Cum să devii inginer

A deveni inginer este atât distractiv și provocator.Pentru a începe, restrângeți interesele dvs. la tipul de inginerie pe care sunteți interesat și participați la o universitate care oferă un program puternic în el.Obțineți o experiență de muncă relevantă prin stagii și alte programe de studii de lucru și rețeaua cu alți ingineri.Cu timpul și dedicarea, vei fi în curând un inginer.

Pași

Partea 1 din 3:
Dezvoltarea fundalului de inginerie
  1. Imaginea intitulată deveni un inginer pas 1
1. Identificați câmpul de inginerie pe care doriți să lucrați.Ingineria este un câmp larg și divers.Ați putea fi un inginer robotic, un inginer civil, un inginer chimic sau unul din multe alte soiuri.Pentru a identifica câmpul în care doriți să lucrați, alegeți câmpul care vă interesează cel mai mult.Alternativ, alegeți câmpul cu cele mai bune perspective de locuri de muncă sau cu cea care vă permite să câștigați cei mai mulți bani.
  • Verificați Departamentul Național de Statistică pentru Muncă pentru a determina care domenii de inginerie vă vor permite să faceți cele mai multe bani sau să vă măriți șansele de a ateriza un loc de muncă.
  • Există aproximativ 40 de tipuri de diplome de inginerie.
  • Nu există un câmp potrivit sau greșit de inginerie pentru dvs.
Sfat de experți

"Alegeți un mediu care vă place să lucrați. Lucrurile sunt foarte diferite atunci când lucrați în industrie, mediul academic sau la un laborator de cercetare."

Ken Koster, MS

Ken Koster, MS

Diplomă de masterat, informatică, Stanford Universitken Koster este co-fondatorul și CTO-ul CEEVRA, o companie de tehnologie medicală. Are peste 15 ani de experiență de programare și echipe de software de vârf la companiile Silicon Valley. Ken deține un BS și MS în Informatică de la Universitatea Stanford.
Ken Koster, MS
Ken Koster, MS
Masterat, informatica, Universitatea Stanford
  • Imaginea intitulată deveni un inginer pas 2
    2. Selectați o școală care este specializată în domeniul dvs. de inginerie.Diferite colegii excelează în diferite zone.Unele școli oferă programe robuste de inginerie civilă, în timp ce altele au programe de inginerie robotică puternică.Rulați o căutare online pentru cea mai bună școală din domeniu sunteți interesat.
  • Școlile cu programe de vârf de vârf ar putea fi dificil de intrat.Scrieți o scrisoare puternică de aplicații și studiați din greu pentru orice examen de admitere pe care ar trebui să-l luați.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer pas 3
    3. Adăugați o componentă internațională în educația dvs. dacă sperați să lucrați în străinătate.Multe poziții de inginerie sunt disponibile în țările în curs de dezvoltare.Dacă credeți că ați dori să vă folosiți educația de inginerie într-o poziție care vă permite să lucrați în străinătate, luați în considerare obținerea unui minor într-o limbă străină, un certificat în relațiile internaționale sau o calificare similară.De asemenea, puteți solicita un program de studiu în străinătate prin școala dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer pas 4
    4. Profitați de programele universitare care vă conectează cu lucrările de inginerie.Aceste programe vă pot conecta cu stagii în timp ce sunteți în școală sau ar putea fi proiectate să vă conecteze cu un loc de muncă după absolvire.Discutați cu profesorii dvs. despre oportunitățile pentru activitatea de inginerie în timp ce sunteți încă în școală.
  • Aceste programe vă pot ajuta să înțelegeți mai bine modul în care ingineria pare într-un mediu practic și vă poate ajuta să obțineți experiență de lucru care arată grozav pe CV-ul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer Pasul 5
    5. Adresați-vă companiilor mai mici dacă au programe de lucru de lucru.Programele de umbrire a muncii vă permit să urmați un inginer prin ziua lor.Scrieți un e-mail plăcut la funcția HR sau angajarea companiei întrebând despre oportunitățile de umbră de lucru.Alternativ, ați putea apela direct biroul de angajare al companiei.În ambele cazuri, întrebați: "Aveți oportunități de umbrire de lucru disponibile pentru un student de inginerie ca mine?"
  • Oportunitățile de umbrire a muncii vă permit să vă simțiți pentru o anumită companie și să înțelegeți mai bine modul în care inginerii merg despre munca lor.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer Pasul 6
    6. Aplicați pentru stagiu după 1 sau 2 ani de universitate.Companiile și instituțiile majore cu departamente de inginerie au adesea programe de stagiu.Procesul prin care vă asigurați un stagiu variază considerabil de la o companie la alta, dar nu este adesea diferită de asigurarea unui loc de muncă.Verificați pagina "Cariere" a marilor firme de inginerie pentru oportunități.Va trebui să completați aplicația, să trimiteți un CV și / sau referințe și să organizați un interviu.
  • Scopul pentru stagii plătite ori de câte ori este posibil.
  • În timpul unui stagiu, veți putea câștiga experiență valoroasă la locul de muncă.
  • Dacă urmăriți un stagiu de vară, ați putea chiar să mergeți la o poziție de inginerie cu normă întreagă.
  • Stagii reprezintă o modalitate excelentă de a ne conecta cu alți oameni care ar putea să ofere recomandări la compania lor sau în altă parte după absolvire.
  • S-ar putea să fiți capabil să obțineți credit școlar pentru stagiul dvs.Discutați cu consilierul dvs. universitar despre o astfel de opțiune.
  • Sfat de experți
    Ken Koster, MS

    Ken Koster, MS

    Diplomă de masterat, informatică, Stanford Universitken Koster este co-fondatorul și CTO-ul CEEVRA, o companie de tehnologie medicală. Are peste 15 ani de experiență de programare și echipe de software de vârf la companiile Silicon Valley. Ken deține un BS și MS în Informatică de la Universitatea Stanford.
    Ken Koster, MS
    Ken Koster, MS
    Masterat, informatica, Universitatea Stanford

    Stagii vă pot ajuta să restrângeți munca pe care doriți să o faceți. Software-ul profesionist Ken Koster spune: "Un stagiu este o modalitate excelentă de a afla ce fel de mediu ați fi mai fericit de lucru în. Dacă sunteți însoțitor în Colegiul Colegiului, veți avea două sau trei oportunități de a face stagii în timpul verii, astfel că sunt două sau trei șanse să vă dau seama ce funcționează pentru dvs."

  • Imaginea intitulată deveni un inginer pas 7
    7. Faceți o practică în ultimul an de școală.Un practicum este o oportunitate de lucru care înlocuiește sau ocupă o parte semnificativă din ultimul an universitar.Aceste destinații de plasare au un salariu competitiv și oferă o experiență mai profundă, mai lungă decât un stagiu.Dacă faceți bine, practicurile duc adesea la poziții cu normă întreagă după absolvire.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicând pentru muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer Pasul 8
    1. Găsiți oportunități de lucru prin rețeaua dvs. sau online.Profesorii dvs. sunt o sursă excelentă pentru găsirea de muncă.Întrebați-le dacă știu despre orice deschidere de locuri de muncă sau dacă au o conexiune industrială care ar putea să vă ajute.Consilierul de carieră al școlii dvs. ar putea fi, de asemenea, în măsură să vă ajute să găsiți un loc de muncă.
    • Dacă sursele dvs. la școală nu pot ajuta, sau dacă sunteți nemulțumiți de recomandările lor, verificați online.Loc de muncă ca https: // monstru.COM și https: // Într-adevăr.COM sunt utile pentru găsirea de locuri de muncă de tot felul, inclusiv poziții de inginerie.
    • Organizațiile de inginerie posed adesea locuri de muncă online sau de a conecta absolvenții recenți cu oportunități de lucru.Verificați site-urile web ale organizațiilor de inginerie din zona dvs. pentru mai multe informații.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer Pasul 9
    2
    Efectuați un CV relevant.CV-ul dvs. nu ar trebui să conțină fiecare experiență de lucru pe care ați avut-o vreodată.Concentrați-vă pe educația, experiența dvs. de lucru relevantă și orice stagiu relevant sau roluri de voluntariat pe care le-ați avut.Subliniați modul în care abilitățile dvs. se potrivesc cu descrierea postului.
  • De exemplu, dacă lucrarea pe care o solicitați este în căutarea unei persoane cu experiență în industria automobilelor și aveți experiență de lucru pentru un producător de piese auto, trebuie să includeți această experiență în scrisoarea dvs. de intenție și în CV-ul dvs.
  • Listează abilitățile și specialitățile de inginerie.
  • De asemenea, puteți lista cursuri relevante, dacă este cazul.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer Pasul 10
    3. Expuneți-vă pe experiența dvs. în dvs scrisoare de intenție.Deschideți scrisoarea cu un paragraf introductiv convingător, care explică de ce doriți slujba și de ce sunteți persoana potrivită pentru aceasta.Apoi, adaptați scrisoarea de intenție pentru slujbă.De exemplu, dacă CV-ul dvs. se referă la un stagiu la o fabrică de fabricare a pieselor auto, ar trebui să vă deplasați mai mult în scrisoarea dvs. de intenție.Explicați ce responsabilități specifice au fost și cum ați făcut o contribuție pozitivă la companie în timpul dvs. acolo.
  • Partea 3 din 3:
    Coaling interviul
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer Pasul 11
    1. Faceți un interviu mock cu consilierul dvs. de colegiu sau cu cineva în care aveți încredere.Unele centre de carieră colegiu au consilieri care vă pot ajuta să vă pregătiți cu un interviu mock.Profitați de acest serviciu dacă este disponibil.Dacă Ajutorul de interviu Mock nu este disponibil la școala dvs., stați cu un prieten sau membru al familiei (de preferință cineva cu experiență de inginerie) și să le furnizați o listă de întrebări potențiale pe care le așteptați să vi se solicite în timpul interviului dvs. de angajare.
    • Invitați intervievatorul de machete să ceară propriile întrebări relevante dacă se gândesc la orice.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer Pasul 12
    2. Fiți pregătiți să explicați de ce ați ales să deveniți inginer.Angajatorii doresc să vadă pe cineva care are cunoștințe de sine și un anumit grad de pasiune pentru inginerie.De exemplu, ați putea spune: "Sunt pasionat de inginerie pentru că îmi place procesul creativ, mediul de laborator colaborativ și cunoașterea faptului că ingineria mea contribuie la o lume mai bună.Aș dori să aduc acea pasiune companiei dvs."
  • Fiți capabili să descrieți obiectivele de carieră într-o propoziție sau două.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer pas 13
    3. Faceți o cercetare de fond în compania pe care o aplicați.Citiți valorile companiei și declarația de misiune și notați modul în care acestea rezonează cu dvs.Faceți unele cercetări în ceea ce fel de produse face compania sau ce fel de servicii oferă și utilizați aceste informații în interviu pentru a explica de ce vă interesează să lucrați pentru ei.
  • De exemplu, dacă aplicați pentru a fi un inginer al dispozitivului medical, ați putea spune: "Cred în misiunea companiei dvs. de a împuterniciți medicii și profesioniștii din domeniul medical să-și facă locurile de muncă mai bine și, în cele din urmă, să salveze vieți."
  • Imaginea intitulată deveni un inginer Pasul 14
    4. Rămâi concentrat pe întrebările pe care le-ați întrebat când răspundeți.De exemplu, când vi se cere despre ce experiențe fac un mare inginer, nu vorbi despre importanța generozității.Vorbind prea mult sau Rambling va face ca intervievii să se îndoiască de competența dvs. Să fie la fel de directă, concentrată și mai concisă atunci când răspundeți la întrebările intervievatorului dvs.
  • Răspunsurile dvs. ar trebui să aibă de obicei 30 până la 90 de secunde.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer pas 15
    5. Nu vă grăbiți răspunsurile sau mormăi.Furnizați răspunsurile dvs. cu încredere.Vorbiți într-un ritm normal și un volum sonor.Priviți intervievatorii în ochi și zâmbiți când vorbiți.
  • Rezulta de eșantion

    Rezultatul inginerului mecanic de probă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Nu vă puneți nasul la practicumuri sau stagii cu companii mici.Ei pot oferi experiențe care sunt la fel de pline de satisfacții ca și cele din companiile mai mari.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar