Cum să vă scufundați într-o piscină

Scufundarea se simte exhilarating și, din moment ce vă ajută să înotați mai repede și să ajungeți la adâncimi suplimentare, acesta deschide o nouă parte a înotului în piscină. Învățarea de a vă scufunda poate fi un pic nervos la început, dar tehnica bună vă poate ajuta să puteți face procesul mai ușor.

Pași

Partea 1 din 3:
Care lucrează la scufundări
1. Găsiți o piscină de scufundări adânci. Deoarece scufundările înseamnă introducerea unui head faptă de piscină, apa trebuie să fie suficient de adâncă, astfel încât să nu atingeți fundul prea repede și să riscați să obțineți un rănire a capului sau a coloanei vertebrale. Crucea Roșie consideră nouă picioare pentru a fi o profunzime bună pentru scufundări dacă doriți să fiți deosebit de prudent, dar zona de scufundări în multe piscine este de opt metri adâncime. Nu vă scufundați niciodată într-o piscină mai mică de opt picioare adânci.
  • Dacă nu sunteți sigur cât de adânc este o piscină, este mai bine să evitați scufundarea acolo. Poate fi greu să evaluezi adâncimea unei piscine doar prin căutarea. Găsiți o piscină în care adâncimea apei este marcată în mod clar. În multe cazuri, va fi, de asemenea, un semn postat care specifică divingul este permis acolo.
  • Evitați scufundarea în lacuri, iazuri și alte corpuri naturale de apă, cu excepția cazului în care zona este supravegheată și a fost curățată pentru scufundări. Adâncimea apei din aceste locuri naturale este foarte inconsistentă și pot fi bolovani care se ascund în apa pe care nu o puteți vedea de pe țărm.
  • 2. Se obișnuiește cu gândul de scufundări în headonst. Mulți scafandri începători, în special copii, se tem să se scufunde la început. Are sens, deoarece în orice altă situație de lansare față de ceva headberst ar duce la durere și rănire. Dacă sunteți nervos despre luarea plonjului, încercați aceste tehnici să se simtă mai confortabil cu ideea:
  • Săriți mai întâi în picioarele de apă, astfel încât vă obișnuiți cu sentimentul de a intra în apă de la o înălțime. Uneori, copiii cred că apa este greu, astfel încât să vă ajute să le sublinieze că este moale pe măsură ce îi încurajezi să strige în jur.
  • Practicați căderea în timp ce sunteți în apă. Se ridică în apă și să te lași să cadă înainte, apoi să te lași să cadă înapoi. Vedeți cum apa "capturi" tu și te împiedică să fii rănit.
  • 3. Faceți o alergare uscată pe uscat înainte de scufundări în apă. Deoarece scufundarea poate fi intimidantă când sunteți începători, vă ajută să practicați pe uscat și să vizualizați modul în care se va duce scufundarea înainte de a intra în apă. Stai în poziție verticală cu brațele drepte deasupra capului, brațele superioare îmbrățișându-ți urechile. Păstrați-vă mâinile plane și plasați o palmă peste cealaltă. Tuck în bărbie. Acesta este modul în care corpul dvs. superior trebuie compus când vă scufundați în apă.
  • Puteți practica mișcarea de scufundări pe teren. Găsiți o zonă ierboasă sau practică în interior pe covor moale. Coborâți pe un genunchi și unghi-vă brațele și vârful degetelor spre pământ. Rotiți înainte, astfel încât mâinile dvs. să atingă terenul, urmate de brațe. Continuați până când sunteți plat pe burtă.
  • Amintiți-vă să vă țineți mâinile plane și să plasați unul pe celălalt, mai degrabă decât să le strângeți. Îmbătrânirea bărbiei în piept este la fel de importantă. Aceste acțiuni ajută la simplificarea corpului, făcându-vă intrarea în apa mai ușoară.
  • 4. Crouch aproape de piscină și alunecă în apă. Stați cu degetele de la picioare ușor peste marginea piscinei și strângeți-vă în jos. Puneți brațele în poziție peste cap - amintiți-vă să vă plimbați în acea bărbie! - și îndreptați-vă mâinile spre apă. Acum, rotiți-vă corpul înainte și glisați ușor în capul de apă. Pe măsură ce picioarele vă urmează corpul superior, îndreptați-le și îndreptați degetele de la picioare.
  • Pe măsură ce intrați în apă, expirați, apoi țineți respirația. S-ar putea să inhalați accidental subacvatice dacă vă simțiți surprinși, dar odată ce ați luat atârnă de scufundări, se va simți natural să vă țineți respirația.
  • Practicați scufundări de la o cruce până când vă simțiți complet confortabil să intrați în apă în acest fel. Odată ce începe să se simtă ușor și sunteți gata să mergeți mai departe, puteți să vă scufundați dintr-o poziție în picioare.
  • 5. Scufundați dintr-o poziție în picioare. Când sunteți gata să încercați să vă așezați, marginea aproape de piscină, astfel încât degetele de la picioare să fie la margine. Ia-ți brațele și mâinile în poziție și îndoiți la talie, îndreptându-vă degetele spre apă. Tuck în bărbie, apoi înclinați înainte în apă. Pe măsură ce picioarele vă urmează corpul superior, păstrați-le împreună și îndreptați degetele de la picioare.
  • Luați în considerare faptul că aveți un spotter să vă ajute primele de câteva ori. Actul de scufundare dintr-o poziție în picioare poate fi puțin intimidant și ar putea ajuta să știe că altcineva este acolo pentru a vă ajuta. Persoana se află lângă tine și puneți o mână pe burtă și cealaltă pe spate, astfel încât să vă poată ghida în apă.
  • Odată ce vă puteți scufunda dintr-o poziție în picioare fără a avea nevoie de un spotter, sunteți gata să avansezi pentru a învăța o scufundare adecvată folosind formularul corect. În curând veți sări în apă fără un al doilea gând!
  • Partea 2 din 3:
    Diving cu o formă bună
    1. Puneți piciorul de plumb peste marginea bazinului. Dacă aveți dreptaci, piciorul dvs. de plumb va fi piciorul dvs. drept și dacă sunteți stângaci, va fi piciorul stâng. Puneți piciorul de plumb ușor în fața piciorului din spate, astfel încât degetele de la picioare ușor JUT peste piscină. Piciorul din spate ar trebui să fie plat pe pământ, cu greutatea dvs. echilibrată în egală măsură peste picioarele voastre. Aceasta este poziția de pornire pentru o scufundare.
    • Pe măsură ce lucrați la forma dvs. de scufundări, încercați să începeți cu picioarele în exact același loc de fiecare dată. Dacă vă scufundați de la o placă de scufundări, puteți dori să marcați locul în care picioarele ar trebui să vă ajute să vă acționați.
    • Odată ce vă simțiți confortabil dintr-o poziție staționară, puteți lucra pentru a face o plimbare sau de a alerga scufundarea. Aceasta implică luarea a trei sau cinci pași înainte, apoi săriți de pe piciorul dvs. de plumb în scufundare.
  • 2. Îndreptați brațele deasupra capului. Așa cum ați făcut când ați practicat mai întâi pe pământ, ridicați-vă brațele deasupra capului, cu coatele drepte. Împingeți brațele superioare împotriva urechilor. Țineți-vă mâinile plate, cu o palmă care se sprijină pe partea din spate a celeilalte mâini. Țineți brațele și mâinile în această poziție până când sunteți gata să vă scufundați.
  • Ca întotdeauna, amintiți-vă să vă păstrați bărbia ascunsă la piept.
  • Dacă faci o plimbare sau de a alerga scufundarea, vei începe cu brațele de partea ta, dar ei ar trebui să ajungă întotdeauna într-o poziție verticală înainte de a intra în apă.
  • 3. Împingeți și vă scufundați în piscină. Mai degrabă decât să vă întoarceți înainte și să cădeți, împingeți-vă cu piciorul de plumb pentru a adăuga distanța la scufundare. Introduceți mai întâi vârfurile degetelor cu apă. Țineți-vă corpul drept în timp ce vă scufundați, cu picioarele împreună și degetele de la picioare. Odată ce corpul dvs. este pe deplin în apă, puteți începe să înotați sau să veniți imediat pentru aer.
  • Amintiți-vă să expirați în timp ce intrați în apă și țineți-vă respirația în timp ce vă aflați. Ar trebui să puteți înota în jurul valorii de câteva secunde înainte de a avea nevoie de suprafață.
  • Încercați să mergeți sau să intrați în scufundare dacă doriți să vă scufundați mai departe și mai repede. Indiferent de modul în care începeți scufundarea, corpul dvs. ar trebui să intre întotdeauna în apă în același unghi și să utilizeze aceeași formă de bază.
  • Partea 3 din 3:
    Încercând scufundări avansate
    1
    Scufundați-vă de un bloc de pornire. În înot competitiv, cursele încep cu o scufundare de pe un bloc de pornire, ridicată ușor deasupra suprafeței bazinului. Pentru a vă scufunda din această poziție, începeți într-o înclinare, prindeți marginea blocului cu degetele și degetele de la picioare. Când sunetul de pornire sau shoturi sună, primiți într-o scufundare scăzută și începeți să înotați momentul în care ați lovit apa.
    • Când vă scufundați dintr-un bloc de pornire, este important să vă raționalizați corpul astfel încât să intrați în apă cu cât mai puțin de stropire posibil. Păstrați corpul într-o linie dreaptă și îndreptați degetele de la picioare. Acest lucru va reduce la minimum tragerea apei pe corpul dvs., astfel încât să nu pierdeți secunde prețioase în timpul cursei.
  • 2. Scufundați de la bord. Când v-ați confortabil de la scufundări din partea laterală a piscinei, ați putea dori să o încercați de la o placă de scufundări. Scufundări de pe placajul scăzut nu este prea diferită de partea laterală a bazinului, dar bordul mare este o poveste diferită. De obicei este de aproximativ 10 picioare (3.0 m) deasupra apei și necesită urcarea unei scări pentru a ajunge în partea de sus.
  • Asigurați-vă că scufundarea mare este deasupra apei foarte adânci, deoarece veți intra mai repede la apă. Apa ar trebui să fie de cel puțin 12 picioare (3.7 m) adânc pentru a fi pe partea sigură.
  • Puteți utiliza aceeași formă de scufundări de bază pentru a vă scufunda scufundarea ridicată, deoarece ați folosi altă dată. Cheia este aceea de a intra în apă la un unghi care vă oferă o intrare netedă. Dacă vă așezați prea plat, veți ajunge să faceți o flop dureroasă.
  • 3. Învață să obliști o placă de scufundări. Acesta este termenul potrivit pentru a începe o scufundare de la o plimbare sau de la o alergare. Luați trei până la cinci pași, urmată de un salt cu un singur picioare înainte de a intra în apă. Hurdling se face înainte de orice tip de scufundare avansată care necesită o înălțime de câștig pentru a vă deplasa sau a conferi corpul înainte de a intra în apă. La Hurdle, procedați în felul următor:
  • Începeți la partea din spate a plăcii de scufundări și luați trei până la cinci pași. Trei vă vor oferi o mulțime de impuls pentru un bun obstacol, dar puteți lua cinci dacă aveți picioare mai scurte sau vă simțiți mai confortabil luând mai mulți pași.
  • În ultimul pas, ar trebui să fii aproape de sfârșitul tabloului de scufundări. Lunge și salt, învârtindu-ți brațele în sus în același timp. Nu sari Off Tabelul de scufundări - Salt direct în aer.
  • Teren pe placa de scufundări cu picioarele tale în poziție de a se scufunda și brațele peste cap. Acum sunteți gata să săriți de pe placa de scufundări și să vă executați scufundarea.
  • 4. Faceți o jackknife. Această scufundare avansată arată elegantă și este o bună parte următoare odată ce ați stăpânit scufundarea de bază. Corpul tău se va ridica de la bord, ori înainte la șolduri, apoi se îndrepta într-o scufundare. Pentru a face o jackknife, urmați acești pași:
  • Începe cu un obstacol. Luați trei până la cinci pași, călăuziți și săriți și aterizați pe marginea plăcii cu brațele peste cap. Săriți și ușor departe de placa de scufundări.
  • Ridicați șoldurile deasupra nivelului umărului pe măsură ce săriți de pe tablă.
  • Ajungeți la brațe spre degetele de la picioare. Corpul tău ar trebui să arate ca și cu susul în jos v.
  • Îndreptați corpul pentru a finaliza scufundarea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar