Cum să vă bucurați de vizionarea jocurilor de baseball

Baseball-ul este cunoscut ca distracție a Americii, dar poate că aveți dificultăți în găsirea unor modalități de a vă bucura de trecerea timpului în timpul jocului de trei ore.Dacă găsiți plicbingul de baseball, încercați să învățați puțin despre joc, jucând de-a lungul și luarea în împrejurimi.Cu cât investiți mai mult în ceea ce se întâmplă pe câmp și în jurul dvs., cu atât mai mult vă veți bucura de joc.

Pași

Metoda 1 din 2:
Vizionând jocul la televizor
  1. Imagine intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 1
1. Aflați elementele de bază ale regulilor jocului.Plictiseala va fi cu siguranță, dacă nu aveți nicio idee despre ce vă uitați.Știind câteva dintre insulele și ieșirile din jocul de baseball vă va ajuta să vă interesați de ceea ce se întâmplă.
  • Jocurile de baseball durează nouă reprize, constând din 2 jumătăți, astfel încât ambele echipe să ajungă la BAT în fiecare inning.Fiecare jumătate este încheiată atunci când echipa defensivă pe teren primește trei outs.
  • Un aluat poate fi umblat la prima bază dacă pitcherul aruncă patru bile înainte de a arunca trei lovituri.
  • Linia de lasting rămâne aceeași pe tot parcursul jocului, astfel încât să puteți ști întotdeauna când vine jucătorul dvs. preferat.El va fi, de asemenea, în cercul aluatului încălzirea când jucătorul înaintea lui este la BAT.
  • Rulațiile sunt marcate atunci când un jucător rundă toate plăcile de acasă bazate pe toate acestea, fără a fi etichetat.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 2
    2. Căutați modalități în care echipa dvs. poate ieși.Se poate părea că este mai puțin încântat când echipa dvs. este pe teren în poziția defensivă în loc de baterea și notarea.Când echipa pe care o înrădăcinezi a luat câmpul, încă mai înrădăcinezi pentru ei.Vrei să-i primească cele trei ieșiri cât mai repede posibil.
  • Outs poate fi realizat de către pitcher care aruncă trei lovituri și aluatul izbitoare, un jucător defensiv care atrage o minge de zbor sau un jucător fiind etichetat de un jucător defensiv care deține mingea.
  • Playerul defensiv cu mingea în mână poate, de asemenea, să-și forțeze să eticheteze sacul înainte ca alergătorul să ajungă acolo dacă există alergători pe fiecare bază din spatele sacului pe care îl etichetează.Forța se aplică, de asemenea, la etichetarea primei baze înainte ca aluatul să ajungă la el.
  • Imagine intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 3
    3. Întreabă întrebări.Poți să vizionezi jocul cu niște fani de baseball.Un adevărat fan nu iubește nimic mai mult decât împărtășind cunoștințele lor infinite despre joc.Probabil că au niște povești nenorocite, pot explica ce se întâmplă pe teren și pot să sublinieze niște idiosincraziile mici pe care le au anumiți jucători, pe care nu ați observat-o niciodată pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 4
    4. Alegeți laturile.Se poate simți destul de fără sens pentru a viziona un joc dacă nu aveți nicio investiție în rezultat.Alegeți o echipă să rădăcini.Fie cineva va face.Vă puteți alătura prietenilor și rădăcinii pentru echipa preferată sau vă puteți angaja într-un mic banter jucăuș prin înrădăcinarea împotriva lor.
  • Imagine intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 5
    5. Aflați Lingo.Ar putea părea că oamenii vorbesc o limbă diferită atunci când folosesc terminologia de baseball și slang.Intrați în joc și învățați o parte din Lingo pentru a vorbi cu prietenii dvs.Există o mulțime de lingo acolo, dar aici sunt câțiva termeni obișnuiți pentru a începe.
  • O "lungă out" este o minge de zbor care amenință să fie lovită din parc, dar este prinsă în ultima secundă.
  • Un "unu-două-trei" sau "trei, trei în jos" se referă la obținerea tuturor celor trei outs pe primele trei batters.
  • ERA reprezintă o medie de rulare câștigată, referindu-se la câți runde câștigate un pitcher permite în joc.Acesta este un stat comun pe care fanii îl vor urmări.
  • RBI reprezintă pentru a alerga și este un alt stat comun de urmărire.Acesta este creditul acordat aluatului pentru lovirea mingii care permite unui alt alergător să-l facă pe placa de acasă pentru a marca o alergare.
  • "Curat up hitter" este adesea al patrulea în linie și este considerat cel mai puternic batter care poate, sperăm, a lovit un "Grand Slam" atunci când "Bazele sunt încărcate" cu un jucător pe fiecare bază și el lovește o "alergare acasă" jucătorii acasă să înscrie, însuși inclus.
  • Imagine intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 6
    6. Joacă-ți propriul joc.Există mai multe jocuri pe care le puteți juca pentru bani, drepturi de brățară sau sipuri de bere.Redarea unui joc bazat pe ceea ce se întâmplă pe teren vă va avea mult mai mult în jocul de baseball, în timp ce vă bucurați de concurența prietenoasă.
  • Treci pălăria este jucată de toată lumea care pune un dolar sau un sfert într-o pălărie.O persoană o ține pentru fiecare la BAT.Când se schimbă aluatul, pălăria devine trecută unei alte persoane.Persoana care deține pălăria de pe a treia ieșire câștigă oală și toată lumea antes din nou.
  • Mingi mall vs. Fly Ball este destul de explicativ.Ghiciți dacă aluatul va lovi o minge de sol sau zboară.Dacă ghiciți greșit, trebuie să beți.Dacă aluatul lovește toată lumea bea.Dacă merge, nimeni nu bea.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 7
    7. Ia o pauză de gustare.Nici o întâlnire bună de baseball nu este completă fără o răspândire a alimentelor bune de gustare americană.Luați o pauză de la joc, furișați niște jetoane și dați-vă, focul de câine fierbinte și spargeți o sodă.Au un chat bun cu un prieten în jurul mesei de gustare și veți fi refăcut și gata să vă întoarceți la joc.
  • Imagine intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 8
    8. Citiți scorul liniei.Dacă ați pierdut calea jocului, scorul de linie vă poate aduce înapoi la viteză.Acesta va fi afișat într-o cutie de pe ecran și vă va păstra postat pe runde, licitări, scor și reprize.
  • Echipele sunt listate în partea stângă a liniei de scor.
  • Citirea de la stânga la dreapta, loviturile și rulațiile marcate sunt enumerate sub numerele de repriză care rulează de-a lungul vârfului grila.Ele sunt desemnate de literele "H" și "R."
  • Cutiile care urmează a al nouălea coloană de inning sunt suma hiturilor și rulează pentru joc, permițându-vă să știți cine este în plumb.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 9
    9. Da jocului o șansă.Chiar dacă baseball-ul nu este pasiunea ta, continuând să vizioneze jocuri și să urmărească o echipă vă va atrage.Veți începe să învățați Lingo și jucătorii, să aveți o mai bună înțelegere a strategiilor și să deveniți mai investiți în echipa dvs.
  • Adunați niște prieteni și încercați să vizionați jocurile pentru un sezon complet.Pur și simplu puteți învăța să iubiți baseball-ul.
  • Metoda 2 din 2:
    Mergând la un stadion de baseball
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 10
    1. Rochie pentru ocazie.Vă veți bucura mult mai mult de joc dacă sunteți confortabil.Începeți prin purtarea pantofilor confortabili.Nu vă faceți griji cu privire la îmbrăcăminte, jocurile sunt afaceri ocazionale.Verificați vremea.Decideți să vă stradeți dacă va ajunge la frig și purtați protecție solară dacă veți fi expuși la soare toată ziua.
    • Sport o cămașă de echipă Dacă doriți într-adevăr să intrați în joc, dar evitați tricoul echipei de vizită dacă nu doriți să fiți ales de străini beți.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 11
    2. Explorați stadionul.Stadioanele de baseball sunt unice și oferă multe forme diferite de divertisment de la reperele istorice la cluburile sălbatice.Aflați ce este special pentru stadionul pe care îl vizitați.Faceți o plimbare pentru a lua o pauză de la joc și pentru a vedea ce puteți găsi.
  • Cleveland de la Marlins Park din Miami nu este doar un club, este o petrecere, completă cu un bar și o piscină.Adu-ți trunchiurile.
  • În Chicago, puteți avea o vedere asupra stadionului și a jocului când cumpărați bilete la una din acoperișurile din clădirile de apartamente din jur.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 12
    3. Înmuiați soarele sau înmuiați-vă în briză și apreciați marile în aer liber.Unul dintre lucrurile minunate despre a fi la un joc de baseball este în afara cu un grup de prieteni.S-ar putea să stați acasă pe cont propriu, dar în schimb vă aflați în ceea ce este sperăm că o după-amiază frumoasă sau o seară frumoasă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 13
    4. Răsfățați-vă în mâncarea junk.Jocurile durează în general aproximativ trei ore.Arunca în momentul în care te-a luat pentru a ajunge acolo și timpul pe care îl va lua pentru a ieși și te uiți la o bucată bună din ziua ta.Să vă distrați și să obțineți niște gustări pentru a vă menține.
  • Fiți un copil din nou și luați niște bomboane de bumbac de la cel mai apropiat furnizor.
  • Mânca dintr-o pălărie de baseball.Puteți comanda pălării de baseball din plastic umplute cu nachos sau înghețată.Ca un bonus, este un suvenir distractiv pentru a lua acasă.
  • Încercați stadionul special pe care nu îl veți găsi în altă parte.Câinele D-Bat este un cocdog de 18 inch servit la Câmpul Chase.Câmpul țintă servește câinelui Brat, care este un brat umplute cu un câine fierbinte și înfășurat în slănină.Miller Park din Parcul Nachos sunt de fapt carne de vită și fasole laminate în Doritos zdrobit și prăjituri adânci.
  • Simțiți-vă liber să aruncați cochilii de arahide pe podea.Acesta este un loc în care vi se permite să faceți o mizerie uriașă, așa că du-te pentru asta.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 14
    5. Păstrați un ochi pentru diferiți idiosincraziile mici ale jucătorilor.Există o mulțime de superstiții în baseball.Unii este posibil să nu vedeți, ca un jucător care își poartă lenjeria de corp înăuntru, sau, în cazul lui Jason Giambi, un tang magic de aur cu o bandă de flacără.Pe de altă parte, dacă vă uitați îndeaproape, unii jucători au ritualuri și mici ciudați care pot fi distractive și distractive odată ce le prindeți.
  • Wade Boggs of the Boston Red Sox ar scrie "Chai" în cutia de baterii de fiecare dată când sa apropiat de placă.
  • Kevin Rhomberg al indienilor Cleveland a marcat întotdeauna jucătorul înapoi care l-au etichetat.
  • Luis Valbuena din Cuburile din Chicago își răstoarnă bâtul în loc să-l arunce când primește o lovitură.
  • Koji Uehara este un fan preferat împrăștiat bucuria neobișnuită prin Hard-Highting High Fives de fiecare dată când se întoarce la Dugout.Ieșiți din cale sau puneți-vă mâna în aer!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 15
    6. Alegeți un jucător preferat.Nu contează cine sau de ce.Poate crezi că are un nume amuzant.Poate că toți fanii fac o chantă ciudată atunci când este rândul său la Bat.Dacă alegeți jucătorul să urmați, vă va ajuta să vă retrageți înapoi în joc atunci când l-au bătut sau face o piesă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de vizionarea jocurilor de baseball Pasul 16
    7. Alăturați-vă mulțimii.O mare parte din a merge la joc este o parte a mulțimii.Fanii lucrează împreună pentru a crea valul de sport, cântă imnul național și se întinde în timpul celei de-a șaptea reprize.Intrați în joc cu restul fanilor.Vesel, val, cântă și întinde-o afară!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar