Cum să fii director de artist

Managerii de artiști sunt legătura care conectează artiștii lumii, orientați artiștii de la obscuritate la faima. De la concerte de rezervare la negocierea tranzacțiilor de afaceri și organizarea de tururi, un manager de artist are o mână în aproape orice aspect al carierei unui artist. Lucrarea este o muncă grea, iar calea spre a deveni un manager poate fi lungă și grea, dar cariera poate fi incredibil de satisfăcătoare. Activitatea unui manager de artist variază în funcție de industrie, dar pentru toți managerii de artiști, nu două zile nu sunt aceleași.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ia-ți piciorul în ușă
  1. Imagine intitulată Fii un manager de artiști Pasul 1
1. Construi relații. Mulți administratori de artiști de succes și-au început cariera prin conexiunile personale. Nu există nici o idee unde veți întâlni un avantaj, deci este important să vă aruncați cât mai larg posibil. Păstrați legătura cu prietenii vechi și începeți conversații cu străini. Cu cât știți mai mulți oameni, asemănător este că veți auzi despre artiștii care caută management. Lăsați oamenii să știe că sunteți interesat să deveniți un manager de artist și să vă păstrați urechile deschise pentru potențialele oportunități.
  • Imagine intitulată Fii un manager de artist Pasul 2
    2. Introduceți scena locală. Mulți manageri de artiști își fac începutul în afacerea lor, lucrând cu artiștii locali. Dacă sunteți interesat să lucrați cu muzicieni, de exemplu, încercați să obțineți un loc de muncă la o casă de concerte locale. Chiar dacă nu lucrați imediat într-o capacitate de muzică, veți avea ocazia să vă întâlniți cu membrii și managerii trupei și să faceți contacte în industrie care ar putea duce la oportunități uimitoare.
  • Chiar și concertele de intrare slabe pot fi o intrare la o carieră ca director de artist.
  • Imagine intitulată Fii un manager de artiști Pasul 3
    3. Intern pentru o companie de administrare. De obicei, de obicei, neplătit, un stagiu la o companie de administrare poate fi o introducere neprețuită în domeniul managementului artistului. În timp ce intervin, ai avea nenumărate oportunități de a afla mai multe despre domeniu și de a întâlni manageri cu experiență. Un stagiu ar putea duce la un alt stagiu sau chiar la o poziție cu normă întreagă în companie.
  • Imagine intitulată Fii un manager de artist Pasul 4
    4. Studiați un grad relevant în colegiu. Multe universități oferă diplome de licență și masterat în afaceri muzicale și alte domenii care au un efect direct asupra tipului de manageri de artiști de lucru. Într-un program formal de studii, ați studia problemele financiare, artistice, legale și etice pe care managerii de artiști se confruntă cu o bază de zi cu zi. Clasele și activitățile extracurriculare într-un astfel de program ar oferi, de asemenea, multe șanse de a relua cu profesioniști actuali și viitori în industrie.
  • Cerințele de intrare și de școlarizare Vary Program la program, deci veți dori să faceți o mulțime de cercetări înainte de a se stabili un program.
  • Metoda 2 din 2:
    Reușind ca director de artist
    1. Imagine intitulată Fii un manager de artist Pasul 5
    1. Ascultați artistul. Obiectivul principal al directorului artistului este de a ajuta artistul să-și atingă obiectivele, deci este important să știți ce sunt aceste obiective. Asigurați-vă că sunteți pe aceeași pagină. Prioritizați obiectivele lor și gândiți-vă la o strategie care în continuare aceste obiective.
  • Imagine intitulată Fii un manager de artiști Pasul 6
    2. Alăturați-vă unei asociații profesionale. În timp ce managementul artiștilor este o afacere competitivă, există multe grupuri și asociații care aduc managerilor împreună pentru a face schimb de cunoștințe și pentru a învăța unul de altul. Aceste asociații oferă managerilor un loc de întâlnire pentru a remedia, împărtăși idei și a afla despre tendințele din domeniu. Aceste asociații sunt o resursă extraordinară pe care ar trebui să o exploatezi.
  • Imagine intitulată Fii un manager de artist Pasul 7
    3. Consumați mass-media pentru a ține pasul cu tendințele actuale. Urmăriți artiștii și managerii pe social media. Citiți blogurile de către profesioniști din industrie. Participați la forumuri și citiți revistele specifice industriei. Absorbția informațiilor actualizate reprezintă o parte importantă a locului de muncă al directorului artistului și vă va ajuta să vă gândiți la idei inovatoare pentru a vă ajuta artistul (e).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar