Cum să te simți mai bine la fotbal

Fotbal este jocul lumii pentru un motiv bun - este suficient de simplu pentru a învăța într-o după-amiază și suficient de complexă pentru a-ți petrece toată învățarea vieții. Fiind un jucător de fotbal mai bun înseamnă lucruri diferite pentru diferite persoane, dar controlul bun al mingelor și inteligența pe teren sunt esențiale pentru orice jucător. Odată ce ați simțit sentimentul de notare, făcând acel asistent important, sau a fi un zid la apărare, veți fi cuplat de sport pentru viață.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea abilităților de la picioare
  1. Imaginea intitulată se îmbunătățește la pasul de fotbal 1
1. Perfect prima dvs. atingere, setați-vă pentru următoarea dvs. trecere, împușcare sau dribble fără întrerupere. Prima dvs. atingere este esențială, iar această abilitate este ceea ce separă profesioniștii de la amatori. Trebuie să puteți opri o minge la picioarele dvs. de la aer sau de la sol, așezându-l chiar în fața dvs., astfel încât următoarea dvs. atingere să poată porni imediat atacul. Asigurați-vă că învățați "capcană" mingea cu întregul corp prin:
  • Trecerea cu o singură atingere cu un partener. Dacă prima dvs. atingere este o trecere exactă, apărătorii vor fi potriviți să încerce să fure mingea de la dvs. De asemenea, puteți practica acest lucru prin lovirea pe un perete.
  • Având un coechipier sau un prieten arunca sau traversează o minge în aer. Trebuie să luați doar 2 atingeri - unul să se stabilească, celălalt să-l transmită înapoi.
  • Trecând și fotografiere pe fugă. Aveți pe cineva să vă hrănească o minge pe fugă, temporând prima dvs. atingere, astfel încât să puteți trece sau să trageți pe a doua atingere fără a rupe pasul.
  • Imaginea intitulată se îmbunătățește la Fotbal Pasul 2
    2. Practicați burghie de manipulare cu bile. Obiectivul dvs. cu următoarele exerciții nu este doar pentru a obține mai repede, este de a obține mai precis, învățând să controlați mingea cu întregul picior pentru a deveni un dribbler mai bun și trecător. Încercați aceste exerciții, cu scopul de 100 de atingeri pe fiecare picior cu fiecare burghiu:
  • Săriți mingea între picioare, folosind insolele pentru a păstra mingea între genunchi și "trecere" înainte și înapoi cât mai repede posibil.
  • Atingeți rapid mingea în partea de sus cu degetele de la picioare, lucrați la obținerea cât mai rapidă posibil. Pe măsură ce vă îmbunătățiți. Lucrați la rularea ușoară a mingea cu talpa toe, concentrându-vă pe această atingere mică și precisă.
  • Incearca "în și în afara." Utilizați talpa piciorului drept pentru a rula mingea spre dreapta. Rotiți-vă piciorul tot drumul peste minge spre dreapta, apoi utilizați Instepul pentru a trece mingea la piciorul stâng. Controlați-l cu talpa din stânga și o rulați afară, repetând burghiul cu ambele picioare, înainte și înapoi.
  • Image denumită Better la Fotbal Pasul 3
    3. Practicați tragerea de fotografii și traversează pe fugă. Dacă ați jucat pentru o vreme, știți, în general, cum să trageți și să treceți în mod eficient când mingea nu se mișcă. Dar acest lucru nu este mai ales "Lifelie" Într-un joc real, și veți fi salturi și limite deasupra competiției odată ce sunteți corect și puternic în mișcare. Din fericire, aceasta este o abilitate ușoară de a practica atât singuri, cât și cu un partener. Pur și simplu luați o atingere, obțineți până la o viteză maximă de 75%, apoi luați fotografia.
  • Pe măsură ce vă simțiți mai bine, ridicați viteza. Odată ce ați putea lovi un sprint mort, luați o atingere și aruncați o lovitură sau cruce, veți fi cel mai rău coșmar al apărătorului.
  • Abordarea de la o varietate de unghiuri, de la lovirea fotografiilor în timp ce conduceți centrul câmpului pentru a lucra la cruci de-a lungul corpului dvs. din margine.
  • Lucrați la abilitățile poziției dvs. Un apărător, de exemplu, trebuie să fie capabil să transforme mingea și să lovească câmpul cât mai repede posibil pentru a elibera presiunea de la un atac.
  • Imaginea intitulată se îmbunătățește la pasul de fotbal 4
    4. Acordați atenție dvs "opus" sau picior non-dominant. Nu contează cât de bun este piciorul dvs. drept atunci când sunteți împotriva apărătorilor de vârf, care vor învăța să vă forțeze rapid la stânga voastră. Jucătorii mari sunt periculoși cu ambele picioare, forțând apărătorii să acopere toate opțiunile. Nu eliminați jumătate din corpul dvs. de la arsenalul dvs. - asigurați-vă că lucrați ambele picioare.
  • Image denumită Better la Fotbal Pasul 5
    5. Învață să drifbați cu un control precis și strâns. Mingea ar trebui să se simtă ca o extensie a piciorului. Luați-o într-o zonă mică (cum ar fi caseta de penalizare) și doar dribble între linii, variind viteza cu sprinturi ascuțite și opriri rapide. Încercați câteva mișcări și utilizați ambele picioare, lucrați până când vă obosiți. Scopul dvs. este de a obține mingea la fel de strânsă în picioare, la orice viteză cât mai posibilă. Veți face apărătorii să trăiască mult mai greu și puteți continua instruirea prin:
  • Configurarea cursurilor de obstacole cu steaguri, conuri sau tricouri vechi. Fă-ți zig-zag, țese și schimbă direcțiile cât de repede poți, fără a pierde mingea.
  • Jongling ar putea parea "inutil" Într-un adevărat joc, dar este cel mai simplu mod de a vă îmbunătăți atingerea pe minge, menținându-l aproape de întregul corp. Lucrați la ambele picioare, precum și lungimea atingerii dvs., alternând jongle strânse, mici și mai mari, mai greu de manevrat.
  • Lucrați la unele mișcări și trucuri avansate, deoarece necesită un control precis și vă oferă noi instrumente ofensive în jocuri.
  • Imagine intitulată obține mai bine la Fotbal Pasul 6
    6. Învață să lovești mingea în diferite zone pentru a obține spini și fotografii diferite. Unde și cum ați lovit o minge va schimba foarte mult modul în care călătorește, iar cei mai buni jucători au cel mai bun control al mingea. Indiferent de infracțiune sau apărare, învățând cum să utilizați întreaga minge mărește foarte mult opțiunile dvs. oriunde pe teren.
  • Treceri scurte și exacte apar, de obicei, la interiorul piciorului. Chiar și crucile de nivel mediu pot fi lovite în acest fel.
  • Lovind mingea pe treimi din afară o va face să se îndoaie dacă folosiți curelele. Lucrați la obținerea de sub minge, ca și cum ar fi lovit-o dintr-un unghi diagonal.
  • Puteți birui mingea prin crăparea cu laces chiar sub centrul mort și evitând o aruncare de urmărire, scoateți rotirea și provocând mingea să se înmoaie imprevizibil.
  • Ia-te sub minge, folosind marginea dintre laces și instep, pentru un cip backspin, care este bun pentru cruci precise care nu pot sări sau sări.
  • Întotdeauna urmați cu piciorul când ați lovit mingea, fie că este o lovitură, o trecere sau o cruce. Acest lucru vă va oferi mai mult control asupra locului în care mingea merge.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea dvs. de fotbal IQ
    1. Imaginea intitulată obține mai bine la pasul de fotbal 7
    1. Aflați una-la-una apărarea pentru a fi utilă oriunde pe teren. De la atacatori la centru-backs, toată lumea trebuie să cunoască apărarea individuală. Așa că primiți un partener și începeți să jucați 1V1, lucrând la manipularea bărbatului tău și la presare în mod eficient. Când apărați unul pe unul, nu uitați la:
    • Rămâi ușor ghemuit și pe bilele picioarelor tale.Genunchii dvs. ar trebui să fie îndoiți într-o poziție atletică, permițându-vă să reacționați rapid.
    • Unghi-ți corpul, cu un picior înainte de celălalt, astfel încât să inviți atacatorul să meargă la o parte. Forțați-i la margine sau la ceilalți apărători, în loc să vă îndreptați direct și lăsându-i să-ți aleagă direcția.
    • Urmăriți șoldurile unui jucător pentru a evita obosirea. Șoldurile dvs. sunt centrul de greutate și, în general, telegraficul în care un jucător merge dacă nu sunt Lionel Messi. Este aproape imposibil să schimbați rapid direcția șoldurilor și puteți utiliza acest lucru în avantajul dvs. ca apărător.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fotbal Pasul 8
    2. Păstrați-vă ochii în timpul jocului, mai ales când aveți mingea. Marele jucători scanează întotdeauna câmpul, mai ales când au mingea. Aceasta ia practica, deoarece este mai greu să controlezi o minge pe care nu o poți vedea. Dar învățarea de a folosi partea de jos a vederii dvs. în timp ce scanarea câmpului este o abilitate esențială de a deveni mai inteligentă și, astfel, mai bună, jucător.
  • Utilizați practici pentru a lucra la menținerea capului. Porniți mingea acum, nu în jocuri și veți vedea rapid îmbunătățirea.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la Fotbal Pasul 9
    3. Comunicați pe teren, vorbind în mod constant pentru a vă ajuta echipa. Marele jucători vorbesc întotdeauna: "Omul deschis," "Am mingea," "am nevoie de ajutor," și multe, mult mai mult este în mod constant strigă pe câmp și există un motiv bun. Fotbal este un joc de echipă, iar jucătorii inteligenți știu că echipa trebuie să fie pe aceeași pagină pentru toate cele 90 de minute pentru a profita la maximum de joc. Fi un lider de echipă și începeți să discutați fiecare joc și practică. Lucrurile esențiale de a vorbi pe tot parcursul jocului includ:
  • Semne defensive: Lăsați echipa dvs. să știe cine acționați dacă doriți să provocați mingea și dacă există apărători nemarcați care trebuie să fie acoperiți.
  • Sfaturi pentru player Dribling: nu striga de tone de informații la ele, dar nu le lăsați în întuneric. Spune-le când au timp și când există a "omul."
  • Efectuarea de runde: Spune-i colegului tău că ești "suprapunerea!" sau asta "Puteți să o redați înapoi" dacă au nevoie. Când faceți o alergare mare, nu presupuneți că vă vor vedea întotdeauna, mai ales dacă capul lor este în jos.
  • Imaginea intitulată se îmbunătățește la Fotbal Pasul 10
    4. Vizionați jocuri profesionale cel puțin o dată pe săptămână, învățând de la cele mai bune. Notă unde jucătorii nu sunt doar atunci când au mingea, dar de pe ea. Ce rulează oamenii în poziția dvs? Când se deplasează până la atac și când se îndepărtează înapoi. Nu vă fie frică să fiți un pic de critic - utilizați aceste jocuri pentru a învăța idei noi și desființați de ce anumite lucruri nu au funcționat. Cum ați juca diferit și cum doriți să vă emândi jucătorii dvs. preferați?
  • Jucătorii Burgeoning pot verifica, de asemenea, tutoriale, clipuri și evidențiere pe YouTube, care pot ajuta la completarea lacunelor dacă nu sunteți sigur ce tehnici, profesioniștii folosesc pe fotografii sau treceri.
  • Găsiți o echipă sau o ligă pe care o iubiți și deveniți un fan - cu cât vă uitați mai bine, cu atât va fi mai bine jocul dvs.
  • Image denumită Better la Fotbal Pasul 11
    5. Aflați elementele de bază ale tacticii echipei, devenind lider de echipă privind infracțiunea și apărarea. O mare parte din inteligența de fotbal este învață cum să lucreze ca o echipă. În timp ce fiecare echipă are strategii specifice pe care trebuie să le dezvolte împreună, există unele tactici care dețin adevărate indiferent de ce echipă sunteți:
  • Contract în apărare, extindeți la infracțiune. Aceasta este baza tuturor strategiilor - doriți să luați spațiu în apărare și să creați spațiu atunci când atacați. Deci, la apărare, vă apropiați în apropierea centrului câmpului, formând o bază unificată și deplasându-vă împreună pentru a preveni amenințările ofensive. La infracțiune, încercați să le faceți să rupă această bază prin întinderea pentru a vă apăra și echipa dvs.
  • Urmăriți toate fotografiile, forțând apărarea să reacționeze. Chiar și fotografii decente se pot transforma în obiective dacă echipa dvs. se prăbușește pe obiectivul de fotografii și cruci. Acest tip de presiune poate urca apărare, deoarece apărătorii se vor confrunta cu propriul scop asupra unei rebound și vor avea un timp foarte greu de curățat-o în siguranță.
  • Păstrați forma defensivă. Chiar dacă nu jucați o capcană ofsaid, apărarea ar trebui să fie pe o linie orizontală, deținere. Când apărările pierd această formă, ele creează lacune și găuri între ei înșiși. Dacă jucați în spate, vă uitați întotdeauna la stânga și la dreapta și să păstrați toată lumea într-o linie mai mare.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea talentului la maxim
    1. Imaginea intitulată obține mai bine la Fotbal Pasul 12
    1
    Încercați și jucați pentru cele mai bune echipe pe care le puteți găsi. Nu există comenzi rapide pentru a fi un alt jucător de fotbal mai bun decât să jucați cât de mult puteți. Care a spus, veți obține mult mai bine mult mai repede dacă sunteți împotriva celui mai dificil competiție pe care o puteți ocupa. Încercați pentru o echipă care vă împinge sau, dacă acest lucru nu este posibil, faceți provocări pentru dvs. Du-te alături de jocul local de preluare a adulților (doar aduceți Cleats și săriți pe teren,) obțineți colegii de echipă să se joace cu dvs. în offseason, și să continuați să practici singur când nu există nimeni care să vă alăture.
    • Dacă nu aveți jucători în jur, du-te trage pe un perete, treceți înainte și înapoi cu un gard sau jonglează și lucrați pe trucurile voastre în curte.
    • Joacă și jocuri mici, cum ar fi 1 la 1 sau 4 vs. 4. Jocurile mici vă oferă mai multe șanse să practici cu mingea și să vă îmbunătățiți abilitățile.
  • Imagine intitulată obține mai bine la Fotbal Pasul 13
    2. Obțineți potrivirea poziției dvs. pentru a obține cele mai multe în afara formării. În timp ce toți jucătorii de fotbal trebuie să se antreneze pentru a profita la maximum de joc, toți jucătorii trebuie să se antreneze diferit. Gândindu-mă la nevoile specifice ale funcției dvs., puteți obține cele mai multe din corpul dvs. și puteți fi cel mai mare avantaj al echipei dvs.
  • Portari: Concentrați-vă pe puterea, timpul de reacție și pe o figură slabă, rapidă, care se poate mișca într-o clipă.
  • Apărătorii: Trebuie să fie puternic fizic, atât corpul superior, cât și mai mică, pentru a câștiga orice abordare sau provocare. Au nevoie de mare viteză de sprintare și ar trebui să se potrivească.
  • Mijlocii: Trebuie să poată alerga și de a alerga și de a alerga. Luarea deciziilor rapide, precum și capacitatea de a face suspendarea acestuia sunt esențiale.
  • Înainte: Ar trebui să fie rapid și capabil să jostească cu apărători puternici. Ei au, de asemenea, tind să fie alergători de anduranță, capabili să jogăm în jurul valorii de tot jocul pentru a face spațiu și pentru a câștiga încă un sprint la linia de capăt.
  • Imaginea intitulată se îmbunătățește la Fotbalul Pasul 14
    3. Continuați să vă deplasați de pe minge, nu doar când îl puteți primi. Marele jucători de fotbal rareori stau încă. Ca apărători, închideți în mod constant spațiu și reacționați la infracțiune. Ca mijlocaș, scanați în mod constant câmpul și treceți la minge, deschizând spațiu în mijloc. În calitate de atacant, încercați în mod constant să eliminați un apărător, alunecându-vă de ei sau dispariția când se uită la minge. Trebuie să vă deplasați întotdeauna, menținând câmpul deschis și dinamic, iar cealaltă emisiune de echipă - Încă vă face aproape inutil la echipa dvs.
  • Verificați mingea, chiar dacă nu o obțineți. De îndată ce apare, cereți mingea, dar lăsați imediat dacă nu o obțineți. Veți avea un apărător care vă urmărește, ceea ce deschide spațiul în care ați fost doar pentru echipa dvs.
  • Răspândiți-vă larg când echipa dvs. primește mingea dacă vă jucați lângă o aripă - un contraatac rapid la margine are adesea cel mai mult spațiu pentru a împinge înainte.
  • Dacă nu aveți un om să marcați, completați spațiul pe care îl poate dori un atacator. Încercați să vă dați seama de cele mai periculoase benzi de trecere la obiectiv și să stea în ele, înfundându-i pentru cealaltă echipă.
  • Imaginea intitulată obține mai bine la pasul de fotbal 15
    4. Luați în serios fiecare practică, lucrați la punctele slabe. Practica este momentul să vă depășiți punctele slabe, să nu vă impresionați colegii de echipă. Tratați fiecare practică ca o încălzire pentru un joc imens, lucrați din greu în fiecare foraj și testați noi mișcări acum, astfel încât acestea să devină a doua natură într-un joc.
  • Redați mai multe poziții - îmbunătățiți atât un shooter cât și un apărător
  • Concentrați-vă pe ambele picioare - nimănui nu-i pasă dacă îl întoarceți acum, dar ei îngrijesc în jocuri.
  • Jucați rapid în practică mai ales. Nu încetini sau nu-l luați ușor, chiar dacă apărătorii dvs. puneți mai puțin decât presiunea jocului asupra dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți mai bine la pasul de fotbal 16
    5. Joacă și ia decizii cât mai repede posibil. Cercetătorii și antrenorii arata foarte mult la ritmul dvs. de joc - cât de repede primiți mingea, căutați în sus, și treceți / trage / dribble. Nu țineți prea mult mingea, și practicați luarea deciziilor rapide și decisive pe minge, împingându-vă să jucați cu urgență. Modalități bune de a include:
  • Treceți mingea și continuați să vă mișcați. Câteva atingeri rapide sunt de obicei suficiente, deoarece mingea se mișcă mult mai repede decât puteți rula. Cu cât sunteți mai lung în aceeași zonă, cu cât apărarea mai lungă trebuie să închidă găurile și să se stabilească.
  • Dacă intenționați să driblați, faceți acest lucru la un ritm rapid rapid în loc de încet. Puneți apărătorii pe piciorul din spate.
  • Căutați cruci, în special cele care forțează apărătorii să facă față propriului scop. Passele mari forțează o apărare pentru a lupta rapid în poziții noi, ceea ce deschide adesea găuri.
  • Image denumită Better la Fotbal Pasul 17
    6. Căutați sfaturi, îndrumări și coaching în zonele slabe. Indiferent cât de mult mai bine la Fotbal obțineți, nu veți fi niciodată un jucător perfect. Fotbalul necesită 11 jucători în totalul unison pentru a reuși, deci păstrați-vă urechile deschise antrenorilor și mentorilor. Fiecare jucător are puncte slabe specifice pe care le pot lucra - nu vă închideți urechile proprii.
  • Adresați-vă antrenorului ce puteți face pentru a obține mai bine de câteva ori un sezon. Cum poți lucra la propriile tale abilități în afara practicii?
  • Luați în considerare apelarea într-un antrenor sau un antrenor personal pentru a lucra la abilitățile pe care nu aveți timp în practică. Dacă doriți să excelezi, mai ales într-o zonă fără echipe la nivel înalt, veți avea nevoie de atenția individuală.
  • Cum pot fi un mare apărător de fotbal?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Bernat FranquesaBERNAT FRANQUESALIENSED Coach Soccer & Șeful Metodologiei la APFC

    Comunitatea Q & A

    Știați că puteți citi răspunsurile experților pentru acest articol?Deblocați răspunsurile experților prin sprijinirea WikiHow
    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum îmi pot îmbunătăți abilitățile de fotbal?
      Walter Merino
      Walter Merino
      Antrenor de fotbal
      Walter Merino este un antrenor de fotbal de tineret și co-fondator al Clubului Ole Soccer, bazat din Los Angeles, zona California. El a antrenat tinerii de la vârsta de patru ani la nivel de liceu și colegiu. Walter a jucat Soccer Collegiate pentru Cal Polona și Los Angeles Mission College. Realizările sale includ Coaching Olé Soccer Club pentru a câștiga 2017 Cal Sud Guvernatorii Cupa South Boys 2007 Division Titlu.Walter Merino
      Walter Merino
      Antrenor de fotbal
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Încercați să practici în fiecare zi. Cu cât petreceți mai mult timp cu o minge de fotbal, fie că jucăm jocuri sau de a face exerciții, cu atât veți deveni mai bine.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 1
    • Întrebare
      Ce fel de mâncare vă fac corpul puternic?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Alimentele bogate în fibră și proteine ​​slabe fac pentru un corp puternic.De asemenea, asigurați-vă că rămâneți hidratat cu apă consumați o mulțime de fructe și legume proaspete în fiecare zi.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 7helpful 106
    • Întrebare
      Trebuie să mă antrenez pentru a fi mai bine?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Desigur. Trebuie să practici tot ce vrei să te simți mai bine.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 11helpful 77
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Găsiți un perete și începeți să vă răsuciți, practicați fotografiați și primiți mingea cu ambele picioare. Nu fi static în acest exercițiu, cu atât mai mult trebuie să se miște corpul, cu atât mai bine va fi abilitatea ta.
  • Obțineți conuri și încercați să țese cu mingea prin ele. Acest lucru îmbunătățește controlul și abilitățile mingea.
  • Fotbal este un joc de înșelăciune, încercați să înșele și să fie cât mai imprevizibil posibil.
  • Practică în fiecare zi. Nu fi leneș! Aflați cum să loviți corect mingea, pozițiile și trucurile de bază cum ar fi flick-ul curcubeului și pastrovers. De-a lungul timpului, veți fi mai bine!
  • Păstrați ochiul pe minge în orice moment.
  • Nu renunta niciodata, poate dura mult timp pentru a stăpâni jocul, dar merita.
  • Asigurați-vă că vă întindeți! Nu este nimic mai rău decât tragerea unui mușchi în timpul unui joc.
  • Avertizări

    Dacă veniți dintr-un stil de viață inactiv, încercați să ridicați încet încărcarea de antrenament. Dacă simțiți mușchii răniți ziua după antrenament, așteptați până când este plecat.
  • Dacă nu vă întindeți, puteți trage un mușchi
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar