Cum să devii un ventilator de fotbal

Fotbalul este cel mai popular sport din lume, iar Cupa Mondială este cel mai vizionat eveniment sportiv. Dacă vă simțiți lăsați că nu sunteți un fan de fotbal, puteți deveni cu ușurință unul. Dacă vă familiarizați cu jocul și învățați să apreciați abilitatea jucătorilor săi și pasiunea fanilor săi, puteți deveni și o parte a familiei de fotbal din întreaga lume.

Pași

Partea 1 din 3:
Vizionarea jocurilor
  1. Imaginea intitulată deveni un ventilator de fotbal Pasul 1
1. Începeți să vizionați jocuri la televizor. Deoarece fotbalul este un sport pe tot parcursul anului, veți avea mai multe ocazii pentru a urmări meciurile de pe ecran. Urmați una sau mai multe dintre ligile europene de top, deoarece cele mai distractive jocuri de fotbal din lume sunt jucate în aceste ligi. Alternativ, aflați ce ligi sunt televizate într-un timp convenabil al zilei pentru dvs.
  • De asemenea, puteți începe vizionarea fotbalului cu prietenii sau alți localnici în pub-uri. Vizionarea jocurilor împreună cu alți oameni vă va oferi o mulțime de energie care va declanșa cu ușurință interesul dvs. în sport.
  • Imaginea intitulată devine un ventilator de fotbal Pasul 2
    2. Informați-vă despre diferitele ligi. Liga fiecărei țări are propriile caracteristici și stiluri de joc. Aflați ce se aliniază cu propriile dvs. gusturi. Acesta vă va ajuta să vizionați jocuri din mai multe țări pentru a vă simți contrastul în stiluri. Începeți prin vizionarea primelor cinci ligi europene.
  • Liga Premierului Engleză este cunoscută pentru stilul său fizic, rapid de joc cu scoruri mai mari.
  • Seria A Italiei este cunoscută pentru că este tehnică cu stiluri defensive bazate pe posesie.
  • Spania lui La Liga este cunoscută pentru trecerea rapidă, cu niveluri de punctare între ligile englezești și italiene. De asemenea, are două dintre cele mai interesante echipe din lume, Real Madrid și FC Barcelona.
  • Bundesliga din Germania este cunoscută atât pentru fizică, cât și pentru tehnică, cu echipe mai puternice prin mijlocul mesei.
  • Liga 1 a Franței 1 este un pas solid sub celelalte patru, dar cu niște cheltuieli mari din Paris Saint-Germain, care se distrează atunci când sunt în pasul lor.
  • Imaginea intitulată devine un ventilator de fotbal Pasul 3
    3. Urmăriți MLS. Statele Unite ale Americii și Canada Top League este o opțiune bună bazată pe furaje. În timp ce nivelul nu este la fel de mare ca în ligile europene, jocurile sunt adesea rapide, fizice și fanii nu sunt la fel de snobby.
  • Imaginea intitulată deveni un fan de fotbal Pasul 4
    4. Mergeți la jocurile locale din orașul dvs. natal. Urmărirea jocurilor locale vă poate ajuta să înțelegeți mai bine apelul de bază al jocului care stă la baza tuturor banilor mari și glamour ai scenei internaționale. Fiind acolo și experimentarea jocurilor în persoană oferă lecții valoroase despre adevăratul sentiment al sportului.
  • Partea 2 din 3:
    Învățarea regulilor
    1. Imaginea intitulată deveni un fan de fotbal Pasul 5
    1. Cunoașteți terminologia corectă. În timp ce "fotbal" este cel mai frecvent folosit cuvânt din America de Nord și în alte țări vorbite în limba engleză, în Europa și alte părți ale lumii, sportul se numește "Fotbal". Cunoașterea diferenței va fi foarte utilă atunci când priviți informații despre jocuri, dar și atunci când discutați despre sport cu prietenii și alți susținători din întreaga lume.
  • Imaginea intitulată devine un ventilator de fotbal Pasul 6
    2. Aflați despre jucători. Pentru a începe cu, puteți căuta site-urile de ligi de top care vor avea informații detaliate despre jucătorii lor. Începeți cu cele mai cunoscute nume.
  • Cristiano Ronaldo și Lionel Messi sunt doi jucători de top din întreaga lume pentru ultimul deceniu. Amândoi joacă în Spania la LIGA.
  • Romelu Lukaku este un atacant tânăr puternic care joacă pentru Clubul Premier League Manchester United.
  • Thiago Alcantara, cunoscut doar ca Thiago, joacă pentru Bundesliga Club FC Bayern München. El este un apărător tenace și un calificat pe contraatac.
  • Imaginea intitulată devine un ventilator de fotbal Pasul 7
    3. Citiți cărți despre istoria sportului. Având cunoștințe aprofundate despre evenimentele istorice și dezvoltarea jocului și tactica sa vă vor face să apreciați și mai mult sportul. În funcție de interesele dvs., puteți alege din mai multe titluri:
  • Pentru mai multe informații despre istoria sportului, puteți citi "mingea este rotundă: o istorie globală a fotbalului" de David Goldblatt.
  • Pentru mai multe informații despre strategia și tactica puteți citi "Inversarea Piramidei: Istoria tacticii de fotbal" de către Jonathan Wilson.
  • Pentru mai multe informații despre cum să urmăriți și să înțelegeți sportul, puteți citi "Cum să vizionați fotbalul" de Ruud Gullit.
  • Imaginea intitulată devine un fan de fotbal Pasul 8
    4. Citiți știrile sportive zilnice. Pentru actualizările zilnice despre jocurile în desfășurare, există mai multe surse online care pot oferi informații exacte. Unul dintre cele mai populare site-uri de consultare este ESPNFC.COM.
  • Alte site-uri extrem de informative despre Liga Premier, dar și celelalte ligi europene, sunt BBC.com și Dailymail.Co.Regatul Unit.
  • Pentru a obține informații rapide despre scorurile de joc, puteți utiliza aplicația Livescore.
  • Partea 3 din 3:
    Implicarea
    1. Imaginea intitulată deveni un fan de fotbal Pasul 9
    1. Alăturați-vă unei ligi de agrement. Este important să jucați singur un fotbal, deoarece acest lucru va continua înțelegerea jocului și simțiți-vă pentru sport. Dribble mingea în jurul în iarbă, o sări de pe pereți, să învețe să jongleze cu genunchii. Adevărata iubire a jocului vă face un fan pasionat de fotbal.
    • Dacă nu aveți timp să vă alăturați unei ligi, puteți participa și la un joc de fotbal de stradă. Pentru aceasta aveți nevoie de o minge și de oameni care vor să joace. Chiar dacă mingea, pitchul, obiectivele și echipele sunt toate non-reglementare, puteți avea în continuare un joc bun.
  • Imaginea intitulată devine un fan de fotbal Pasul 10
    2. Alăturați-vă unui fan al fanilor. Fiind parte a unui club vă va face să vă simțiți ca parte integrantă a comunității Fan și vă va crește dragostea de sport. Există multe modalități de a alege un club de sprijin, dar majoritatea fanilor vor alege un club bazat pe locul unde sunt, un oraș sau o regiune cu care se simt o afinitate cu.
  • De asemenea, puteți alege o echipă bazată pe numărul de jucători pe care îl are dintr-o țară cu care vă simpatizați.
  • Puteți alege să sprijiniți un club bazat pe stilul de joc, jucători preferați sau pur și simplu prin găsirea unuia care este mai ușor de urmărit pe baza de televiziune și acoperire media.
  • Alternativ, puteți alege întotdeauna un club sugerat de prietenii sau familia dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un fan de fotbal Pasul 11
    3. Participați la inițiative ale fanilor. Activitățile precum pictura în față și jocurile interactive sunt oportunități bune de legare între susținători și pot fi, de asemenea, foarte distractive. În plus, puteți achiziționa materiale de suport, cum ar fi tricouri, eșarfe sau pălării pe care le puteți purta la jocuri și care vă vor distinge ca susținător dedicat.
  • Imaginea intitulată devine un fan de fotbal Pasul 12
    4. Vorbește despre fotbal. Pentru a vă continua să vă informați cunoștințele, trebuie să discutați cu alți susținători despre jocurile care se desfășoară. Menținerea unui interes activ în domeniul sportului și a jucătorilor săi vă va pune pe calea dvs. de a deveni un fan adevărat și dedicat.
  • Luați în considerare aderarea la forumurile online pentru a discuta despre fotbal cu susținătorii de același minte. Alegeți un forum bazat pe preferința dvs. de echipă sau ligă.
  • De asemenea, puteți să vă alăturați chestionarelor de fotbal online, care nu numai că vă vor testa cunoștințele, ci și vă oferă noi perspective despre sport.
  • sfaturi

    Dacă vă alăturați unui club, rămâneți angajat să sprijiniți clubul.Amintiți-vă că fanii care se schimbă adesea sunt dezavantajați de alți fani, deci este mai bine să fii consecvent dacă doriți să fiți respectați ca un adevărat susținător.
  • Nu susțineți o echipă doar pentru că au trofee.
  • Dacă nu iubiți sportul, nu vă prefaceți că faceți acest lucru sau mergeți la lungimi mari încercând să învățați să o iubiți. Dacă sunteți un fan de fotbal, îl veți ști, și dacă nu sunteți, și asta e în regulă.
  • Avertizări

    Fiți respectuos de susținători de la alte cluburi. Insultele ar putea duce la atacuri încălzite care se pot încheia în cele din urmă în lupte. Fanii de fotbal, în special atunci când în grupuri mai mari sunt cunoscute pentru tendința de agresivitate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar