Cum să devii un designer de teren de golf

Designul terenului de golf este o carieră interesantă care începe cu instruirea în arhitectura peisagistică și ingineria civilă. Dincolo de abilitățile de proiectare a peisajului regulat, un designer de teren de golf trebuie să învețe cum să proiecteze verdele fără întreținere care au flux bun de drenaj și modele de trafic sigure împreună cu un curs provocator și atrăgător vizual. Pentru a deveni un designer de teren de golf, obțineți gradul potrivit, câștigați experiența în timp ce sunteți în colegiu prin locuri de muncă și stagii, apoi luați testul pentru a obține licența dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea experienței corecte
  1. Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 1
1. Obțineți o diplomă de arhitectură peisagistică. Nu este necesar să obțineți o diplomă în nici un domeniu pentru a deveni un designer de teren de golf, dar câteva grade diferite vă pot ajuta să vă începeți pe calea carierei. Cea mai comună grad este în arhitectura peisajului. Unele școli de proiectare sau arhitecturale pot oferi cursuri doar pentru proiectarea terenului de golf.
  • Cu o diplomă de arhitectură peisagistică, veți învăța ecologia, teoria proiectării mediului, planificarea, implementarea și teoria designului fundamental.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 2
    2. Luați în considerare o diplomă în inginerie civilă sau agronomie.O altă cale de diplomă pe care o puteți lua este în inginerie civilă sau agronomie. Ingineria civilă ajută la planificarea, construirea și modelarea pământului, iar agronomia vă ajută să vă învăț despre geologie, sol, drenaj și preocupările de mediu.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 3
    3. Obțineți un stagiu. În timp ce lucrați la gradul dvs. de licență, obțineți stagii sau deveniți un ucenic. Încercați să obțineți un stagiu cu o firmă de design de golf sau cel puțin o arhitectură sau o firmă de proiectare. Discutați cu consilierul dvs. despre găsirea oportunităților de stagiu. Dacă nu știu de niciunul, începeți să contactați designul local de golf sau firmele arhitecturale în zona dvs.
  • Dacă este posibil, ar trebui să găsiți o firmă care se ocupă de proiectele de design în aer liber sau de sport.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 4
    4. Obțineți experiență practică prin intermediul locurilor de muncă legate de golf. Experiența de muncă în jurul sportului de golf vă poate ajuta să câștigați experiență, să înțelegeți jocul și să fiți mai comercializabili pentru viitorul angajatorilor. Căutați un loc de muncă la un teren de golf local, cu un profesionist de golf sau o companie de teren de golf.
  • Nu contează ce fel de slujbă obțineți. În acest timp, încercați să faceți conexiuni, întâlniți oameni care au cariere legate de golf și construiți un CV. Adesea, puteți începe într-un nivel de intrare sau la o poziție part-time și să vă deplasați de acolo pe măsură ce câștigați mai multă experiență.
  • De asemenea, puteți încerca o firmă care gestionează un design similar peisagistic, cum ar fi parcurile, câmpurile atletice sau complexe de divertisment.
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltarea abilităților tale
    1. Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 5
    1. Luați golful ca un hobby. Probabil că vă bucurați deja de golf, motiv pentru care doriți să deveniți un designer de teren de golf. Fiind un jucător de golf vă poate ajuta să fiți un designer mai bun pentru terenurile de golf, deoarece veți înțelege jocul și ce trebuie să fie pe un curs. De asemenea, puteți obține idei despre ceea ce doriți să vedeți într-un curs pe care nu l-ați avut până acum.
    • Înțelegerea jocului vă poate ajuta să gândiți ca un jucător, astfel încât să puteți proiecta cursuri pe care le vor dori să le joace.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 6
    2. Dezvoltați abilitățile necesare. În timp ce educația dvs. este importantă, există și alte abilități care vă vor ajuta să reușiți ca un designer de teren de golf. Va trebui să aveți abilități de rezolvare a problemelor, împreună cu abilitățile analitice. Acest lucru ajută la rezolvarea oricăror probleme pe care le întâlniți în timp ce proiectați și lucrați în jurul limitărilor materialelor de construcție și peisajului.
  • De asemenea, trebuie să aveți abilități bune de comunicare scrise și verbale. Ca designer de teren de golf, veți comunica cu administratorii, oficialii guvernamentali, birocrații și alții conectați la proiectul dvs.
  • Abilitățile de calculator și tehnologie sunt, de asemenea, importante, deoarece veți lucra cu diverse dispozitive tehnologice.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 7
    3. Aflați cum să utilizați software-ul legat de designul peisajului. Software-ul este o parte importantă a proiectării terenului de golf. Va trebui să vă familiarizați cu software-ul de design asistat de calculator (CAD). De asemenea, veți folosi software-ul grafic în timp ce vă construiți cursurile. Cunoașterea de bază a acestor tipuri de programe este importantă.
  • Multe programe de arhitectură peisagistică oferă clase în proiectarea calculatorului și modelarea 3-D. De asemenea, puteți învăța să utilizați aceste programe în timpul dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 8
    1. Luați examenul de înregistrare a arhitectului peisajului. Acest test este oferit de Consiliul de peisaj de înmatriculare arhitecturală. Acesta conține patru secțiuni care vizează testarea cunoștințelor, abilităților și abilităților. Trebuie să transmiteți toate cele patru secțiuni pentru a primi licența dvs.
    • Secțiunea 1 Acoperă proiectul și managementul construcțiilor, secțiunea 2 acoperă inventarul și analiza, secțiunea 3 este proiectarea și secțiunea 4 oferte cu clasificarea, drenajul și documentația de construcție.
    • Puteți lua secțiunile la momente diferite. Se sugerează să luați secțiunile 1 și 2 în apropierea datei de absolvire și așteptați să luați secțiunea 4 după câțiva ani de experiență practică.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 9
    2. Obțineți licența arhitecturală peisagistică. Licența este necesară pentru un arhitect peisagistic care lucrează în Statele Unite, dacă nu lucrează pentru guvern. Cerințele variază în funcție de stat, dar, în general, solicită o combinație de experiență de muncă și educație de la o școală acreditată. În SUA, licența va fi primită prin consiliul consiliului de arhitectură arhitectural.
  • Cercetarea aferente cerințele dvs. individuale de licențiere a statului sau a țării dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 10
    3. Începeți să lucrați într-o ucenicie sau un stagiu. Adesea, chiar dacă ați avut un stagiu în timp ce obțineți gradul dvs., nu puteți găsi un loc de muncă după absolvire. În schimb, mulți oameni își încep cariera prin solicitarea unei ucenici sau stagiu la o firmă de proiectare de golf. În plus, multe cerințe de licențiere de stat necesită până la patru ani de experiență de lucru ca ucenic înainte de a căuta o licență în arhitectura peisagistică. După absolvire, aplicați pentru o ucenicie sau un stagiu cu o firmă de design de golf.
  • Adesea, ucenicia și stagii sunt obținute prin conexiuni de rețea pe care le faceți prin gradul dvs. de licență, stagii de colegiu sau locuri de muncă colegiului.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de teren de golf Pasul 11
    4. Alăturați-vă unei organizații profesionale. Dacă locuiți în Statele Unite, Societatea Americană de Teren de golf arhitecți este o organizație profesională care vă poate ajuta să vă furnizeze informații și oportunități de rețea. Site-ul organizației oferă instrumente de informare și învățare, împreună cu informații despre cum să devii un designer de teren de golf. De asemenea, are un director membru în care potențialii angajatori și clienți vă pot găsi.
  • În Europa, vă puteți alătura Institutului European de Golf Architects și în Australia, alăturați societății din arhitecții de teren de golf australian.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar