Cum să defogați o mască de scufundări

Masca ta este legată de ceață din când în când.Ceața este o supărare și o sursă de frustrare pentru mulți diversi. Puteți preveni formarea ceață prin pregătirea măștii înainte de scufundări, folosind pasta de dinți, un defogger sau chiar scuipat. Luând timp pentru a vă curăța masca înainte ca următoarea scufundare să fie o experiență mai plăcută.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spitting în masca ta
  1. Imagine intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 1
1. Luați masca. Această metodă este una bună pentru a încerca dacă vă scufundați și nu aveți acces la celelalte metode. Dacă observați că masca dvs. este ceață, scoateți-o când sunteți la suprafață pentru ao repara.
  • Imaginea intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 2
    2. Scuipa în masca. Adunați cât mai mult scuipă, și eliberați-l în interiorul măștii tale. Poate suna brutal, dar au experimentat scufundări prin acest truc. Scuipa acționează ca un surfactant, ceea ce înseamnă că este mai greu ca apa să se formeze pe suprafață. Frecați scuipa în interiorul masca.
  • Această metodă funcționează cel mai bine pe o mască uscată, la fel ca și ceilalți, așa că uscați în interior dacă puteți. Cel mai bun mod de ao usca este de a folosi un prosop de pe barca pe care o scufundați de la.
  • Imagine intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 3
    3. Clătiți masca. La fel ca în cazul celorlalte metode de defogare, trebuie încă să clătiți scuipa. Pur și simplu dați-o în apa din apropiere, și lustruiți-l în jur. Turnați apa afară și puneți-vă masca înapoi.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind spray-uri de defogare sau picături
    1. Imaginea intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 4
    1. Adăugați un pic de defogger la masca. Pe masca dvs. uscată, curată, adăugați o picătură a defoggerului. Aveți nevoie doar de un pic de defogger. În locul defoggerului comercial, puteți utiliza șamponul pentru copii.
    • Defoggers pot fi găsite în cazul în care cumpărați consumabile de scufundări. Unii defoggers sunt spray-uri, în timp ce altele sunt picături.
  • Imagine intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 5
    2. Răspândiți defoggerul în jur. Utilizați degetele curate pentru a răspândi defoggerul în interiorul obiectivului. Dacă mâinile tale nu sunt curate, ai putea răspândi grăsime în jur. Asigurați-vă că obțineți defoggerul peste tot în interiorul obiectivului.
  • Imaginea intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 6
    3. Clătiți defoggerul din masca. Cu ușurință apa în jurul lentilă și apoi se toarnă. Puteți utiliza apă curată, proaspătă sau apă sărată. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu atingeți interiorul lentilei după ce ați aplicat defoggerul.
  • Metoda 3 din 3:
    Condiționarea și defrogarea unei mască cu pastă de dinți
    1. Imaginea intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 7
    1. Spălați-vă pe mâini. Dacă mâinile tale sunt murdare, vei face doar lucrurile mai rău cu masca ta. Curățați-vă bine mâinile cu săpun și apă, asigurându-vă că ați curățat și clătiți timp de cel puțin 20 de secunde.
  • Imaginea intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 8
    2. Utilizați pasta de dinți numai pe lentilele de sticlă. Nu încercați tehnica de pastă de dinți pe lentilele din plastic. Pasta de dinți este abrazivă, care poate zgâria plasticul. Stick utilizează numai pe lentilele de sticlă și alegeți una dintre celelalte metode pentru lentilele din plastic.
  • Imagine intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 9
    3. Frecați pasta de dinți în masca uscată. Folosind o pastă de dinți non-gel, frecați o cantitate liberală în interiorul măștii de pe lentilă. Pe măsură ce frecați, masca ar trebui să înceapă netezirea, ceea ce este ceea ce doriți. Ar trebui să puteți simți schimbarea texturii.
  • Dacă este prima dată când curățați masca (condiționarea acestuia), puteți freca lentilele din exterior. Condiționarea înseamnă că o curățați pentru prima dată după cumpărarea acestuia și are nevoie de o curățare suplimentară pentru a obține uleiurile producătorului de pe ea.
  • Imaginea intitulată Defog O mască de scufundări Pasul 10
    4. Clătiți pasta de dinți. Utilizați apă curată și proaspătă pentru a curăța pasta de dinți de pe mască. Poate să ia un grăsime cot pentru a ajunge totul, dar în cele din urmă ar fi în cele din urmă. Odată ce este oprit, uscați lentila. Încercați să respirați pe mască pentru a vedea dacă este ceață. Dacă se întâmplă, încercați să faceți totul din nou.
  • Dacă vă condiționați masca pentru prima dată după cumpărare, veți dori să lăsați-o să se usuce și apoi să repetați procesul de aproximativ 5 ori.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar