Cum să vă proiectați echipa de fotbal fantezie în aplicația draftkings

Redactarea echipei dvs. vă va face sau vă va sparge succesul atunci când utilizați aplicația Drafking. Veți dori să găsiți cele mai înalte ponturi de la lista de jucători disponibili pentru jocurile viitoare și veți putea să faceți acest lucru dacă aveți o înțelegere dornică a ambelor capacități ale jucătorilor pe care vă uitați la fel precum și o înțelegere a sistemului unic de notare a schițelor.

Pași

  1. Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 11
1. Începeți cu FPPG, Oprk și Salariu ca ghiduri aspre. Când creați mai întâi o echipă de fotbal Fantasy pe aplicația Drafting-uri, veți vedea trei statistici pentru fiecare jucător: Puncte Fantasy pe joc (FPPG) Opponent Rank VS Poziția (OPRK) și salariul sau costul, pentru a alege un jucător pentru Proiectul tău. Numerele FPPG ridicate reprezintă un indicator timpuriu al capacității jucătorului de a înscrie punctele determinate de Draftkings. Green Oprk Ranks înseamnă că adversarul unui jucător în meciul următor este de așteptat să fie slab împotriva acelei alegeri, în timp ce un rang roșu opar semnale că potențialul pick nu poate fi bine împotriva adversarului său. Alegerile cu salarii mari tind să funcționeze mai bine, motiv pentru care jucătorii sunt dispuși să plătească mai mult pentru ei.
  • Imaginea intitulată are distracție calculator Pasul 17
    2. Urmați prin cercetare. FPPG, Oprk și salarii vor servi doar ca un ghid dur pentru a vă proiecta echipa. Cercetarea aprofundată, totuși, va dezvălui diferențe cheie între jucătorii aparent egali. Când vă cercetați jucătorii, păstrați un ochi în următoarele puncte:
  • Leziuni. Găsiți o altă alegere dacă jucătorul a suferit un prejudiciu în practică sau în jocurile recente care ar putea afecta performanța acestora.
  • Consistența. Un jucător care este capabil să câștige mai multe puncte prin executarea în mod consecvent de treceri și recepții vor fi mult mai valoroase decât un alt jucător care a marcat unul sau două lucruri norocoase.
  • Recepții. Draftkings pune o mulțime de puncte la recepții, astfel încât un jucător care este capabil să apuce o mulțime de recepții în majoritatea jocurilor sale are potențialul de a aduce mai multe puncte pentru echipa dvs.
  • Imagine intitulată Manipularea hărțuirii cibernetice Pasul 2
    3. Formează o echipă cu scor - nu victorie - în minte. Scorurile jucătorilor dvs. nu sunt afectați de succesul sau înfrângerea echipei Ligii lor. Echipa trimestrului dvs. (QB) ar putea fi stricată la NFL sau CFB, dar QB-ul dvs. de alegere ar putea aduce în continuare puncte imense pe schițeri dacă a trecut în mod constant mai mult de 300 de metri în jocurile sale. Acesta este motivul pentru care performanța individuală a pieselor dvs. ale lui Pick este mai importantă în sistemul de notare a proiectelor decât performanța echipei.
  • Îndepărtați cu fandomii și rivalitățile între timp. Un manager de fotbal fantezist care alege (sau ignoră) jucători din pasiune în loc de performanța lor va pierde aproape întotdeauna împotriva unui alt jucător care altfel.
  • Imaginea intitulată are o distracție calculator Pasul 16
    4. Înțelegeți sistemul de notare pentru NFL și CFB. Există o mare diferență între sistemele de notare utilizări pentru NFL și CFB. Draftkings Recompense Puncte pentru jocurile defensive în NFL, în timp ce numai piesele ofensive vor fi marcate în CFB. Acest lucru înseamnă că, în timp ce trebuie să luați în considerare atât capacitățile ofensive, cât și cele defensive pentru concursurile NFL, trebuie doar să căutați jucători CFB care excelează la infracțiune dacă doriți să maximizați punctele de pe aplicația Raporkings.
  • Imaginea intitulată are distracție calculator Pasul 9
    5. Factor în puncte bonus atunci când alegi jucători. Un jucător generează 3 puncte bonus pentru 300 de metri pași, 100 de metri primite, sau 100 de șantiere s-au grăbit. Aceste puncte bonus sunt, de obicei, câștigate de jucătorii "Elite" care necesită un salariu ridicat în schimbul performanțelor lor puternice. Dacă sunteți în stare să rămâneți în bugetul de 50.000 de dolari, elitele care pot aduce în mod constant aceste puncte bonus ar putea însemna diferența dintre victoria și înfrângerea în concursuri.
  • Acest lucru este deosebit de important să vă amintiți când vă completați poziția Flex. Plata banilor buni pentru un receptor larg de mare performanță (WR) sau end (Te) are potențialul de a genera o mulțime de puncte pe partea de sus a WR sau TE ați luat-o pentru pozițiile lor implicite din echipă.
  • Imagine intitulată Stop Cyber ​​Hullying Pasul 1
    6. Schimbați strategia dvs. cu o swap târziu dacă aveți nevoie. Draftking-ul permite jucătorilor să schimbe jucătorii în gama lor chiar și după primul joc al zilei începe. Acesta este un instrument neprețuit pentru managerul de fotbal fantastic proactiv, deoarece vă permite să aflați jucătorii subperformanți pentru cei cu risc ridicat, cu recompense, care ar putea compensa punctele pierdute. Swap-urile târzii vă permit, de asemenea, să treceți la opțiuni mai sigure, mai fiabile dacă ați realizat deja un avantaj confortabil asupra adversarilor dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar