Cum să fii un fundaș de fotbal bun

Ca apărător de fotbal, locul de muncă primar este de a păstra cealaltă echipă de la marcare - dar un fundaș bun face mult mai mult decât atât. Furnizați informații vitale ale colegilor dvs. de echipă pe teren. Vă predați adversarii să faceți greșeli care vă oferă posibilitatea de a construi un atașat din spate și de a elimina amenințarea. Vă sprijiniți colegii și acoperiți-le astfel încât să poată găsi oportunități de notare. Un bun apărător de fotbal are nevoie de abilități tehnice puternice, duritate mentală și fitness fizic.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea abilităților tehnice
  1. Imaginea intitulată Fi un bun apărător de fotbal de fotbal pas 1
1. Perfect poziția dvs. defensivă. Ca apărător, un centru scăzut de greutate este crucial. Îndoiți genunchii și strângeți-vă miezul, menținându-vă brațele în fața dvs. Puteți spăla brațele jucătorilor opuși când se apropie de tine.
  • Rămâneți pe degetele de la picioare cu picioarele despre lățimea umărului. Acest lucru vă îmbunătățește echilibrul și vă ajută să blocați mai mult spațiu. Păstrați-vă picioarele răsturnate pentru a evita obținerea "."
  • Păstrați-vă ochii pe minge, nu jucătorul pe care îl apărați. Când sunteți de pe minge, scanați câmpul, astfel încât să știți unde sunt toți jucătorii și pot anticipa oportunitățile cealaltă echipă poate încerca să profite de.
  • Imaginea denumită Fii un bun apărător de fotbal de fotbal Pasul 2
    2. Apărați ambele părți ale unui jucător. Când sunteți pe minge, stați pătrat cu jucătorul pe care îl apărați mai degrabă decât să vă deplasați într-o parte sau pe celălalt. Dacă vă apărați doar o parte a jucătorului, le dați afară pentru a vă apropia sau a trece mingea.
  • Adresați-vă colegii de echipă pentru ajutor dacă aveți un timp greu să vă păstrați cu jucătorul și de teama că pot trece prin voi. Concentrați-vă pe întârzierea acestora cât mai mult posibil până la sosirea ajutorului.
  • Imaginea intitulată Fii un bun apărător de fotbal bun pas 3
    3. Profita de greșeli. O atingere proastă sau o greșeală creează o oportunitate pentru dvs. ca apărător. Dacă apărați un jucător puternic, trebuie să fiți alertă pentru cea mai mică greșeală. Puneți jucătorul pe care îl apărați sub presiune pentru a crește probabilitatea ca ei să fie înflorită și să fumble.
  • Fiți atenți la cele mai mici detalii și fiți gata să acționați imediat când simțiți că celălalt jucător are probleme. Este posibil să aveți doar o secundă pentru a acționa pentru a face o mare diferență în joc.
  • Imaginea intitulată Fii un bun apărător de fotbal bun pas 4
    4. Studiați adversarii. Majoritatea jucătorilor de fotbal au mișcări de semnătură și modele care vă pot spune când se pregătesc pentru o lovitură sau o întrerupere. Dacă cercetați echipe opuse și urmăriți jocurile anterioare, veți fi mai bine capabili să vă anticipeze comportamentul.
  • Ca apărător, trebuie să puteți prezice ceea ce va face adversarul dvs. și unde vor să meargă astfel încât să vă puteți poziționa pentru a le opri.
  • Când vă uitați la jocurile anterioare, vă uitați și pentru tehnici defensive care au provocat probleme speciale ale adversarilor. Puteți adăuga aceste tehnici la propriul dvs. repertoriie atunci când jucați împotriva lor.
  • Imaginea intitulată Fii un bun fundaș de fotbal Pasul 5
    5. Comunicați eficient colegii dvs. de echipă. Ca apărător, aveți abilitatea de a vedea întregul câmp și să știți unde sunt toți jucătorii. Puteți lăsa colegii dvs. să știe când presiunea se îndreaptă spre fel și când cineva este deschis.
  • De exemplu, dacă nu există apărători lângă un jucător, ați putea spune "timp" pentru a le spune că pot să-și ia timpul cu mingea.
  • Fii tare și păstrează avertizarea celorlalți apărători și pe degetele de la picioare. Dacă un alt apărător este pe minge, dați-le cât mai multe informații cum puteți afla despre situația din jurul lor, astfel încât să se poată concentra pe minge. De exemplu, ați putea spune "Am scăzut" Dacă susțineți un alt apărător și sunteți în poziție pentru ca ei să încerce o luptă.
  • Dacă jucați pe o echipă cu care nu aveți prea multă experiență, trebuie să comunicați mai mult, astfel încât să știți ce le place și ce vor să facă. Err pe partea de mai multe informații, nu mai puțin. De exemplu, este posibil să aveți nevoie să vă strigați "picioarele" pentru a lăsa un jucător să știe să treacă mingea direct la picioarele tale, mai degrabă decât înaintea ta. Dacă jucătorul a fost familiarizat cu stilul dvs. de joc, s-ar putea să știe deja cum vă place trecerile dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un bun apărător de fotbal de fotbal pas 6
    6. Abordați numai atunci când puteți șterge mingea. Combaterea este una dintre cele mai periculoase părți ale fotbalului, nu numai pentru că ați putea fi răniți - de asemenea, riscați de la înfundarea celuilalt jucător. Păstrați această tehnică defensivă puternică în rezervă, cu excepția cazului în care sunteți 100% sigur că vă puteți recâștiga posesia mingelor pentru echipa dvs.
  • Cel mai bun moment pentru a aborda este atunci când jucătorul atacator tocmai a făcut o greșeală, cum ar fi o atingere proastă sau dacă acestea sunt în afara echilibrului.
  • Imaginea intitulată Fii un bun fundaș de fotbal de fotbal Pasul 7
    7. Capul mingea în siguranță. Antetul defensiv poate fi un instrument important pentru un apărător și poate obține echipa dvs. dintr-un loc strâns. Tehnica corectă vă permite cap de minge în mod sigur și eficient, cu un risc mic de comoție sau alte vătămări.
  • Păstrați-vă ochii pe minge tot timpul este în aer, și aliniați fruntea cu partea din mingea pe care doriți să o loviți. Dacă ați lovit partea de sus a mingea, va merge la sol. A lovit partea inferioară a mingii și va merge în sus.
  • Mulți jucători de început au tendința de a-și închide ochii, în timp ce mingii se apropie, în principal din frică sau anticiparea mingii rănit când își atinge capul. Practicați-vă ochii deschiși tot timpul. Funcțiile de rubrică vă va ajuta să scăpați de această anticipare și să pierdeți teama de a merge la minge.
  • Metoda 2 din 3:
    Condiționarea corpului
    1. Imaginea intitulată Fii un bun apărător de fotbal bun pas 8
    1. Adaptați-vă antrenamentul în poziția dvs. Diferitele poziții defensive necesită condiționări diferite pentru a răspunde bine cerințelor care vor fi plasate pe corpurile lor în timpul jocului. Dacă sunteți un centru înapoi, concentrați-vă pe rezistență și stabilitate. Dacă sunteți un spate în afara, accelerați viteze și mobilitate pentru a concura cu aripi.
    • În timpul sezonului OFF, Zilele Forței 2 sau 3, împreună cu 2 sau 3 zile cardio. De asemenea, puteți adăuga o zi care se concentrează pe viteză și putere, prin încorporarea Instruirea intervalului de înaltă intensitate.
    • În sezon, reduceți volumul antrenamentului dvs. pentru a reflecta timpul pe care îl cheltuiți pe teren. De exemplu, dacă antrenamentele dvs. au fost de 2 ore în afara sezonului, reduceți-le la o oră în sezon. Este posibil să doriți doar 1 sau 2 zile de forță în sezon.
  • Imaginea intitulată Fii un bun apărător de fotbal bun pas 9
    2. Combinați distanța care rulează cu sprinturi. Distanța de funcționare îmbunătățește rezistența dvs. cardiovasculară, ceea ce este necesar dacă cheltuiți 90 de minute pe teren în orice fel de joc. Dar, de asemenea, trebuie să fiți capabili să veniți cu scurte exploziile de viteză pentru a ține pasul cu rapidiile rapide, mijlocașii și Wingers.
  • Rularea în intervale este o modalitate bună de a imita modul în care alergi în timpul unui joc de fotbal. De exemplu, s-ar putea să meargă timp de 10 minute, apoi Sprint timp de 2 minute, apoi mergeți timp de 3 minute. Repetați intervalul până când ați rulat o oră.
  • Image denumită Fii un bun fundaș de fotbal Pasul 10
    3. Îmbunătățiți-vă miezul pentru a vă îmbunătăți echilibrul. Lucrați miezul dvs. nu este vorba doar de a avea un pachet de șase pachete de fotbal preferat. A Corele puternice Îți îmbunătățește echilibrul și îl face mai dificil pentru atacarea jucătorilor să împingă și să facă o pauză pentru scop.
  • Face scânduri o parte regulată a regimului dvs. de exerciții fizice. Începeți ținând poziția plăcii timp de 30 de secunde până la un minut. La câteva zile, adăugați un minut, care lucrează până la o durată de 5 minute.
  • Căutați alte exerciții de bază care izolează diferiți mușchi abdominali. Asigurați-vă că vă exercitați în mod egal cu toți mușchii abdominali. Practicile precum yoga și Pilates pot, de asemenea, să vă ajute să vă întăriți miezul și să vă îmbunătățiți echilibrul și flexibilitatea.
  • Imaginea intitulată Fii un bun fundaș de fotbal Pasul 11
    4. Utilizați plyometrii pentru a construi puterea și forța. Exerciții plyometrice construiesc fibre musculare rapide în corpul tău pentru a vă oferi puterea explozivă pentru a spori explozii bruște de viteză de care aveți nevoie atunci când urmăriți după o transmitere rapidă sau mijlocaș.
  • Push-up-urile explozive reprezintă un exercițiu plyometric bun pentru apărători. Începeți într-o poziție obișnuită pusă și coborâți pieptul la podea. Împingeți-vă cu forța, astfel încât mâinile să părăsească podeaua, apoi se întorc ușor, ridicându-vă coatele pentru a ajuta la absorbția impactului. Faceți 4 seturi de 5 până la 10 repetări, respectând 2 minute între seturi.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea minții tale
    1. Image denumită Fii un bun fundaș de fotbal Pasul 12
    1. Obțineți o experiență în infracțiune. Nu fiecare jucător defensiv va avea capacitatea de a juca infracțiuni, dar dacă aveți ocazia, mergeți la el. Jocul de joacă vă oferă o perspectivă asupra a ceea ce vor să facă greviștii și cum o fac, astfel încât să puteți anticipa mai bine mișcările lor ca apărător.
    • Dacă nu aveți ocazia de a juca în infracțiune, următorul cel mai bun lucru este să vorbești cu prietenii dvs. care sunt mijlocașii sau înainte. Prin ele puteți afla cum văd câmpul și modul în care acestea creează oportunități de a înscrie. Știind cum funcționează mintea lor vă va face un apărător mai bun.
  • Imaginea intitulată Fii un bun fundaș de fotbal Pasul 13
    2. Să mențină încrederea și să nu aibă teamă. Dacă un adversar simte că ți-e frică să lupți cu ei, vor alerga chiar prin tine. Nu puteți fi un apărător cu adevărat bun de fotbal dacă vă este frică să provocați un adversar puternic pentru minge.
  • De asemenea, nu vă puteți fi frică de fault. În timp ce nu ați fost niciodată vrei Pentru a face față unui alt jucător, încă mai doriți ca echipa adversă să vă vadă ca pe cineva care să se oprească la nimic pentru a le păzi de pe partea dvs. de câmp și pentru a găsi o oportunitate de a înscrie.
  • Imaginea intitulată Fii un bun apărător de fotbal de fotbal Pasul 14
    3. Rămâneți calm și lăsați adversarul să facă greșeli. Răbdarea este paramoună pentru un apărător. Pur și simplu rulează înainte și provocând fiecare jucător care are mingea este agresiv, dar nu este cel mai deștept mod de a juca și puteți ajunge la rafturi.
  • Rămâi pe degetele de la picioare și se confruntă cu jucătorul atacator, prezentând cât mai mult din suprafața corpului dumneavoastră. Iergeți-vă picioarele, astfel încât să puteți schimba rapid direcțiile. Rămâneți atenți și sunteți gata să mergeți după minge în orice moment, dar evitați să plămâni (sau să vă scufundați) pentru minge sau să amenințați direct jucătorul atacator.
  • În timp ce sunteți gata să loviți, așteptați cu răbdare pentru jucătorul atacator să-și facă mișcarea. Aplicați presiunea și grevă atunci când simțiți slăbiciune sau vedeți că jucătorul atacator face chiar o greșeală minoră.
  • Imaginea intitulată Fii un bun apărător de fotbal bun pasul 15
    4. Practicați sporturile bune. Când vă apărați agresiv, poate fi ușor să vă duceți în această mentalitate. Amintiți-vă că arbitrii și echipa adversă sunt și oamenii. Dacă un jucător opus cade, ajută-i să se întoarcă.
  • Evitați să argumentați cu arbitri sau protestați, chiar dacă au făcut un apel rău. Doar scoateți-l și continuați să jucați.
  • sfaturi

    Evitați scufundarea ca apărător.
  • Urmăriți jocurile de elită și alegeți un apărător pentru a modela jocul după. Studiați modul în care jucătorul acționează în situații diferite și împotriva diferitelor tipuri de jucători.
  • Ca apărător, evitați urmărirea unui alt jucător tot timpul, indiferent cât de periculos este el / ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar