Cum să vă scufundați de pe o stâncă

Din punct de vedere istoric, scufundarea stâncilor a marcat un ritual de trecere în viața unei tineri, dar astăzi, este adesea rezervată pentru o mică subcultură de solicitanți de emoție. În timp ce acest echipament gratuit, sport extrem poate fi distractiv și palpitant, poate fi, de asemenea, foarte periculos. Dar dacă luați măsurile de precauție adecvate și cercetați un loc popular de scufundări, mergeți cu prietenii sau profesioniștii și stăpâniți tehnicile de scufundări, atunci veți putea verifica scufundarea Cliff din lista de găleți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea locației potrivite
  1. Imagine intitulată scufundare de pe o stâncă Pasul 1
1. Găsiți o locație populară de scufundări. Cele mai sigure locuri către Cliff Dive, mai ales dacă sunteți începători, sunt la stânci care sunt frecvent amuzate de la. Puteți să vă desfășurați propriile cercetări online, fie să întrebați localnicii în zona populară a punctelor de scufundări populare.
  • Dacă vorbiți cu oamenii care se scufundă frecvent într-un loc popular, întrebați-i dacă există ceva important, ar trebui să știți despre loc. Există roci în apă? Are apa are un curent puternic? Există suficientă platformă pe stâncă pentru a obține un început de funcționare? Există vreo lege locală care îl împiedică pe turiști de la scufundări la o anumită stâncă?
  • Unele locații populare din întreaga lume includ: Cafenea lui Rick în Negril, Jamaica - Buža Cafenele din Dubrovnik, Croația Râul din Kimberley, Australia- Brontallo din Ticino, Elveția - poalele lui Himalaya în Rishikesh, India și Tar Creek cade în Los Paderes Pădurea Națională, California.
  • Imagine intitulată scufundări de pe o stâncă Pasul 2
    2. Căutați stânci care au mai multe opțiuni de înălțime de scufundări. Vei vrea să lucrezi la scufundările mai mari. Nu vă mișcați în graba adrenalină și săriți de la cea mai înaltă stâncă disponibilă. Pentru începători, începeți la stânci care sunt în jur de 20 de picioare (6.1 m) sau mai mici.
  • Stâncile medii de scufundări variază între 20 de picioare (6.1 m) la 50 de picioare (15 m) ridicat. În timp ce vă puteți scufunda întotdeauna de la o stâncă mai scurtă de 20 de picioare (6.1 m), nu este recomandat să scoateți stânci care sunt mai mari de 50 de picioare (15 m), deoarece vătămările grave pot apărea mai ușor.
  • Imagine intitulată scufundări de pe o stâncă Pasul 3
    3. Verificați-vă adâncimea apei. Doriți să vă puteți vizualiza în mod corespunzător zona de scufundări și de aterizare, așa că nu luați cuvântul cuiva pe el. Apuca o pereche de ochelari de goggle si inota in apa. Asigurați-vă că apa este destul de adâncă pentru a vă scufunda, dar, de asemenea, căutați roci, ramuri sau alte resturi.
  • Apa trebuie să fie de cel puțin 8 picioare (2.4 m) adânc. Adăugați un supliment de 2 metri (0.61 m) de adâncime pentru fiecare 10 picioare (3.0 m) de înălțime a stâncii.
  • Imagine intitulată scufundare de pe o stâncă Pasul 4
    4. Fiți conștienți de curenții de apă și orice Riptide din zonă. Chiar dacă sunteți un înotător puternic, este foarte ușor să vă măriți într-o riptidă. Dacă vă măriți într-un curent, încercați să vă răsuciți corpul pentru a scăpa de curent.
  • Evitați sărituri lângă cascade. În timp ce acest lucru poate părea pitoresc în filme, cascadele creează adesea curenți și întreprinderi puternice care pot face experiența de scufundări periculoasă.
  • Imaginea intitulată scufundări de pe o stâncă Pasul 5
    5. Asigurați-vă că nimeni nu este în înot în apa de sub stâncă. Vei trebui să fii complet concentrat înainte de a sări. Având apa de sub stâncă liberă de înotători, vă va permite să vă concentrați și veți împiedica, de asemenea, că nimeni nu va fi rănit.
  • Pentru siguranța adăugată, puteți avea prieteni rotiți pentru a fi o privire sub stâncă. Când o persoană este sărituri, un altul poate urmări apa în partea de jos a stâncii pentru a se asigura că nimeni nu înotă în cale.
  • Metoda 2 din 3:
    Luând măsuri de siguranță necesare
    1. Imagine intitulată scufundări de pe o stâncă Pasul 6
    1. Practicați mai întâi picioarele de scufundări la o piscină locală. Dacă sunteți nervos cu privire la viitoarea dvs. aventură de scufundări, atunci obțineți unele înot timp la o piscină locală. Jumping de pe un mare unitate într-un mediu controlat vă va ajuta să obțineți încrederea și tehnica potrivită pentru a merge scufundări.
    • Este bine să aveți abilități puternice de înot pentru scufundarea stâncilor, deoarece puteți întâlni curenți puternici în apă. Deci, dacă aveți nevoie, luați niște lecții de înot pentru a peria tehnicile adecvate de înot.
  • Imagine intitulată scufundări de pe un pas de stâncă 7
    2. Aduceți un grup de prieteni sau cineva cu experiență în scufundarea stângă cu dvs. Niciodată nu vă scufundați singură. Chiar dacă luați măsurile de precauție adecvate, este foarte ușor ca ceva să meargă prost. Deci, luați un grup de prieteni, sau chiar cineva cu experiență cu sportul, pentru a merge cu tine.
  • Asigurați-vă că cineva are un telefon mobil și un serviciu celular. Dacă ceva nu merge bine, veți dori să puteți solicita asistență medicală. Dacă zona în care vă aflați nu are recepție telefonică mobil, apoi păstrați un vehicul în apropiere, astfel încât tu și prietenii tăi să poată pleca rapid.
  • Imagine intitulată scufundare de pe o stâncă Pasul 8
    3. Purtați îmbrăcăminte strânsă. Nu doriți să purtați haine supra-dimensiuni sau bagate în timp ce scufundarea stângă. Forța de scufundare prin apă poate rupe îmbrăcămintea liberă imediat și poate chiar să vă afecteze abilitățile de înot. Deci, încercați să purtați un costum de baie sau un costum umed care să poată rezista scufundărilor.
  • De asemenea, luați în considerare adăugarea picăturilor de ulei de măsline la urechile dvs. pentru a evita acumularea presiunii apei. Când aterizați în apă, presiunea se va construi în urechi. Deci, înainte de a sări, adăugați câteva picături de ulei de măsline în urechile dvs. pentru a atenua presiunea apei.
  • Imagine intitulată scufundare de pe o stâncă Pasul 9
    4. Nu vă scufundați scufundarea sub influența drogurilor sau a alcoolului. Scufundarea sub influență poate afecta considerabil judecata și abilitățile fizice. Veți avea nevoie de un cap clar pentru a vă executa scufundarea și pentru a înota din adâncurile apei.
  • Cliff Diving în sine este un sport foarte periculos. Dacă tu sau oricare dintre prietenii tăi sunt sub influența în timp ce scufundări de stâncă, apoi reconsideră foarte mult întoarcerea mai târziu în ziua când tu și prietenii tăi s-au răsturnat.
  • Imagine intitulată scufundări de pe o stâncă Pasul 10
    5. Nu vă simțiți presați să sari. Dacă nu te simți confortabil sărituri, atunci nu. Orice ezitare ar putea duce la o vătămare gravă. Deci, nu simți că trebuie să sari pentru a impresiona pe cineva sau pentru a dovedi ceva.
  • Încercați să vizionați mai întâi câțiva dintre ceilalți prieteni sau o scufundare profesională. Acest lucru poate atenua unele dintre temerile dvs. Dacă nu, nu vă faceți griji. Puteți avea în continuare la fel de distractiv experiența momentului în persoană.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind tehnicile potrivite pentru scufundarea Cliff
    1. Imagine intitulată scufundări de pe o stâncă Pasul 11
    1. Alegeți un loc de aterizare în apă adâncă, care este departe de partea stâncii. Cât de departe trebuie să săriți și unde aveți nevoie să aterizați complet depinde de piatra specială de care vă scufundați. Doriți să aterizați unde apa este cea mai profundă - oferind ca cea mai profundă zonă de apă să nu aibă obstacole sau nu este în sus față de stâncă.
    • Înainte de a sări, concentrați-vă pe locul de aterizare și vizualizați saltul. Nu vă lăsați să vă distrați.
  • Imagine intitulată scufundare de pe o stâncă Pasul 12
    2. Îndoiți genunchii la un unghi de 45 de grade pentru a izbucni de pe stâncă. Veți avea nevoie să vă propulsați de pe stâncă folosind genunchii îndoiți pentru a vă izbi în sus și în afară de stâncă. Săriți spre exterior vă va ține departe de partea stângă și vă va proteja de rău.
  • Dacă vă scufundați mai întâi picioarele, este posibil să aveți nevoie de o pornire suplimentară de funcționare. Luați cât mai mulți pași pe care credeți că ați putea trebui să vă ardeți corpul departe de partea stângă.
  • Imaginea intitulată scufundarea de pe o stâncă Pasul 13
    3. Utilizați tehnica creionului pentru a executa un salt ușor. Tehnica creion-scufundări este cea mai ușoară cale de a scufunda scufundarea, deoarece vă cere să sariți mai întâi picioarele în apă. Cele mai profesioniste cliff scafandri sari în acest mod, și este cea mai bună tehnică de utilizat dacă aceasta este prima dvs. scufundări de stâncă.
  • Săriți în sus și departe de stâncă, în primul rând picioarele de scufundare. Corpul tău ar trebui să fie rigid ca un creion care vizează locul tău de aterizare în apă.
  • Îmbunătățiți-vă brațele pentru a vă menține corpul atunci când se scufundă mai întâi picioarele. Corpul tău ar putea fi în mod natural să se oprească în partea când sari. Așadar, utilizați brațele ca aripi pentru a vă menține rapid și îndreptați corpul.
  • Apăsați brațele pe laturile dvs. Odată ce corpul tău este constant, trageți-vă brațele pe verticală, strâns împotriva corpului. Acest lucru vă va permite corpului să alunece cu ușurință în apă, mai degrabă decât să se rupă prin suprafață.
  • Îndreptați-vă spatele. Corpul tău nu ar trebui să fie îndoit când ai lovit apa. Plierea sau răsucirea corpului pentru a efectua trucuri în timp ce se poate duce cu ușurință la o coliziune tare cu suprafața apei. Având spatele drept va reduce presiunea forțată pe corpul dvs. de impact.
  • Imagine intitulată scufundări de pe un pas de stâncă 14
    4. Dive cap mai întâi pentru o tehnică mai avansată de scufundări. Indiferent de înălțimea stâncii, este incredibil de periculos să scufundați mai întâi capul când scufundarea stângă. Este o tehnică deseori rezervată scafandrilor profesioniști. Deci, dacă acest lucru este dacă aceasta este prima dvs. timp scufundări, evitați mai întâi capul de scufundări, cu excepția cazului în care este instruit altfel de către un profesionist.
  • Săriți spre fața stâncii și unghiului corpului dvs. pentru a scufunda mai întâi capul. Această mișcare este similară cu cea pe care o veți face pentru a vă arunca în piscină. Vrei doar să te asiguri că corpul tău este departe de partea stâncii și îndreptat spre fața locului tău de aterizare în apă.
  • Îndreptați-vă corpul ca o săgeată cu brațele întinse peste cap și pe urechile voastre și vă puneți în bărbie. Brațele voastre vă vor proteja urechile de la presiunea apei după ce ați contact cu suprafața apei.
  • Strat palma de o mână, astfel încât este pe partea de sus a celeilalte mâini. Doriți să loviți apa cu mâinile stratificate mai întâi pentru a vă proteja capul. Mâinile stratificate vor tăia în siguranță pe suprafața apei și vor permite ca restul corpului să alunece în apă.
  • Imagine intitulată scufundare de pe o stâncă Pasul 15
    5. Îndreptați degetele de la picioare și stoarceți picioarele împreună înainte de a lovi apa. Acest lucru se aplică atât capului de scufundări, cât și pentru picioarele de scufundări. Vrei ca corpul tău să fie rigid ca o scânteie. Acest lucru vă va asigura că corpul dvs. va aluneca cu ușurință prin suprafața apei, mai degrabă decât să-l prindă.
  • Imagine intitulată scufundări de pe o stâncă Pasul 16
    6. Expirați-vă prin nasul în timp ce vă conectați cu apa. Corpul tău va dori în mod natural să expire când intri în contact cu apa. Așa că expirați prin nas pentru a preveni împușcarea apei în nas și pentru a vă împiedica să sugeți accidental în apă prin gură.
  • Imagine intitulată scufundări de pe o stâncă Pasul 17
    7. Bucurați-vă de timpul petrecut prin scufundări prin aer. Este nevoie de o mulțime de pregătire mentală și fizică pentru a merge scufundări. Deci, odată ce scufundați, asigurați-vă că vă bucurați de experiența palpitantă!
  • Imagine intitulată scufundare de pe o stâncă Pasul 18
    8. Păstrați corpul drept în timp ce intrați în apă. În funcție de cât de mare este stânca, puteți obține viteze considerabile la scufundări. Deci, atunci când rupeți suprafața apei, concentrați-vă pe păstrarea mușchilor tăi până când vă încetinești. Atunci când sunteți gata, înotați la suprafață și din calea zonei de aterizare.
  • Vitezele medii afectate de scufundări de stâncă pot fi între 25 mph (11.176 m / s) la 45 mph (20.117 m / s).
  • Imagine intitulată scufundări de pe o stâncă Pasul 19
    9. Continuați să vă practicați tehnica pe stâncile inferioare. La fel ca și cu orice sport, stăpânind tehnica de scufundări Cliff ia practică. Vrei să fii încrezător în capacitatea dvs. de scufundări de scufundări înainte de a vă deplasa până la o stâncă mai mare.
  • Informații de siguranță

    Cliff Diving Siguranță Precauții

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    În timp ce scufundările de stâncă poate fi o experiență distractivă și exhilarantă, vă puteți răni serios de la scufundarea stângă, indiferent de nivelul de experiență. Deci, luați măsurile de precauție adecvate: Du-te cu un grup, verificați adâncimea apei și curenții de apă și începeți pe stâncile mai scurte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar