Cum să deveniți o divemaster

Scuba Diving este un sport provocator, obositor și recompensat. Dacă sunteți un scufundător avid, vă puteți gândi la o carieră în Scuba într-o zi. Statutul de Divemaster este acordat prin asociația profesională a instructorilor de scufundări sau PADI și este primul nivel profesional de scufundări pe care le puteți atinge. Dacă doriți să deveniți o divemaster, luați 3 cursuri prealabile Scuba, înscrieți-vă într-un curs de difuzare și treceți examenele finale pentru a începe să lucrați în domeniul scufundărilor.

Pași

Partea 1 din 3:
Calificarea pentru a fi o divemaster
  1. Imaginea intitulată deveni un divemaster Pasul 1
1. Completați un curs de apă deschisă. Aceste cursuri pot fi luate prin Padi la oricare dintre centrele lor de scufundări. Un curs deschis de scufundări de apă vă va învăța cum să vă scufundați până la 60 de picioare (18 m) în apă deschisă, cu un scafandru profesional. Trebuie să aveți cel puțin 10 ani pentru a vă înscrie într-un curs de apă deschisă.
  • Cursurile de apă deschise de obicei durează 4 până la 6 săptămâni pentru a finaliza.
  • Puteți găsi informații despre cursul de scufundare cu apă deschisă PADI făcând clic pe acest link: https: // Padi.COM / Cursuri / Diver deschis
  • Imaginea intitulată deveniți un divemaster Pasul 2
    2. Finalizați un curs avansat de apă deschisă. Acest curs poate fi luat prin Padi. Într-un curs avansat de apă deschisă, veți învăța cum să faceți o scufundări profunde de până la 100 de picioare (30 m). De asemenea, puteți învăța seturi de competențe specifice, cum ar fi fotografia subacvatică sau ID-ul de pește, în funcție de cursul pe care îl luați.
  • Trebuie să aveți cel puțin 12 ani pentru a lua acest curs.
  • De obicei, scafandrii merg direct de la un curs deschis de apă la un curs avansat de apă deschisă. A le face înapoi în spate vă ajută să vă solidificați abilitățile.
  • Puteți găsi mai multe informații despre cursul avansat de apă deschisă aici: https: // Padi.COM / Cursuri / Apeluri avansate
  • Imaginea intitulată devine un divemaster Pasul 3
    3. Luați un curs de salvare. Puteți să vă înscrieți pentru acest curs prin Padi. Un curs de salvare de salvare vă va învăța abilitățile necesare pentru a ajuta alți scafandri în apa deschisă. De asemenea, veți completa un instruire CPR / prim-ajutor și de îngrijire secundară în cursul acestui curs. Trebuie să aveți cel puțin 12 ani pentru a vă înscrie pentru un curs de salvare.
  • Chiar dacă nu doriți să fiți un scafandru profesionist, un curs de salvare va învăța lecții de siguranță valoroase.
  • Aflați mai multe despre cursul de salvare de salvare a lui Padi, urmând acest link: https: // Padi.COM / Cursuri / Rescue-Diver
  • Imaginea intitulată deveniți un divemaster Pasul 4
    4. Obțineți o declarație medicală semnată de la medicul dumneavoastră. Vizitați medicul dumneavoastră și cereți-i să vă dea o declarație medicală spunând că sunteți potrivit să vă scufundați. Dacă ați terminat recent un curs de scufundări, este posibil să aveți unul deja. Declarația trebuie să fie din ultimele 12 luni.
  • Este posibil să nu fiți în mod medical să vă scufundați dacă aveți o tulburare de confiscare sau alergii severe.
  • Imaginea intitulată devine un divemaster Pasul 5
    5. Înregistrați-vă cel puțin 40 de scufundări pentru a vă califica pentru cursul de difuzare. Scufundările logate sunt scufundări pe care le-ați completat cu un instructor sau un alt scafandru profesional. Puteți scrie aceste în jos pe aplicații, site-uri web sau în notebook-uri. Asigurați-vă că ați notat condițiile site-ului, care a fost cu dvs. și cum a fost vizibilitatea.

    Bacsis: PADI are propria aplicație unde vă puteți conecta scufundările rapid și ușor.

  • Imaginea intitulată deveni o divemaster Pasul 6
    6. Avea cel puțin 18 ani. Un divemaster este primul nivel profesional de formare pe care îl puteți primi ca un scafandru de scufundări. Trebuie să aveți cel puțin 18 ani înainte de a vă putea înscrie pentru orice cursuri referitoare la dividere sau pentru a fi unul.
  • Partea 2 din 3:
    Luând cursul de difuzare
    1. Imaginea intitulată deveni un tivammaster Pasul 7
    1. Achiziționați echipament de bază Scuba, plus un computer de scufundări și un cuțit de scufundări. Echipamentul de bază scuba include o mască, aripioare, hamuri, 2 autorități de reglementare, cilindri gemeni, un costum uscat și un costum uscat. Pentru a lua un curs de difuzare, trebuie, de asemenea, să aveți propriul computer de scufundări și un cuțit de scufundări. Verificați cu magazinele locale de scufundări pentru a vedea dacă au echipamentul de care aveți nevoie.

    Avertizare: Scuba Gear poate varia în funcție de locul în care vă scufundați. Consultați instructorul de curs pentru a afla exact ce echipament veți avea nevoie.

  • Imaginea intitulată deveniți un divemaster Pasul 8
    2. Înscrieți-vă într-un curs de difuzare online sau în persoană. Va trebui să vizitați un centru de scufundări pentru a finaliza partea de scufundări a cursului dvs., dar academicienii pot fi luați online sau în persoană. Înscrieți-vă pentru un curs pentru a începe instruirea pentru a fi o divemaster.
  • Dacă doriți să luați cursul de diversiune online, vizitați acest link pentru a vă înscrie: HTTPS: // Aplicații.Padi.com / scuba-scufundări / eLearning / Cociverse Curs.ASPX?CourseType = DM
  • Pentru a căuta un centru de scufundări Padi lângă tine, vizitați HTTPS: // Locator.Padi.COM /
  • Cursurile de divemaster costă de obicei între 1500 și 3000 $ și pot dura oriunde de la 4 săptămâni la 2 luni.
  • Imaginea intitulată devine un divemaster Pasul 9
    3. Practicați tehnicile avansate de scufundări, predarea cursurilor de scufundări și diversiile de conducere. Instructorul dvs. vă va învăța cum să vă scufundați în apa deschisă în condiții dificile. Veți învăța, de asemenea, cum să instruiți alți doi studenți și să câștigați abilitățile de care aveți nevoie pentru a preda cursuri de scufundări.
  • Unele cursuri de diversiuni pot fi considerate ca stagii, deoarece vă veți ajuta să învățați studenții. Un stagiu poate reduce costul cursului.
  • Imaginea intitulată deveni un divemaster Pasul 10
    4. Treceți testele de cunoștințe pe tot parcursul cursului. Veți fi testat cu privire la cât de bine vă păstrați abilitățile de siguranță pe care le învățați pe tot parcursul dvs. cu examenele de bază de cunoștințe. Studiați porțiunile dvs. online sau în clasă ale cursului și asigurați-vă că vă practici cu instructorul dvs.
  • Dacă nu treceți un test de cunoștințe, discutați cu instructorul dvs. despre a face o re-do.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea statutului de difuzare
    1. Imaginea intitulată deveni un divemaster Pasul 11
    1. Înregistrați cel puțin 60 de scufundări totale până la sfârșitul cursului. De când ați început cu 40 de scufundări logate Înainte de a vă înscris în cursul de difuzare, trebuie doar să finalizați încă 20 de ore pe tot parcursul cursului. Asigurați-vă că vă înregistrați fiecare scufundare pe care o faceți, indiferent cât de scurtă.
    • Puteți face mai mult de 20 de scufundări pe tot parcursul cursului și asta e minunat! 20 este minimul.
  • Imaginea intitulată deveni un divemaster Pasul 12
    2. Treceți examenele cursului. Există, de obicei, 2 examene finale pe tot parcursul unui curs de scaun: 1 în mijloc și 1 la sfârșit. Instructorul dvs. nu vă va permite să aplicați pentru starea dvs. de difuzare până când veți trece aceste examene pentru a dovedi că puteți practica abilitățile de difuzare în siguranță.
  • Fiecare curs este diferit și poate avea mai multe examene pe care trebuie să le transmiteți.
  • Imaginea intitulată devine un divemaster Pasul 13
    3. Aplicați pentru starea de difuzare prin PADI. La sfârșitul cursului dvs., instructorul dvs. vă va ajuta să completați toate documentele necesare pentru a deveni o divemaster. După ce trimiteți acest lucru la Padi, veți primi starea dvs. de scaun în termen de 1 până la 2 săptămâni.

    Bacsis: Starea DIVMATER vă oferă acces la site-ul PA PADI, unde puteți găsi sute de locuri de muncă scuba postate pe săptămână.

  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar