Cum sa faci o scufundare

Divingul este o abilitate foarte utilă, indiferent dacă vă aflați la piscină sau luați cunoștințele dvs. de înot la nivelul următor. Înainte de a începe scufundări, verificați dublu că sunteți într-o zonă sigură, cu o mulțime de apă adâncă, ca o piscină la sol. Este perfect bine să vă simțiți puțin nervos înainte de a lua primul tău mare plonjare - pentru a vă ușura grijile, luați în considerare practicarea în apropierea unui salvamar sau înotător cu experiență. Cu puțină practică, puteți face într-adevăr o stropire data viitoare când vă înotați!

Pași

Metoda 1 din 3:
Practicarea bazei de scufundări
  1. Imaginea intitulată Faceți o scufundare 1
1. Verificați dacă apa este destul de adâncă. Scufundarea este o modalitate distractivă de a intra în apă, dar nu doriți să vă puneți siguranța la risc. Căutați semne sau etichetare care menționează cât de adânc este apa înainte de a sari. În mod ideal, apa ar trebui să fie de două ori mai adâncă ca distanța de scufundări dintre tablă și apă.
  • De exemplu, dacă placa de scufundări este de 4 ft (120 cm) deasupra apei, apa ar trebui să fie de cel puțin 8 ft (240 cm) adâncime.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de scufundări 2
    2. Stați pe marginea piscinei și practicați scufundarea. Stați de-a lungul marginea apei, lăsându-vă picioarele să atingă marginea peretelui piscinei. Ridicați-vă brațele în sus, menținându-vă mâinile apropiate. Încet înclinați înainte, apăsând picioarele pe perete în timp ce vă apropiați de apă. Dă-ți un impuls prin împingerea cu picioarele tale și ghidându-ți mâinile și brațele în apă mai întâi.
  • Va trebui să fiți la o piscină pentru a face acest lucru.
  • Acesta este un mare truc pentru a încerca dacă nu ați mai luat niciodată o scufundare înainte.
  • Imaginea intitulată Faceți o scufundări 3
    3. Tranziția la o scufundare în genunchi, astfel încât să obțineți mișcările în jos. Stați foarte aproape de marginea piscinei, așa că va fi ușor să vă scufundați. Aranjați-vă piciorul dominant de-a lungul marginii piscinei și vă extindeți piciorul opus în spatele dvs. Adu-ți brațele în sus, coborând capul în timp ce intrați în poziție. Începeți scufundarea prin înclinarea înainte de piscină, apoi împingeți-vă cu piciorul dominant.
  • Poate fi un pic dificil să vă perfecționați formularul, dar încercați să vă scufundați în armele de piscină.
  • Imaginea intitulată Faceți o scufundare Pasul 4
    4. Săriți picioarele - mai întâi în apă pentru a efectua o scufundare creionată. Creionul creionului sunt o modalitate excelentă de a se face confortabil cu ideea unei scufundări în picioare. Pur și simplu stați la marginea apei, apoi săriți în picioare - în primul rând. Repetați această scufundare cât de mult aveți nevoie, astfel încât vă simțiți puțin mai ajustată atunci când vine vorba de scufundări.
  • Metoda 2 din 3:
    Dive de bază în picioare
    1. Imaginea intitulată Faceți o scufundare Pasul 5
    1. Stați cu degetele de la picioare curbate peste marginea bazinului sau blocului de scufundări. Puneți-vă picioarele de-a lungul marginii piscinei, deci vă va fi ușor să vă lansați în apă. Țineți degetele de la picioare în jurul marginii zonei de scufundări, fie că este un bloc de scufundări sau marginea unei baze.
    • Dacă stați pe un bloc de scufundări, plasați-vă mâinile de lângă picioare, deci este ușor să vă lansați.
  • Imaginea intitulată face o scufundări Pasul 6
    2. Extindeți-vă brațele peste cap cu mâinile împreună. Ridicați ambele brațe în sus și peste cap, ceea ce vă va face scufundarea mult mai netedă și mai fluidă. Stack-ți mâinile împreună, astfel încât brațele tale să formeze un punct, care vă va ajuta să intrați în apă când vă scufundați.
  • Tehnica corectă a brațului vă poate salva de la o flop de burtă!
  • Imaginea intitulată Faceți o scufundări Pasul 7
    3. Formează o poziție bună de scufundări prin îndoirea șoldurilor și a genunchilor. Înclinați-vă cu șoldurile, astfel încât capul, brațele și abdomenul formează un unghi de 45 de grade. Pentru a vă oferi mai mult impuls, îndoiți genunchii la un unghi de 120 de grade. Nu vă prindeți prea mult în numere - ceea ce contează cel mai mult este că vă sprijiniți înainte și sunteți gata să intrați în apă.
  • Imaginea intitulată face o scufundări Pasul 8
    4. Înclinați greutatea înainte pentru a iniția scufundarea. O scufundare bună este un pic cam ca efectul de domino - înainte de a putea lovi apa, trebuie să construiți un impuls bun. Cu brațele dvs. încă ținute peste cap, începeți să vă împingeți greutatea înainte, astfel încât să cădeți încet spre apă.
  • Acest lucru se poate simți puțin neplăcut la început. Nu vă faceți griji - totul este parte a procesului!
  • Imaginea intitulată face o scufundări Pasul 9
    5. Împingeți-vă cu picioarele pentru a vă lansa în aer. Pe măsură ce vă aplecați înainte, așteptați ca gravitatea să ia controlul pe măsură ce vă îndreptați spre apă. Când capul și pieptul sunt pe orizontală cu apă, împingeți marginea zonei de scufundări cu ambele picioare. Simțiți-vă un pic lansați în aer, în timp ce brațele continuă să îndrepte spre apă.
  • Probabil că va lua câteva încercări înainte de a obține această mișcare în jos. Păstrați-vă la el!
  • Imaginea intitulată Faceți o scufundare Pasul 10
    6. Glide în apă cu brațele tale ascuțite. Păstrați-vă brațele îndreptate înainte și mâinile împreună, ceea ce vă va ajuta să intrați cel mai bine în apă. Împingeți-vă brațele în apă mai întâi în timp ce țineți capul în jos, intrați în apă la un unghi de 45 de grade pe măsură ce mergeți. Este posibil să vă ajute să vizualizați un inel sau un cerc în timp ce intrați în apă - în timp ce vă scufundați, faceți tot ce este mai bun să nu atingeți marginile acestui hoop imaginar.
  • Dacă vă imaginați un "hoop", pretindeți că este de aproximativ dimensiunea unui tradițional Hula Hoop.
  • Imaginea intitulată face o scufundări Pasul 11
    7. Ghidați restul corpului în apă într-o mișcare fluidă. Urmați cu scufundarea, intrați în apă la un unghi ca tine. Încercați să utilizați impulsul pentru a intra în apă într-o mișcare fluidă, înclinată, în loc să aterizeze pe stomac. Nu fiți descurajați dacă formularul dvs. nu este perfect la început - poate dura mai multe încercări înainte de a ajunge cu adevărat!
  • Metoda 3 din 3:
    Cucerirea rampării
    1. Imaginea intitulată face o scufundări Pasul 12
    1. Împingeți-vă brațele în spatele dvs. în timp ce vă apropiați de sfârșitul consiliului. Pasul pe Springboard și abordați sfârșitul. S-ar putea să vă simțiți puțin rătăciți la început, deci trageți-vă brațele în spatele dvs. pentru a vă ajuta să rămâneți echilibrați pe măsură ce vă pregătiți să vă scufundați.
    • Trebuie doar să vă păstrați brațele în spatele dvs. pe măsură ce vă apropiați de sfârșitul consiliului.
    • Mergeți întotdeauna de-a lungul consiliului în loc să alergați.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă de scufundări 13
    2. Ridicați ambele brațe și 1 genunchi în timp ce săriți o dată. Începeți scufundarea prin cuțitul formularului de-a lungul sfârșitului plăcii de scufundări. Săriți o dată în aer, conduceți 1 genunchi în sus pe măsură ce ridicați ambele brațe în aer. Ridicarea genunchiului vă ajută să vă păstrați formularul solid și vă poate da scufundarea mai mult.
  • Veți sări de 2 ori total înainte de scufundări.
  • Imaginea intitulată Faceți o scufundări Pasul 14
    3. Săriți de pe partea de lansare când placa începe să se îndoaie în sus. Păstrați un ochi pe placa de lansare de sub dumneavoastră pe măsură ce vă pregătiți să sari pentru a doua oară. Așteptați o secundă sau cam asa ceva pentru a începe să ridicați în sus, urmând impulsul anterior al saltului anterior. Faceți tot ce este mai bun pentru a sări de la capătul consiliului, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la lovirea consiliului în proces. Continuați să vă țineți brațele deasupra capului în timp ce sari din nou.
  • Imaginea intitulată Faceți o scufundare Pasul 15
    4. Scufundați în apă cu șoldurile mai întâi. Păstrați talia îndoită și direcționați-vă brațele într-un unghi descendent spre apă. Încercați să nu vă deplasați prea mult în timpul scufundărilor, astfel încât să puteți intra în apă fără apă și fluid. La fel ca într-o scufundare tradițională, încercați să introduceți mai întâi brațele pentru a intra în apă, urmată de restul corpului.
  • sfaturi

    Puteți încerca poziția de pornire a piesei, unde 1 picior este extins în spatele tău în timp ce te scufunde.
  • Dacă învățați doar să săriți de pe o rampă de lansare, vă ridicați degetele de la picioare de-a lungul marginii tabloului. Împingeți greutatea înainte, astfel încât să începeți să cădeți de pe bord, apoi să vă îndrumați în jos într-o scufundare, cu brațele care intră în apă în primul rând.
  • Avertizări

    Nu vă scufundați în piscine deasupra solului sau în orice corp superficial de apă, sau vă puteți răni serios.
  • Urmați întotdeauna regulile de piscină dacă vă scufundați într-un spațiu public.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar