Cum să găsiți un stagiu de muncă bancar

În cadrul industriei bancare, există numeroase oportunități de angajare și căi de carieră pentru a alege de la. Dacă sunteți interesat să lucrați în industria bancară, găsirea unui stagiu de locuri de muncă bancară este o modalitate excelentă de a vă explora opțiunile de carieră în timp ce obțineți o anumită experiență sub cureasă. Găsirea unui stagiu de muncă bancară începe cu evaluarea obiectivelor dvs. și ce fel de stagii doriți înainte de a aplica și intervievați pentru slujbă.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea oportunităților
  1. Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de loc de muncă bancar Pasul 1
1. Vizitați Centrul de servicii de carieră al Universității. Dacă sunteți în colegiu, Centrul de servicii de carieră este un instrument excelent pentru a găsi stagii. Ei au adesea cunoștințe despre oportunități deschise în domeniul dvs. Un consilier de centru de carieră vă poate conecta și cu un mentor din industria dvs. care poate oferi sfaturi despre găsirea stagii.
  • De asemenea, puteți efectua CV-ul dvs. și puteți obține practica interviului.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de activitate bancară Pasul 2
    2. Participați la târgurile de lucru. Universitatea dvs. probabil sponsorizează târgurile de locuri de muncă pe tot parcursul semestrului, unde angajatorii vor veni să se întâlnească cu studenții pentru oportunitățile de stagiu. Aici puteți rețea cu oameni în industria bancară și practicați interviul.
  • Imagine intitulată Găsiți un stagiu de loc de muncă bancar Pasul 3
    3. Verificați ziarele. Open stagiu și oportunitățile de angajare sunt adesea postate în secțiunile clasificate. De asemenea, puteți găsi postări despre târgurile viitoare de locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de loc de muncă bancar Pasul 4
    4
    Reţea în comunitatea dvs. Discutați cu prietenii, colegii de clasă, colegii și profesorii și menționați că sunteți în căutarea unui stagiu bancar. Introduceți-vă la cunoștințe și străini.Abordați pe toți cu care vorbiți cu bunătatea și încrederea. Este util să pregătiți o scurtă declarație despre obiectivele și calificările dvs. pentru a menționa rapid în conversație.
  • Spune ceva de-a lungul liniilor: "Hei Amanda, cum a fost semestrul tău? Mă gândesc să caut un stagiu bancar următor semestru. Cred că aș vrea să intru în finanțe."
  • De asemenea, rețeaua cu consilieri de club, antrenori și profesori anteriori.
  • Cereți membrilor familiei dacă cunosc oameni din industria bancară cu care vă puteți conecta.
  • Imaginea intitulată Găsiți o stagiu de activitate bancară Pasul 5
    5. Ajungeți la profesioniștii din industrie pentru sugestii. Dacă aveți în vedere o anumită bancă sau o companie, contactați pe cineva de acolo, exprimând interesul în stagii. Puteți să le trimiteți un e-mail, să-i sunați la birou sau să renunțați la persoană. Un profesionist bancar va fi capabil să ofere feedback specific despre cel mai bun mod de a găsi un stagiu. Ele vă pot ajuta să întâlniți oameni din diferite bănci sau să vă îndreptați în direcția altor evenimente de rețea.
  • Spune ceva de genul, "Bună dimineața, John. Numele meu este Patrick, iar eu sunt un senior la Universitatea din Michigan, absolvent în economie. Încep să caut stagii. Am fost curios cu privire la modul în care ați găsit poziția dvs. și dacă ați avut vreun sfat cu privire la procesul de aplicare. Aveți ceva timp să discutați?"
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de activitate bancară Pasul 6
    6. Căutați internships online. Căutați stagii bancare pe panouri de muncă, cum ar fi CareerBuilder, într-adevăr, internmatch, stagii și stagii LinkedIn. Puteți căuta în general stagii bancare sau în special de către industria bancară.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea la poziții
    1. Imaginea intitulată Găsiți o stagiu de activitate bancară Pasul 7
    1
    aplica la alegerile dvs. de top. Clasați-vă favoritele după ce ați găsit stagii bancare care vă interesează. Acest lucru vă va ajuta să acordați prioritate care stagii să se aplice mai întâi.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de activitate bancară Pasul 8
    2. Examinați site-ul companiei. Căutați "despre noi" secțiunea și asigurați-vă că citiți declarația de misiune, de obicei găsită pe pagina de pornire. Este aceasta o corporație mare, sau sunt operate de familie? Câți angajați lucrează pentru această companie? Există recenzii client? Familiarizarea cu compania și cultura sa vă poate ajuta să adăugați detalii relevante la CV-ul și scrisoarea de intenție, precum și să vă ajutați să vă pregătiți pentru un potențial interviu.
  • Imagine intitulată Găsiți un stagiu de loc de muncă bancar Pasul 9
    3. Pregătiți-vă relua și scrisoare de intenție. Cu CV-ul dvs., evidențiați-vă punctele forte în timp ce nu aduceți atenția la posibilele deficiențe. Explicați-vă în scrisoarea dvs. de intenție de ce sunteți candidatul perfect pentru acest stagiu bancar. Pregătiți o scrisoare de intenție unică pentru fiecare stagiu pe care îl aplicați.
  • Includeți detalii precum experiența de lucru anterioară, caracterul personal și eticul de lucru.
  • Subliniați experiența dvs. relevantă în scrisoarea dvs. de intenție, deoarece se referă la informațiile din descrierea postului. Asigurați-vă că ați abandonat fiecare punct sub "Calificări" secțiune.
  • Utilizați informații pe site-ul companiei ca ghid pentru cum să vă prezentați punctele forte. Uită-te la declarația de misiune și răspundeți la demonstrarea de ce experiența dvs. este relevantă pentru această funcție.
  • Imagine intitulată Găsiți un stagiu de activitate bancară Pasul 10
    4. Examinați aplicația dvs. Verificați dublu cerințele de stagiu și asigurați-vă că acoperiți aceste puncte în CV-ul și scrisoarea de intenție. Este util să aveți pe cineva care să corecteze aplicația dvs. înainte de a vă trimite.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de loc de muncă bancar Pasul 11
    5. Trimiteți-vă aplicația. Unele stagii necesită un Aplicație online unde veți răspunde la întrebări și explicați experiența dvs. Dacă aveți în vedere o companie locală, renunțați la CV-ul și scrisoarea de intenție în persoană. Puteți trimite CV-ul și scrisoarea de intenție prin e-mail, de asemenea.
  • Este tipic să se aplice la un stagiu de 6 luni înainte de data de începere intenționată.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de loc de muncă bancar Pasul 12
    6. Practicați interviurile mock. Căutați întrebări de interviu și repetați răspunsurile dvs. Puteți repeta în fața unei oglinzi, cu un prieten sau un membru al familiei sau cu un consilier de carieră. O altă persoană vă întreabă întrebările de interviu practicându-le. Vrei să vorbești clar, calm, și convingător. Acest lucru vă va ajuta Pregătiți-vă pentru interviurile dvs.
  • Exemple de întrebări de interviu includ: Unde doriți să fiți în cariera dvs. de cinci ani de acum? Ce puteți face pentru noi că alți candidați nu pot? Descrieți un moment în care ați ocupat conflictul la locul de muncă. Care este mediul dvs. de lucru ideal?
  • Imagine intitulată Găsiți un stagiu de activitate bancară Pasul 13
    7. Verificați starea aplicației dvs. După aproximativ o săptămână, sunați și cereți să vorbiți cu managerul de angajare cu privire la aplicația dvs. Dacă aveți un contact direct, cereți acea persoană după nume. Fii respectuos, prietenos și politicos la telefon. Verificarea aplicației dvs. vă arată dedicarea și inițiativa dvs. De asemenea, puteți verifica starea dvs. prin intermediul e-mail.
  • Spune ceva de genul, "Bună dimineața Cindy, am aplicat recent pentru stagiul de analist financiar cu compania dvs. și am sun la verificarea stării cererii mele. Poziția este încă disponibilă?"
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de loc de muncă bancar Pasul 14
    8. Programați-vă interviurile. Găsirea unui stagiu bancar Toate se reduce la interviu. Programați-vă interviul într-o perioadă de zi în care nu veți fi grăbit și veți avea timp să vă pregătiți. Interviul dvs. va avea cel mai probabil loc la telefon sau în persoană. Este posibil să aveți mai multe interviuri pentru anumite poziții.
  • Imaginea intitulată Găsiți un stagiu de loc de muncă bancar Pasul 15
    9. Mulțumesc intervievatorului tău. Trimiteți o scrisoare sau un e-mail mulțumindu-le pentru întâlnirea cu dvs. și extindeți-vă aprecierea pentru timpul lor. Puteți face acest lucru fie prin e-mail, fie prin telefon. Oricum, asigurați-vă că urmăriți după interviul dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar