Cum să fii un catcher în baseball

Catcherul este probabil cel mai important jucător defensiv pe o echipă de baseball. Nu numai că placa de găzduire a lui Catcher, dar Catcher lucrează cu pitcherul și alți jucători pentru a coordona apărarea echipei. În cele din urmă, însă, există o mulțime de provocări pentru a fi un catcher de succes. Din fericire, perfecționând elementele de bază ale capturilor, poziționând-vă și fiind un jucător de echipă, veți cunoaște slujba dvs. ca un catcher în baseball.

Pași

Partea 1 din 3:
Poziționarea dvs
  1. Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 1
1. Squat și poziționați-vă brațele. Poziția obișnuită este ghemuită în spatele casei. Când faci asta, piciorul stâng ar trebui să fie un pic în fața piciorului drept (un centimetru sau două). Brațul stâng (brațul de prindere) ar trebui să fie îndoit puțin la cot. Evitați ținându-vă cot în interiorul genunchiului stâng.
  • Îndepărtați placa, dar nu o blocați. Ar trebui să permiteți o bandă deschisă la placă. Singura dată când puteți bloca placa este atunci când aveți mingea în mână.
  • Imaginea intitulată Fiți un capcan în pasul de baseball 2
    2. Țineți mănușa. Este foarte important să vă păstrați mănușa cât mai mult posibil din momentul în care mingea vă atinge mănușa până când arbitrul face apel.Mișcarea mănușii chiar puțin poate provoca o grevă bună pentru a fi o minge.
  • Imaginea intitulată Fii un capcan în pasul de baseball 3
    3. Ține-ți ochii pe minge. În orice moment în timpul jocului, trebuie să vă păstrați ochii pe minge. Fără a privi mingea, nu vă veți putea poziționa în mod corespunzător pentru a prinde mingea. În plus, te-ai putea pune în pericol de a fi lovit de minge sau de lilieci.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 4
    4. Relaxați-vă brațul. Înainte de a prinde o minge, trebuie să vă relaxați brațul. Dacă brațul dvs. nu este relaxat, impactul mingii ar putea să vă rănească. După ce vă relaxați brațul, concentrați-vă asupra unde se îndreaptă mingea.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 5
    5. Poziționați brațul și mitt. Odată ce ați identificat înălțimea la care se apropie mingea, trebuie să vă poziționați brațul în mod corespunzător și să vă deschideți mitt. În plus:
  • Dacă știți că pitcherul este înalte, poziționați brațul și mănușa.
  • Veți dori să vă mutați întregul corp pentru a primi terenul (nu doar mănușa dvs.). Acest lucru vă va ajuta să o prindeți mai bine. Această tactică este cunoscută sub numele de influență.
  • Nu vă mișcați în timp ce pitcherul aruncă. Îi vei distrage atenția.
  • Dacă mingea este o grevă definită, asigurați-vă că vă extindeți brațul și prindeți-l cu un cot drept.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 6
    6. Reglați rapid la o poziție în picioare și aruncată. Pentru a arunca cel mai bine alergătorii, va trebui să practicați repede trecerea de la poziția de ghemuire la picioarele voastre. Practicați rapid bouncing de la o poziție de ghemuire sau în genunchi într-o poziție în picioare. Pentru a face acest lucru, utilizați picioarele pentru a vă izbucni în sus.
  • Când încercați să aruncați un alergător, asigurați-vă că utilizați un loc de muncă corespunzător. Ar trebui să prindeți mingea și cocoșul. Prindeți mingea și apoi luând un pas și aruncând-o dă alergătorului un al doilea suplimentar.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 7
    7. Transferați mingea de la mănușă la mâna de aruncare. După ce va atrage o minge, va trebui să vă perfecționați abilitățile de a le transfera la mâna voastră de aruncare, astfel încât să puteți ieși alergători. Acest lucru se datorează faptului că va trebui să livrați rapid o minge pe care ați prins-o la primul, al doilea sau al treilea basemen (sau alții).
  • În timp ce transferați mingea de la mănușă la aruncarea mâinii, asigurați-vă că nu vă aduceți mănușile până la umăr. Ar trebui să prindeți mingea, să faceți un sfert de întoarcere și să luați mingea. Dacă aduceți mănușa tot drumul, face ca transferul să fie mult mai greu și veți avea adesea dublu ambreiaj.
  • Partea 2 din 3:
    Prindeți mingea
    1. Imaginea intitulată Fiți un capcan în pasul de baseball 8
    1. Încadrați mingea. Încadrarea mingea este o tactică de a face acest lucru, astfel încât arbitrul să poată vedea mingea dintr-un anumit unghi. Încadrarea este adesea folosită atunci când ar putea fi ambiguă dacă mingea este o grevă sau nu este. Există mai multe chei pentru a încadra un teren:
    • Dați arbitrului o vizualizare a mingea din unghiul care face să pară o grevă. Faceți acest lucru prin mișcarea corpului și a mâinilor ușor. De exemplu, dacă pitch-ul ar putea fi o minge sau o grevă, încercați să prindeți partea exterioară a mingea și ușor răsuciți încheietura mâinii pe măsură ce vă mutați brațul spre exterior.
    • Mișcați brațul și mănuși înainte cu un cuplu de centimetri după ce îl prindeți.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 9
    2. Blocați bilele de murdărie. Dacă credeți că o minge va lovi murdăria și va sări, trebuie să vă poziționați rapid pentru a obține mingea. Încercați să vă mutați ușor spre minge. În plus, poziționați-vă picioarele astfel încât să puteți izbi repede spre minge.
  • Este posibil să trebuiască să scăpați în genunchi, ca să vă puteți sprijini mai bine în minge.
  • În funcție de traiectoria mingii, este posibil să aveți nevoie să vă dați bărbia în jos pentru a vă proteja gâtul.
  • Nu vă mișcați prea mult. Ați putea să vă loviți de minge sau pe lilieci.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 10
    3. Scoateți bilele care se încadrează puțin de tine. La fel ca și prin capturarea bilelor de murdărie, achiziționând o minge care cade un pic mai scurt de tine este foarte important. Cu cât primești mingea, cu atât mai repede vă puteți opri adversarii să avanseze. Pentru a scoate mingea, mișcați spre el și scoateți-vă în jos cu mănușa și folosiți mâna de aruncare pentru a direcționa mingea în mănușă.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 11
    4. Scoateți casca pentru a prinde pop up-uri și faulturi. Când vine vorba de capturarea popurilor pop și faulturi, va trebui să vă îndepărtați rapid casca, să vă ridicați și să prindeți mingea. Acest lucru este important, deoarece vă va oferi mobilitatea și abilitatea de a vedea mingea.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 12
    5. Utilizați semne. Ca un catcher, veți oferi semne de mână în restul echipei dvs. despre posibilele poste defensive. Semnele pot varia, deoarece nu doriți ca echipa opusă să știe ce veți face. Unele semne includ:
  • Un deget pentru o minge rapidă, două degete pentru o minge de curbă, trei degete pentru un cursor și patru degete sau degete de wiggle pentru o schimbare.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind un jucător de echipă
    1. Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 13
    1. Colaborați cu pitcherul. Tu și pitcherul sunt fundamental o echipă din cadrul echipei mai mari. Pentru a colabora în mod corespunzător, va trebui să forțezi o comunicare reală cu pitcherul. Asigurați-vă că vă cunosc semnele de mână. În plus, știți ce tip de bile dvs. poate arunca cele mai bune rezultate.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 14
    2. Împingeți-vă abilitățile de conducere. În multe privințe, Catcherul este un coordonator defensiv pentru echipă. Ca un catcher, va trebui să puteți comunica eficient cu colegii dvs. de echipă și să le trimiteți semnale în timpul jocului. Va trebui, de asemenea, să fiți de susținere și mentor jucători mai slabi.
  • Discutați cu colegii tăi înainte de joc.
  • Evitați să faceți succesul defensiv sau eșecul oricărei persoane. Încurajați totul să colaboreze ca o echipă.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 15
    3. Educați-vă despre punctele forte și punctele slabe ale colegilor. Pentru a fi un lider de succes și un catcher, va trebui să observați și să discutați cu colegii dvs. de echipă pentru a afla punctele forte și punctele slabe. Fără să le cunoști, nu veți putea să montați o apărare adecvată.
  • Concentrați-vă atenția asupra stâlpilor și asupra basemenilor.
  • Imaginea intitulată Fii un catcher în pasul de baseball 16
    4. Planificați apărarea. Ca catcher, veți avea o mare responsabilitate în planificarea apărării echipei dvs. Veți avea un cuvânt în care jucătorii sunt pe bază, veți putea da basemenului dvs. un sentiment de unde și cine ar trebui să arunce bile la și mai mult. Ca rezultat, luați timp pentru a reflecta asupra apărării dvs. generale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lăsați-vă pitcherul să știe cel mai mult la toate slăbiciunile batterilor.
  • Urmăriți contele, cât de mare a condus un alergător de bază și să fie pregătit pentru un pas sălbatic sau o încercare de bază furată.
  • Amintiți-vă unde îi place bastonul.De exemplu, dacă aluatul se învârte în mod repetat și lipsește terenuri înalte, apelați la un nivel ridicat pentru a obține o grevă.Dacă aluatul nu poate lovi o minge de curbă, sună într-o minge de curbă.Un catcher bun își amintește ce lovește un aluat.
  • Avertizări

    Nu te apropia prea mult de aluat.Fiind lovit de lilieci este dureroasă și poate duce la vătămări grave. De asemenea, va avea ca rezultat un apel de interferență a lui Catcher și o bază liberă pentru alua. Pentru a determina dacă sunteți destul de departe, ar trebui să vă puteți întinde complet brațul și să atingeți partea din spate a pantofului aluatului (brațul stâng pentru aluatul cu mâna dreaptă, brațul drept pentru aluatul stânga).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar