Cum să găsiți un loc de muncă pentru studenții

Încercând să obțină un loc de muncă este o muncă grea și este deosebit de intimidantă dacă sunteți încă în școală! Probabil că nu aveți prea multă experiență în căutarea de locuri de muncă și faceți interviuri, deci este complet normal dacă vă simțiți pierduți. Din fericire, există câțiva pași simpli pe care îi puteți lua pentru a vă ridica șansele de a găsi o treabă minunată. Nu este niciodată prea devreme pentru a începe să vă planificați cariera după colegiu, deci începeți astăzi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Unde să te uiți
  1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții de colegiu Pasul 1
1. Verificați site-urile de locuri de muncă online pentru postările din câmpul dvs. Internetul este un instrument puternic în căutarea dvs. de locuri de muncă, deci profitați de ea. Efectuați conturile pe site-uri ca într-adevăr, din sticlă și monstru. Apoi setați preferințele de căutare pentru a vă concentra pe industria pe care doriți să o introduceți.
  • Cea mai bună modalitate de a obține rezultate relevante este căutarea de locuri de muncă pe baza a ceea ce ați studiat. Dacă ați studiat limba engleză, de exemplu, ați putea obține preferințele de căutare pentru pozițiile de scriere editoriale sau creative.
  • Dacă nu sunteți sigur în ce domeniu doriți să lucrați, petreceți ceva timp Gândiți-vă la calea carierei Ați dori să cântăriți interesele și abilitățile.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 2
    2. Căutați postări la companii specifice pe care doriți să le lucrați. Nu toate locurile de muncă sunt postate pe panourile de locuri de muncă generale, cum ar fi într-adevăr. Dacă există anumite companii pe care doriți să le lucrați, este mai bine să vă uitați pe pagina de carieră pe site-urile lor. Aceste pagini ar trebui să aibă o mulțime de locuri de muncă disponibile la companie, astfel încât să puteți găsi una care se potrivește calificărilor dvs.
  • Dacă știți cu adevărat că doriți să lucrați la Apple, încercați să faceți o căutare pentru "locuri de muncă la Apple" pentru a-și găsi pagina de carieră. Apoi căutați prin deschideri pentru a vedea dacă sunteți o potrivire bună pentru una.
  • Verificați în mod regulat aceste pagini, astfel încât să nu pierdeți postări noi.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 3
    3. Participați la târgurile de carieră de școală pentru a răspunde potențialilor angajatori. Cele mai multe colegii găzduiesc târgurile de câteva ori pe an pentru a conecta studenții cu angajatorii. Participați la cât mai mulți puteți și introduceți-vă la recrutorii în câmpurile care vă interesează introducerea. De asemenea, aduceți o mulțime de CV-uri pentru a le îndemna pentru a păstra dosarul. Dacă au deschideri, ei ar putea să vă dau un apel.
  • Amintiți-vă să vă uitați cel mai bine când mergeți la un târg de locuri de muncă! Vrei să impresionezi angajatorii potențiali.
  • Dacă ați vorbit cu un recrutor și sunteți interesat să vă alăturați companiei, asigurați-vă că urmăriți-vă. Chiar și un e-mail simplu mulțumindu-le pentru discuții ar putea fi începutul unei relații profesionale.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 4
    4. Întrebați unii dintre prietenii dvs. dacă știu de deschideri la companiile lor. Dacă aveți prieteni cu locuri de muncă, ele pot fi o mare resursă pentru dvs. O mulțime de locuri de muncă nu sunt nici măcar postate public, deci cuvântul de gură este singurul mod în care oamenii aud despre ei. Spuneți-le că sunteți în căutarea de muncă și ar dori să audă despre orice deschideri din câmpul dvs. pentru a obține un salt pe concurs.
  • Chiar dacă un loc de muncă este anunțat, adresați-vă prietenului dvs. să vă puneți un cuvânt bun pentru dvs. cu un manager de angajare dacă pot. Concursul ar putea fi rigid, iar acest lucru ar putea împinge aplicația la locul de muncă al listei.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 5
    5. Vizitați Centrul de carieră al școlii dvs. pentru a vorbi cu un consilier de carieră. Este complet normal să vă simțiți puțin confuză cu privire la toate acestea. Un consilier de carieră poate ajuta. Acestea vă pot revizui materialele de muncă, vă pot da pointeri pentru căutarea și punctul în direcția cea bună pentru cariera dvs. după colegiu. Nu fiți timizi să faceți o întâlnire și să vedeți ce sfaturi pot oferi.
  • Unele centre de carieră au consiliile de muncă pentru recrutarea de la școala dvs. Nu uitați să aruncați o privire!
  • Amintiți-vă că un consilier de carieră nu poate găsi un loc de muncă pentru dvs. Încă mai trebuie să puneți lucrarea și să profitați la maximum de sfatul lor.
  • Metoda 2 din 3:
    Conexiuni și experiență
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 6
    1. Porniți un site web LinkedIn sau profesional pentru dvs. Angajatorii și recrutorii Căutați online pentru potențialii angajați, astfel încât să aveți o prezență vizibilă să vă ajute să vă găsească. Face un puternic Profilul LinkedIn cu o imagine profesională, descrierea intereselor dvs. și lista calificărilor și realizărilor pentru a impresiona vizitatorii la pagina dvs. S-ar putea să doriți, de asemenea, să creați un site web personal pentru a vă prezenta calificările în continuare.
    • Un site personal este minunat dacă sunteți scriitor sau artist. Vă permite să afișați cu adevărat portofoliul dvs. vizitatorilor.
    • Potențialii angajatori vor căuta, de asemenea, online înainte de a face o decizie de angajare. Având un site web profesionist și pagina LinkedIn creează o prezență web pozitivă pentru dvs.
  • Image intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 7
    2. Obțineți o slujbă cu fracțiune de normă în timp ce sunteți încă în școală. Cheia pentru a ateriza o mare loc de muncă după absolvire începe mai devreme. Orice loc de muncă arată bine la CV-ul dvs. și vă oferă o experiență importantă pentru a vorbi în interviuri. Chiar dacă lucrează doar ca casier la o stație de benzină locală, merită să vă ajute să căutați mai târziu.
  • S-ar putea să trebuiască să lucrați la un management de timp dacă lucrați și mergeți la școală în același timp. Acest lucru ar putea fi complicat, dar puteți face cu siguranță acest lucru.
  • Amintiți-vă să vă păstrați notele! Veți avea nevoie de o transcriere puternică pentru unele locuri de muncă sau dacă doriți să mergeți la școala de absolvent după colegiu.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 8
    3. Încercați un loc de muncă campus dacă nu găsiți un campus în afara. Dacă un loc de muncă în afara campusului nu este fezabil, verificați programul de lucru al școlii. Aceste programe se potrivesc studenților cu locuri de muncă diferite în jurul campusului. Aceasta este o modalitate ușoară de a obține experiență de lucru dacă părăsirea campusului este greu pentru dvs.
  • Locurile de muncă de studiu sunt de obicei asistente de muncă pentru departamente sau birouri de campus. S-ar putea să nu fie destul sau interesant, dar va pune niște bani în buzunar și va oferi o experiență importantă de lucru.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 9
    4. Participați la evenimente pentru Asociația Alumni a școlii. Asociațiile absolvenților sunt pline de absolvenți care probabil s-au mutat pe cariera fructuoasă. Participarea la aceste evenimente și conectarea cu ele vă poate oferi contactele de care aveți nevoie pentru a vă aduce piciorul în ușă la o treabă minunată.
  • Când absolvi, asigurați-vă că vă alăturați și Asociației Alumni a școlii. Aceste evenimente sunt oportunități de rețea excelente pentru a-ți continua cariera.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 10
    5. Completați un stagiu înainte de a absolvi. Acestea sunt modalități excelente de a se conecta cu companiile și de a câștiga experiență de muncă valoroasă și contacte înainte de absolvire. De obicei, veți face sarcini zilnice în jurul organizației și veți învăța frânghiile acestui domeniu. Unele site-uri interne ar putea chiar să vă ofere chiar o poziție cu normă întreagă după absolvire!
  • Stagii sunt de obicei neplătite, dar unele ar putea oferi plata.
  • Unele școli au programe de stagiu care se potrivesc studenților cu companii la nivel intern la. Profitați de aceste resurse dacă școala dvs. le are.
  • Metoda 3 din 3:
    Abilități de aplicare și interviu
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 11
    1. Faceți o adresă de e-mail profesională pentru aplicațiile de locuri de muncă. Acest lucru poate părea evident, dar este ușor să treceți cu vederea. Când aplicați pentru locuri de muncă, nu doriți ca adresa dvs. de e-mail să fie ceva de genul "Kegdrinker420."Faceți un e-mail simplu care este doar numele sau inițialele dvs. și câteva numere înainte de a trimite orice aplicații.
    • Dacă aveți o adresă de e-mail școlară, aceasta funcționează, de obicei, ca un cont de e-mail profesionist.
    • De asemenea, este util să aveți un al doilea cont de e-mail doar pentru aplicațiile de locuri de muncă, astfel încât căsuța dvs. personală nu se înfundă în sus.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții de colegiu Pasul 12
    2. Taiați-vă relua și scrisoare de intenție pentru fiecare aplicație. Deoarece veți aplica la o mulțime de locuri de muncă, ați putea fi tentați să utilizați același CV și scrisoare de intenție de fiecare dată. Nu face asta! Angajatorii doresc să vadă aplicațiile adaptate postării lor de locuri de muncă. Scrieți o nouă scrisoare de intenție pentru fiecare poziție pentru a vă explica pe deplin calificările și pentru a rearanja CV-ul dvs. pentru a vă prezenta abilitățile relevante pentru fiecare aplicație diferită.
  • Chiar și pași simpli precum menționarea numelui companiei sau a managerului de angajare din scrisoarea dvs. de intenție arată că ați pus efortul de a vă adapta aplicația.
  • Asigurați-vă că menționați unele dintre abilitățile specifice pe care le solicită postarea. Dacă compania caută un lider bun de echipă, menționați că ați fost președintele unei organizații campus, de exemplu.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 13
    3. Cercetați compania înainte de a merge la un interviu. Așa că ai aterizat un interviu - minunat! Dar lucrarea nu sa terminat. Faceți niște cercetări și educați-vă pe compania sau organizația cu care vă intervievați. În acest fel, veți fi pregătiți și gata să introduceți interviul.
  • Ajută la scăderea unor sugestii despre cercetarea dvs. în timpul interviului. De exemplu, ați putea spune "Am văzut pe site-ul dvs. pe care îl puneți cu adevărat serviciul personal în afacerea dvs. Asta e minunat, pentru că apreciez același lucru."
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții de colegiu Pasul 14
    4. Faceți-vă înapoi abilitățile cu exemple concrete. Angajatorii nu doresc doar să audă despre lista dvs. de abilități - de asemenea, doresc să audă cum ați folosit aceste abilități. Au un exemplu pregătit pentru fiecare abilitate pe care o menționați pentru a demonstra că sunteți un candidat calificat.
  • Dacă spui că sunteți un bun rezolvator de probleme, de exemplu, ați putea împărtăși un exemplu de timp la locul de muncă campusului când ați comparat o dispută între angajați. Acestea sunt tipurile de exemple concrete Angajatorii doresc să vadă.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă pentru studenții Pasul 15
    5. Urmăriți după fiecare interviu. Cel puțin, mulțumesc intervievatorului pentru timpul lor. Acest lucru prezintă maniere de curtoazie și bune, pe care angajatorii le place să le vadă. De asemenea, reiterați dacă sunteți încă interesați de slujbă. Pasii mici ca aceasta ar putea face o mare diferență în decizia finală.
  • Entuziasmul este întotdeauna bun, așa că menționați cât de încântați sunteți de această ocazie și cât de bucuros ați fi să obțineți o ofertă.
  • Nu mințiți și spuneți că sunteți încă foarte încântați de slujbă dacă aveți deja alte oferte aliniate. Dacă intenționați să respingeți o ofertă, mulțumesc doar persoanei pentru timpul lor.
  • sfaturi

    Dacă aveți probleme cu găsirea locului de muncă ideal, nu există nici o rușine în a lua un loc de muncă "de acum" cum ar fi lucrul într-un restaurant sau magazin. Veți putea face niște bani în timp ce căutați ceva în câmpul dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar