Cum să fii un bun atacant de fotbal

În jocul de fotbal, este o poziție extrem de importantă. Pentru a deveni un înainte, va trebui să aveți viteză, o muncă bună, o lovitură puternică și o minte de fotbal viclean. În timp ce un atacant primește doar câteva șanse un joc, va trebui să le transformați în goluri! Pentru a fi un bun atacant de fotbal, începeți prin instruirea poziției. Apoi, învățați cum să citiți jocul, astfel încât să puteți ajusta jocul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Instruirea eficient ca o versiune înainte
  1. Imagine intitulată Play în Fotbal Pasul 1
1. Aflați cum să trageți rapid în timp ce mențineți încă precizia. Cu cât mai repede puteți scoate o lovitură, cu atât veți fi mai mult de sus. Ar trebui să lucrați la o lovitură cu două atingeri. Prima dvs. atingere creează spațiu pentru a-ți schimba piciorul, fie în partea de apărător, fie pe măsură ce primești mingea. A doua atingere este împușcarea în sine. Dacă puteți lua aceste două lovituri de atingere, veți putea să împingeți mingea în partea laterală a unui apărător și să dezactivați o lovitură înainte de a putea chiar să reacționeze.
  • Odată ce te simți bine pe aceste fotografii rapide, creând spațiu și izbitoare rapid, lucrați pe el pe fugă, dribling spre obiectiv, luând o atingere și filmarea.
  • Imagine denumită juca înainte în Fotbal Pasul 2
    2. Practicați punerea mingea pe plasă imediat din aer. De obicei, acesta este un antet pe obiectiv sau a "Volley," care este atunci când loviți mingea înainte de a atinge terenul. Dificil, dar esențial, un mare înainte poate redirecționa o minge aeriană spre scop, fără a se stabili mingea, ceea ce dă timp de apărare să reacționeze. Puteți practica acest lucru cu ușurință cu un prieten care lovește crucile și loviturile de colț, dar păstrați câteva lucruri în minte.
  • Urmați spre țintă. Pentru anteturi, aceasta înseamnă că umerii dvs. se vor întoarce în fața obiectivului. Pentru lovituri, indicatorul este, de obicei, șoldurile dvs., ceea ce se va întoarce cu fotografia pentru a face față obiectivului Finisaje precise.
  • Această abilitate este aproape inutilă dacă stați liniștit. Întotdeauna jogging, mutați sau atacați mingea pe fugă, chiar și în practică. Este rar să aveți timp să stați încă într-un joc cu mingea care se apropie de cutie.
  • Imagine intitulată Play în Fotbal Pasul 3
    3. Concentrați-vă pe controlul bilei din aer cu întregul corp. Va trebui să fii bun la controlul bilei din aer, ceea ce înseamnă a aduce mingea de la aer la pământ fără probleme. Acest lucru se datorează faptului că o mulțime de joc pentru un forward vine de la bile lungi și cruci aeriene. Doriți ca atingerea dvs. să se încheie cu mingea despre un picior în fața dvs., astfel încât următoarea dvs. atingere să poată trece imediat, trage sau poate dribble. Modurile bune de practică includ:
  • Jonglementul este o modalitate excelentă de a practica atingerea totală a corpului, dar numai dacă vă provocați. Vedeți cât de mare puteți obține mingea și puteți menține controlul.
  • Hit Balls Long cu un prieten. Începeți aproximativ 20 de metri distanță, și continuați încet și mai departe. Pe măsură ce vă îmbunătățiți, ridicați viteza dintre controlul și lovirea mingea înapoi.
  • Lovit pe un perete, foraj de foraj sau traversează la o suprafață tare și reacționează rapid pentru a prinde rebound.
  • Imagine intitulată Play înainte în Fotbal Pasul 4
    4. Practicați apărătorii provocați unul pe unul. Trebuie să vă puteți obține în jurul lor fără ajutor de la colegii de echipă. Odată ce aveți mingea, trebuie să fiți capabili să driblați în jurul apărătorilor și la scopul utilizând o varietate de "mișcări" cum ar fi Maradona, pasul sau foarfecele. Unele mișcări bune dribble sunt fentă de umăr și trec peste. Nu toate acestea trebuie să joace Silky, Soccer Tehnic, cum ar fi Messi, dar aveți nevoie de câteva moduri în jurul unui apărător pentru a le face să vă intensifică și să vă respecte în loc să vă întoarceți înapoi și să vă așteptați să treceți.
  • Obțineți un prieten apropiat sau coechipier și provocați-le la burghiele 1V1. Pur și simplu faceți un dreptunghi subțire și atacați și apărarea alternativă. Traversând linia de capăt opusă cu controlul mingelor este a "poartă."
  • Nu veți primi întotdeauna un apărător direct - câteodată trebuie să vă protejați și să controlați mingea cu spatele la obiectiv, de asemenea.
  • Puteți lucra la mișcări de unul singur. Configurați o cutie și lucrați la dribling, tăiere și aruncarea mișcărilor la viteză maximă, rămânând în interiorul casetei pentru a lucra la control.
  • Imagine intitulată Play în Fotbal Pasul 5
    5. Dezvoltați ambele picioare în arme periculoase de notare. Infamul arjen robben deoparte, există puține în față periculoase care pot folosi doar un picior. Senzație confortabilă atât pe piciorul stâng cât și pe partea dreaptă, vă extinde foarte mult setul de instrumente, deoarece apărătorii buni vă vor pedepsi dacă aveți doar o parte a câmpului de utilizat. Ori de câte ori faceți exerciții, faceți-le cu ambele picioare, și petreceți timp suplimentar care vă dezvoltă fotografiile și abilitățile de trecere asupra dvs "rău" picior. Nu va fi niciodată la fel de bun ca piciorul dvs. dominant, dar veți da apărătorilor să se potrivească dacă puteți tăia în cealaltă direcție și faceți o trecere curată cu piciorul dvs. slab.
  • Metoda 2 din 3:
    Citind jocul ofensiv
    1. Imagine intitulată Play în Fotbal Pasul 6
    1. Urmăriți fotografia în orice moment, rămânând foame pentru un scop. Obiectivul unui număr de unu este de a pune mingea pe țintă. Chiar dacă nu scriu, împușcarea pe țintă creează colțuri, deformări și recuperări care duc la obiective și pune apărare sub presiune. Mentalitatea dvs. ar trebui să fie întotdeauna să creați spațiul necesar pentru a trage un film pentru dvs. sau pentru coechipierii dvs.
    • Rețineți că doriți ca echipa dvs. să tragă, nu doar tu. Unele înainte vor obține o mulțime de șanse directe, alții își vor hrăni partenerul înainte cu șanse bune și vor lua doar câțiva.
  • Imagine intitulată Play înainte în Fotbal Pasul 7
    2. Dart, țese și sprint în spațiu deschis pentru a crea haos defensiv. Un atacant mobil este cel mai periculos. Chiar dacă nu primiți mingea de fiecare dată, bunele străzi știu că trebuie să păstreze apărarea pe degetele de la picioare timp de 90 de minute, deoarece acestea fac greșeli și dezvăluie tipurile de lacune care creează obiective care creează goluri. Când echipa dvs. are mingea, căutați în sus pentru spațiul deschis și faceți o alergare.
  • Fi întotdeauna pe o lovitură ușoară, sau pe bilele de la picioare, pentru a obține saltul pe apărători atunci când spațiul se deschide. Ei vor căuta să închidă spațiul în timp ce încercați să-l umpleți.
  • Păstrați-vă ochii pe celălalt (e). Timpul trece la țesătură și criss-cruce cu ei va arunca apărarea pentru o buclă enormă.
  • Imagine intitulată Play înainte în Fotbal Pasul 8
    3. Timpul abordarea dvs. de cruci, astfel încât le-ați lovit aproape de viteza maximă. Dacă pur și simplu stați în cutie, așteptați ca mingea să ajungă, sunteți incredibil de ușor să marcați. În schimb, timpul petrecut pentru ca tu să ajungi la minge ca să ajungă, permițându-vă să o tăiați înainte ca mingea să atingă un apărător și să primească un început de alergare pentru orice antet de sărituri. Păstrați-vă ochii pe minge și ajungeți la el la fel cum devine disponibil pentru a juca și veți câștiga mai multe anteturi, volale și bile lungi.
  • Aceasta este, de asemenea, cea mai bună strategie de a evita capcanele ofside, permițându-vă să mergeți de la jogging la sprint odată ce mingea este jucată în loc să încerce să atingă viteza maximă de la picioare.
  • Curlingul sunt excelente pentru a face timp și spațiu. În loc să se springă în cutie, să ia o cale de curbă, pe măsură ce mingea coboară în jos aripile, apoi tăiat direct în o dată mingea este în aer. Runul dvs. de curling vă permite să vă apropiați de caseta de pe rulare în timp ce vă lăsați încă să schimbați direcțiile rapide.
  • Imagine intitulată juca înainte în Fotbal Pasul 9
    4. Verificați mingea în loc să fugiți întotdeauna de ea. Verificarea înseamnă că conduceți spre coechipier cu mingea, deschiderea spațiului și făcând trecerea mai scurtă. Acest lucru este deosebit de important atunci când lucrați cu un alt atacant, deoarece spațiul pe care tocmai l-ați fugit este acum deschis pentru el dacă apărătorul dvs. urmează cecul dvs. Dacă nu primiți mingea și un apărător este în continuare, continuați să vă mișcați. Dacă faceți mingea, încercați să vă îndreptați spre scopul - presiunii în mare măsură apărării.
  • Priviți întotdeauna peste umăr repede pe măsură ce verificați. Dacă ați prins fundașul dvs. dormind, puteți avea mai mult timp cu mingea decât credeți.
  • Imagine intitulată Play înainte în Fotbal Pasul 10
    5. Provocați apărarea una pe una când aveți spațiu pentru a alerga. Un atacant nu poate fi egoist, dar ei nu pot fi pasivi. Trebuie să puteți rula la un apărător cu mingea, aruncând o mișcare pentru al bate, springând-o cu o atingere mare sau suge în apărare pentru a face o ultimă secundă. Marele înainte îi forțează apărarea să reacționeze la ei, ceea ce creează spațiu pentru restul echipei dvs. Cele mai bune momente de atac sunt atunci când aveți apărarea în mișcare, mai ales pe măsură ce urmăresc înapoi. Du-le la ei, forțându-i să ia o decizie.
  • Aripile sunt un loc bun pentru a provoca cu adevărat apărătorii. De obicei, ele au un sprijin mic, iar o cifră de afaceri este mult mai ușoară de a câștiga înapoi cu marginea în avantajul dvs.
  • Nu luați apărătorii dacă sunteți aproape de câmpul, dacă nu sunteți sigur că le puteți bate - o cifră de afaceri aici este deosebit de periculoasă.
  • Chiar dacă pierzi mingea, niciun apărător nu vrea să fie sub presiune tot jocul. Ei vor începe să se descompună și să facă greșeli. Este nevoie doar de o diferență de 1 gol pentru a câștiga sau a pierde un joc și doriți ca scopul să fie în favoarea ta!
  • Imagine intitulată Play înainte în Fotbal Pasul 11
    6. Urmați toate fotografiile și traversează în gol. Acest lucru este deosebit de important pentru jucătorii mai tineri, deoarece apărătorii și portarile neexperimentate vor face greșeli care duc la obiective ușoare. Când sunteți sau un coechipier, alergați după minge spre obiectiv, gata să re-trageți rapid orice recuperare, deflecții sau salvați parțială.
  • Este foarte, foarte dificil să ștergeți mingea la apărare atunci când vă confruntați cu propriul obiectiv. Faceți acest lucru chiar mai greu și veți ridica câteva obiective ușoare un sezon.
  • Imagine denumită juca înainte în Fotbal Pasul 12
    7. Reveniți la mijlocul câmpului de apărare, ținând apărătorii înapoi. Așteptați să primiți mingea de pe o distanță sau o punte. Nu ești bun pentru echipa ta în apărare sau infracțiune dacă stai doar sus și așteptați. Reveniți la mijlocul câmpului pentru a păstra apărătorii să se stabilească mingea și să joace cruci ușoare fără presiune. Cel mai important, să fiți gata să verificați sau să sprintați contra-atacurile. Dacă mingea este încrucișată sau curățată, este treaba dvs. să vă mențineți posesia până când echipa dvs. intră în poziția ofensivă.
  • Metoda 3 din 3:
    Ajustarea jocului pe baza poziționării înainte
    1. Imagine denumită juca înainte în Fotbal Pasul 13
    1. Tweak strategia dvs. și rulează în funcție de sistemul ofensiv al echipei dvs. Nu toate înainte pot juca cu același stil. Cea mai mare variabilă este numărul de alți greviști cu care vă jucați, așa cum vă schimbă foarte mult modul în care vă ocupați. Dacă sunteți singurul de sus, veți dori să rămâneți în sus la apărare, răspândindu-vă câmpul pentru echipa dvs. Dacă există trei atacatori, trebuie să vă întoarceți în mod necesar la apărare.
    • În față, folosit pentru a ține pe mijlocul câmpului și a crea spațiu, este adesea numit a centru înainte. Ele sunt mari ținte care țin mingea și creează spațiu ofensator pentru alții.
    • Aripă înainte, sau Wingers sunt, în principiu, ofensivă în afara mijlocașilor. Ei trebuie să fie excelent dribbleri unu-la-unu, cu mare viteză și de trecere.
    • Atacatori de multe ori țineți sub un centru înainte, care controlează mingea cu spatele la gol. Scopul lor este de a obține mingea unui atacant într-o poziție periculoasă, făcând strikerul dvs. cel mai rapid handler-handler și shooter.
  • Imagine intitulată Play înainte în Fotbal Pasul 14
    2. Țineți câmpul de spațiu în timp ce va permite apărarea. Deoarece atacantul central, trebuie să creați spațiu pentru restul echipei, astfel încât să țineți linia în afara laturilor la fel de adâncă ca apărarea te va lăsa. Când primești mingea, încercați să vă îndreptați spre scop, dar știți că acest lucru nu este necesar - pur și simplu doriți să țineți mingea ca colegii dvs. de echipă sprint pentru a vă sprijini. Scopul tău este să suge apărarea, forțându-i să te joace astfel încât să deschidă oudele de spațiu de-a lungul aripilor.
  • Dacă există doi atacatori centrali, încercați să vă perfecționați cu unul mai înalt și unul care stă mai aproape de mijlocul câmpului. Acest lucru se deschide spațiul pentru amândoi la fiecare liderină, precum și pentru o combinație periculoasă în mijloc.
  • Imagine intitulată Play înainte în Fotbal Pasul 15
    3. Controlați și direcționați la mijlocul câmpului rapid și eficient. Ca atacant, trebuie să căutați fotografii. Fie ca parte a unui sistem de 2 persoane sau cu 3 persoane, izbitoare înainte vrea să obțină mingea în fața scopului ori de câte ori este posibil. Strikerii încearcă să creeze suficient spațiu pentru a obține o lovitură, pedepsind apărarea pentru pierderi și lenea. Pâinea și untul dvs. vor fi rapide, treceri de o singură atingere și una-două combinații sau aruncând o foarfecă rapidă și rupe o lovitură cu spațiu. Nu stați în jur cu mingea - păstrați-l în mișcare și căutați întotdeauna fotografii, făcând sprinturi de 10-20 de curte prin apărarea pentru treceri și fotografii rapide și slotted.
  • Fotografiere, chiar și atunci când nu înscrieți, este utilă. Deoarece apărările se simt fotografii care vin de la mai departe, vor împinge în sus pentru a vă împiedica să trageți mai des. Acest lucru se deschide adesea în spatele lor în spatele lor pentru treceri și cruci.
  • Imagine intitulată Play în Fotbal Pasul 16
    4. Concentrați-vă pe crucile de calitate și pe rularea diagonală periculoasă în poziția Winger. Ataca linia de capăt nemilos, conducându-le la apărători și forțându-i să facă abordări care duc la colțuri și la aruncarea profundă. Scopul dvs. este să obțineți mingea în apropierea liniei de capăt și apoi să o puneți în cutie, de preferință, deoarece apărătorii se îndreaptă spre propriul lor scop. În plus, păstrați-vă ochii în mijlocul câmpului. Dacă apărătorii centrali sunt leneși sau par să uite de tine, o alergare diagonală ascuțită în poziție dreaptă vă va deschide pentru cruci, prin bile și fotografii.
  • De îndată ce echipa dvs. câștigă mingea, ieșiți cât mai largă posibil. Aceasta va întinde apărarea considerabilă, făcând tone de spațiu pentru dvs. și pentru alții.
  • În funcție de formarea echipei, se poate aștepta un Winger să joace mult mai multă apărare decât cele mai avansate. Asigurați-vă că ați coordonat acest lucru cu antrenorul și spatele din afara.
  • Imagine intitulată Play înainte în Fotbal Pasul 17
    5. Urmăriți profesioniștii înainte. Observați ce fac fără minge. Data viitoare când vizionați un joc profesional, acordați atenție locului în care este vorba despre faptul că nu ating mingea. Rețineți cât de bine se mișcă întotdeauna înainte, ceea ce face ca apărarea să fie în mod constant în sus și readjust. Pe măsură ce vizionați mai mult, acordați atenție modului în care lucrează împreună cele două sau trei înainte, ținând spațiul și crisscrossing pentru a manipula apărătorii în crearea spațiului.
  • Vizionați atât atacatorii echipelor. Cum diferă mișcarea lor?
  • Ce fac greviștii în diferite părți ale jocului? Dacă o echipă câștigă, ei tind să se așeze înapoi, în timp ce își pierde echipele ca să împingă atacatorii în continuare pentru a crea oportunități de scor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu practici, nu veți obține mai bine. Formarea dificilă este singura cale spre succes.
  • Nu fiți liniștiți pe teren. Lăsați în mod constant coechipierii dvs. să știe unde vă aflați pe teren, astfel încât să vă poată face mingea cu ușurință.
  • Nu renunta niciodata pe o minge cand portarul iese. Niciodată nu știi, ar putea face o greșeală
  • Prima dvs. atingere este foarte importantă, așa că faceți-o bine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar