Cum să introduceți chitanțe pentru centrul de economii walmart prin intermediul site-ului walmart

Walmart începe să-și dea seama că prețurile lor nu pot bate pe cele ale unor concurenți. Cu noul lor program de economii de economii, sunt dispuși să accepte consecințele pentru a-ți obține afacerea.Cu toate acestea, pentru a le face să lucreze pentru a vă găsi prețuri mai bune, astfel încât să puteți cumpăra din nou cu un cupon în mână, trebuie să introduceți chitanțele în primul rând. Dacă sunteți lângă un PC, puteți introduce cu ușurință aceste chitanțe în contul dvs. Dacă doriți să le introduceți, atunci acest articol vă poate oferi aceste detalii.

Imagine intitulată file_cabinent.jpg

Acest articol a fost marcat ca fiind istoric.


Walmart a întrerupt catcherul de economii (postat 2020-04-17).

Pași

  1. Imagine intitulată Introduceți încasările pentru Walmart
1. Viziteaza Walmart Economii Catcher site-ul web și conectați-vă la contul dvs. Walmart Online. Primirea magazinului dvs. pregătit cu dvs.
  • Imagine intitulată Introduceți încasările pentru Walmart
    2. Faceți clic pe caseta care spune "Tc #" sub cuvinte "Introduceți chitanța nouă" în partea dreaptă a paginii. Numărul TC este numărul de cod de bare complet de 20 cifre de primire.
  • Imagine intitulată Introduceți încasările pentru Walmart
    3. Introduceți numărul codului de bare de chitanță în. Numărul va fi direct sub "# Articole vândute" linia. Omiteți toate spațiile din codul de bare și alăturați-vă tuturor numerelor într-o singură linie.
  • Imagine intitulată Introduceți încasările pentru Walmart
    4. Faceți clic pe caseta etichetată "Data cumpararii" sub codul de bare al chitanței și selectați data la care a fost imprimată chitanța. Rețineți că data trebuie să fie în ultimele 7 zile de la data de intrare.
  • Imagine intitulată Introduceți încasările pentru Walmart
    5. Apasă pe "Adăugați primirea" Odată ce aceste două bucăți au fost adăugate la ecran.
  • Imagine intitulată Introduceți încasările pentru Walmart
    6. Acceptați pagina care spune că ați introdus o chitanță. Apasă pe "Înapoi la tabloul de bord" Buton pentru a reveni la tabloul de bord de economisire pentru a intra pe alți sau pentru a verifica starea celorlalte chitanțe sau pentru a transfera banii pe care l-ați primit în cardul dvs. EGIFT reîncărcat (într-un pas mai târziu).
  • sfaturi

    Dacă Catcherul de economii găsește prețuri mai mici, vi se va oferi informațiile care vă pot duce la un cupon care poate fi utilizat la orice magazin Walmart sau la site-ul Walmart Online.
  • Catcherul de economii folosește o multitudine de magazine majore, inclusiv magazine care nu pot fi chiar în zona dvs. Nu toate magazinele enumerate ar putea fi în zona dvs. Verificați pentru a găsi magazine locale atunci când utilizați aplicația.
  • Aveți o imprimantă disponibilă pentru a imprima cupoanele. Va trebui să prezentați cuponul unui angajat Walmart pentru a primi banii sau pentru a primi un card E-cadou.
  • Avertizări

    Realizați că puțini grefați de registru Walmart știu cum să le sunați, dar instrucțiunile de casier sunt pe pagina prin e-mail care conține codul de bare cupon. Ei pot ajunge să solicite ajutor, dar este acolo în alb și alb ce ar trebui să facă.
  • Deși Catcher de economii Walmart este bun la găsirea unor prețuri mai mici decât a lor, dacă toate produsele de pe lista dvs. tind să fie doar elemente de marcă Walmart (mare), nu există nici un punct, deoarece nici alte magazine nu vor transporta mărcile lor.Ei nu compară prețurile lor la magazinul lor, clubul lui Sam.
  • Pentru că încasările care urmează să fie procesate prin Catcher de economii, site-ul Walmart Online spune că ar putea dura 72 de ore de la intrarea pentru primire pentru a fi procesată. Fii răbdător!De asemenea, ar putea dura până la 24 de când solicitați cuponul dvs. la momentul în care cuponul este trimis oficial la dvs.(Cupoanele din registru acționează ca carduri de cumpărături, așa că fiți pregătiți să primiți hârtia înapoi).
  • Nu puteți introduce mai mult de 7 venituri pe săptămână, indiferent dacă ați introdus o parte din ele prin aplicațiile de smartphone și parțial de PC, acestea nu vă vor permite să introduceți mai mult de 7.Săptămânile lor încep într-o zi de luni și se termină în următoarea duminică
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar