caselor blocate într-o bază de date care poate fi căutată online.
  • Vizita http: // ushud.COM / Dacă căutați o casă în Statele Unite.
  • Introduceți codul poștal și răsfoiți listele pentru a vedea dacă o adresă pe care sunteți îngrijorat a fost inclusă în listă.
  • Dacă locuiți în afara Statelor Unite, căutați online pentru birourile dvs. de locuințe naționale sau regionale.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în Pasul 9
    6. Verificați ziarele locale. Multe companii de licitație promovează mai recente Foreclosures și licitații viitoare în anunțurile tipărite pentru a desena mai mulți cumpărători potențiali. Verificați hârtia pe o bază zilnică sau săptămânală pentru a căuta actualizări privind proprietățile și licitațiile blocate.
  • Ziarele din județul proprietății sunt obligați să publice o listă de case de licitație. În mod obișnuit, enumerate ca o notificare de vânzare, aceste înregistrări funcționează în mod regulat pe perioade variate de timp, în funcție de locul în care este ținută licitația. În unele state, listarea va dura o perioadă de trei săptămâni, în timp ce în alte state, lista trebuie să funcționeze cel puțin o dată pe săptămână pentru o perioadă de cinci săptămâni.
  • Metoda 3 din 3:
    Înțelegerea blocării
    1. Imagine intitulată Aflați dacă o casă este în Pasul 10
    1. Cunoașteți faptele. Blocarea este procesul prin care un creditor ipotecar vinde sau licitații de pe o piesă de proprietate pentru a recupera pierderile dintr-un împrumut ipotecar care a fost defaultat. Care vinde proprietatea depinde de termenii ipotecii dvs. Majoritatea ipotecilor vor preciza că banca câștigă dreptul de a exclude proprietatea dacă proprietarul de case nu îndeplinește termenii de rambursare convenită.
    • În unele state, licitația de blocare poate fi condusă de departamentul șerifului local, numit vânzarea unui șerif.
    • Unele state permit creditorului să excludă fără a fi nevoie să meargă în instanță sau să implice departamentul șerifului. Aceste necorespunzătoare sunt numite vânzarea unui mandatar și, de obicei, implică o faptă de încredere în loc de ipotecă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în blocarea Pasul 11
    2. Înțelegeți cine este în pericol. Oricine se implică pe un credit ipotecar execută riscul de a avea proprietatea închisă. Un proprietar de locuință este considerat că a pierdut ipoteca după o lună de plăți pierdute. După o plată cu întârziere de 10 până la 15 zile, creditorii pot începe să renunțe la taxele târzii. Proprietarul are apoi de obicei o perioadă de grație convenită în care să facă plățile pierdute, plus toate taxele întârziate acumulate înainte ca creditorul să înceapă procesul de blocare a pieței.
  • Unii creditori ipotecare vor permite debitorilor să elaboreze o toleranță specială, care ajustează termenii ipotecii pentru a evita să se blocheze.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în Pasul 12
    3. Cunoașteți ordonanțele locale. În unele locuri, un proprietar de case care și-a pierdut casa din cauza blocării, are până la 12 luni pentru a dobândi fondurile necesare pentru a cumpăra o casă închisă. Acest lucru este bun pentru proprietarul de case care inițial defaultează împrumuturile sale, dar rău pentru investitori, care poate cumpăra o proprietate de blocare a pieței doar pentru a pierde această proprietate în câteva luni de licitație.
  • Aceasta este cunoscută ca perioadă de răscumpărare. În general, băncile nu vor revinde o proprietate închisă în timpul perioadei de răscumpărare și vor menține proprietatea în această perioadă de timp.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă o casă este în Pasul 13
    4. Să înțeleagă efectele blocării. Blocarea unei case poate afecta întregul cartier. Având o casă de vecinătate închisă poate afecta valorile proprietății caselor înconjurătoare, deoarece potențialii cumpărători ar putea fi timizi să cumpere în cartier. O casă închisă poate, de asemenea, să cadă în disperare, ceea ce poate face ca proprietatea să fie mai puțin atrăgătoare pentru potențialii cumpărători.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că informațiile se schimbă în mod constant. Verificați actualizările în mod regulat și înțelegeți legea imobiliară din comunitatea dvs.
  • De multe ori orașul poate alerta potențialii cumpărători la probleme în casă, cum ar fi utilizarea excesivă a apei - probabil indicând o scurgere sau o țeavă spartă. Acest lucru este deosebit de important atunci când banca nu permite o inspecție a unei case blocate la licitație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar