Cum să cumpărați foreclosures faliment

Mulți oameni încearcă să cumpere imobiliare dintr-o excursie sau o vânzare bancară într-un efort de a obține o afacere. Prin cumpărarea la o astfel de vânzare, este posibil să puteți plăti un preț care să satisfacă datoria băncii, dar ar putea fi substanțial mai mică decât valoarea de piață corectă a proprietății. O categorie specială de vânzare este vânzarea de proprietăți în faliment. Vânzările de active de faliment au propriile lor preocupări speciale pentru a urmări și procedurile speciale care trebuie respectate. În cele din urmă, cu toate acestea, achiziția dvs. vine cu protecție suplimentară sub forma unei hotărâri judecătorești de faliment.

Pași

Partea 1 din 5:
Căutarea și găsirea proprietăților
  1. Imagine intitulată Investește în imobiliare fără bani Pasul 10
1. Închiriați un agent imobiliar. Primii pași legați de cumpărarea unei proprietăți printr-un caz de faliment nu sunt diferite decât cumpărarea oricărei alte proprietăți. Deși puteți face acest lucru pe cont propriu, este posibil să aveți rezultate mai bune care lucrează cu un agent imobiliar. Un agent va avea acces la listele de proprietate pe care le puteți avea, iar un agent vă poate ajuta în redactarea și revizuirea documentelor pe tot parcursul procesului.
  • Imagine intitulată Piața unui produs Pasul 8
    2. Verificați publicitatea ziarului pentru anunțurile de vânzare a falimentului. Legea federală de faliment impune ca bunurile imobile care vor fi vândute ca parte a unui caz de faliment trebuie să fie publicate la nivel local într-un efort de a maximiza prețul. Dacă vă uitați în ziarul dvs. local sau în cel mai apropiat ziar mare al orașului, este posibil să găsiți o secțiune separată în domeniul imobiliar sau anunțuri clasificate care afișează anunțurile de vânzare a falimentului.
  • Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
    3. Utilizați funcțiile de căutare online. Unele companii comerciale imobiliare de pe Internet oferă caracteristici de căutare care vă permit să căutați în mod specific pentru proprietăți care sunt fie în blocarea, falimentul sau vânzările deținute bancare. Puteți seta alerte de poștă electronică zilnică care arată astfel de proprietăți pe site-uri precum RealTintrac.COM. Și puteți alege, de asemenea, să utilizați astfel de caracteristici pentru a identifica proprietățile apropiate de dvs.Unele site-uri de eșantionare pe care le puteți alege sunt:
  • Zillow.COM
  • REALTYTRAC.COM
  • MLS.COM
  • Loopnet.COM
  • Partea 2 din 5:
    Pregătirea pentru a achiziționa proprietatea
    1. Imaginea intitulată Obțineți o treaptă de locuri de muncă Pasul 4
    1. Consultați un avocat. Cumpărarea unei proprietăți dintr-o proprietate de faliment poartă diferite preocupări decât cumpărarea unei proprietăți direct de la proprietar. Este o idee bună să vă consultați cu un avocat. Avocatul vă poate ajuta să înțelegeți procedurile de vânzare, în special părțile care sunt diferite în faliment. Unele dintre problemele juridice care apar dintr-o achiziție de faliment sunt:
    • Indiferent dacă proprietatea este vândută gratuită și clară cu toate datoriile
    • Indiferent dacă sunteți responsabil pentru orice obligație remarcabilă a proprietății
    • Indiferent dacă este posibil să fiți responsabil pentru problemele de mediu pe proprietate
    • Cum vă puteți aplica achiziția împotriva altor părți interesate
    • Dacă fostul proprietar are drepturi de răscumpărare sau de a răscumpăra proprietatea
  • Imagine intitulată Închide un cont bancar Pasul 8
    2. Asigurarea pre-aprobare pentru finanțare. Odată ce găsiți o proprietate este anunțată spre vânzare într-un caz de faliment, procedura tinde să se miște destul de repede și nu este posibil să vă puteți încetini pentru a obține finanțare. O vânzare de faliment implică multe părți interesate, inclusiv debitorul, mandatarul falimentului, instanța însăși, titularul ipotecar și creditorii negarantați. Toți acești oameni așteaptă adesea rezultatul vânzării proprietății, pentru a învăța dacă vor fi numerar să distribuie în cazul falimentului. Curtea nu este probabil să amâne o vânzare pentru a vă adapta.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    3. Determinați proprietarul legal al proprietății. Atunci când o proprietate este un activ într-un caz de faliment, proprietarul legal - persoana cu dreptul de a-l vinde - poate să nu fie debitorul individual. Tu, avocatul sau agentul imobiliar, va trebui să investigheze înregistrările instanței pentru a determina proprietarul legal.
  • Dacă debitorul a depus un faliment capitolul 7, atunci toate proprietățile transferă în mod legal la un mandatar de faliment. Mandatarul falimentului este persoana cu autoritatea de negociere a vânzării proprietății. Puteți afla identitatea mandatarului prin contactarea instanței de faliment și verificarea dosarului oficial al cazului de faliment al debitorului.
  • În cazul în care debitorul a depus un caz de faliment capitolul 11 ​​sau capitolul 13, debitorul își păstrează proprietatea legală asupra proprietății și are autoritate de negociere a vânzării.
  • Imagine intitulată Ajutați la salvarea mediului Pasul 44
    4. Încercați să vedeți sau să inspectați proprietatea. Foarte des, proprietățile care sunt vândute prin cazuri de faliment sunt vândute "ca este."De obicei, veți avea ocazia foarte limitată de a vedea proprietatea, altele decât conducerea de către exterior. Cu toate acestea, dvs. sau agentul sau avocatul dvs. ar trebui să încercați să contactați debitorul sau mandatarul falimentului și să obțineți permisiunea pentru o inspecție mai amănunțită.
  • Ca și în cazul achiziționării oricărei case, sunteți responsabil pentru costul inspecției proprii, dacă alegeți să angajați un inspector profesional de acasă.
  • Uneori, publicitatea ziarului care enumeră proprietatea de faliment de vânzare va face publicitate, de asemenea, o casă deschisă. Dacă vedeți acest lucru, ar trebui să profitați de această ocazie pentru a vedea proprietatea în detaliu.
  • Acestea sunt considerate proprietăți în dificultate. Aveți grijă de riscurile pe care le puteți lua dacă cumpărați proprietatea AS-este.
  • Partea 3 din 5:
    Determinarea sumei dvs. de ofertă
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    1. Cercetarea valorii de piață corecte a proprietății. Un agent imobiliar ar trebui să vă poată ajuta cu acest lucru, deși sursele de internet vă pot ajuta să faceți o parte din munca dvs. Veți dori să comparați proprietatea cu alte proprietăți de dimensiune, funcție și locație similare. Aflați dacă proprietăți similare s-au vândut recent în zonă și compilează aceste prețuri de vânzare. Valoarea de piață corectă a proprietății pe care o considerați ar trebui să fie oarecum similară.
    • Unele site-uri web online fac acest proces foarte simplu. Puteți introduce pur și simplu adresa stradă a oricărei proprietăți, iar site-ul va identifica pe o hartă, identificați vânzările din apropiere și vă va prezenta o gamă pentru valoarea proprietății. Unele site-uri care oferă această caracteristică sunt Zillow.COM, Redfin.com sau casele.COM.
    • Lucrați cu un agent de blocare specializat și obțineți o inspecție profesională făcută pentru a afla orice garanție suplimentară pe proprietatea blocată.
  • Imaginea intitulată Obțineți un brevet Pasul 6
    2. Cercetați datoriile restante pe proprietate. Dacă proprietatea este vândută ca parte a unui caz de faliment, atunci puteți merge la Curtea de faliment și puteți cerceta obligațiile pe care debitorul a raportat. În mod specific, veți fi cei mai interesați de programul debitorului C, care este lista de datorii securizate. Examinați cu atenție pentru a vedea cantitatea totală de ipoteci pe proprietate.
  • Este posibil să aveți nevoie să căutați și pe dosarul de faliment și pentru alte documente. Este posibil ca debitorul să fi lăsat un creditor de pe raportul său de program C și că creditorul ar putea depune o notificare ulterioară de revendicare securizată.
  • Lucrați cu un agent de blocare specializat și obțineți o inspecție profesională făcută pentru a afla orice garanție suplimentară pe proprietatea blocată.
  • Imagine intitulată Impozitele de fișiere pentru o persoană decedată Pasul 3
    3. Calculați suma dvs. de ofertă. Cunoașterea cantității de datorii pe proprietate vă poate ajuta să anticipați ceea ce este posibil să aveți de oferit ca preț de achiziție. Nu veți dori să depășiți ceea ce credeți că este valoarea de piață corectă a proprietății, desigur, dar oferta dvs. va trebui, probabil, să depășească valoarea împrumuturilor restante. În conformitate cu Legea privind falimentul, creditorii au dreptul de a obiecta la un preț de vânzare pe care îl consideră prea scăzut.
  • Luați în considerare, de exemplu, o casă în faliment, care are o primă ipotecă de 150.000 de dolari, și a doua ipotecă de 70.000 de dolari, pentru un total de 220.000 de dolari. Dacă trimiteți o ofertă de 100.000 de dolari, prima ipotecă ar primi doar o plată parțială, iar a doua ipotecă nu ar primi nimic. Este puțin probabil ca o astfel de ofertă să fie acceptată.
  • Să presupunem că, cu aceleași date, că estimează valoarea proprietății pentru a fi de aproximativ 300.000 de dolari. Ai putea face o ofertă de 220.000 de dolari. Apoi, ambele ipoteci vor fi plătite integral și ați avea casa pentru aproximativ 70% din valoarea sa.
  • Unele proprietăți sunt pur și simplu "sub apă."Aceasta înseamnă că ipotecile depășesc valoarea. Nu ați fi așteptat sau obligați să licitați mai mult decât valoarea de piață corectă a proprietății. Într-un astfel de caz, deținătorii ipotecarilor vor pierde bani.
  • Majoritatea creditorilor cu primele și cele două linii vor introduce o ofertă pentru proprietate cel puțin egală cu suma împrumutului pentru a se asigura că primesc proprietatea și pot să-l dispune într-o tranzacție separată.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 6
    4. Negociați un preț de achiziție. După ce ați decis ceea ce credeți că este un preț corect pentru proprietate, puteți face oferta proprietarului sau mandatarului. Ca și în orice negociere, ar trebui să fii pregătit pentru o comunicare înapoi și-a încercat să ajungi la un acord. În cele din urmă, veți ajunge fie la un preț comun, fie veți decide să renunțați la cumpărare.
  • Partea 4 din 5:
    Finalizarea achiziției de faliment
    1. Imagine intitulată Obțineți împuternicirea Pasul 8
    1. Examinați un acord de cumpărare și vânzare. În calitate de cumpărător în faliment, probabil că va fi prezentat cu un acord de cumpărare și vânzare de la debitor / proprietar sau de la mandatar. Aceasta este scena în care ar trebui să aveți un avocat sau un agent imobiliar să vă ajute. Mulți dintre termenii unui acord standard de cumpărare și vânzare nu se pot aplica unei vânzări de faliment. De exemplu, o vânzare standard poate fi făcută contingent la obținerea finanțării, dar o vânzare de faliment va cere, de obicei, să aveți acest lucru pre-aranjat. Veți dori să verificați următoarele detalii despre acord:
    • descrierea exactă a proprietății
    • Reprezentarea exactă a prețului de achiziție
    • Costurile de închidere pe care le puteți răspunde
    • Prevederi speciale
    • data limită
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 9
    2. Să participe la o audiere în curtea falimentului. Aceasta este probabil cea mai mare diferență între negocierea unei vânzări de proprietate privată sau chiar a unei vânzări de blocare deținute de bancă și o vânzare într-un caz de faliment. Ca o vânzare a unui activ într-o proprietate de faliment, vânzarea trebuie să fie aprobată de judecătorul de faliment. Judecătorul va revizui valoarea estimată de piață a proprietății (prezentată de debitor sau mandatar) și împrumuturile restante. Scopul principal al judecătorului este de a se asigura că procedurile instanței de faliment sunt urmate și că vânzarea este în interesul creditorilor în general.
  • Imagine intitulată Pension Rich Pasul 11
    3. Fiți pregătiți să licitați la licitație. Principalul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți despre achiziționarea unei proprietăți printr-un caz de faliment este că achiziția dvs. nu este definitivă până la comandă de către instanță. Chiar dacă este posibil să aveți un acord semnat de cumpărare și vânzare, acest acord este supus aprobării finale a instanței. Curtea are autoritatea de a transforma o vânzare privată într-o licitație deschisă, în funcție de valoarea proprietății.
  • De exemplu, luați în considerare exemplul anterior al unei proprietăți cu ipoteci în valoare totală de 220.000 $ și o valoare estimată de piață de 300.000 de dolari. Dacă negociați un preț de vânzare de 220.000 de dolari, cei doi deținători de ipoteci vor fi satisfăcuți. Cu toate acestea, restul creditorilor debitorului nu ar primi nimic. Judecătorul de faliment poate ordona o licitație pentru a vinde proprietatea pentru un preț mai mare. Orice preț între 220.000 de dolari și 300.000 de dolari ar fi încă o afacere pentru cumpărător și ar genera bani pentru a plăti alte datorii ale debitorului.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 13
    4. Obțineți o hotărâre judecătorească pentru o vânzare "gratuită și clară". În cele din urmă, indiferent dacă cumpărați proprietatea prin propriul acord negociat sau printr-o licitație de faliment, vânzarea va trebui aprobată de judecător. O vânzare în faliment este, în general, completat cu o comandă care afirmă că achiziția dvs. este "liberă și clară" a tuturor garanțiilor, a greutăților sau a altor pretenții la proprietate.
  • Ordinul "liber și clar" înseamnă că nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la alte deținători ipotecare care solicită plata de la dvs. pentru orice împrumuturi remarcabile. Singurul lor curs de acțiune este prin intermediul Curții de faliment ca creditor.
  • Partea 5 din 5:
    sfaturi
    • Anulați deoparte niște bani pentru reparații la domiciliu în cazul în care casa are nevoie de reparații urgente.
    • Verificați dreptul legilor de răscumpărare în statul dvs. prin care proprietarii de case își pot recupera proprietatea dacă plătesc toate taxele într-o anumită perioadă de timp.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar