Cum să deveniți un scafandr de scuba certificat

Cuvântul SCUBA este un acronim pentru aparatul de respirație subacvatică autonom și se referă la echipamentul care permite scafandrilor de scufundare instruiți în mod corespunzător pentru a explora în siguranță mediul subacvatic. În centrul antrenamentului unui scafandru este învață cum funcționează acest echipament și procedurile și tehnicile pentru utilizarea sa în siguranță. Dacă încercați să deveniți un scafandru certificat, dar nu știți cum, găsiți un instructor certificat pentru a vă învăța și a lucra spre C-Card, o carte de certificare Scuba Diving, prin instruirea cu echipamentul dvs. într-un mediu închis de apă.

Pași

Partea 1 din 3:
Calificarea la scufundări
  1. Imaginea denumită devine un scafandru certificat SCUBA Pasul 1
1. Fi de cel puțin 12 ani. Trebuie să aveți cel puțin 12 ani pentru a începe antrenamentul de scufundări. Dacă sunteți mai mic de 12 ani, este posibil să puteți participa la programe de formare restricționată și junior, sponsorizate de anumite agenții de formare.
  • Dacă sunteți sub 12 ani, verificați-vă cu agențiile locale de scufundări pentru a vedea dacă au cursuri junior pe care le puteți înscrie.
  • Imaginea intitulată deveni un scufundător certificat pasul 2
    2. Determinați dacă sunteți potriviți din punct de vedere medical să vă scufundați. Scuba Diving este un sport activ care necesită un nivel rezonabil de sănătate și fitness fizic. Dacă aveți o tulburare de convulsivă, narcolepsie sau o tensiune arterială scăzută, este posibil să nu vă puteți scufunda. Verificați cu medicul dumneavoastră dacă aveți preocupări.
  • Puteți stabili dacă sunteți potrivit pentru instruire și participare la sport prin revizuirea unui chestionar utilizat de Consiliul de Formare a Scuba de Recreațiuni Mondiale. Puteți vizualiza chestionarul vizitând http: // wrstc.COM / Descărcări / 10% 20% 20 Medical% 20gidelines.pdf
  • Imaginea intitulată devine un scufundător certificat Pasul 3
    3. Asigurați-vă că aveți toate echipamentele Scuba necesare pentru clasele dvs. Scuba Diving este un sport intensiv, iar scafandrii au nevoie de un set complet de unelte de scufundări pentru a participa. Uneltele standard de scuba include: o mască de scufundări, aripioare, dispozitiv de control al flotabilității, un regulator primar și secundar, cilindri de decompresie dublă, un manometru submersibil și un costum uscat.
  • Unele sau toate aceste unelte pot fi incluse în taxa dvs. de curs sau ați putea să o închiriați dintr-un magazin local de scufundări.
  • Partea 2 din 3:
    Înscrierea pentru lecții
    1. Imaginea intitulată deveni un scufundător certificat pasul 4
    1. Găsiți un instructor de scuba calificat pentru a vă învăța. Localizați un instructor Scuba fie printr-o trimitere de la un prieten, fie dintr-un asociat, o reclamă sau printr-un magazin local de scufundări. Asigurați-vă că instructorul dvs. are o aderare actuală în agenția lor de formare și este într-o "Predarea" stare. C-Cardul lor vă va spune acest lucru. Ar trebui să încercați să găsiți pe cineva care are experiență în antrenamente de la zero.
    • Deoarece există mai multe agenții care certifică scafandri Scuba, puteți verifica cu instructorul dvs. pentru a vedea care dintre ele vă vor îndruma în clasa dvs. și pentru a decide dacă aveți nevoie de ceea ce aveți nevoie.
    • Selectați o unitate apropiată de casa dvs. sau de locul de muncă, astfel încât să puteți ajunge acolo repede.
    • Aflați exact ce va costa antrenamentul dvs. Unii instructori și magazine de scufundări percep o rată forfetară pentru o certificare completă, în timp ce alții se percepe incremental ca instruirea progresează. Adresați-vă instructorului ceea ce va costa formarea totală a sălii de clasă și a piscinei, precum și ce este taxa pentru formarea finală de apă deschisă.

    Bacsis: Dacă găsiți pe cineva care vă place, cereți să audiți unul sau două dintre clasele lor înainte de a comite.

  • Imaginea intitulată deveni un scafandru certificat Pasul 5
    2. Luați testul de produse permate. Pentru a începe un curs de instruire Scuba, trebuie mai întâi să demonstrați unui instructor posibilitatea de a înota în mod continuu pentru 200 de metri (180 m) și plutiți timp de 10 minute, ambele fără SIDA. Alternativ, dacă doriți să înotați folosind o mască, aripioare și un snorkel, trebuie să înotați continuu pentru 300 de metri (270 m) și apoi plutiți timp de 10 minute fără nici un fel de ajutor.
  • Imaginea intitulată deveni un scufundător certificat Pasul 6
    3. Semnați o renunțare la răspundere pentru a recunoaște riscurile scufundărilor. Completați instrucțiunile medicale și de fitness pentru a permite instructorului dvs. să cunoască orice riscuri adăugate pe care le puteți avea. Apoi, semnați o renunțare la răspundere de la instructorul dvs., recunoscând că înțelegeți că veți fi răspunzător pentru orice accidente care apar în timp ce vă scufundați, nu instructorul sau școala de scufundări.
  • Majoritatea instructorilor nu vă vor învăța cum să scufundați Scuba până când ați semnat o renunțare la răspundere.
  • Partea 3 din 3:
    Învățați cum să vă scufundați și să vă testați abilitățile
    1. Imaginea intitulată Deveniți un scafandru certificat SCUBA Pasul 7
    1. Studiați regulile de siguranță ale scufundărilor prin cursul dvs. Citiți cartea, urmăriți DVD-ul și faceți munca de curs on-line pe care ați fost alocată. Partea academică a unui curs Scuba vă învață teoria scufundării și a procedurilor necesare pentru ao face în siguranță. De obicei, aceste cursuri sunt împărțite în segmente scurte, cu chestionare care, în general, urmând fiecare subiect și un examen final la final pentru a evalua înțelegerea materialului.
    • Unele cursuri oferă un cadru de clasă, în timp ce altele pot fi luate online.

    Bacsis: Dacă nu treceți examenul final la prima încercare, multe cursuri permit re-dos.

  • Image denumită devine un scuba certificată Pasul 8
    2. Practicați-vă abilitățile de scufundări într-o piscină cu instructorul dvs. Porțiunea de apă limitată a unui curs de scufundări este locul în care are loc inima antrenamentului. Aici veți învăța funcția întregului echipament și cum să o utilizați în siguranță. Veți fi învățați să curățați apă de la o mască inundată, să respirați dintr-un regulator, să utilizați aripioarele în mod corespunzător și să vă controlați flotabilitatea prin adăugarea sau ventilarea aerului de pe dispozitivul de control al flotabilității, împreună cu o multitudine de alte abilități.
  • Un curs de scufundări poate dura oriunde de la câteva zile până la câteva săptămâni. Depinde de dvs. și instructorul dvs. pentru a vă stabili cronologia și lipiți-o.
  • Imaginea intitulată deveni un scafandru certificat SCUBA Pasul 9
    3. Completați instrucțiunile de pregătire și certificare a apei deschise. Ultimul pas spre a deveni un scafandru de scuba certificat este de a finaliza 4 scufundări de formare în apă deschisă sub supravegherea unui instructor. Aceste scufundări sunt conduse într-un corp mare de apă, ca un ocean sau lac, peste 2 sau mai multe zile. Pe aceste scufundări de apă deschisă, instructorul dvs. vă va demonstra că el sau că sunteți capabil să faceți ceea ce ați învățat să faceți în piscină.
  • Inundarea și curățarea măștii, coborând la fund, recuperarea unui regulator deplasat și ascendent la suprafață sunt toate abilitățile pe care ați putea fi testate.
  • Imaginea intitulată deveniți un scafandru de scuba certificat Pasul 10
    4. Obțineți C-Cardul dvs. de la instructorul dvs. Odată ce ați completat cu succes cele 4 scufundări de apă deschise, instructorul dvs. va recomanda agenției de formare să emită un card C în numele dvs. Cartea dvs. C-Cardul dvs. pentru antrenamentul dvs. și vă califică pentru a obține umpleri de aer sau rezervoare de închiriere, cumpărați sau închiriați echipamente scuba și angajați în scufundări de apă deschisă de agrement în condiții similare cu cele din care ați antrenat fără supravegherea suplimentară.
  • Există mai multe agenții care certifică scufundări, inclusiv Padi, NAUI, BSAC și CMAS. Verificați în fiecare agenție și determinați ce certificare este potrivită pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți nevoie de viziune corectivă pe uscat, probabil că veți avea nevoie și de ea sub apă. Contactele permeabile moi sau gaze lucrează și subacvatic, așa cum fac pe uscat, iar mulți diversi le folosesc cu succes.

    Avertizări

    Scuba Diving este un sport care necesită cunoștințe, echipamente și abilități specifice care trebuie făcute în siguranță. Vă rugăm să nu încercați scufundări, chiar într-o piscină, fără o pregătire completă decât dacă sunteți sub supravegherea unui instructor.
  • Întotdeauna să fie în supravegherea unui amic. Niciodată nu scufundă singur!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar