Cum să complimentați o femeie

Oferirea unui compliment unei femei poate fi o modalitate ușoară, dar eficientă de ao face să se simtă special, arătându-i cât de minunat credeți că este ea. Din păcate, prea mulți tipi nu știu cum să dea complimente bune. Oare fie să precizeze evident sau vor supraviețui complimente până la punctul în care devin goale și lipsite de sens. Arta de a oferi complimente este una care, dacă este stăpânită, vă poate face să apară atât netedă cât și romantic la doamne.

Pași

Compliment ajutor

Compliment flirtează foaie de cheat

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Eșantion compliment reacții

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 3:
Găsirea complimentelor
  1. Imagine intitulată compliment o femeie pas 1
1. Identificați ceea ce apreciază în sine. În primul rând, încercați să vă gândiți la ceea ce îi place femeia despre ea însăși. Încercați să mergeți dincolo de a-și observa hainele și machiajul, pentru că ar putea face asta mai mult pentru alți oameni decât ea însăși. Încearcă să te gândești la ceva pe care-l pasă cu adevărat. De exemplu, ar putea fi cu adevărat mândră de capacitatea ei de a juca un instrument. Sau poate ști că se străduiește să fie o mamă bună într-o zi și vedeți că este foarte bună cu copiii. Acestea sunt lucruri bune de compliment.
  • De exemplu, spune ceva de genul: "Ești atât de iubitor și blând cu toată lumea, chiar și atunci când o fac foarte tare. Asta e minunat. Aș fi vrut să existe mai mulți oameni ca tine."
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 2
    2. Căutați lucruri pe care le valori în altele. Gândiți-vă cum vorbește despre ceilalți. Probabil ați văzut-o pe cineva înainte sau vorbiți despre cineva sau despre ceva pe care la admirat. Căutați fraze cheie precum "Aș vrea eu...", Deoarece acest lucru vă spune foarte direct ceea ce vrea ea însăși. Acum, gândiți-vă când a arătat această calitate în viața ei de zi cu zi. Multe femei fac cel puțin ocazional calitățile pe care le admiră atât de mult, dar nu cred că au. Arătându-i că poate fi persoana pe care vrea să o fie, veți câștiga o mulțime de puncte.
  • De exemplu, spuneți ceva de genul: "Cred că este amuzant că nu credeți că sunteți inteligenți ca el. Adică, nu am putut să fac acest raport anul trecut fără ajutorul tău."
  • De asemenea, puteți spune ceva de genul ", nu vă faceți griji că sunteți răbdători ca Gina. Nu ești doar răbdător, de asemenea, ești foarte înțelept. Uită-te la modul în care te-ai ocupat de asta cu Frank!"
  • Imagine intitulată compliment o femeie pas 3
    3. Gândiți-vă la ceea ce lucrează pentru a se îmbunătăți. Uită-te la defectele personajului și obiceiurile proaste pe care le știi că lucrează cu adevărat greu pentru a-și îmbunătăți și apoi a lăuda când atinge succesul. S-ar putea să nu doriți să menționați în mod direct că aceasta este ceva ce trebuie să lucreze cu adevărat greu, dar o complimentează asupra comportamentului când o face, poate fi într-adevăr înălțătoare. Știți cât de greu este să vă faceți o persoană mai bună!
  • De exemplu, spuneți ceva de genul: "Chiar ți-ai păstrat capul în acea întâlnire. Admir asta...Nu cred că aș putea avea "după ce va rămâne rece (în ciuda istoriei sarcasmului și a sfințeniei), în timp ce șeful dvs. se grăbește pe toată lumea.
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 4
    4. Mergeți dincolo de frumusețea. Complimentarea frumuseții este dificilă. Multe femei doresc să obțină complimente ca asta! Cu toate acestea, poate avea multe consecințe negative pentru amândoi. Ea probabil că este obișnuită să-i spună că este frumoasă să încerce să obțină ceea ce vor de la ea. De asemenea, poate avea consecințe pe termen lung, în sensul că ar putea crede că o place doar pentru ea pentru că este frumoasă (pe care ea nu o va fi întotdeauna, așa cum ea îmbătrânește, creând îndoială de sine). Utilizați complimente despre frumusețea ei cu ușurință și folosiți-le într-un context în care are sens, ca atunci când sunteți împreună pentru o ocazie specială.
  • De exemplu, spuneți ceva asemănător ", Andrea poate fi mireasa, dar tu ești cea mai frumoasă femeie din cameră pentru mine."
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 5
    5. Compliment ceva nou. Complimentarea a ceva nou despre ea o va arăta că vă interesează suficient să o acordați atenție. În general, nu este de așteptat ca bărbații să observe lucruri ca o schimbare în părul ei sau o nouă pereche de cercei, așa că atunci când faci, ești destul de mult lovind o alergare la domiciliu. Desigur, acest lucru înseamnă că va trebui să vă acordați atenție.
  • De exemplu, spune ceva de genul: "Nu prea am" pantofi, dar există ceva despre acele pantofi care spune că vei avea astăzi această cameră."
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 6
    6. Lăsați complimentele să se întâmple în mod natural. Complimentele sunt mult mai semnificative atunci când sunt naturale - când vorbiți exact ceea ce credeți că vă gândiți, reacționând la situația specifică în care vă aflați. Acest lucru se datorează faptului că comunică ea că nu aveați timp să o planificați sau că nu ați tras un compliment de stoc de la un site de artist de preluare. Ea îi arată că ești cinstit. Când o vezi să faci sau să spui ceva ce admiri, spune-i asta.
  • Desigur, acest lucru poate fi un fel de periculos. Va trebui să vă gândiți la modul în care acest compliment ar părea. Doar luați o jumătate de secundă și încercați să vedeți complimentul din punctul ei de vedere. Subliniază faptul că a făcut anterior ceva greșit? Are un sunet slab, prost sau altceva într-adevăr negativ așa? Învățați cum să țineți respectul față de ea vă poate ajuta să nu vă înșele în situații de genul acesta.
  • Partea 2 din 3:
    Spunând lucrurile potrivite
    1. Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 7
    1. Fii specific. Nu complimentați ceva cu adevărat generic despre ea ("părul tău arată frumos", "aveți ochi frumoși"). Specificitatea dvs. este prietenul dvs., deoarece îi spune că nu doar trageți complimentele stocurilor, astfel încât să aveți un compliment pentru a le da. În loc de acele flops, spuneți ceva de genul "ochii tăi doar face întreaga ta față să arate atât de strălucitoare și fericită" sau "Îmi place când îți pui părul așa pentru că am să văd atât de mult mai mult din fața ta frumoasă".
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 8
    2. Faceți-vă complimentul unic pentru ea. Încercați să fiți creativi când îl complimentați. Este frumos să complimente lucruri cum ar fi părul și ochii, dacă se face corect așa cum sa discutat mai sus, dar este încă un compliment care este scos foarte mult. Nu ești prima persoană care îi spună că are păr frumos, știi? Faceți creativ cu complimentele dvs. pentru a-i arăta cu adevărat că ea este cea cu atenție și că nu încercați doar să obțineți nici o fată.
  • Încercați complimente ca "Îmi place când vorbești pentru că vocea ta sună ca acasă pentru mine" sau "ești atât de elegant, îmi amintești de Audrey Hepburn".
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 9
    3. Complimentați lucrurile pe care le controlează. Vrei să complimente lucruri pe care le are controlul, deoarece complimentarea lucrurilor pe care nu le poate controla poate duce la tensiune și îndoială de sine în viitor. Imaginați-vă o femeie care a primit vreodată complimentul "arăți frumos": ea va fi mândră și fericită în acel moment, dar ea va veni să identifice o mare parte din valoarea ei ca fiind "frumoasă". După cum îmbătrânește, va fi mai puțin frumoasă și ar putea să experimenteze o stima de sine foarte proastă. Nu vrei asta!
  • Exemple de lucruri pe care le pot controla sunt: ​​educația ei, determinarea ei, abilitățile, realizările, personalitatea ei și interacțiunile ei.
  • Exemple de lucruri pe care nu le pot controla sunt: ​​ochii ei, culoarea pielii, orice altceva referitor la vârstă și frumusețea ei generală.
  • În plus, complimentând o femeie pe ceva ce nu poate controla este ca cineva care vă complimentează pe noul loc de muncă al vecinului dvs. Nu ai avut cu adevărat nimic de-a face cu asta, deci este mai greu de a fi fericit sau flatat.
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 10
    4. Nu faceți comentarii sexuale unei femei cu care nu sunteți cu. Nu. Doar nu o faceți. Există șanse zero care spunând ceva de genul "Hei sexy fată, vrei să ajungi cu asta?"Vă va ajuta cazul. Chiar și comentariile sexuale "clasice" nu sunt bune. Doar evitați orice compliment sau comentariu care implică sau afirmă că vrei să faci sex cu ea, când nu e prietena ta. Femeile sunt în poziția nefericită de a trebui să se întrebe constant dacă tipul aleatoriu care începe să-și dea comentariile sexuale este doar încercând cu sinceritate cel mai bun sau dacă este un violator potențial. Nu lăsați această întrebare deschisă în mintea ei în care sunteți îngrijorat.
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 11
    5. Evitați serios complimentele de brânză. Cheesy Complimente pot, de asemenea, să sune cu ușurință tăietor de cookie și foarte mult ca încerci prea tare. Acest lucru se datorează faptului că real complimente de brânză, care implică de obicei comparând-o la un trandafir sau o lună (de exemplu), sunt nesincerre. Ei sunt terminați pentru efect, nu pentru că au ceva de-a face cu doamna dvs. specifică.
  • S-ar putea să faceți complimente de brânză cum ar fi "zâmbetul tău este ca o zi de vară", dacă contextul este corect și într-adevăr, sincer înseamnă. În general, evitați orice compliment care sună ca și cum ar fi putut ieși dintr-un roman romantic sau un tip la un bar brut, deși. E greu să-i faci să lucreze.
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 12
    6. Aveți grijă de limbă de degradare. Vrei să fii atent la orice complimente care lucrează prin punerea altora în jos. În timp ce aceste complimente pot fi foarte măgulitoare pentru ea, vor spune ceva despre personalitatea dvs. pe care nu ați putea intenționa. Când o femeie aude complimente care lucrează prin punerea altor oameni în jos, în special oamenii pe care îi pasă, ea începe să creadă că, în general, construiți-vă prin punerea altora în jos...și se va întreba dacă este următoarea.
  • De exemplu, nu spuneți ceva de genul: "Nu vă faceți griji cu privire la faptul că Becky obține toți tipii. Cred că ești mai frumoasă decât ea."
  • În schimb, spune ceva de genul: "Știu că crezi că Becky îl primește pe toți băieții, dar nu mi-aș face griji prea mult. Ai tot ce caută un tip bun...Trebuie doar să vă dați o șansă să lăsați tot ce strălucește!"
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 13
    7. Face-o să se simtă semnificativă. Nimeni nu vrea să se simtă doar ca o altă picătură în ocean, și pe o planetă de câțiva miliarde de oameni, nu este prea greu. Oferindu-i un compliment care o face să se simtă unică sau semnificativă într-un fel, ceea ce face ca ea să aibă importanță, atunci veți încălzi cu adevărat inima ei. Acest lucru poate fi de fapt unul dintre cele mai eficiente complimente. Desigur, cine este într-adevăr va avea un efect asupra a ceea ce spui, așa că va trebui să vă suporți cu adevărat creierul pe acesta.
  • De exemplu, dacă a făcut o mulțime de lucrări de voluntariat, spune ceva de genul ", ați auzit vreodată despre întregul salariu? Probabil nu vă oferiți suficient credit pentru el, dar fiecare diferență pozitivă pe care o faceți doar radiază spre exterior și creează lucruri mai minunate în lume. Cred că ceea ce faci este într-adevăr incredibil."
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 14
    8. Fii atent când vorbești despre greutate. S-ar putea să vă simțiți înclinați să complimentați o femeie pe care o cunoașteți în pierderea ei în greutate, dar acest lucru poate fi foarte complicat. Multe femei sunt sensibile la greutatea lor (așa sunt bărbați!) și unele femei au pierdut greutatea din motive proaste. Pentru tot ce știi, ar putea avea cancer. Ar trebui să o complimentați doar la pierderea în greutate dacă știți că a fost un efort real din partea ei. Acum, pentru alegerea cuvintelor potrivite:
  • Nu o complimentați prin compararea ei la modul în care ea se uita (aka "arăți atât de mult mai bună acum!".
  • Să fie atenți la sentimentele ei.
  • Încercați să complimentați efectul mai mare că a avut scăderea în greutate. Acest lucru ar putea lua forma "Arăți atât de sănătos și energic astăzi" sau ceva de genul "Pare atât de fericit și mai încrezător în ultima vreme."
  • Cea mai bună cale este să-i compliment efortul real de a deveni mai sănătoși. Acesta este lucrul pe care la făcut că este cu adevărat admirabil. Du-te pentru ceva de genul: "Tu ești inspirația mea să faci și schimbări pozitive în viața mea. Sper că pot fi la fel de hotărâtă și comisă ca tine!"
  • Imagine intitulată Compliment O femeie Pasul 15
    9. Nu simți că trebuie să o complimentați pentru a ajunge undeva. Da, probabil că sperăm că complimentul tău va avea un rezultat pozitiv pentru tine. O dată, sex...Chiar și o conexiune mai profundă. Dar este bine să vă dați seama că uneori, un compliment nu este cel mai bun mod de a obține ceea ce doriți să realizați. De fapt, sondajul a arătat că doar aproximativ jumătate dintre femei vor fi chiar fericite de compliment pe care tocmai l-ați dat. Multe femei au asociații cu adevărat negative, cu anumite tipuri de complimente date în anumite setări, deoarece trebuie să se ocupe de atât de multă hărțuire a străzii. Uneori, orice compliment poate fi un lucru greșit de spus unei fete (vorbind cu o fată pe care nu o cunoașteți în metrou vine în minte!). Conversația onestă vă poate duce mai departe. Doar discutați cu ea ca și cum ați vorbi cu oricine altcineva și lăsați-vă marele personalitate să-și prindă ochii în loc de cuvintele voastre.
  • Partea 3 din 3:
    Livrarea complimentului
    1. Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 16
    1. Salvați complimentele. Nu vrei să-l exagerez cu complimentele. Păstrați complimentele la un minim și salvați-le pentru momentul potrivit, ca și începutul unei date. Știi că sentimentul că ai unde crezi că inima ta ar putea să izbucnească de la cât de minunat este ea? Este un moment bun să o complimentați. Când se bate în mod clar despre ceva? Care ar putea fi un moment bun pentru a sublinia că are trăsături mai puternice care vor purta ei.
    • Punctul unui compliment este de ao face să se simtă bine - nu este de fapt despre câștigul de puncte. Aceasta înseamnă că complimentele ar trebui să fie salvate de ori când este foarte important să o facă să se simtă bine despre ea însăși.
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 17
    2. Fii complet autentic. Femeile pot spune aproape întotdeauna când nu sunteți autentic cu complimentul dvs. Acesta este motivul pentru care lucrurile vor merge adesea prost dacă încercați să complimentați o fată pe care nu ați mai întâlnit-o: nu o cunoașteți cu adevărat, așa cum puteți ști ceva, merită complimente. Indiferent ce îi complimentați, trebuie să o înțelegeți cu adevărat. Trebuie să crezi sincer că este un lucru bun. Credința voastră serioasă se va întâmpla și, chiar dacă este puțin cam brânză, va fi cu adevărat flatativă.
  • De aceea ne simțim foarte bine atunci când copiii ne dau un compliment. S-ar putea să nu fie întotdeauna formulată în mod perfect și ar putea fi complimentarea unui fel de ciudat, dar copiii nu au învățat cum să plătească oamenii să obțină ceea ce vor. Când ne complimentează, ei spun ei, și este extrem de inimaginoasă, chiar dacă livrarea suge.
  • Imagine intitulată compliment o femeie pas 18
    3. Fii respectuos. Acum, s-ar putea să auzi sfat care să-ți spună că vei fi mai probabil să înscrie cu o fată dacă îi dai un compliment care o insultă doar puțin, făcându-i să creadă că singura ei șansă este cu un tip ca tine (cine " nu-i pasă "despre" defectele ei "). Dacă acest lucru funcționează cu orice fete, acesta va funcționa numai cu femeile care au încredere în sine foarte scăzută. Ele nu sunt genul de femei pe care doriți să le trimiteți. În schimb, când o complimentați, respectați.
  • Ca regulă, nu spune nimic pentru că nu ați spune propria voastră mamă sau soră. Dacă mama voastră te-ar fi lovit pe cap pentru a spune asta, atunci probabil că nu ar trebui să o spui unei alte femei.
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 19
    4. O complimentează la momentul și locul potrivit. Imediat după ce oferă o prezentare importantă este un moment rău pentru a vă compliment colegul pe rochia ei - aceasta îi spune că toată munca grea pe care tocmai a pus-o nu ți-a luat cunoștința și că tot ce te poți gândi la ea este cum arată ea (chiar dacă nu este adevărat). Acesta este un bun exemplu al principiului din spatele alegerii când complimentați o femeie. Orice compliment pe orice subiect trebuie să fie prezentat într-un moment în care nu va primi impresia că vrei doar ceva din ea (la un străin pe o platformă de tren, la soția ta când urci în pat, la colegul tău înainte de tine Cereți-i să ia un proiect). De asemenea, veți dori să acordați atenție contextului. Subiectul greșit pentru setare poate ucide un compliment, ca în exemplul nostru.
  • Imagine intitulată Compliment o femeie Pasul 20
    5. Arată-o în loc să o spună. Arătați-vă afecțiunea sau admirația în acțiunile dvs. în loc să încercați să veniți cu un compliment. Acțiunile arată sinceritate și s-ar putea să vă salveze de la un caz rău de picior. Dacă sunteți îngrijorat că veți înșurubați livrarea complimentului dvs. sau că cuvintele voastre ar putea să o ofenseze cumva, să o arate în schimb.
  • De exemplu, când o vedeți să cumpere un sandwich pentru un tip fără adăpost, să o așezi în jos și să gătească cina mai târziu în acea noapte (sau chiar să o ducă la un restaurant fantezist). Nu trebuie să luați acțiuni ca acestea de fiecare dată când face ceva minunat: la fel ca și complimentele verbale, salvați-le atunci când credeți că acestea contează cu adevărat.
  • sfaturi

    Dacă dați mai puține complimente înseamnă că faceți ceva frumos în sine ca să gătiți o masă, de exemplu, faceți acest lucru și dați doar un compliment unic pentru că va ști deja ce credeți despre ea cu gestul pe care l-ați făcut.
  • Să dezvolte o relație bună înainte de a o bombarda cu complimente.
  • Găsiți momentul potrivit pentru a complimenta o femeie. Ca o vreme când știi că se simte nesigur.
  • Avertizări

    Din nou, nu suprasolicitați complimentele.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar