Cum să deveniți un blockbroker de juniori

Dacă sunteți reglat pe piața de valori, este posibil să fi luat în considerare o carieră ca un broker. Stocurile de stocuri contribuie la informarea oamenilor și companiilor cu privire la modul de a-și investi banii pe baza capacității lor financiare și a stării pieței de valori. A deveni un bloc de stocuri junior este primul pas într-o cale de carieră spre fondul de senior și dincolo de. Am răspuns la câteva întrebări frecvente despre acest loc de muncă, astfel încât să puteți începe în cariera dvs. astăzi.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Ce educație aveți nevoie pentru a deveni un bloc de fonduri?
  1. Imaginea intitulată deveniți un broker de blocare Junior Pasul 1
1. O diplomă de licență în finanțe, afaceri sau economie. Nu există o educație standard pentru un broker, dar ajută la experiența în cele 3 zone. Poate doriți să luați o varietate de clase cum ar fi matematica, statistici, contabilitate, engleză și scris, astfel încât sunteți mai bine rotunjite. De asemenea, puteți lua o limbă străină, cum ar fi limba franceză, rusă, chineză, spaniolă sau japoneză pentru a vă ajuta să tranzacționați cu companii de peste mări.
  • 2. Obțineți un MBA pentru a fi mai competitiv pe piața muncii. Nu este necesar, dar o diplomă de masterat în afaceri vă poate face cu adevărat un candidat calificat. Dacă vă puteți ateriza primul loc de muncă fără un MBA, compania ar putea plăti școlarizarea pentru a obține gradul dvs. de masterat Part time.
  • Întrebarea 2 din 8:
    Ce abilități aveți nevoie pentru a deveni un bloc de fonduri?
    1. Imaginea intitulată deveniți un grup de stocuri de juniori Pasul 3
    1. Comunicarea este cheia. Ca un stoc de fonduri junior, veți fi instruiți să lucrați cu clienți și să le sfătuiți cu privire la modul de utilizare a banilor cu înțelepciune. Este important să știți cum să transmiteți detaliile și informațiile financiare în timp ce rămâneți profesioniști încă personalizați în timp ce o faceți.
  • 2. Abilitățile IT sunt un plus mare. Tehnologia informației (IT) este o parte importantă a industriei financiare. Deoarece totul se face online, știind că drumul în jurul unui computer vă va ajuta foarte mult în slujba dvs. Nu trebuie să fii maestru la codificare, dar cunoașterea generală a modului de utilizare a instrumentelor de tranzacționare online vor fi benefice.
  • Întrebarea 3 din 8:
    Cum găsiți oportunități de angajare ca un stoc de fonduri?
    1. Imagine intitulată deveniți un grup de stocuri de juniori Pasul 5
    1. Dezvoltați o rețea profesională bună. Faceți contacte profesionale prin intermediul stagii, studiile școlare și prin cluburi și activități. Ajungeți la persoanele pe care le cunoașteți în domeniu și să le spuneți că tocmai ați absolvit. Tone de locuri de muncă de pe piață sunt completate prin intermediul cuvântului de gură, în special locurile de muncă de stocare.
  • 2. Alăturați-vă asociațiilor și organizațiilor profesionale. Multe asociații profesionale, cum ar fi Asociația Națională de StockBrokers sau Asociația Națională a Dealerilor de Valori Mobiliare, salută studenții să se alăture care sunt interesați de domeniul stocurilor și al finanțelor. Acest lucru vă va ajuta în rețeaua dvs. și vă va oferi resurse pentru locuri de muncă și formare în carieră. Puteți vizita site-urile lor web pentru a afla mai multe despre ceea ce este necesar pentru a vă alătura și resursele pe care le pot oferi.
  • 3. Participați la evenimente de recrutare și târguri de locuri de muncă. Acestea ar putea fi la școala dvs. sau în comunitatea înconjurătoare. Veți întâlni manageri de angajare și aveți ocazia de a discuta despre calificările și obiectivele dvs. de carieră. Fiți dispuși să vă mutați oriunde în țară pentru oportunitatea corectă de locuri de muncă.
  • Întrebarea 4 din 8:
    Cum obțineți un loc de muncă ca un bloc de fonduri?
    1. Imaginea intitulată devenind un grup de stocuri de juniori Pasul 8
    1. Craft o rezumare bună. Listează experiența dvs. de lucru, creditele educaționale, pozițiile de conducere în cluburi și obiectivul carierei dvs. Menționați abilitățile dvs. analitice, atenția dvs. la detalii, abilitățile de luare a deciziilor și abilitățile de matematică pentru a vă face rezumatul.
  • 2. Găsiți online oportunități. Site-uri precum într-adevăr, Monster, LinkedIn și Google Jobs vă pot oferi oportunități pe care le puteți găsi în altă parte. De asemenea, puteți aplica pentru ucenicie pentru a obține piciorul în ușă la o firmă înainte de a vă deplasa până la o poziție cu normă întreagă.
  • 3. Subliniați abilitățile oamenilor dvs. în interviu. Firmele nu se așteaptă ca brokerii de juniori să aibă multă experiență în domeniu. Cu toate acestea, puteți menționa cât de bine sunteți să discutați cu oamenii și să utilizați tactici de vânzări. O mare parte din ceea ce un stoc de stocuri junior este vânzarea de lucruri la telefon sau online, deci încercați să jucați cu adevărat acea calitate atunci când vă aterizați un interviu.
  • Întrebarea 5 din 8:
    Aveți nevoie de o licență pentru a deveni un bloc de stocuri de juniori?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un grup de stocuri de juniori Pasul 11
    1. Da, aveți nevoie de o licență prin Finra după ce ați primit un loc de muncă. Odată ce obțineți un loc de muncă în domeniu, va trebui să transmiteți un examen numit Series 7 pentru a fi licențiat de autoritatea de reglementare a industriei financiare sau FINRA. Examenul vă va testa cunoștințele despre chestiuni financiare și vă va asigura că sunteți suficient de compebil pentru a lucra ca pe un broker. Vă puteți înregistra pentru examen vizitând https: // Finra.Org / Înregistrare-examene-CE.
    Întrebarea 6 din 8:
    Cum vă avansați cariera ca un stoc de fonduri?
    1. Imaginea intitulată deveniți un grup de stocuri de juniori Pasul 12
    1. Stați la curent pe teren. Citiți lucrări precum Wall Street Journal și Financial Times. Urmăriți televizorul CNBC și Bloomberg și acordați atenție spargerii știrilor financiare. Cu cât știți mai mult despre piața de valori, cu atât mai bine vă puteți sfătui clienții.
  • 2. Găsiți un mentor pentru a lucra cu. Un broker senior vă poate învăța multe despre trucurile comerțului. Dezvoltați o relație de mentor cu cineva pe care îl respectați pentru a afla mai multe și obțineți noi abilități. Unele firme vă vor atribui un mentor, în timp ce alții vă vor lăsa să găsiți unul pe cont propriu.
  • 3. Luați un program de certificare. Odată ce sunteți un stoc de stocuri licențiate, vă recomandăm să vă în continuați cariera în industria financiară, urmărind diferite certificări. O certificare a planificatorului financiar certificat (CFP), de exemplu, oferă consiliere și consiliere financiară pentru clienții lor. Sau poate doriți să deveniți un analist și să urmăriți certificarea analistului financiar autorizat (CFA) foarte respectat (CFA). Ambele certificări necesită un curs de 12 săptămâni și costă aproximativ 1.000 de dolari fiecare.
  • Întrebarea 7 din 8:
    Cât de mult câștigă un blockbroker junior?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un grup de stocuri de juniori Pasul 15
    1. Între 40.000 $ și 60.000 de dolari pe an. Plata variază foarte mult pe locul în care lucrați și ce fel de firmă lucrați. Ca un bloc de fonduri, veți începe la capătul inferior, dar puteți obține ridică și promoții cu mai multă experiență.
    Întrebarea 8 din 8:
    Este un broker o carieră pe moarte?
    1. Imaginea intitulată Deveniți un grup de stocuri de juniori Pasul 16
    1. Nu, nu conform Biroului de Statistică a Muncii. Potrivit rapoartelor lor, carierele de stocare sunt de așteptat să crească cu 4% înainte de 2029. Aceasta este destul de medie, și este comparabilă cu cele mai multe cariere. Deși mulți oameni sunt capabili să cumpere stocuri online în zilele noastre, ei încă mai doresc să obțină sfaturi din partea profesioniștilor atunci când vine vorba de a face achiziții mari.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar