Cum să devii un manager de dezvoltare a afacerilor

Managerii de dezvoltare a afacerilor sunt responsabili, în termenii cei mai scurți, pentru extinderea companiei pe care o reprezintă. Acest lucru poate implica căutarea unei noi afaceri, menținând clienții existenți fericiți sau creșterea relațiilor companiei dvs. cu ei. Este un loc de muncă înalt și competitiv care atrage solicitanții din toate mediile de afaceri. Veți avea nevoie de o colecție de educație și experiență înainte de a putea aplica în mod realist pentru aceste locuri de muncă.

Pași

Partea 1 din 4:
Învățați mai multe despre locul de muncă
  1. Imagine intitulată Schimbă dieta dvs. pentru inversarea diabetului 3
1. Căutați în programele tipice de lucru. Un manager de dezvoltare a afacerilor este un director de rang înalt care trebuie să lucreze ore lungi și călătoresc adesea. Ele sunt responsabile pentru crearea de rețele și de a vizita clienții pentru a le face să se simtă valoare. Deși acest lucru nu poate suna ca un dezavantaj asupra dvs. acum, amintiți-vă că întregul proces de a deveni un manager de dezvoltare a afacerilor durează ani. Cum vă imaginați viața la domiciliu în 10-15 ani? Dacă doriți să vă stabiliți, gândiți-vă de două ori înainte de a merge pe acest drum.
  • Imagine intitulată Recunoașterea compensării pentru Whiplash Pasul 36
    2. Reflectați asupra abilităților dvs. interpersonale. Managerii de dezvoltare a afacerilor au nevoie de abilități excelente de persoane pentru a păstra contactul regulat cu potențialii și clienții existenți. Acest tip de muncă necesită abilități puternice de relații publice și de prezentare. De asemenea, trebuie să le puteți convinge că compania dvs. știe ce face. Dacă oamenii din jurul dvs. vă bucurau de prezența dvs. și valorificați-vă contribuția, este posibil să aveți personalitatea potrivită pentru slujbă.
  • Funcțiile postului ca manager de dezvoltare a afacerii poate include supravegherea activității colegilor angajați. O zi de lucru tipică poate implica un anumit nivel de sarcini de resurse umane, cum ar fi desfășurarea sesiunilor de formare și ateliere de lucru.
  • Locul de muncă solicită abilități organizaționale puternice și abilități analitice în plus față de abilitățile de conducere. Câmpul necesită cunoștințe și familiarizări extinse în modul în care operațiunile de afaceri lucrează și de a putea înțelege, analiza și dezvolta strategii de afaceri atunci când lucrează cu clienții.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați un proces de afaceri Pasul 3
    3. Aflați în ce sector în care doriți să lucrați. Toate corporațiile mari au manageri de dezvoltare a afacerilor, deci aveți ocazia de a lucra într-o varietate de industrii. Faceți o căutare pe un site web de locuri de muncă pentru "Manager de dezvoltare a afacerilor" și vezi ce se întâmplă. Acest lucru vă va oferi o idee despre industriile care angajează unul sau chiar o echipă de manageri de dezvoltare a afacerilor. În timp ce sunteți acolo, vedeți ce sunt calificările minime și preferate, puteți începe să vă pregătiți CV-ul spre locul de muncă acum.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă ca un pas bancar pas 3
    4. Gândiți-vă la educația necesară. Pentru un loc de muncă la nivel de intrare, aveți nevoie de o diplomă de licență și de cel puțin 5 ani de experiență în industrie.
  • Cu toate acestea, aceasta este o poziție foarte căutată de oamenii de afaceri de carieră. Candidații cei mai competitivi vor avea probabil o diplomă suplimentară, de obicei un Master of Business Administration (MBA). Dacă nu aveți gauza pentru mai multe școli, puteți lua în considerare un obiectiv diferit de carieră.

    Partea 2 din 4:
    Obținerea acreditărilor
    1. Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 10
    1. Luați cursuri în afaceri și management. După liceu, trebuie să luați cursuri de afaceri, de preferință la o universitate de patru ani. Consilierii dvs. academici vă vor putea oferi sfaturi pentru a fi un absolvent de afaceri competitiv specific pieței de locuri de muncă din zona dvs. Începeți să luați în considerare MBA sau un alt grad mai mare decât mai târziu decât mai târziu. Nu aveți nevoie să obțineți însă MBA direct din universitate, totuși. Din moment ce veți avea nevoie de mai mulți ani de experiență în afaceri, nu este o idee proastă de a obține acest lucru din cale și să plătiți unele împrumuturi școlare.
    • Din moment ce acum frecați umeri cu lideri de afaceri actuali și viitori, faceți legături și să fiți în termeni prietenoși cu persoane pe care le întâlniți. Nu știți cum veți putea să vă ajutați reciproc pe drum.
  • Imaginea intitulată obține un loc de muncă ca un pas bancar pas 1
    2. Faceți un stagiu în timpul școlii. La un moment dat în ultimii ani ai diplomei de licență, ar trebui să faci un stagiu. Acest lucru poate fi finalizat cu ușurință pe o pauză de vară, dar multe sunt oferite și în fiecare semestru. Acest lucru vă va oferi o perspectivă asupra lucrărilor de zi cu zi ale unei afaceri reale. De asemenea, va dezvolta contacte importante care vă vor ajuta când solicitați locurile de muncă și vă vor stimula CV-ul.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea materialelor de instruire Pasul 6
    3. Dezvoltați o specializare. Ar trebui să aveți o zonă de industrie în care doriți să lucrați, dar trebuie, de asemenea, să vă specializați într-o zonă de afaceri pentru a obține un loc de muncă la nivel de intrare. O cale bună pentru a deveni un manager de dezvoltare a afacerilor este managementul și predarea resurselor umane. Acestea vă vor oferi setul de instrumente pentru a deveni un bun manager mai târziu.
  • Imaginea intitulată da un interviu Pasul 22
    4. Înregistrați-vă cu o asociație profesională. Există numeroase asociații profesionale de management de dezvoltare a afacerilor. Deoarece există atât de mulți, aflați care dintre ele sunt mai proeminente pentru a avea ocazia de a ne putea conecta cu mai mulți oameni. Acestea sunt, de asemenea, o sursă excelentă de tehnici de formare de afaceri și alte resurse.
  • Partea 3 din 4:
    Mergând în sus scara de carieră
    1. Imaginea intitulată Includeți o etapă de afaceri 11
    1. Căutați stagii și locuri de muncă cu fracțiune de normă. Din păcate, locurile de muncă "nivel de intrare" nu mai sunt pentru oameni fără experiență. Trebuie să obțineți o experiență ca angajat cu normă întreagă sub centura dvs. înainte de a vă pregăti să aplicați pentru pozițiile managerului de afaceri. Căutați mai întâi poziții limitate, cu fracțiune de normă, stagii și ucenici.
  • Imaginea intitulată Fiți un bun student colegiu Pasul 10
    2. Aplicați pentru locuri de muncă la nivel de intrare. După ce ați primit câteva aplicații reale ale diplomei dvs. pe CV-ul dvs., ar trebui să fiți pregătiți pentru un loc de muncă cu normă întreagă. Acestea pot fi găsite pe site-urile de locuri de muncă. De asemenea, trebuie să aplicați cu orice companie cu care ați intervenit în trecut. Aveți deja o relație cu ei - asigurați-vă că este una bună!
  • Imaginea intitulată Fii un bun student colegiu Pasul 21
    3. Uită-te în jur pentru oportunități de promovare. Deoarece este mai puțin frecventă și se așteaptă să vă petreacă întreaga carieră într-o singură companie în secolul XXI, mutarea în sus a scării poate însemna că se află pe unul diferit. Utilizați conexiunile pe care le-ați făcut mult timp ca să vă uitați în jurul oportunităților de angajare de-a lungul drumului. Dar nu săriți la câteva luni după obținerea primului loc de muncă. Stabiliți o longevitate pentru a vă demonstra loialitatea față de întreprinderile pe care doriți să le aplicați pentru a lucra într-o zi.
  • Imagine intitulată interviu pentru un loc de muncă Pasul 15
    4. Practicați-vă prezentarea în interviuri de angajare. Lumea de afaceri îi place reclamanții săi să reflecte formalitatea și să ofere o prezentare flashy în interviuri. Este timpul să vă desființați costumul, chiar dacă nu sunteți sigur dacă va fi îmbrăcăminte de zi cu zi la locul de muncă. Pentru mai multe sfaturi despre a acționa un interviu de locuri de muncă de afaceri a se vedea Acest ghid.
  • Partea 4 din 4:
    Mastering Basics
    1. Imaginea intitulată Fii un student de colegiu bun Pasul 19
    1. Lucrați la abilitățile de bază. Unele companii folosesc mai mulți manageri de dezvoltare a afacerilor. În acel moment, fiecare individ nu poate efectua toate zonele care sunt atribuite de obicei cuiva în poziție. Cu toate acestea, elementele de bază se aplică tuturor în stadiile incipiente ale carierei lor. Nu veți ajunge la punctul în care trebuie doar să vă faceți griji, să spuneți, satisfacția clientului dacă nu ați fi capabilă să faceți totul.
  • Imaginea intitulată Fiți plătită pentru a merge la colegiu Pasul 13
    2. Obișnuiți cu dezvoltarea strategiilor. Acest lucru se referă la determinarea oportunităților de expansiune pe care ar trebui să le urmăriți și cum ar trebui să faceți acest lucru. Clienții potențiali pot cădea în poala ta, dar dacă compania dvs. nu este pregătită să se ocupe de afacerea lor, va fi în detrimentul dvs. Pe de altă parte, dacă există o companie ideală pentru dvs. de a face afaceri cu asta nu este neapărat în căutarea unui parteneriat, este posibil să trebuiască să strategize o modalitate de a le atrage.
  • Imagine intitulată Piața unei afaceri Pasul 4
    3. Practicând abilitățile dvs. de vânzări. Acest aspect al afacerii nu dispare niciodată. Veți privi întotdeauna afacerile pentru a vedea ce lipsesc și încearcă să le vândă. Numerele dvs. vor vorbi de la sine, făcându-vă mai ușor să vă promovați.
  • Imagine intitulată Piața unei afaceri Pasul 16
    4. Practicați abilitățile interpersonale și menținerea relațiilor de afaceri. Mai important decât obținerea unei noi afaceri este păstrarea vechii. Deși este normal ca afacerea să iasă în mod regulat, ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a vă face să vă simțiți importanți. Du-te să le vezi în persoană și să le ia la cină. Asigurați-vă că sunt actualizate la toate cele mai recente evoluții la compania dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar